Pelbagai Style untuk mengikat tali kasut
Home » » Pelbagai Style untuk mengikat tali kasut

Pelbagai Style untuk mengikat tali kasut

17 Comments
Perhatikan ikatan tali kasut nie kpd sesiapa yg ingin style baru tuk mengikat tali kasut.. leh lah usha2 erkk..
selamat mencuba!














17 comments:

  1. stylo la...balik ni nk try la...gambar 1st cun gak

    ReplyDelete
  2. gambar yang pertama 2 aq buat mse sekolah dlu

    ReplyDelete
  3. Lepas ikat mesti xnak bukak dah...sbb nak mngikat nyer pon pnyer susah :)

    ReplyDelete
  4. Riding bow tu macam pelik je...tibe2 tali tu tuka kaler...

    ReplyDelete
  5. Ohh yeah!! akhirnya ada juga tip ikat tali kasut.. setelah 1 tahun dok cari...(sbb mls nk cari, nie pun sebb nasib baik je tertekan) xD.. thnx admin

    ReplyDelete
  6. terbaik 'latice n saddamwalk'

    ReplyDelete
  7. HAHA! tetiba teringin nak pakai kasut sekolah!!!

    ReplyDelete
  8. zaman saya ikat kasut daun ketupat mcm no 1 tu

    ReplyDelete
  9. apasal riding bow ad tiga? aiyoyo
    BTW, aku pakai kasut sekolah dengan style Lattice la.. salah satu style yg paling cantik n diminati.. number 1 checkerboard lah..

    ReplyDelete
  10. yg 1st time sekolah dulu la memang slalu buat.. aha

    ReplyDelete
  11. awwsome..!!syg dah tak sekolah..

    ReplyDelete
  12. Even x skola pn ble try..bli ksut btali then buat la..apa la korg...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri