Lisa Surihani Kantoi Bercium Mulut?
Home » » Lisa Surihani Kantoi Bercium Mulut?

Lisa Surihani Kantoi Bercium Mulut?

83 Comments




Betul ke Lisa bercium?? jom lihat gambar di bawah ini, Anda yang tentukannya.@ Ini hanya propaganda.ehiburan tidak dapat menafikan sama ada benar atau tidak.sama-sama lihat dan nilai.


Kahkahkahkah... Jangan Marah Yee.. Akhz!
Share dengan rakan anda ye^_^

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

83 comments:

  1. vavi! kisah benar siak!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
    2. Ramai di antara kita mungkin telah memasak telur dengan cara yang salah sepanjang kehidupan kita [GEMPAR] [EKSKLUSIF]

      Delete
    3. gambar bogel melayu www.jawko.com

      Delete
    4. [gempar] Cer teka, main 'apa' boleh menang duit RM5000?

      Delete
  2. arghh tekene

    ReplyDelete
  3. vaval tul la...

    ReplyDelete
  4. Terkesima

    ReplyDelete
  5. Nk jgk..hahaha

    ReplyDelete
  6. betol2 vavi

    ReplyDelete
  7. nk melawak pn kena beragak..mcm ni sedikit sbnyk boleh timbulkan fitnah bro. bnyk lg benda lain yg boleh dilawakkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stuju! Kalo org x view/baca smpai abs, mmg leh wt spekulasi yg bkn2.. Bgurau ade tmpt/caranya,

      Peace. :-)

      Delete
  8. ala..dah tau penpatah mmg suka melawak...ehehee

    ReplyDelete
  9. admin,naik bas nnt siap ko aku hanging ko dpn tiang bus stop!

    ReplyDelete
  10. ntah pape. publisiti murahan

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. vangang tol...

    ReplyDelete
  13. haha sangal vavi

    ReplyDelete
  14. terbaik!!!kih..kih..

    ReplyDelete
  15. memang terbaek!!! hahaha...

    ReplyDelete
  16. hehe,,terkeno den

    ReplyDelete
  17. paper nth...

    ReplyDelete
  18. haha..rilek la..yg nk mrh2 2 apsal..knpe?da over exited nk tgk pic org cium mulut pastu xdpt tgk mcm yg kamu mahu kan??come on la..busted!

    ReplyDelete
  19. apa salahnya jangan sebarkan fitnah [pada org yang tak bersalahlah beb

    ReplyDelete
  20. cam best je aku click .. hahha comel tol manusia ngan de cium hahaha

    ReplyDelete
  21. kantoi...dahlah kes lisa tngh hot ..aku ingat cium dgn sape td...hehehe

    ReplyDelete
  22. hahaha ... egt kn dh kena yg truk tdy ....
    rpa'y ngn miasara je pn .. adehhh

    ReplyDelete
  23. betul lah tu cium mulut...nak timbulkan fitnah ape pulak...

    ReplyDelete
  24. untung la mia hahahahahha

    ReplyDelete
  25. Hahaha..kecian Lisa Surihani kena bom..hehe..

    More interesting
    www.bizjosslvin.ws

    ReplyDelete
  26. betul le bro... lsa cium mulut tapi tak cakap ngan sapa lu terbaik bro semua org kena hua hua

    ReplyDelete
  27. hahahha....terbaek..come nya lah mia sara memang secocok ngan lisa.......cian lisa...kenew bommmm......hahahah.jangan amik ati lak..

    ReplyDelete
  28. adessss.... teruja... sekali

    ReplyDelete
  29. betul la cium mulut...

    ReplyDelete
  30. dah agak dah huhuhu........terkena aku hahaha....

    ReplyDelete
  31. cre nk naikkan website ni.......trpksa mnipu.......
    dye fikr lwk lh boddtoh...

    ReplyDelete
  32. hahahahahahaha... like it very much!

    ReplyDelete
  33. ada pic 3some jejai,nora danish ngn fasha sanda x?tringin nk tgk..

    ReplyDelete
  34. cium mulut je kecoh,,, owg cium mende lain pon x kecoh le mcm lu

    ReplyDelete
  35. adakah ini sebahagian daripada LGBT? haha... main2 je

    ReplyDelete
  36. child molestor!!!

    ReplyDelete
  37. tu argh ...psl cium bdx kecik ja pown...

    ReplyDelete
  38. ada gambar lisa tgh kongkek ke

    ReplyDelete
  39. dh line limbap..
    admin uat lelawak pulak...

    sakit pulak hati kite ne....

    ReplyDelete
  40. hantatt tol hahaha

    ReplyDelete
  41. jonek la..haha

    ReplyDelete
  42. admin gampang...

    ReplyDelete
  43. MAKAROV- whhh lesbian

    ReplyDelete
  44. kan die dh kawen?

    ReplyDelete
  45. info untuk semua..
    menjadikan RM50 kepada RM4000 dalam masa 4 minggu..
    sila klik link dibawah untuk maklumat lanjut..
    http://rm50.ibct.my/1095

    ReplyDelete
  46. info untuk semua..
    menjadikan RM50 kepada RM4000 dalam masa 4 minggu..
    sila klik link dibawah untuk maklumat lanjut..
    http://rm50.ibct.my/1095

    ReplyDelete
  47. M E T A L L I C A8 September 2012 20:19

    jadi dia seorang LESBIAN?!

    ReplyDelete
  48. apa nak jadi dengan artis kita....dah la bercium di tempat awam....sama jenis pulak tu...

    ReplyDelete
  49. kenape kebanyakan anon yg komen kt blog ni sumenye nk kutuk n kondem tuan punye blog ni..hmpir semua post ade yg xpuas hati ngn penulis...kalu rs korg sume da bagus sgt,perfect sangat nape xbuat blog sndiri yg bagus nk mampos?pastu cite pasal diri korg yg konon nye perfect tu!!aku bengang betul r ngn org bajet bagus ni...korg sume boleh blah!kalu xsuke blog ni jgn la comment,jgn bace n even jgn bukak pon blog ni...PAHAM??

    ReplyDelete
  50. Fitnah kepala otak mak ko.. Btol la dia ciom mlt tu, xkn ciom jubo mak ko plak... Bangang nk mampos.. Xdpt tgk nk kutuk2 penulis... Puuiiiihhh!!

    ReplyDelete
  51. lol :D hahaha boleh pulak buat lawak hahaha :D TERBAEK!!

    ReplyDelete
  52. Admin buat lawak sekadar nak menghibur, semua yg kecoh kecoh tu jgnla baca kalau tak suka. Sambil tu dia sindir kat sapa sapa yg suka tgk gambar mcm tu. Kalau marah tu, sure punya dah terkono. Siapa yg mkn cili diala yg rasa pedas.

    ReplyDelete
  53. ohsem gile..... aku suke gilew blog nie,,,hahahaha..

    ReplyDelete
  54. mlm ni adminQ kita...

    ReplyDelete
  55. sesungguhnye di akhir zaman ini akan mudah tersebar fitnah2 di kalangan manusia.....

    ReplyDelete
  56. ye btol2...malahan aib org sng2 dbongkarkn atas alasan berhibur semata...

    ReplyDelete
  57. bukan nk kte kn tp interpretasi manusia xde nye sume same...kte sume ad pndapat msng2....yg dok bodoh2kn org tu hang tu pndai sgt ke?jge r adab sket..

    ReplyDelete
  58. Vahalol, vadigol, vutoh, vavi.

    ReplyDelete
  59. cam siallllll lah...adoiii....

    ReplyDelete
  60. 'Tajuk' nya boleh menganggu rumahtangga lisa...takyah lah gurau dgn isteri org.

    ReplyDelete
  61. vavi vuki vetol...

    ReplyDelete
  62. sial la. kenape aq tak dpt first comment. pergi jahanam semua

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri