Lawak - Kisah Cinta Seorang Hacker
Home » » Lawak - Kisah Cinta Seorang Hacker

Lawak - Kisah Cinta Seorang Hacker

32 Comments

Seandainya hatimu adalah sebuah system


Maka aku akan scan kamu untuk mengetahui port mana yang terbuka sehingga tidak ada keraguan semasa aku c:\> nc -l -o -v -e ke hatimu,tapi aku hanya berani ping di anonymouse proxy, inikah rasanya jatuh cinta sehingga membuatku seperti hacker ke dalam hatimu walau pun aku memang hacker sejati? whatever!

Seandainya hatimu adalah sebuah system,


Ingin rasanya aku manfaatkan vulnerabilitiesmu, menggunakan PHP injection. Terus aku ls -la; find / -perm 777 -type d,sehingga aku tahu jika di hatimu ada folder yang boleh aku tulis atau adakah free space buat aku?. apa aku harus pasang backdor “Remote Connect-Back Shell”jadi aku hanya menunggu sambungan internet kamu connected sahaja, supaya aku tidak merana seperti ini.

Seandainya hatimu adalah sebuah system,


Semasa semua requestku diterima aku akan pastikan terus hatimu tidak terkena bugtraq untuk mengetahui bug terbarumu maka aku akan terus patch dan pacth ,aku akan jaga servicemu jangan sampai crash dan aku akan menjadi firewallmu aku akan pasang portsentry, dan menyeting error pagemu ” The page cannot be found Coz Has Been Owned by Someone get out!” aku janji tidak akan ada ada miscellaneous program atau service yang hidden, karena aku sangat sayang dan mencintaimu.

Seandainya hatimu adalah sebuah system,


Jangan ada yang kata “You dont have permission to access it” untuk aku, kalau mahu ping flood Atau DDos Attack jangan harap!... kerana kamu harus menjadi bidadari untuk menyelamatku

Seandainya hatimu adalah sebuah system,



Tapi sayang hatimu bukanlah sebuah system,


Kamu adalah sang bidadari impianku, yang sebenarnya yang terlebih dahulu mengacau systemku! Kamu telah menghantar trojan horse ke dalam system aku sehingga aku menjadi Helen Keller mode.





Suatu masa nanti aku akan datang dan mengatakan bahawa di hatiku sudah dijangkiti virus yang menghanyutkan, pasti tidak ada antivirus yang dapat memusnahkannya selain kamu.

32 comments:

  1. haish kalau aku trus mintak putus. huahua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. madah romantik ke???mcm x jeeeee...

    ReplyDelete
  3. Bodoh. PHP x leh inject. :p

    ReplyDelete
  4. hahaha..terer siooott!!wawawa..caya sama lu...haha

    ReplyDelete
  5. cam CIBAI...HACKERS PTUIHHH

    ReplyDelete
  6. Cabut plug jer....

    ReplyDelete
  7. forever alone level : computer geek

    ReplyDelete
  8. soo sweet!

    ReplyDelete
  9. best siots!
    aku nak copy ar leh? :D

    ReplyDelete
  10. jiwa hacker akan faham...

    ReplyDelete
  11. hahaha.. terbaek!! yg berjiwa hacker, konpem ngah tersengih cm kerang busuk sbb pnah buat slh satu di atas.. hehe

    ReplyDelete
  12. bila ada php msti ada sql, jd bleh la di inject.. booooo... noob

    awesome... forever alone... muahahaha

    ReplyDelete
  13. Tu le pasall.. klo der php... Kompom2 inject pakai "sql injection" sengal... Noobbb ...

    ReplyDelete
  14. aku tak paham ape-ape pasal server... :p

    ReplyDelete
  15. hacker sebenar x mengaku diri dia hacker =)
    haha

    ReplyDelete
  16. Forever Alone laaa ko klau cmnih....

    ReplyDelete
  17. Ctrl+alt+del jer.... Hahaha

    ReplyDelete
  18. Window is shutting down

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri