GAMBAR SITI NURHALIZA TANPA MAKE-UP
Home » » GAMBAR SITI NURHALIZA TANPA MAKE-UP

GAMBAR SITI NURHALIZA TANPA MAKE-UP

83 Comments




Datuk Siti Nurhaliza telah memuat naik gambarnya tanpa make-up di laman twitter miliknya. Katenya gambar tersebut di ambil ketika sebelum membuat facial. Kalau anda rasa Siti Nurhaliza cun tanpa make-up, klik share. #LOL




Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

83 comments:

  1. kalu da cantik, pkai mekap ke x, ttp cantekkk.. ^_^

    ReplyDelete
  2. lawaaa larhhh..even x pakai make-up

    ReplyDelete
  3. x pkai nampak sejk ja

    ReplyDelete
  4. memang cantik kerana tuhan telah memberikan kak siti wajah yang sungguh ayu

    ReplyDelete
  5. dah selalu buat facial, spa mmglah cantik...

    ReplyDelete
  6. kecantikan bukan utk dibangga-banggakan...bersyukurlah ata kurniaan-Nya..

    ReplyDelete
  7. biasa la.. lau muka sll buat facial tiap2 mmg la nampak cntik walau x mekap. lau muka ct x prnh buat facial grenti muka die mcm muka org lain.. tak heran sgt la lau muka die nmpk mcm 2..

    ReplyDelete
  8. terang2 die ckap lepas facial, mesti la nmpak cntik sbb smua kotoran d muka die hilang.. 2 pun nk kecoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi bodoh ko xtau bace bek pegi mampus la babi...da dye ckp facial time...anjeng tol la ko ni..bodoh!

      Delete
  9. cantik x pkai mekap lg

    ReplyDelete
  10. Mmg cantik... Tp kl ttup aurat dgn cara yg betul lagi cntik kott...

    ReplyDelete
  11. Dia cakap SEBELUM facial lah ! -.- siti memang dari dulu dia cantik , waktu awal awal jadi penyanyi . Tak payah nak dengki dengan dia kutuk dia bagai k .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju sgt. Ntah pe2 la dorang ni. Tau nak mengutuk je. Haish. Masalah2.

      Delete
  12. Kalau siti ni main politik, mak eh. Nak2 kalau masuk pembangkang kah kah kah

    ReplyDelete
  13. yela tu wajah tanpa make-up. percaya la sangat TDDMKA...... klu btul xmake-up pn msti gambar dah ejas sikit-sikit.sbb tu la nampak cantik.xpyah tipu la.....budak tadika boleh la ko tipu...... klu nak tengok wajah original ct cube ambik gambar mase dia bangun tido.....baru ori.tapi kena pastikanlah yg ct xpakai ape2 make-up sblum tido...walau fair n lovely sekalipun.....

    ReplyDelete
  14. Buat Hidong Dgn Dagu Eh ? Tsk Tsk.. Dulu Lain Skrg Lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu tu bile? 10 tahun dulu? Mmg la lain. Cuba ko tgk pic ko dulu ngan skg. Aku bole jamin lain jugak jawabnya.

      Delete
    2. mase skola idung dye kembang la babi bodoh, jilat jubo ct

      Delete
  15. anonymous kat atas ni nampak macam dengki je dgn siti? mcm orang yang sama je? ni la masalah dia kalau orang ade penyakit hati. tak baik tahu tak dengki mendengki ni? siapa kita nak nilai2 orang?

    ReplyDelete
  16. Hahaha I lap siti.... Tetap cantik & menawan....

    ReplyDelete
  17. apa motif dia nk upload tu? kalu masih dara dulu,lainlaa...

    ReplyDelete
  18. anonymous tu tak prnah jumpa org yang natural beauty tu. tgk skali je dh tau yg gmbr tu mmg tanpa makeup.. nmpk bersih sgt.. mata pn mcm cina.. but still nice n natural. kulit ct mmg flawless..jd xheran la kalau tanpa makeup pn, dia cntik.. kulit cerah kan.. dengki la tu.. xpyh la nak suh tgk muka ct bgn tdo.. muka gitu brtahan kejap je. hidup sehari-hari bkn dgn muka bgn tdo.. lps mandi ok.. awk tu cntik sgt ke bgn tdo? muka ratu cantik pn beza kalau bgn tdo.. xpyh mengata org la k. buat dosa je..

    ReplyDelete
  19. hidup ni xboleh ade kalau2.. kalau aku buat facial slalu, muka aku pun mcm tu gak.. eh..kulit lain2 tau.. biar la dato' ct wat facial pn, dia byk duit kan.. awk xde duit xleh wat, duk diam2 sudah..

    p/s : dl ms ct mula2 jd artis pn mmg dh licin kulit muka dia. mmg dh keturunan dr mak dia kulit cntik.. tgk la mak dia. putih n licin. selidik dl sblm mengata

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela tu dah sahih lagi terbukti dia suntik kulit dia biar nampak putihla ..ade doctor confirmkan lagi

      Delete
  20. korang buleh komen je la...

    yang untung dato K..

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa sokong ayat lu....dy owng ni ley komen jer...u makan hasil ,perut kenyang,hati senang,kaki goyang....dato k...

      Delete
  21. tak mekap muka cam amoi jer..slu nmpk kat gaint b/antarabgsa huahua tpi tetap cute

    ReplyDelete
  22. Bersyukurlah

    ReplyDelete
  23. kecantikan bukan kekal sampai mati ,duk tunjuk muka cantik dah namanya riak ,kita bukan berdengki sekadar teguran ,dok agung -agungkan kecantikan die saper yang bagi Allah yang bagi ,lebih baik agung-agungkan kebesaran Allah insallah di syurga sana ada bidadari yang lebih cantik dari manusia ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Besela,die kn artis,ade followers.. Nk kongsi dgn peminat die je..xpela awk,dosa pahala pandai2 la sendiri2 kan... Ape pn..sedikit sebanyak mmg ade kebenaran kata2 awk.. Thanx..sharing is caring..yg penting,Allah tahu nawaitu kita,bukan utk merendahkan sesapa kn..yg pntg,ikhlas.. =)

      Delete
  24. comey...tp lebih suka tgok neelofa tanpa makeup...kulit cantik sggt

    ReplyDelete
  25. Normal artis..,no wonderla..

    ReplyDelete
  26. sakit plak ati ni bile ade org komen -ve kat ct....nampak sgt jeles nak mampus...mesti yg bercakap tu cemburu sbb die xdpt makwe mcm ct... kalo pompuan mesti die perasan die la yg santeeek sgt... biasanye org yg rasa diri die tu terlebih cantik tu yg die xleh tgk org len lagi cantik...rasa tercabar yekkk....

    ReplyDelete
  27. Sepatutnya kita jadikan Siti sebagai motivasi kita..inspirasi kita...or lebih kurang idola..
    but why..?
    Gelaran sebagai Datuk, Artis, Penyanyi, dan Wanita tercantik memang padan kerana usahanya...
    Dia berdiri sekarang kerana dia layak menikmati anugerah Tuhan..So, be positive dan think to more positive...

    More Interesting
    www.bizjosslvin.ws

    ReplyDelete
  28. siti sangat cantikkkk ! :)

    ReplyDelete
  29. Cm babi lak aq tngok muke ct nih , cntik xcntik semue di tangan tuhan , tp datuk ct mmg cm babi pun... Ramai lg cantik dan comel drpd si ct tu... Datuk K mmg gatal , sblom bnikah diorg pernah wt maksiat pstu baru nikah kawin , huh.... Datuk K masih ade perempuan simpanan lau x caye korg ley tnyer datuk K , ct lak masih ade kekasih lame... Xcaye tnyer ct nurbabiza hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglah dpt hina ciptaan tuhan, rse bangge k dpt ckp mcm 2? mmg orng sekarang bhasa mmg biadap dan kurng ajar k?. dy nk update pic un, lau slh bg nsihat bkn mghina, lau dose pun dy tnggung, suami dy tnggung. bukan awk.. 2, dose ngumpat ssme islam, hine cptaan tuhan, blum lg lau kes mngate ade prmpuan smpanan llki smpanan plak, kalau salah, 2 dh jd bwh mnfitnah orng.. haa jawab, so lau xde bukti, xpyh ckp bnyk..mmg dose awk yg tnggung, tp sy dh terbace, so as a muslim, sy xnk ade dose sbb xbg nsihat dn biar kan awk dgn pmikiran mcm ni.. so smede nk amik iktibar or x, terpulang.. by the way, lau smue yg awk ckp 2 smmangnye salah, dose mnusia dgn mnusia xkn ALLAH SWT ampunkan slgi x mohn maaf pd mnusia 2 sndiri..

      Delete
  30. muke siti ttp berseri tanpe mekap. Natural beauty

    ReplyDelete
  31. tgk betul2...

    ReplyDelete
  32. hahak.. yg dengki, komen negatif, yg akhlak bagus2 sume komen +ve n beri kritikan membina. ala.biase la tokti, yg dengki tu dorng xde life. nk naik mcm tokti,mmg TAK la.. tu yg ckp2 mnde xelok nk mnjatuhkN ORG. kesian..

    n 4 u guys yg xsuke tokti, y korng snggup spend time tgk muke beliau? plak tu rajin post comment pnjang2 kt cni. nk kena pilih lak tu commnt as sape.. hahaha pathetic

    ReplyDelete
  33. Puteri Manja Kesuma11 May 2012 22:51

    klu nak muka sentiasa cantik n bersih , x payah susah2 .... kita hendaklah selalu cuci 5x sehari (maksudnya.. rajin2 lah ambil air wuduk n sembahyg) muka akan sentiasa cantik & manis .....x perlu g facial @ mekap tebal2 .......

    ReplyDelete
  34. muka aq ni xyah nk pki ap bagai segala.. natural ja.. licin elok ja.. yg dok dengki2 2 psai pa.. sah muka cm nenek kodok pa...

    ReplyDelete
  35. sedap je kutuk muka ct cm babi~ sme ko kutuk ciptaan tuhan yg sempurna ni, bukan nk agungkn, tp terbkr bila bce previous komen yg bahase bukan main cantik cm babi, ambooooooiii suci sgt ka muka hang yg kutuk dia ni??? bodoo lu dpt dosa free n x pasal2 org nampk hinanya pmikiran anda
    "xde kena megena ngan DATUK CT"

    ReplyDelete
  36. anyway datuk ct memang cntik laaa

    ReplyDelete
  37. Podaah, mengutuk je. Jealous ah tuhh.

    ReplyDelete
  38. nthnyew...lawa la uh kak ct..kalo x,xkn ade org nk,,da kawen dh pon..apew la..btw law muke dye lawa kew hodoh kew ape nk kesah..xkesa la dye edit or x..itu hak dye..apesal lak nk ckp burok sal dye..aduhai mnusia2

    ReplyDelete
  39. asal tetibe name aku kuar sbg Anonymous lak

    ReplyDelete
  40. btw aku bukn anonymous...n kak cT cantek..aku sokong..nk wt mcm mne law muke org ade y xyah kai mekap..brsyukurlh..y trpakse pkai uh nk wt mcm mne..bukn dye nk..da lumrah org ske tgok org y cantik..jd kite trpakse la brusaha jgk utk cantik kn..xpyh la kutuk2 muke org..btw agredd with Maisara..Allah y cipta..kutuk ciptaan Allah buruk padahnyew..muke kite y sedia comel pon buleh d burokkn dgn skelip mata olehNya

    ReplyDelete
  41. lebih chantek jhika pakai tudungnya dipakai elok2

    ReplyDelete
  42. duit banyak semua boleh beli tok nmpak cantik

    ReplyDelete
  43. muka dah lobos cantik apenye

    ReplyDelete
  44. Muke siti dah di anugerah memang cantik tanpe make up pun tetap natural and mantap

    ReplyDelete
  45. Sbab tu datuk k terpegun melihat dye wajahnya tetap cun

    ReplyDelete
  46. Yg ngate muke Siti mcm babi tu, elok ko pegi cermin muke ko yg berulat tu depan cermin.. mau pecah trus cermin tu.. mulut nmpak sgt x prnah cuci, sbb tu bau longkang, cakap ikot sedap mulut jek.. muke ko kalo cantik skalipon, tp hati kalu brkarat, baek xyah.. nmpak sgt ko ni pathetic! attention seeker! puihhhh!

    ReplyDelete
  47. apa la kutuk2, ckp bkn2 ni. Lepas tu gadoh2 sesama korang...buat dosa...lg teruk dr perangai ba tut tut. Tgk gambar sudah..komen cantik ke x cantik..ada siti kisah?

    ReplyDelete
  48. Bkn muka ct yg cntik..tp nur muka dia yg myerlah..muka kta sma je ngn org len..tp yg bg beza nur 2..

    ReplyDelete
  49. wei...butuh la ampa semua

    ReplyDelete
  50. Setiap orang ada kelebihan dan ada kekurangannya...

    ReplyDelete
  51. mmg cantik semulajadi..yg fitnah2 tu dengki sbenarnya....mo cantik cam dato ct tp x dpt...

    ReplyDelete
  52. KAK CT IS ALWAYS THE BEST....I AM PROUD TO BE A SITIZONER...sesungguhnya fitnah i2 lbih besar dosanya dr membunuh..jgn nak ikut sedap mulut je bercakap kak ct memang natural...kau jumpa dct dlu bru kau tau die mcm mana die lah artis yg paling baik yg pernah aku jumpa tak pernah kata tidak dekat peminat die...ntah2 muka kau lagi buruk pada babi tak ooopps trlepas pulak...KAK SITI always the best...I LOVE YOU DCT...=)=)

    ReplyDelete
  53. Ckp je x suke... tp klik jugak cerite pasal Dato' Siti... Org kalau x suke dia,tgk pun x nak..Tak suke, tp masih nak tahu hal org.. Ni la bangsa MELAYU semua ada PHD !!

    ReplyDelete
  54. phuii buruk ler mcm beruk dulu kini dan slamenye. produk simplct hampeh.

    ReplyDelete
  55. mua cantik je tak guna kalau xde anak penyeri hidup... duit byk, g la buat rawatan kesuburan...

    ReplyDelete
  56. mmg natural beuty...

    tp sayang muka cantik..duit banyak...tp zuriat xder..cuba la tabung uji sblm expired...

    ReplyDelete
  57. she still look beautiful without make up..natural beauty.

    ReplyDelete
  58. harap la muka camtu xpakai mekap.entah ape yg disuntik agaknye.banyak duit boleh la.cuba klu duduk terperap kt kampung lipis tu mau berdebu muka dng tanah merah.......cer cube cer cube

    ReplyDelete
  59. Kalau ada duit...x cantik pun boleh jd cantik...semua org nak cantik n semua lelaki nak ppuan yg cantik...so pikir2...

    ReplyDelete
  60. eleh,dulu majalah 3 penah tunjuk,ct pegi new york masa jd model maybeline.kt sana ct dibawa ke kilang n makmal penghasilan produk.pakar kecantikan wt imbasan kulit ct n ckp kulit ct cntik,bersih,xde cela n bakteria..

    ReplyDelete
  61. cantik mmg la cantik tp syg mendedahkan aurat pd yg bkn muhrim...syg jugak melenggokkan suara yg merdu utk lelaki yg bukan muhrim sedangkan suara wanita yg sengaja dialun2 utk menyanyi adalah aurat..mmg dia cantik tp jgn laa terlalu bangga smpai aurat pon didedahkan di internet yg bleh dilihat oleh berjuta lelaki bkn muhrim...peringatan utk wanita2 di luar sana jgk..jgn sbb taksubkan artis hukum Allah di pinggirkan...

    ReplyDelete
  62. muka ct cam muka aku..hehehe

    ReplyDelete
  63. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Klik sini-Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.<-Klik sini
    Paparan terbaik - google chrome atau firefox.

    ReplyDelete
  64. cantek nye muke ex aku ni..

    ReplyDelete
  65. die ckp sebelum wat facial bkn selepas kkkk... bce lelok ckit.,.. citi cgt cantikk

    ReplyDelete
  66. kalau x amik laki org lagi cantik....

    ReplyDelete
  67. kita harus bersyukur dengan ciptaan allah ^-^

    ReplyDelete
  68. ape lah kowg sume....sal ct pn nk gduh... bg y ktuk2 owg tu egatlah.. seburuk2 keaiban adalah apabila kita mencari dan menceritakan keaiban orang lain sedangkan tanpa kita sedari keaiban itu ada di dalam diri kita sendiri...ianya brmksud xpyh sbuk cri atau mgaibkn owg dgn brkta bruk ttgnya sbb ble kite bkak aib owg Allah xkn ttp aib kita n skaligus owg lain blh nmpk y btapa bruknye pgai sbnr kita...so tgk crmn dlu bru fkir smaada nk cri atau cte aib owg ataupn x...RENUNG2KN DAN SLAMAT BRAMAL;)

    ReplyDelete
  69. ini pic suda edit kasi glow ma...bodoh sak sume

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri