Nak Tahu Wanita Tu Masih Dara?
Home » » Nak Tahu Wanita Tu Masih Dara?

Nak Tahu Wanita Tu Masih Dara?

232 Comments


Rekahan Bibir

Kita dapat mengenal pastinya jika bibir seorang wanita itu sangat mengancam dan berwarna kemerah-merahan. Dan rekahannya pula cantik. Selain itu, bibirnya juga bergaris-garis dan dapat dilihat dengan jelas.

Dahi Yang Berkedut

Gadis yang masih memiliki dara akan mempunyai dahi yang licin. Berbanding dengan dahi wanita yang tidak berdara yang mempunyai lapisan sebanyak tiga lapis walau masih muda. Ini dapat dilihat ketika mereka bercakap, berbual dan ketawa. Kedutan ini adalah berbeza dengan kedutan wanita yang berusia.

Bentuk Punggung

Bentuk punggung juga akan menggambarkan samada seseorang itu masih ada dara atau tidak. Bagi wanita yang tidak memiliki dara, punggunggya akan kelihatan seperti terjatuh ke bawah kerana sel-sel punggungnya mengembang kerana ransangan nafsu ketika melakukan hubungan. Apabila mereka berlari-lari dan bergerak akan kelihatan ianya seperti bergoyang-goyang. Berbeza dengan gadis yang memiliki yang pejal dan tidak bergoyang.

Telinga

Telinga gadis yang mempunyai dara akan kelihatan warna kemerah-merahan dan cantik. Wanita yang tidak punyai dara telinganya akan kelihatan leper dan tidak menawan lagi.

Tumit

Cuba lihat tumit anda. Di hujung tumit anda, cuba picitkan sedikit. Sekiranya selepas picit darah anda akan kembali ke posisi asal dengan cepat, ini bermakna anda masih berdara. Jika tidak, kawasan yang dipicit itu akan pucat dan darah kembali dengan lambat. Awas! Jaga tumit anda. Banyak kepentingan dan rahsianya lagi.
Ini hanyalah kaedah-kaedah untuk anda mengenal samada seseorang itu masih dara atau tidak. Tak payahlah nak pi test kat orang yang dah berkahwin dengan halal. Selain dara-dara yang tadi, kita masih mempunyai dara yang lain iaitu yang berkaitan dengan sensitiviti apabila berhadapan dengan lelaki.

Pipi

Jika pipi gadis itu licin, gebu dan kemerah-merahan serta tidak langsung memakai peralatan solek seperti pemerah pipi, bedak atau cecair pelembab muka, bermakna gadis itu masih berdara.
Gadis yang berdara selalunya tidak suka mengenakan make up. Terdapat juga gadis yang masih suci suka bermake-up, tatepi cara mereka bermake up tidak terlalu menonjol seperti seseorang yang ingin memikat lelaki. Sebagai contohnya sesetengah GRO, bohsia atau pelacur. Mereka akan mengenakan make up keterlaluan kerana mahukan diri mereka kelihatan jelita. tetapi disebalik kejelitaan mereka terserlah suatu rahsia, jelas mereka bukanlah lagi wanita bermaruah.
Pada raut pipi gadis yang masih dara, kelihatan merah apabila disentuh lelaki yang bukan muhrim. Terkadang raut wajah mereka menjadi merah apabila berbual atau berhadapan dengan lelaki. Mereka agak sukar untuk menyesuaikan diri dengan lelaki. Berbanding dengan wanita yang tidak berdara. Mudah sahaja mereka menyesuaikan diri dengan lelaki. Bagi yang sudah berumah tangga, kerana mereka sudah biasa dengan suami mereka. Tetapi pada golongan sebaliknya kerana mereka telah hilang dara dan sensitiviti dengan lelaki kerana sebab-sebabnya yang tadinya.
Kelihatan beberapa garis melintang pada pipi kiri dan kanan seseorang gadis yang telah berhubungan. Jika seseorang itu mempunyai lesung pipi, lesung pipinya kelihatan melekuk ke dalam dan terserlah kejelitaannya. Berbeza dengan gadis yang sudah pernah berhubung, lesung pipinya tidak terlalu dalam dan sisi lekukan itu diikuti dengan garisan yang menyambung lesung pipinya. Garis ini menunjukkan mereka telah tiada dara.

Telinga

Ketiadaan dara juga dapat dilihat dengan meneliti bentuk pada bahagian telinga kanan dan kirinya. Sedikit anak rambut akan kelihatan sebelah pipinya. Anak rambut ini berjuntai dan lembut serta halus. Anak rambut wanita pula tidak berdaya dan seolah-olah tidak bermaya serta tidak lembut lagi. Ini dapat dilihat jelas jika anak rambut itu ditiup angin. Ia mudah terselerak dan agak tidak teratur ketika ditiup angin dan apabila anak rambut itu kembali pada posisi asalnya. Pipi sisi anak rambut ini juga dilihat agak lebam dan ianya simbol wanita itu telah berkahwin.



Hidung

Hidung sesorang itu juga mampu menunjukkan samada dia pernah disentuh atau tidak. Hidung seorang gadis akan kelihatan menarik dan cantik. kedudukannya juga molek. Di hujung hidungnya kelihatan kemerah-merahan. Ini bukan kerena dia selsema atau ada masalah hidung tetapi ini kerena darah banyak tertumpu pada hidungnya. Jika anda masih dara, lihatlah hidung anda. Apabila hidung seorang gadis disentuh lelaki, hidungnya akan kelihatan begitu merah.
Begitu juga dengan wajahnya. Ini kerana sensitivitinya terhadap sentuhan. Bagi yang tidak merah pada hujungnya apabila disentuh lelaki, ini bermakna dia telah hilang dara sensitif ( dara kecil ).

Mata

Bukan mudah untuk seseorang yang hilang dara ingin menyembunyikan identitinya dari diketahui lelaki yang pandai meneliti. Sebab itu adalah wajar jika kita menjaga maruah dan menundukkan pandangan dari panahan lelaki.
Terdapat tanda lebam atau bergaris di bawah kelopak mata seorang yang tidak berdara. Lebam ini tidak seketara lebam orang yang tidak cukup tidur. Hanya sedikit garis seakan-akan hitam meliputi bawah kelopak mata yang terlipat itu. Iaitu kedutan pada bawah mata jelas dilihat jika si gadis sudah hilang dara.
Gadis yang masih dara, matanya kelihatan berseri dan tiada tanda seperti hitam, lebam atau bergaris-garis halus. Sebaliknya di sekeliling matanya kelihatan rata dan apabila dia ketawa bahagian bawah matanya tidak menampakkan kedutan.
Namun begitu…
Tidak bermakna wanita yang tidak berdara telah hilang keseriannya Sebenarnya, wanita yang telah hilang dara adalah lebih cun daripada gadis. Tidak hairanlah sekiranya janda dan isteri orang semakin menjadi rebutan. ( tak caya tanya suami anda ).
Yang menghilangkan serinya wanita tidak berdara ialah, mereka melakukan perbuatan terkutuk dan maksiat.
Bagi wanita yang berumah tangga secara halal dan mempunyai suami yang memahami..mereka cun 100x ini kerana mengikut kajian,

Rambut Wanita

Rambut wanita lebih cantik dari rambut gadis sekiranya si suami selalu membelainya. Rambutnya semakin lembut dan menawan 100x. Pada wanita yang dah berumah tangga secara halal. Hanya pakai petua biologi dari suami anda. Ini juga akan menjamin keharmonian hidup. Bukan setakat rambut sahaja, malah bibir dan beberapa bahagian lain juga akan menjadi lebih cantik dengan bantuan suami.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

232 comments:

  1. nak taw dara jolok la burit dia..kalo ketat 2 dara la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laky zaman sekarang mana ada pakai tips itu..laky zaman sekarang truz men jolok..dara x dara..belakang cerita

      Delete
  2. Your points are invalid.

    ReplyDelete
  3. hahahahahahahaha terbaik la jolok kau punye tips

    ReplyDelete
  4. Masuk batang terus la..klau nangis dara la tu..

    ReplyDelete
  5. betul2..ketara sgt x boleh pakai langsung tips2 diatas...

    ReplyDelete
  6. blah la..x bleh pkai langsung teori ni..

    ReplyDelete
  7. picture Perempuan tu dapat katne???

    ReplyDelete
  8. bodoh sapa percaya, yg baca smpai habis pon bodoh gak, baca sket pon dah tau mengarut.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ckp baik sikit bodoh....

      Delete
    2. Ko la yang bodoh sebab ko baca.... Hahahaaha a.......

      Delete
  9. Byk budak2 lelaki belum baligh tgk ni..dan tepengaruh laa derr..kang sok kt sekolah ada yg cuba2 buat @usha kt budak perempuan pulak..beware..

    ReplyDelete
  10. perempuan kt atas tu ad dara ag tk...tgok bibir die lin macam je.?

    ReplyDelete
  11. Kencing kuat laaaa

    ReplyDelete
  12. gadis kat atas tu Im Ji Hye,,,

    ReplyDelete
  13. Bodoh la korang baca blog dier nie

    ReplyDelete
  14. jelum masuk dulu..baru taw dara..takut kereta api bleh kona jaa...

    ReplyDelete
  15. tak der makna nyer dara ke tak..yg penting akhlaknye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokong sangat !

      Delete
  16. Mrepek...klo nk taw msh dara ke x?g la wt checkup kt doc utk mngesahkn..

    ReplyDelete
  17. nampak sngt orang melayu punya tips. cuba kau explain apsal megan fox semua benda ni dia ada?

    ReplyDelete
  18. Yg comments marah2 i sure dah tak ada dara.. wakakaaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau tapeeeeeeeeeee, hahahahahaha

      Delete
  19. yup,yg marah2 kt atas da xder la tu,marah org kantoikan,hahahahaha!nasib ler..nice info,really usefull

    ReplyDelete
  20. Betul ke? Ada bukti menyokong fakta tu sume??

    ReplyDelete
  21. Sebab tulah Allah sruh menutup bahagian kaki ( dgn care memakai stokin) sbb rahsia Pompaun byk kt tumit kaki :)

    ReplyDelete
  22. x baca pun artikel, just mo cari siapa model 2..

    ReplyDelete
  23. boleh belah.. aku tengok minah saleh yang dah tidur ngan byk lelaki.. sentiasa ada ciri2 dara yang ko tulis dlm artikle ko nih..

    ReplyDelete
  24. ini lelaki yang suka baca nii kuat menilik badan pompuan la tuu..lg gatalllll...

    ReplyDelete
  25. akai xdak...ni la otak org melayu...sengket...
    bnda2 cmni nk amik port sgt..

    ReplyDelete
  26. kah kah kah aku tengok bontot bini orang pejal je!

    ReplyDelete
  27. Sebab tu orang pompuan ni di suruh tutup aurat.....tutup kepala tak nampak rambut...baju longgar dan labuh tak nampak shape ie. punggung....pakai stokin tak nampak tumit....dsbnya

    ReplyDelete
  28. info ape la ni ... delete jela

    ReplyDelete
  29. hahaha..macam bangang je blog ni.

    ReplyDelete
  30. Fakta salah nih..

    ReplyDelete
  31. yg marah2 tu kompom lobang cipap barai..ahaha

    ReplyDelete
  32. ermm melayu mmg mcm tuh...they never know the truth but always admitted to know the truth....sory malays...i had to say the truth...in your country malaysia....almost malays yang bnyk buat sexs tlarang smpai mgandung anak aram...thats why u allz tahu pmpuan 2 dara or not...sbb mlayu mmg prosak especially MEN!!

    ReplyDelete
  33. ya btul tuh...buat malu mlayu je...ckp ntah ape2x dlm blog pun nak sgt tnjuk attitude kureng....ckp lucah tah ape tah... :p

    ReplyDelete
  34. janji melayu...
    melayu mudah lupa...

    ReplyDelete
  35. Dah tau mngarut g bace watpe plak plak plak....ni ats pemahaman sndri la,just fakta je kan..ni la maknusia hati itam..tau nk down sesama bangsa,klau komen elok2 je bleh je kan.. Malu laa skit
    Wo​☺º°˚˚°ºooɪɪ

    ReplyDelete
  36. komen yang paling atas...sekali 20 june 23:18.
    pemikiran melayu...suka ati engko je nak jolok jolok...ingat tuh bini kau ke...dasar jiwa progol mmg mcm tuh...rosak lah mlayu kaum kamu nie tak boleh blah....melayu melayu....rosak (arrkkk puii untuk orang yang ats tuh je)by jiwang tp ok

    ReplyDelete
  37. yang kat gmbr tuh virgin ke tak? sapa btul ...aku bg dia main dgn bdk pmpuan kat gmbr tuh haha

    ReplyDelete
  38. xyahla nk kondem sgt..kalo ase slh,ignore jelah..emo sungguh..

    ReplyDelete
  39. Xde maknanya....menipu je kje korg ni la....

    ReplyDelete
  40. try usha mak ang lma-2 tg0k .. law sma mcm dy tlis..kra btol la tu .. >_<

    ReplyDelete
  41. hahaha. .jgn gaduh2. .

    ReplyDelete
  42. memang tips ni mengarut tp yg kt atas tu maki hamun dgn melayu apa cite? otak tak de ke?

    ReplyDelete
  43. ape la ke bangang sangat... psal bnde2 bodoh pun nk gadoh... what a nobb

    ReplyDelete
  44. awat korang dok gaduh lak.. adooiii.. masing2 ada akal .. ikut hangpalah klu nak cayer atau tak... adooi.. masing2 dah besar.. ader otak..
    chill ok.. ~ smile~

    ReplyDelete
  45. soh kangkang pastu jolok..

    ReplyDelete
  46. Hahaha..x tau nak pecaye ke x...

    ReplyDelete
  47. bodoh gila. ni ciri2 perempuan cantik. habis yang tak cantik semua takda dara. bodoh betul.

    ReplyDelete
  48. yang komen palis atas skali 20 june 23:18....suke2 ati nenek moyang kau je nk jolok2.....mmg pikirang macam perogol bersiri...kalau bab2 bende macam ni..piker yg bukan2 ingat bini kau ke yg nak jolok2...masyarakat...

    ReplyDelete
  49. Post mcm ini lebih merosakkan dari beri kebaikan. Perlu tahu ke dara xdara? Utk menghakimi kaum wanita & tidak beri peluang pd mereka yg dah berubah. Sdgkn lelaki pon bkn semua baik.

    ReplyDelete
  50. Mcm tak betul je. Saya dara tapi ikut artekel ni saya tak dara. Hahaha.bodoh

    ReplyDelete
  51. Sume orang kt dunie nie xperfect.
    Sume dew kisa silam buruk baek, xde dare xsemesti nye jaad n yg ade dare xsmesty nyew bek toqq..
    Pe loo, life is like novel story.:)

    ReplyDelete
  52. Peh terbaik la post ni!!"
    #bley blah!

    ReplyDelete
  53. sedangkan selaput dara pun boleh reconstruct melalui pembedahan...tak yah le cerita mende mengarut ni

    ReplyDelete
  54. jgn lupa saksikan, aku masih dara di pawagam. :D

    ReplyDelete
  55. ek ele.. da trasa marah plak. k0 lg b0d0h. k0 bca k0 tambah2 b0d0h. hakh!

    ReplyDelete
  56. tapi... klu idung dah tak molek... cemaa... hidungku kemek~~~ lalala

    ReplyDelete
  57. ok haters n trollers. klu rasa apa yg dlm blog ni mengarut, kenapa keep on baca post2, or even bother clicking the link in the first place.... manusia... camtu la.....

    ReplyDelete
  58. ala..boring la asyik2 nak tahu masih dara ke x...
    apa kata kalo admin post 'nak tau masih teruna ke x'..
    baru la best...
    hahahaha :D

    ReplyDelete
  59. kesian2..maw girl asyik nk taw dara ke x..maw lelaki mcm mane nk cek teruna ke tidak~

    ReplyDelete
  60. kah kah kah tips bangang

    ReplyDelete
  61. komen paling banyak aku tengok kt pen patah nie.. syabas.... hahhaha... xpayah nk buat issue... nk baca2.. baca ja... xpayah pertikaikan pendapat orang lain... ade akal pikir...
    (ABang Hino)

    ReplyDelete
  62. yg marah yu kompem dah lobos..weh gi mampos la xnk caye ke ape..malu la kn tembelang korg dah pecah?

    ReplyDelete
  63. aku x phm org2 di ats ni marah2 knp eak?? share info je nk pcaya ke x terpulanglah.. ni main maki2 kaum n agama plak...

    ReplyDelete
  64. hahha kompom btol tu

    ReplyDelete
  65. bohsia kampung25 June 2012 17:10

    weh agak2 ar nak bocorkan rahsia bohsia cm kami ni..cmne kami nk cari suami yg alim nanti kalau diorang tau kitorang dah xde dara nnti..xkn nak kawin ngn mat rempit..bowsan dowh..mat rempit wat geli2 bleh la..ppe pn pm me ok for good servis..

    ReplyDelete
  66. rilek la ade dara ke xde...biasa la umur 15 tahun dah hilang dara..korang ni mental still kolot lagi la..ingat kita ni kt arab ke..ni malaysia la..im proud to be malaysian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nauzubilah jue aika,,ko umpamakn malaysia da mcm mexico..ko mang terbaik...t mati jgn lpew ckp sy umo 15 da x ad dara at malaikat mungkar nangkir..(JGN SAMA KAN ORANG LAIN MCM KO)

      Delete
    2. Hmmm..pelik sungguh mentaliti anda

      Delete
  67. Auta jew nie,,,dara atau x sape ksah law jodoh ttp jodoh,bangang pnye korang ,sama mlayu pon nk gado ke?

    ReplyDelete
  68. Pd kaum hawa yg x virgin lg jgn tkot coz t mlm pertama you all yg x virgin lg tu,main je masa datang bln,t husband you all ingt you all msih dara and must remember main dalam gelap alright,so x payah nk mengelabah ok,,

    FROM; KATAK DALAM TEMPURUNG

    ReplyDelete
  69. org atas^^^
    tips terbaik nak kencing bakal suami..hehehe...

    ReplyDelete
  70. malingsial negara celaka!!

    ReplyDelete
  71. jejaka kacak gile26 June 2012 13:37

    jue ika nak no fon boleh??

    ReplyDelete
  72. biasa la perempuan malaysia ni xde dara..nak cari bini ada dara gi kawin ngn perempuan arab sana tu..perempuan malaysia smuanya matured and open minded..kami x berfikiran sempit macam anon-aanon diatas ni..

    ReplyDelete
  73. Fact<<<<<<<<<.. LolzBoy

    ReplyDelete
  74. yang tumit tue mmg betol 100 %

    ReplyDelete
  75. KELUAANGGGLELAKIMALAM27 June 2012 14:00

    SAH KORANG FIKIRAN MCM ARAM JADAH ... TAU NAK ROMEN JEE

    ReplyDelete
  76. malay boy mmg bodoh cuma tahu fikir pasal sex sahaja

    ReplyDelete
  77. nak uji dara ..darah merah melekat ..

    ReplyDelete
  78. mengarut lahh , boooooooooooo

    ReplyDelete
  79. Assalamualaikum tuan tanah..hehe..???????Xpaham aku...sape yang post ni??aku rasa benda ni xperlu post la...sesapa yang ANAK DARA 2 jagala DARA anda sebaiknya..xperlu nak uji GIRL 2 DARA or tidak..dari POST benda ada DARA or X..baik ko post 99 NAMA ALLAh ke,post selawat ke..tambah PAHALA ko..ko post orang komen,smpai bergaduh bagai da jatuh dosa pulak nak2 lg kalo yang bergaduh 2 dari saudara2 ISLAM kita..OK?? Take care..Aku cuma bg pendapat aku... layan boboiboy lagi best.. #Ct bulan

    ReplyDelete
  80. alamak..kira ilmu jugak la ni, kalo masa imam Abu Hanifah dulu ada sorang yahudi ajar dia macamana nak kenal anjing baligh pun dia anggap yahudi ni sebagai guru, dah tu dia anggap yg tu sebagai ilmu jugak..tak dak plak dia nak kondem guru dia cam korang..maybe bleh guna kot ilmu tu nak cari awek(awal punya step sebelum bini)...n for non Malay please dun say i talk rubbish..tis is real story ya..if dun believe it just google n read it from any blog or website or anything u can believe..tq

    ReplyDelete
  81. makin bi bace makin pening..

    ReplyDelete
  82. hahaha..admin2..mcm da xde topic lain jer.

    ReplyDelete
  83. as salam....kpd yg xsetuju lbh baik diam...kpd yg stuju jdkn pngajrn..xgne bertgkar sesama melayu...msia xkn maju ku dpt umat cm kowg k...islam xajr kite cmtu pon kn...
    ps:psnn hkmt msyrkt... :) ukhuwwah fillah...

    ReplyDelete
  84. mcm bodoh je

    ReplyDelete
  85. nta pape la seyh

    ReplyDelete
  86. haha.. kita kutuk sesama melayu.. org luar baca komen korang ni ketawa tgk kebodohan kita.. adoi.. malunya aku..

    ReplyDelete
  87. Lerr.. Pasal ni jer korang gaduh ke? Malu la sikit.. :) Dia buat blog ni suka dia la.. Salah ke tak, suka dia la.. Korang bising kat komen ni pehal? Peace No War.. Hahaha..

    #Btw, Melayu baik pe. :D Walaupun aku bukan melayu, aku sokong gak article ni.

    ReplyDelete
  88. apa daa..dara ke tak bkn efek kt konek pon..

    ReplyDelete
  89. bodoh sial yang comment cakap malay teruk..macam ko x teruk jew..singapore lagi bersepah buat anak,tu pon nak rahsia lagi kew..semua orang tau la kes kat singapore gugur anak beramai-ramai tu..jangan pikir semua orang bodoh x tau pape.. kah3 buat malu jer orang macam ko ni..

    ReplyDelete
  90. hey!!! aku ni takde dara ke? hah!? apa yang kau tulis semua ni MESTI ada kaitan ngan aku pasal no dara.......bodohlah!!!! aku ni candidates !! sakit hatilah siallllllllllll!!!!

    ReplyDelete
  91. ape seyh..xnk percaye da la..xperlu kot nk maki hamun sgale bgai..

    ReplyDelete
  92. pipi merah kemerahan??huhu..if dh gelap mcm mana?dara xdara perkara no 2,yg pnting dh kawin smpi ke tua layanan kt laki mesti alwaz tiptop..tu yg pnting lor..

    ReplyDelete
  93. dara x dara same je skrang nh,,,ssah nk jme prampuan y baek

    ReplyDelete
  94. cuma boleh beristighfar bila baca komen-komen kat atas nih tambah-tambah lagi pasal jolok-jolok, no dara perkara normal, tak open minded, nak kawen ngan pompuan ada dara ada di Arab... Astaghfirullahalazim, Ya Allah ya Tuhanku, bala apakah yang Kau turunkan pada bangsaku. Di manakah bangsa Melayu muliaku dahulu... yang x de dara tapi tapi t'ingin suami alim & baik & t'kilan dengan info blog nih saya ucapkan tahniah & Alhamdulilah kerana anda t'ingin balik ke pangkal jalan. Mudah2an akn jadi muslimah sejati lepas ini Insyaallah.. Saya doakan anda dapat suami yang anda impikan, Amin.....

    ReplyDelete
  95. Ade betulnye jg ni... tp ada sesetengah drpdnya mmh hanya keturunan/kondisi kesihatan.. :)

    ReplyDelete
  96. sumenya KENCING.....

    ReplyDelete
  97. YOO LAYAN JE BROO

    ReplyDelete
  98. post ni mmg betul...aku dah check diam2 kat bini aku sblm aku nikah n pas aku nikah...90% memang tepat..tp kna igt,ppuan baik hny utk llki baik.cam tu gak sbaliknya..so,nk dpt psngan baik, ubah dri ke arah kbaikan..insyaallah..

    ReplyDelete
  99. bagi aku belasah je janji dua pihak boleh terima dara x dara,teruna x teruna....moga belakang hari bahagia sampai ke ank cucu....aminnnnnn

    ReplyDelete
  100. mengarut la semua nie...ade jugak kua dgn laki dok tilik dari ats sampai bawah

    ReplyDelete
  101. nak tau plak..cmne nk kenal lelaki de teruna ke x..leh servey kan x..

    ReplyDelete
  102. ape lah korg ne org post cuma sekadar bagi info...kalau x betol article ne abaikan je lah x payah lah nak maki hamun,kutuk-kutuk,buat tambah dosa korg je...jodoh semuanye di tentukan allah s.w.t...bagi lelaki yg baik tuk wanita yg baik...so perbaiki lah diri dan dekatkan diri ke jalan allah s.w.t...hidup akan lebih bahagia jika kita ade sikap saling hormat-menghormati antara satu sama lain walaupun berbeza agama,bangsa,negara.

    ReplyDelete
  103. ni lh melayu sekarang.
    MUDAH MELATAH

    ReplyDelete
  104. ni bole pakai la dik........... post ni invalid.. as if nak menyatakan org yg xda dara tu hina dan hilang seri wajahnya. sedangkan isteri2 yg dah berkahwin, setelah berkahwin semakin berseri2 wajahnya... apa pulak penjelasan utk itu?? stereotypos betol article ni..!

    ReplyDelete
  105. ni tak bole pakai la dik........... post ni invalid.. as if nak menyatakan org yg xda dara tu hina dan hilang seri wajahnya. sedangkan isteri2 yg dah berkahwin, setelah berkahwin semakin berseri2 wajahnya... apa pulak penjelasan utk itu?? stereotypos betol article ni..!

    ReplyDelete
  106. lelaki yg baik untuk perempuan yg baik & juga sebaliknya lelaki yg teruna untuk perempuan yg dara . so kalau nak tauu perempuan tu still dara lagi atau tak . buat check up kat hospital . tak perlu lahh rasenye nak bermaki hamun bagai kat sini . nampak sangat fikiran bermentaliti rendah .

    ReplyDelete
  107. AQ PELIK...NK CKP MELAYU ASE CM BKN SB KUTUK MELAYU NK CKP BKN MELAYU TPI TAU LAK FAKTA2 SEMUA TU SLH PE SMUA...KE...FAKTA TU TEPAT KNE BTG IDUNG SNDRI????ADEH LA...KOT YE PUN SLH X YH LE CKP MLAYU ITU INI...MNE YG SLH TGUR LR LEK LOK...LAU KTE CKP BEBAEK ORG PUN LEH TRIMA KE JNIS ORG YG HATI ITAM WAALLAH....?????

    ReplyDelete
  108. zaman sekarang nak cr yg btl2 dara susah...

    ReplyDelete
  109. Nak Tahu Lelaki Tu Masih TERUNA?
    cuma ada 1 cara jer nak tau lelaki tu teruna atau x.lihat pada hujung konek lelaki tersebut dan lihat pada lubang kencing dia.lubang kencing lelaki teruna tertutup rapat manakala lelaki yang biasa melakukan hubungan kelamin lubang kencingnya akan terbuka sedikit..semoga menjadi pandua berguna untuk bakal2 isteri diluar sana agar tidak tertipu dengan lelaki penipu ini..renung-renungkan dan selamat beramal..

    ReplyDelete
  110. bengap..kalau yg mmg dh sah2 gelap, patu jerawat penuh muka, x gebu..nak kata xde dara gak la?

    ReplyDelete
  111. better pegi solat la dari gaduh kat sini

    ReplyDelete
  112. Karut sgt karut . gf aku semua ciri2 kt atas dia ade tp x de gak dara .. mangkuk.. kalau da mmg muka licin tu licin gak . atas ni article main hentam ..

    ReplyDelete
  113. kpd Jue Ika.....puki ko..ko ingt smua pompuan mcm ko....pergi mampus la ko pompuan sundal..,perosak bangsa...dissbkn ade pompuan sundal mcm ko la,nama Melayu rosak...puiiii lu...

    ReplyDelete
  114. Your statements are invalid. I am a virgin myself but according to this so-called 'facts', I am not. Most articles on the net are about 80% made up. Is there any proof to these statements? Anyway, would you stop being so sexist towards women? Most of your blog posts are either that or to somehow, and I stress on 'somehow', degraded the creature that Allah created called women. Besides, not all men are good themselves. #juststating #no.offence #1Malaysia.peace

    ReplyDelete
  115. Mata setan je yang usha2 tu . yang atas skali tu , akai takda kaa ? Babo !

    ReplyDelete
  116. tang tumit tu aku caya tp asal ramai yg marah?suka admin la nk tulis apa yg dia dpt kita just baca n pikirkan aje xyah la smpai nk maki2,mungkin ada yg kena btng idong kot?

    ReplyDelete
  117. biar lha diorang nak komen ape je,asalkan diorang bahagia dah ler...

    ReplyDelete
  118. tak betul tu.. ada jugak org yg dah kahwin tapi punggung still mantopp.. tak jatuhhh... ada org yg masih suci dan dara lagi..tapi punggung kelihatan mcm dah jatuh... sama jugak bab tumit.. yg dah kahwin still merah lagi tumit... dipicit d kwsn tumit tu, cpt jer darah merah kembali... dara or tak dara seseorang it...hanya dia dan ALLAH yg tahu.. jgn dilihat hanya pada fizikal...

    ReplyDelete
  119. saya nak beritahu semua yg komen kat wall ni.. bahawa... TAHNIAH KOMEN U ALL VERY FUNNY...!! hahaha..

    ReplyDelete
  120. aku dak kawin, tapi org ckp lebih menawan dari zaman anak dara dulu. artikel ni plak mcm nak umpamakan si dara ni cantik sempurna, bila hilang dara terus jadi sebaliknya.

    ReplyDelete
  121. kdg2 yg xde dari lg meletop !

    ReplyDelete
  122. WOI PEREMPUAN MEGAKUJELA TKDE DARA!KAKI MAIN SUME

    ReplyDelete
  123. sape nk caye, caye.. xnk suda.. nk p nek melayu pe smua buat ape... hadoiiiii bkan dapat ape pn..

    ReplyDelete
  124. hahaha...sibbaik aku ada lesung pipit dalam.makna nya aku ni dara lah!

    ReplyDelete
  125. Nak yang dara? Pastikan diri awak juga perawan... Cis!! Nk yang terbaik kau fikir awak baik sangat lah?

    ReplyDelete
  126. bullshit gile,hanya diri sendiri dgn tuhan je tau dara ke

    ReplyDelete
  127. ahhhh, tipu!!! kalau perempuan tu pernah having sex, pastu kau try test, masih gak berdarah, kira masih ada selaput dara lah tu yang belum habis koyak.... science call it flexible hymen.

    ReplyDelete
  128. hmmmm, sumtimes science speak the truth the most, ya mungkin flexible hymen, kalau kemaluan lelaki mcm stick drum tu....emmm tak tau nak ckp aper lah

    ReplyDelete
  129. yup, science speak the truth, tapi semua agama tak mengizinkan berzina, hehehehe.

    ReplyDelete
  130. ada dara ke tak, yang penting perempuan tu tak curang, kita mana tau dia kena abuse oleh ex bf dia dulu, tau tu kehendak dia nak melakukan seks,......zaman sekarang dh tak pentingkan dara lagi dh, takkan lelaki jer nak rasa syok, perempuan pun nak test gak syok2, tapi kalau dh tau perempuan tu dh ramai pasangan dgn dia dh, better korang lelaki2 escape lahh, kang kena siflis, haaboeenggg lah!!

    ReplyDelete
  131. Flexible hymen??? saya dah baca tentang flexible hymen,kalau konek kurus, sorrylah.....hahahaha

    ReplyDelete
  132. tipu jer ni, susah nk cari yang dara dh.....cari yang loyal and kind jer la, itupun payah gak nak dpt sekarang ni, adakah kau sayang hati perempuan tu ke ataupun kau sayang vagina perempuan tu???? kalau sayang vagina perempuan tu jer, bagus main dgn pelacur, kalau sayang hati perempuan tu walaupun tak virgin lagi kena terima dier seadanya, bukan ckp kat diorang BITCH, BOHSIA, SUNDAL!!! Kalau dia panggil lelaki son of a bitch, bastard, nak ke korang lelaki dgr tu....open up ur mind la, dh pandai pakai teknologi dh takkan nak perfikiran sempit.

    ReplyDelete
  133. cari yang baik dan ikhlas dgn kau sudah, takyah cari yang ada dara, yang ada dara pun belum tentu lagi dier loyal, kan??

    ReplyDelete
  134. ni bukan tanda dara..ni tanda bidadari dunia agaknye..model n so on..lelaki2..siapa yg tulis artikel 1 pon tak betul..huhuhu

    ReplyDelete
  135. haish!! kalau dara tapi pemalas korang nak ke, stupid never finish, study high-high!! ahaksss.....lek la, kalau jodoh dgn yang tkder dara tu apa boleh buat.

    ReplyDelete
  136. Pembela keadilan15 August 2012 00:48

    Korang pon bodoh + bangang,bialah dia nak tulis ape pon,dia nak kongsi ilmu.Yang korang nak sibuk tu kenape....lagi satu kalau korang kata tips kat atas tu cam bangang,sial kenape ko bukak blog nie...nampak sangat korang nak tiru tips nie.....pantat amak skalian...

    ReplyDelete
  137. betol tu betol....aq sokong ko pembela keadialan....

    ReplyDelete
  138. nk cite psl perempuan je. ce bg tips2 nk tau laki tu teruna ke tak. yg laki ni ntah2 dah tak teruna, sibuk nk perempuan yg virgin.

    ReplyDelete
  139. c anonymous ni anjing ka manusia??????
    perangai mcm binatang je????
    oh jgan2 die ni memang anjing
    kot???hahahha mangkuk

    ReplyDelete
  140. ape bezanya gurlz hilang virgin semula jadi (cth; hilang virgin time sukan lasak) dengan gurlz yg hilang vrgin coz boy??????????????????????

    ReplyDelete
  141. admin baik kau delete la post nih.. tambah dose kering kau je menyebarkan fitnah.org sebar fitnah nie same la mcm makan daging sedare kau tu sdiri. admin boleh fikir.

    ReplyDelete
  142. Apsal budak nama Farah tu???macam BOHSIA je....agak2 la budak...jgn cakap sebarang.Kurang Ajar

    ReplyDelete
  143. ilek arr.....korang ni... nak tau?? tengok lunyai ke tak luntai, settle kes.. Jom buat duit sama-sama!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  144. Ape yg tuan tanah ni tulis sbnrnya adalah fakta...xperlulh nk dipertikaikan semua tu..bukan juga untuk condem mana2 pihak..just utk pengetahuan shj..klu korg xsuka xperlu post mcm2 yg melibatkan agama dan bangsa..cukup skdr melihat dan diam..klu nk komen pun beragak cket perkataan tu..kita ni org islam, mne letaknya keimanan korang? Mengucaplah wahai org islam..

    ReplyDelete
  145. Lepas ape komen2 yg kita baca diatas tu, kita dh taw kenapa diorg melenting betul x? So..fhm2 sndirilh...

    ReplyDelete
  146. kanapa die dara sedangkan die telah menjai mak? siap die buat penjenaman semula "JAMU MAK DARA"

    ReplyDelete
  147. Tips check teruna ke x.....
    KAlau lelaki tu teruna batang dia lurus....
    Kalau x batang dia senget......

    ReplyDelete
  148. If ta ada dara perlu ke laki pandang serong..
    Padahal korang yang amek dara tu..
    Saya ta ada dara lagi..tapi ta semestiny hanyut sekali akan hanyut selamanyak an

    ReplyDelete
  149. tapi, tak semue yg ko gtau tu btul...

    ReplyDelete
  150. INI SEMUA POYO!!

    ReplyDelete
  151. hahaha,betul2 ini semua poyo!!

    ReplyDelete
  152. Mcm la lelaki yg cbok cari pompuan dara tue maseh teruna lagi.

    ReplyDelete
  153. yg dahi ..erm..ada juga yg masih dara tapi ada garis kedut klau angkat kening.. bukan nak komen apa ke..cuma sy ada perasan sesetengah rakan sy.. dahi sy juga spt itu.. ada kedut tapi masih dara :I hmm..??

    ReplyDelete
  154. Bro, sila jangan jd juru fitnah. Dalam Al-Quran dan Rasulullah pun tak ada cakap tanda-tanda wanita dah tak ada dara. Yang tahu hanya perempuan tu saja. Mu nak tunjuk bodoh mu ke pandai mu?

    ReplyDelete
  155. sape nme awek tu?? amik kat mne??

    ReplyDelete
  156. bce bolen pecaya, jangan :D

    xD

    -anonymous

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah nk ade signature2 sangat =="
      tau dah ko tu anonymous !!!!

      Delete
  157. Orang atas semua gila abadi

    ReplyDelete
  158. org atas aku kencing berbuih , org bawah aku baik orgnye xDD
    wakakakak

    ReplyDelete
  159. hye.. nama saya ayu.. saya nak jual dara saya.. sila contact sy..

    ReplyDelete
  160. haha..rmai gle trasa pedas..
    klu rse artikel ni mrapu o x btul abaikn jela..x pn cmment elok2 ckit x bleh ke? x ssah pn nk tlis cmmnt yg elok2.. ni duk emo sana emo sini mcm org mkn cili ni..mcm ade pepe je..haha ke trmkn cili?
    Pape pn..ade dara ke x itu x pnting, yg pnting akhlak dn amalannya..x prnah dngar lg antara perempuan yg haram dinikahi antranya yg sdah tiada dara..
    hhmm..ini cme ape yg pnulis ni prcaya o rasa btul, sjauh mna kesahihannya kte x thu..so trplang la kt kte nk prcaya ke x..hehe
    * peace no war..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ~setuju ngn komen ni~

      ~pasal ada dara ke x kita xdpt nk tentukan..~

      ~pmpuan tu sendiri kna jg diri nya..dia sendiri yg tau if dia msh dara or xda..(itupon klu dia pernah melakukan hbgan seksual atau x dgn pasangannya)

      Delete
  161. dara kne jg.. xda dara dgn rela, xda akhlak. lau laki dh taw pompuan tu xda dara masih nk wt bini ke? lau peliaq besar xpe la.. hahaha..

    ReplyDelete
  162. asyik2 kemerah2han. klau yg kulit gelap nk merah pebendenyer!!

    ReplyDelete
  163. nora danish sentiasa dara la cmni. sme merah.

    ReplyDelete
  164. cibai...cun!!!

    ReplyDelete
  165. ermm..tpi sanggup ke lelaki kawen ngan pompuan x de dara n sanggup ke pompuan kawen dgn lelaki x de teruna... x de dara tapi akhlaknye elok..mcm mane pulak

    ReplyDelete
  166. sape yg meraban x tentu hala tu.. kompom dia xde dara!! sebab tu meroyan x tentu hala, rahsia dah terbongkar...hahaha..

    ape da hal.. "lelaki yg baik utk perempuan yg baik" so perempuan yg liar kaki bohsia tu.. kalu nakkan lelaki yg beriman.. berubah,bertaubat laa..jgn nak meroyan jeww!

    Ingat kahwin utk bahagia.. kalu dah malam pertama kantoi.. esok pagi kena cerai.. buat malu mak bapak & keluarga jer.. abih jiran sebelah myebelah satu kampung tahu.. Mase tu Ape Cerrrr??? renung2kannnnlahh..

    ReplyDelete
  167. Lantak laa orang ckp apa.. But My dara only For My husband.. Tapi fakta kat atas tu agak mengarut sikit laa... Sy still virgin. But why i always have dark eye circles? Dri dulu lagi.. and klo kulit agak gelap mcm Mne nak datang yang merah2 tu? Ishhh

    ReplyDelete
  168. Haha pelik cungguh merah2 tu. Klo india nk cek cm ne kan itam

    ReplyDelete
  169. hahahahaha...bab dara nak gaduh...

    ReplyDelete
  170. no need gaduh la...lw nk pki info ni..pkilah..xnk pki diam je ar..xyah ar melalut kutuk2 melayu..sndiri buat sndiri tanggung ar kn,

    ReplyDelete
  171. Hbs gamba awek kat atas tu ade dara lg x ? haha .

    ReplyDelete
  172. Article yg blh jdikan fkta...Organ n tubuh mnusia dciptakan blainan...
    Mnusia dciptakan x sempurna...
    Ada patient sya yg bru bnikah... Mngenakan soalan...
    WHY MY WIFE X MNGELUARKAN DRAH PDA VGINA NYA..
    N FOR THE FIRST TME RUANG NYA AGK SEMPIT...
    THAts why yg sye ktakan x smua byi pmpuan yg dlhirkan mmpunyai selaput drah...
    Jgn pkir istri anda xda drah pda liang vagina anda mngesyaki dia x dara...
    So...jgn slah fham...
    Bwat medical check up kat hospital jka ingin thu info yg slanjutnya....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri