22 Gambar keajaiban dunia
Home » » 22 Gambar keajaiban dunia

22 Gambar keajaiban dunia

49 Comments
Kali ini PenPatah ingin kongsikan 22 Gambar Keajaiban Dunia yang sangat rare! Keajaiban yang penpatah ingin kongsikan bukanlah tempat seperti TajMahal atau Taman Tergantung, tapi gelagat haiwan yang sangat comel! Saksikan Koleksi Gambar keajaiban Dunia XD


Baby Penguin bertemu dengan Baby Dolpin


Bulldog minum air dalam bar



Kucing dengan sweeter



Kucing mengintai Anjing



Kucing ini


 Walrus makan kek harijadi 


 Kucing menyedut oxygen



Anjing memandu 



Kucing makan pizza


 Polar Bear berkepala con


 Anjing tengah berlari


Baby Hippo makan sayur


Mini keldai masuk dalam Apple Store



Nenek berbisik dengan giraffe


 Walrus yang pemalu


Anjing ajak kucing Hi-5


Kucing memakai topi permanent


 Kuda perosak gambar perkahwinan



Anjing memakai sunglasses


Otter menunjukkan babynya



Anjing memakai selipar


Kura-kura makan buah


Ajaib bukan. Hahahaha, sory lah kalau tidak ajaib. Next time Penpatah cuba yang lebih ajaib. 

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

49 comments:

  1. Replies
    1. bugima 1st

      Delete
    2. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA SuaraTV

      Delete
  2. ajaib sgt~~

    ReplyDelete
  3. Wah..Betty White bela Zirafah ea? xDDD


    Memerang pon bangga menunjukkan baby kepada dunia! Kita pon perlu begitu ^_^

    ReplyDelete
  4. hahaha. comel gempak , sume ade.. yg paling penting.. AJAIB sgt~

    ReplyDelete
  5. Kagamine Rinto (kwn kpd Lenka)12 June 2012 21:08

    COMEI NYER BABY DOLPHIN!!!!!!!!!!!!! TT^TT

    ReplyDelete
  6. Kagamine Lenka (adik kpd Kagamine Rin)12 June 2012 21:09

    Rinto aku syg ko :3

    ReplyDelete
  7. hahahaha,,,chummill larh

    ReplyDelete
  8. giler babas cute nk mampuih..

    ReplyDelete
  9. xboeh tahan tgok anjing tgah berlari..

    ReplyDelete
  10. Tak ajaib pun.

    ReplyDelete
  11. zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  12. comel la dolphin tu...

    ReplyDelete
  13. pergh...memang AJAIB wa cakap....

    ReplyDelete
  14. fuhh!!ajaib giler!!smpai nk terkluar mta.-,-"

    ReplyDelete
  15. kucing saye suke mkn pizza dominos.. Ape hebatnyer kucing makan pizza..

    ReplyDelete
  16. tak ajaib pon..mengarot je blog ni

    ReplyDelete
  17. ajaip gila babi. x pernah aku tngok

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakaka
      bugimakkau

      Delete
  18. bapak segala ajaib

    ReplyDelete
  19. cumil la baby dolphin!!!

    ReplyDelete
  20. anjing memakai seliper xbleh blah..hahah

    ReplyDelete
  21. mata anjing yg tengah lari tu x thn nak tengok tu hahahaha

    ReplyDelete
  22. bolelh ajaib..kheb kheb...

    ReplyDelete
  23. lg yg menarik disini..

    http://ysmcdn.com/share/my/2493/3062747

    ReplyDelete
  24. Sungguh ajaib kerana ianya ciptaan ALLAH S.W.T.

    ReplyDelete
  25. Ameerul Meerza9 April 2013 13:04

    admin ni macam dah takda benda nak buat =='

    ReplyDelete
  26. macam bugima

    ReplyDelete
  27. ajaib la sgt, mc babi

    ReplyDelete
  28. kucing makan pizza? wakakaka. padehal kantoi ngn tuan die curik pizza tgh mlm. hahahahahaha

    ReplyDelete
  29. saya ibu anna suhana dari malang,mengucapkan banyak terimakasih
    kepada EYAYANG JINGGO.yang telah membantu kami memberikan
    angka jitu/gaib hasil ritual nya,sehingga kami bisah menang togel 75juta
    atas bantuan EYANG JINGGO,semua masalah kami telag teratasi termasuk
    hutang ladi bank BRI semu suda kami tebus,sekali lagi kami sekeluarga
    mengucap kan banyak terima kasih kepada EYANG JINGGO,semoga angka
    jitu/gaib yang EYANG JINGGI janjikan untuk di putaran selanjut nya bisa
    jebol lagi,amin......kini saat nya kami akan berbagi kepada teman-teman
    jika anda punya masalah atau anda ingin merubah nasip anda atas
    bantuan EYANG JINGGO HBU-0852-8122-0019-insya allah pastdi bantu
    apa bila anda selalu yakin dengan yang nama nya anka gaib
    jika anda yakin silahkan anda buktikan kenyataan nya,karna sudah
    terbukti kepada keluarga kami atau pada banyak orang yang telah sukses
    atas bantuan EYANG JINGGO,jika anda yakin hidup anda pasti berubah<<< TERIMAKASIH>>

    ReplyDelete
    Replies
    1. bertaubatlah. kita islam hanya Allah tempat meminta .di neraka saat kau di seksa tiada EYAYANG JINGGO di situ bisa bantui mu. hanya ALLAH dan nabi Muhammad bisa bantui mu

      Delete
  30. macam da xde modal jek

    ReplyDelete
  31. http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=25047
    http://iklansticky.com/hop.php?ref=Acez
    klik2 wat duit

    ReplyDelete
  32. lol ajaib nyeeee. ajaib sangat lah en

    ReplyDelete
  33. try tgok hyppo ngarut jer

    ReplyDelete
  34. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA SuaraTV

    ReplyDelete
  35. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA .... ajaib =.= . . .

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri