10 Haiwan Ngeri Yang Menakutkan Manusia
Home » » 10 Haiwan Ngeri Yang Menakutkan Manusia

10 Haiwan Ngeri Yang Menakutkan Manusia

16 Comments
10 Haiwan Ngeri Yang Menakutkan Manusia, Lumrah manusia akan mempunyai fobia atau takut terhadap sesuatu..ada yang takut darah ada juga yang takut ataupun geli akan serangga..shhhh siapa yang faham diam je tau.. mau kongsi 10 Haiwan Ngeri Yang Menakutkan Manusia jadi sama kita lihat koleksi gambar ini...

1.Beruang ~ Ngaum, wa gigit lu tanpa belas kasihan~


2.Serigala ~ Kamo jangan risau , wa tidak ujut di Malaysia~


3.Tikus ~ Bangga seh , aku kecil tapi korang takut kat aku ~


4. Ikan Piranha ~ Akulah pelopor cerita Piranha ~


5. Great Whiter Shark ~ Finding nemo , ada bran nak dekat?~


6.Labah-Labah ~ Lu dekat wa cium lu ~


7. Kelawar ~Pembunuh di waktu malam~


8. Lebah ~ beribu-ribu lemon secara scientific boleh membunuh anda~



9. Ular ~ Pernah korang jumpa aku ?~



10. Loa Loa Worm ~ Mimpi buruk anda ~


Share pada rakan anda jika rasa artikel ini menarik 

16 comments:

  1. Yang part 'cium' tu memang boleh buat sakit jantung lah -,-'

    ReplyDelete
  2. Paling tkt:LIpas

    ReplyDelete
  3. x tkut lbah.. sbb aq da ble sekor!

    ReplyDelete
  4. Ghimau xtermasuk ke? Hihihi

    ReplyDelete
  5. buaya..? tg0k muka pn da ngeri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tidak takut binatang seperti harimau,buaya dan beruang.aku hanya tidak mahu mendekati mereka.

      Delete
  6. macam pantat.x menarik langsung.

    ReplyDelete
  7. Lu larh mcm pantat bodoh! !

    ReplyDelete
  8. Y x menarik kau g tgok watpe .bahalol .

    ReplyDelete
  9. suke2 ckp bahalol.najib bangang.

    ReplyDelete
  10. Ei , yang cacing dalam mata tuuuuuuu :3

    ReplyDelete
  11. MAHARAJA LAWAK MEGA 2012 episod 1
    Part 1
    http://j*gs/1bGk

    Part 2
    http://j*gs/1bGp

    Part 3
    http://j*gs/1bGq

    tukar * jadi .

    ReplyDelete
  12. Fakta:Serigala tkleh mkn org

    ReplyDelete
  13. Fakta: Ikan phirana tidak menyerang dan makan manusia.. so jangan takut!
    #SERIGALA HANYA MEMBURU HAIWAN, TETAPI AKAN MAKAN LAU JUMPA MANUSIA(yang tlah pass away)

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri