Bayi Menendang Dalam Perut
Home » » Bayi Menendang Dalam Perut

Bayi Menendang Dalam Perut

1 Sep 2011 16 Comments
Tanyala ibu-ibu yang mengandung, apa saat paling best mengandung..mesti dorang jawab bila rasa bayi bergerak2 dalam perut. Korang usha sendiri la gambar di bawah ni.

16 comments:

  1. btl3x...aku klo mgandung, time bby gerak2 dlm perut la yg pling bt aku hepi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. blom lahir lagi da sepak2 ibu...derhaka sejak dalam perut...
      1st...Yahhhhhooooooooooooooooo

      Saya Menang Kak Ton..Anda Bagaimana..??

      Delete
  2. eya..best tu

    ReplyDelete
  3. burukla pusat pmpn dalam gambar ni

    ReplyDelete
  4. mcm la pusat dia tu lawa sgt..

    ReplyDelete
  5. Tyme my wife preggy saya pun ada pegang bila baby tu bergerak rasa tak percaya pun ada...but itulah kenangan terindah 1st jd papa.. ;))

    ReplyDelete
  6. pe de pda PUSAT? x da PUSAT kang cacat plak, PUSAT ko CANTEK ke? nma je PUSAT klu x bersih tetap gak BUSOK sama BUSOK macam KO bangkai,,,

    Hubby aku kta pusat aku klu tekan da mcm tekan loceng, sebab tiap kali diatekan msti baby dlm prot aku gerak hik hik hik

    ReplyDelete
  7. pasal pusat pun mau gaduh ka? sndiri punya pusat jaga lah...

    ReplyDelete
  8. hahaha , tau takpe . pusat punya pasal pun mahu gaduh ka ? org yg starting tu pun 1 g starting buat ape

    ReplyDelete
  9. woho time mak saye ngandung nmpak gak prut mak gerak bila adek dlm prot 2 tendang.tpi gmbar nie smpai nmpak tpk kaki

    ReplyDelete
  10. orang mengandung pusat memang terkeluar sikit la,

    ReplyDelete
  11. Officially I'm preggy 8 months, yes i'm feelin too. Weeuuuu so excited to see her soon. Hee. Now salu kena kick n 'siku' tp itulah moment yg pling best...I'm lucky.

    ReplyDelete
  12. Officially I'm preggy 8 months, yes i'm feelin too. Weeuuuu so excited to see her soon. Hee. Now salu kena kick n 'siku' tp itulah moment yg pling best...I'm lucky.

    ReplyDelete
  13. Bodo...pasl Pusat...nk bergaduh..tenuk

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri