Makna Disebalik Papan Tanda Di Jalan Raya
Home » » Makna Disebalik Papan Tanda Di Jalan Raya

Makna Disebalik Papan Tanda Di Jalan Raya

28 Comments
Assalamualaikum..
Tanda-tanda amaran di jalan raya memang penting kepada pemandu contohnya kalau ada tanda kawasan licin mesti pemandu akan memperlahankan kenderaan diorang. Tapi tahukah korang ada maksud @ makna tersembunyi di sebalik tanda2 tue. He3, sekadar hiburan...



















Apa komen korang tentang gambar ini ? Gambar sekadar hiasan , jangan TERPEDAYA ! Hahahahahaha

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

28 comments:

  1. bosan je...

    ReplyDelete
  2. tak lawak langsung o..

    ReplyDelete
  3. org tertentu je paham. hahahaha.

    ReplyDelete
  4. ptt lh aq fail ambil lesen...hahahaha

    ReplyDelete
  5. tak kelakar langsung laaaa......kalau nak buat gambar,betul-betul la!

    ReplyDelete
  6. atas tu pedobear ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep, and that is me, but I chase little girl only, not adult man and woman. okay,

      Delete
  7. lawak doe..haha

    ReplyDelete
  8. yg last skali tu best...tiba2 je masuk game PORTAL..hehe..:D

    ReplyDelete
  9. [LeSeN_KeReTa_TaK_LuLuS]15 September 2012 19:00

    HaHaHa... Patut la aku amik lesen Kereta n Motor jwb cmni kene repeat...

    ReplyDelete
  10. Kahkahkah.. Lawak benor..

    ReplyDelete
  11. kne imaginasi tinggi sikit @ suka tgk tv baru paham2 lawak2 nih...nasib baik aku paham..hehe..mmg interesting

    ReplyDelete
  12. Telur goreng tu out of the box. Yg lain tu lapuk dh

    ReplyDelete
  13. maxam haram jadah
    x reti buat lawak langsung
    #better delete this post,its humilating you,admin

    ReplyDelete
  14. sabar , jngn layan admin , kalau x lawak x payah la nk comment carut2 , mcm la perkare ni serius , Israel attack Palestin xde la pulak korg amik serius

    ReplyDelete
  15. ni lawak halus ni....layan....

    ReplyDelete
  16. mr bean ngan pedo je aku gelak hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku la pedo tu ahaha, I like little girl, by the way, I am pedo

      Delete
  17. INI PALING KELAKAR, 3 JAM DA AKU GELAK.. NI NK MSUK 4 JAM LAK

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh hebat ko..ak igt an ak gelak 2jam dh hebat dh..upe2nye ko lbh hbt..

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri