Isu Cinta - Ketahui 10 Petanda Bahawa Wanita Itu Suka Pada Anda
Home » » Isu Cinta - Ketahui 10 Petanda Bahawa Wanita Itu Suka Pada Anda

Isu Cinta - Ketahui 10 Petanda Bahawa Wanita Itu Suka Pada Anda

47 Comments

Wanita sukar difahami. Itulah yang sering kita dengar dan baca. Sikapnya yang ego, malu-malu, malu tapi mahu membuatkan kita kurang yakin apakah dia benar-benar mahukan kita atau hanya sekadar bergurau sahaja. Hendak ditanya, pasti dia tidak akan mengaku begitu sahaja.
Namun, karekter wanita terhadap insan yang dia suka akan tampak berbeza. Cara layanan dia terhadap ibu bapa, kawan-kawan dan insan istimewa adalah berbeza sekali. Ingin tahu bagaimana cara dia melayan orang yang dia suka? Jom teruskan membaca artikel ini
  • Apabila anda berada dekat dengan dia, dia selalu bermain dengan rambutnya atau jika dia bertudung, dia akan betul – betulkan tudungnya
  • Dia sentiasa memandang anda dan anda juga selalu bertentang mata dengan dia secara sengaja atau tidak sengaja. Kadangkala wanita memang suka melihat lelaki yang selalu melihatnya. Jadi, anda ambil masa beberapa hari untuk tidak melihatnya. Di samping itu, anda intai sama ada dia memandang anda atau tidak. Jika ya, dia pasti minat pada anda
  • Apabila anda bertentang mata dengan dia, dia tiba – tiba memandang tempat lain tetapi riak mukanya seperti gementar atau malu – malu. Dia gementar kerana dia suka pada anda
  • Dia selalu ketawa apabila anda menceritakan perkara lawak
  • Dia selalu mengetapkan bibirnya ketika bersembang dengan anda
  • Apabila ada orang cuba menjodohkan anda berdua, dia akan menentang habis–habisan. Dia sebenarnya suka pada anda tetapi dia malu. Jika dia tidak suka, dia akan relaks sahaja kerana dia tahu lambat laun, gosip tersebut akan hilang
  • Dia cuba menunjukkan pada anda bahawa dia sangat bertanggungjawab dan boleh diharapkan
  • Dia tanya pada anda sama ada anda sudah ada teman atau tidak
  • Dia mula membawa anda dalam dunianya seperti mengenalkan anda pada kawan–kawannya dan dia mula mengajak anda keluar
  • Dia sentiasa mendengar nasihat yang anda beri dan tidak malu untuk mengadu pada anda
Tidak perlu berasa ragu-ragu. Sekiranya ada wanita yang menunjukkan sikap begini terhadap anda, dia sebenarnya meminati anda. Seberapa ramai? Anda sahaja yang tahu.

.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

47 comments:

  1. Hahahaha akhirnya ppuan yg aku minat tu,DIA ada memiliki petanda ini HAHAHA....

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Memang best ar dapat curik entri orang.. dasar pencurik lu ni... blogger sampahan..

    ReplyDelete
  3. 1 bnde nk komen, background tu agk ganggu tulisan...leceh sket nk bace..

    ReplyDelete
  4. hahaaha, serius memang betul

    ReplyDelete
  5. HahahahXD tepat sekali.. malangnye my crush "blur".. Die tak perasan langsung.

    ReplyDelete
  6. satu pun x kene...adeh,bertepuk sebelah tangan... T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. same la kite. cedih3. wuuu T___T

      Delete
    2. sama la kita... i know ur feel bro

      Delete
  7. orang yg ade petanda2 ni ialah musuh aku
    T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita smer bro.... =.=

      Delete
    2. Lma2 suka laa tu :-)

      Delete
    3. hahaha siot xD

      Delete
  8. thanks..mcm benar ja ..keke..serius tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam same jer ape yg dia wat kat aq

      Delete
  9. hee!! aq ade mbe y baek gn aq.. n but kitorg cm cuople daa.. sbb ary3 dy jer y tex aq n aq pon ary3 tex dy.. tp ble jmper dy mzty tundok n malu gler?? to cmner lak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tny org lak..tny diri sendri ler..kalu malu kdg2 normal.
      kalu nak tw awk/dia minat kt dia try mesra ngn pmpuan lain ..comfem dia jeles,klau x..cr lai ler.bro awk 2 kalu nak tw minat kt dia, try jauh dr dia.

      Delete
    2. saaye suke kat dia tapi dia curang ngan saye>sedih la.

      Delete
  10. mcm betul je...ahahhhahsyoknye klu dia tahu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye suke kat dia tapi saye malu nk gakap.macam nane tu?

      Delete
  11. mcm betul je...ahahhhahsyoknye klu dia tahu...

    ReplyDelete
  12. gedik je muke prmpuan kat gmbar atas 2

    ReplyDelete
  13. malangnya, aku secara tak sengaja telah menunjukkan beberapa tanda2 tersebut kat seseorang. tapi aku taknak suka mamat tu!!!

    ReplyDelete
  14. nak kate salah ade betulnya..nak kate betul..banyak salahnya..normal la kalau malu ngn kawan lelaki..gelak terbahak-bahak kalau dieorg buat lawak..kelakar kot...tapi so far..seriously.. aku anggap dieorg x lebih daripada seorang kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah ,kaum adam cepat perasan.tp nk taw betol2 tnda cm bberikn kt atas 2..pompuan 2 kalu pdng lelaki2 cepat2 alih pandng benda lain..

      Delete
  15. Ade kot lm 2 org..

    ReplyDelete
  16. Ramai yg wat centu kt aku....malangnya aku da serik ngan ppuan....neeeext!!

    ReplyDelete
  17. Hahaha.. Akhirnya aku dah jumpa pmpuan yg mnt gile aku cm admin bgtau kt ats ni.. Pmpuan 2 ialah BINI aku sndiri.. Mmg syok la..

    ReplyDelete
  18. ohoi.. untuk soalan yg last sekali tu.. ramai kot!!

    ReplyDelete
  19. Memang betul..bersyukurlah kerana ada org meminati kita,walaupun dia bukan jodoh kita..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedey nyer..sy pun minat kt sorng boy ni..dia lect n suami org,dia tunjuk tnda2 minat sy..tp kitorg diam2 jer..walaupun xluah tp rs getaran cinta 2 ade..huhu.miss him..moga bahagia ngn wife n his kids.

      Delete
  20. then, ape langkah seterusnya.. saye pon malu2 jgk.. hehe

    ReplyDelete
  21. senang je nak dpt awek.. tunjuk je RM mmg confemm dpt...

    ReplyDelete
  22. Daripada 10 tanda tu ada 2 pada orang tu,rasanya aQ ada peminat owh...

    ReplyDelete
  23. Apa pun jodoh itu semua rahsia Allah. Kita manusia hanya merancang... Sob sob sob T-T

    ReplyDelete
  24. wah. Gadis yng saye suka ade lah tanda2. Dia jugak sbenarnya suke pda aku. Syok nye!!

    ReplyDelete
  25. alangkah indahnya jika ade perempuan berase begitu kat aq... T_T

    ReplyDelete
  26. Ade seorang perempuan yang selalu main mata dengan saya lepas saya melihat dia.. ada tersenyum melihat saya ...adekah dia suka saya

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri