Bola Bowling Yang Sangat Menakutkan
Home » » Bola Bowling Yang Sangat Menakutkan

Bola Bowling Yang Sangat Menakutkan

4 Sep 2011 14 Comments
Bowling merupakan satu permainan yang amat menyeronokan dan mudah. Cara bermain bowling hanyalah perlu menggolekkan bola di atas lorong dengan tujuan sebanyak pin yang boleh, terdapat 10pin semua. Cukup dengan pengenalan, kali ini kami ingin berkongsi gambar rekaan bowling yang pelik dan menarik, diingatkan kepada sesiapa yang lemah semangat ataupun kurang berani sila jangan baca artikel ini.

 Super creepy! Bola cucuk kepala orang =.=


 Tu mata terjuntai, siapa nak pegang?


 Kalau tulis "Penjara Pudu Raya Berhantu" mesti gempak :D


 Okey, ini sudah melampau. 


 Sebijik macam muka Aima dalam game FEAR3. Kot*


 Yang ini kepala kena kopak, ada ala-ala SAW 


Ni Yun Nam Hair Care . Hahahaha

Untuk pengetahuan korang, semua bola ini direka oleh oliverpaint bertujuan untuk memperomosikan saluran TV 13Street. Nak tahu lebih lanjut, usha la link kat atas tu. 

14 comments:

  1. part yun nam hair care 2 paling style, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha..stylo..

      PANAS : Gambar Panas! En Sehinggit Terkantoi ketika Buat Projek
      ViDEO : Seksi dan HOT En Sehinggit Menari di Malaysia show

      Delete
  2. kreatif....tp menyeramkan....x sanggup la...

    ReplyDelete
  3. Sakura yang lembut!12 June 2012 21:15

    woi! gune Yun Nam laa! xyah nak pkai tatu 13th street ke 144th street ke?!?!?!

    ReplyDelete
  4. style laa cmni. xde jual ke? hihih

    ReplyDelete
  5. tgh syok2 main tiba2 benda tu hidop pdn muke korang

    ReplyDelete
  6. semua orang yang komen diatas tu babi
    zina itu best
    sex itu enak
    liwat itu nyaman

    ReplyDelete
  7. geli nk pegang

    ReplyDelete
  8. cam biasa je aku tak takut pon

    ReplyDelete
  9. ni mesti ade orang guna bola ni untuk melancap ni..babi betol lah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri