Panas!! Koleksi gambar gadis comel hitam manis
Home » » Panas!! Koleksi gambar gadis comel hitam manis

Panas!! Koleksi gambar gadis comel hitam manis

37 Comments
Orang kata kalau selalu nengok gambar2 yang menggambarkan betapa indahnya ciptaan Tuhan, hati boleh jadi terang. Betul ke? Tapi yang ni tak bape nak sure la samaada boleh menerangkan hati atau tidak. Hitam manis satu hal, over seksi pun satu hal. Kalau nak tengok, pastikan jangan berkelip. Dah kelip nanti dosa (ini dialog budak2 skang yg sengal). hehe

Teruskan...18 tahun ke atas sahaja. Bujang only! dah kawin pergi nengok bini sendiri!
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
mana gambar? ok sikit lagi..jgn sampai ada org belakang tengok taw..
~
~
~
~
~
~
~
~













Aduh. Sudah la seksi, berpeleseran lagi tu di khalayak ramai. Bapok Malaysia bila nengok boleh lagi nak pikir dua kali betul2 bapok ke atau memang perempuan. Kalau bapok afrika, orang buta pun leh tahu..

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

37 comments:

  1. nak termuntak aku tgk...
    mana la ko dpt gambar nie..

    ReplyDelete
  2. aku rasa inilah yg paling cantik di dunia

    ReplyDelete
  3. lembut yang tough woo ~

    ReplyDelete
  4. Uuurrrpppppp....bwwweeeerrrrkkkkk.... Muntah hijau~~~~~

    ReplyDelete
  5. hahahah...celako kau da la hitam sasa lagi nk jadi pondan...wakakakakaka

    ReplyDelete
  6. CANTIKNYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!

    ReplyDelete
  7. aq rse gamba yg ke 10 pompuan seblah kanan(yg pki bju putih) tuh tulen..

    ReplyDelete
  8. hahahha.. adoi, sakit perut gelak baca semua komen ni

    ReplyDelete
  9. hahahahaha siallll!!!!

    ReplyDelete
  10. dorang saje2 kowt pakat2 pkai ,

    ReplyDelete
  11. pakcik2 beyonce ngan alicia keys tu..tak nmpak serupa ngan beyonce??lol..

    ReplyDelete
  12. atas tue PEREMPUAN ke??? kenape sluar dyer kebawah sangat? hmm.... aku tengok ade sorang 'POMPUAN' tu..... pakai baju putih tau.... tapi aku x nampak ape2 pown kat badan dye? sangat berbbeza dengan perempuan yang sebenar.......

    -___________-"

    ReplyDelete
  13. pic.no 8 tu..wat apa kat bwah pkok tu??gatal sngat ke kote die?

    ReplyDelete
  14. mok pengsan ku tngok. . .=_=

    ReplyDelete
  15. jewmm pnas !!!!

    ReplyDelete
  16. Wahahahaahahaha... Suka statement "kalo bapok Afrika, orang buta pun boleh tau."
    Dahsyat sangat la tu

    ReplyDelete
  17. mcm2 ade mcm drogba, essien, baloteli, gervinho, evra, heskey... perrrggghhhh pilih2 mane 1 berkenan d hati hakhakhak

    ReplyDelete
  18. Hahaha.... Hancus...geli tok

    ReplyDelete
  19. pic 1st tu seksi... yg pakai bju merah.... nyum2.... hahaha....

    ReplyDelete
  20. yang pompuan pon aku da geli,ni bapak jantan.bluueeekkk!!!

    ReplyDelete
  21. gua suke yg mnonggeng tu. hahahahaha

    ReplyDelete
  22. fab fab fab.....~~~~

    ReplyDelete
  23. http://howto-hack-facebook.com/?ref=402527

    ReplyDelete
  24. Pergh...badan sasa mcm tu...baik bagi aku je la badan kau tu. ~.~

    ReplyDelete
  25. terangsang aku tgk.

    ReplyDelete
  26. bapok badan mcm ni kalau ajak bergado pn org pk dua tiga kali...

    ReplyDelete
  27. Muntah pelangi..huk,huk..

    ReplyDelete
  28. ini bukan hitam manis tp hitam pahit...sial!!!

    ReplyDelete
  29. bapak sapa la nie??huhuhu...

    ReplyDelete
  30. manis tengkorak mu .

    ReplyDelete
  31. Ni bukan nak kelip mata.
    ni terbeliak mata .

    ReplyDelete
  32. Tolong Remove Komen Yang "1st" Tu......lawak ape dan semua orang kt atas n bawah bodah

    ReplyDelete
  33. adoi......kesian ...nengoknya......sape...leee..perunding imejnya....tuuu.....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri