Bentuk Cincin Yang Paling Unik Dan Kreatif
Home » » Bentuk Cincin Yang Paling Unik Dan Kreatif

Bentuk Cincin Yang Paling Unik Dan Kreatif

12 Comments
Macam yang kita semua tahu, cincin merupakan barang kemas atau barang hiasan yang diperbuat daripada logam, emas, kayu, plastik, kaca, tulang dan sebagainya bagi perempuan dan tidak terkecuali juga bagi golongan lelaki, jadi cicncin juga ada jantan dan ada juga betinanya... Tak percaya? Jom tengok koleksi cincin yang unik + kreatif dibawah.

Cincin berbentuk "LOCK" daripada mutiara hitam 


PenPatah tidak dapat kenalpasti bentuk cincin ini , mungkin cenkerang ?



Khas kepada pengumpul burung , Cincin berbentuk kandang

Untuk pengetahuan korang tulisan yang ada di cincin itu merupakan sebuah cerita


Mungkin merupakan cincin termahal di dunia , memiliki berlian jenis putih


Macam game "KINDOM HEART" je cincin ni , berbentuk "LOCK"




Jangan terpedaya dengan reka bentuk , cincin ini merupakan satu kaedah melancarkan peredaran darah . LoL


Cincin yang boleh bercantum antara satu sama lain , sesuai untuk pasangan couple


Jam rekaan german memang superb dari segi rekaan 


Couple ring . 


Cincin bertemakan rakaan dalaman jam 


Satu lagi cincin bertemakan dalaman jam


Antara semuanya , ini paling boom! Disaluti Emas dan berlian kecil


Berapa harga cincin ini ,Wallahualam

Share pada rakan anda jika rasa artikel ini menarik



12 comments:

  1. tak bestlah cincin pelik macam ni..

    ReplyDelete
  2. 1 pon x mnrik ati syer

    ReplyDelete
  3. sangkar burung ke kandang..kikiki

    ReplyDelete
  4. sye suke cincin..kalu ade k0leksi yg len..tlg laa ms0x an agy yea? :)

    ReplyDelete
  5. semua cantikk

    ReplyDelete
  6. sangkar burung lah. asal kandang pulak. haha

    ReplyDelete
  7. admin ni keling agknye..bahasa melayu teruk. burung duk dlm sangkar la....kandang tu admin kot...spesis lembu.

    ReplyDelete
  8. sangkar ngn kandang pun xleh beza admin...phhhuiiiii

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri