Gambar X-Ray pelik Di Dunia
Home » » Gambar X-Ray pelik Di Dunia

Gambar X-Ray pelik Di Dunia

29 Comments
assalamualaikum.... :) kali ni ktaorg nak post gambar x-ray yang pelik sikit, bukan pelik sikit! banyakk. Kadang-kadang rase pelik pon ada, ye la kan.... gambar x-ray ni tak pernah pon terimagine kat dalam kepala. Sometime terfikir BETAPA LUCU  DAN NGERI gambar-gambar x-ray ni. Jom kte tengok!! :D


haa.. pelik kan? terfikir jugak, benda yang ade kat dalam x-ray tu bukankah penutup botl WINE?? Allahualam.... apakah benda itu pun, kteorg pon tak tahu.... Macam mana tuan empunya badan mampu melakukan benda sebegitu rupa. Fikir logik jek eaa : D



Ni pulak. =.=" rase pelik pon ade jugak, kalo tengok dari segi luaran, gambar ni menunjukkan dia adalah seekor eh.... salah2, seorang budak. Menjadi tanda tanya sekarang adalah, gambar di atas seumpama menceritakan Si Ibu kepada budak tersebut mencucuk mata anaknya secara cermat dengan kunci tersebut. Iya la kan, sepa yang tak pelik tengok, macam tercacak "rapi" je kunci tu... rase-rase nya, masuk hidung jugak kan? hehehe :p


Alahai, sekali pandang kertas x-ray ni, dah tahu dah yang mangsa ini tengah Makan Tengah Hari, ye la kan, ade garfu kat dalam. Yang ni pulak, x pasti lah kesasihan nya, kadang-kadang, terfikir jugak, xkan la boleh tertelan sebijik-bijik garfu tu? ughh, weird.. tapi masih lucu :) tersengih tengok, HAHAHAHA


Ni pon same! aduh, korang dapat ke fikir apesal  la screwdriver besar gedabak mcmtu leh masok dari....."censored" dia. Entah macam mane atau ape kejadian yang sewaktu dengannya yang menyebabkan terjadi nya screwdriver tersebut dalam alat "censored" dia. ish3

Banyak sebenarnya gambar-gamabr yang lucu dan pelik, cuma sekarang korang tengok sedikit. Jadi, korang boleh lah nilai. So, lepas ni, berhati-hati dalam kehidupan seharian. Ape-ape leh jadi tau. Assalamualaikum.... ^_____^ ngee!!!!



29 comments:

  1. last skali tu bukan screwdriver haha tgk dari tepi ade nampak iras2 adults toys XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy nk pnjm..mcm ade vibrate je

      Delete
  2. haha, pelik lah, tapi lucu kalau difikir-fikir balik ....

    ReplyDelete
  3. vibrator tu bukan skrudriver hahahaa

    ReplyDelete
  4. last tu mmg adults toy...APTB...aish...

    ReplyDelete
  5. hahaha....tu dildo r, bukan skrudriver...
    mau berdarah lau sumbat skrudriver...XD

    ReplyDelete
  6. haha . tu sex t0ys laa . bkn screwdriver . lol . sy salu jumpe kt h0spital menda2 cmnie . ade 1 ari tu patient tu dtg nk wat x-ray . dlm alat sulit ade b0tol kicap . haha . patient laki . kesian tgk . dah biasa . huhuhu . malu , malu .

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. tapi saya confuse yg garfu tu. :D

      Delete
  7. Pt lelaki, dtg pki ketayap, cam alim. Dalam buntut ada bekas pewangi amami.

    ReplyDelete
  8. erk!! aneh juge yee... ada garfu la screwdriver pun ada..

    ReplyDelete
  9. itu dildoo. bhahaha

    ReplyDelete
  10. tu dildo la ... ade plak screwdriver . kihkihkih

    ReplyDelete
  11. aku rasew cam edit jew

    ReplyDelete
  12. bukan vibrator tapi dildo rasenyer

    ReplyDelete
  13. admin: yg last tu bukan screwdriver, itu ialah dildo with vibrator.

    ReplyDelete
  14. Letak besi o logam kat atas tpt nk xray..jd a gitu..xyah pon nak scary sgt masukkan benda tu dlm badan...silap mata xray

    ReplyDelete
  15. eleehh , tu gambar edit tu .. fikir logik sikitlah ..

    ReplyDelete
  16. mcm final destination pn ade. Haha

    ReplyDelete
  17. Objek letak dlm poket pun bila x-ray pun blh jadi gitu..
    Apa la yg nak heran sgt..
    Kalau ada klip rambut pun, bila x ray tengkorak keluar gambar jgak..

    ReplyDelete
  18. Masing2 nk poyo xnk kalah cakap gamba edit. Klu edit pon pg mampos lar. Ape kate org bawah?

    ReplyDelete
  19. ade aku kesah?

    ReplyDelete
  20. Saw III
    Hello, I want to play a game.
    sbab tu jadi camtu...

    ReplyDelete
  21. cawan pon boleh muat ke..hahaha

    ReplyDelete
  22. "kertas" xray ngan garpu... hmmm penah wat pesakit mental ngan 7 jenis paku termasuk paku payung dlm perut...sebulan kemudian pesakit yg sama telan sudu besi lak... setahun kemudian telan beberapa batang berus gigi lak... bila ditanya, dia ckp ada suare suruh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. makko suruh... org atas bagang org bawah babi..

      Delete
  23. haha juru-xray je mampu terjemahkan :)

    ReplyDelete
  24. yg garfutu mcm edit aje??

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri