Koleksi Kartun Lawak DI Sekolah
Home » » Koleksi Kartun Lawak DI Sekolah

Koleksi Kartun Lawak DI Sekolah

20 Aug 2011 6 Comments
Perkongsian dalam blog untuk dikongsi dengan semua pengunjung.. kartun ini banyak mengisahkan suasana di dalam kawasan sekolah
















6 comments:

  1. kartun dalam utusan kan? dulu aku tak miss baca kartun nie..

    ReplyDelete
  2. ,,,,dulu2 xde note book tapi murid bawa papan hitam bersaiz laptop n kapur tulis n kain buruk buat padam tulisan,,,, kalam batu,,,tanya la bapak2 kita sblum merdeka,,,

    ReplyDelete
  3. larutan tu akan tumpah.. kahkahkah.. lg satu lau soalan suruh cari 'X', nnti student tu akan jawab, 'ni X'..

    ReplyDelete
  4. hahaaha..mgelabah jer cikgu2 tu...

    ReplyDelete
  5. ha..ha..ha..ha..lawak pas ni p usha onesantanblogs.com

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri