8 Gambar Mayat Terbiar di Gunung Everest (Seram!)
Home » » 8 Gambar Mayat Terbiar di Gunung Everest (Seram!)

8 Gambar Mayat Terbiar di Gunung Everest (Seram!)

31 Jul 2012 55 Comments
Umum mengetahui yang Gunung Everest merupakangunung yang paling tinggi di dunia. Disebabkan ketinggiannya itu dan kecantikan pemandangan di situ (Pelangi Indah di Gunung Everest (LINK)), ramai pendaki di seluruh dunia cuba untuk menawan puncaknya. Dalam aktiviti penawanan puncak Gunung Everest ini lah, ramai pendaki yang kecundang dan mayat mereka dibiarkan sahaja di sana kerana kesukaran untuk membawa mayat-mayat itu turun. Jom kita lihat gambar mayat-mayat yang terbiar tidak dituntut di Gunung Everest. Menyeramkan!










Lagi gambar Mayat Terbiar di Gunung Everest

55 comments:

  1. yang peliknye mayat mane leh jadi tengkorak sebab diawet

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. nape tak tanam terus.........

    ReplyDelete
  3. mesti berpuaka gunung tu lama2 nanti...seramnyer...

    ReplyDelete
  4. aku akan kesana pasti

    ReplyDelete
  5. kenapa lah tak ada pihak bertanggungjawab ke atas mayat2 tu

    ReplyDelete
  6. orang puteh ni lain skit perangai depa, konon nya orner untuk mayat tersebut mati kat situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape ko sembang?
      Orner ker honour?

      Delete
    2. ha..ha..ha..ha..! merapu jer kje

      Delete
    3. Senang cam ginilah.. OWNER dead body tue rasa HONOUR dapat mati di situ..walaupun kat situ agak HORROR..!!

      Kacangg..

      Delete
    4. Hahahahahahaha

      Delete
    5. ape ko sembang tu yg lawarking

      Delete
    6. Apa kau sembang?
      ape ko ke apa kau?

      Delete
    7. honour atau orner atau onar??

      Delete
  7. kalau lah tengah daki terjumpa...ishhh...mau turun balik rasenye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owner kowt maksud dia...

      Delete
    2. tengkuk kau berdaki

      Delete
  8. kesiannya...tapi satu body tu mcm tgh posing la tgk...huhuhu...kan bagus kalau kumpulkan sume then tanam dalam salji tuh...hummm

    ReplyDelete
  9. mayat2 ni still cmtu ker smp skg? knp la x de pihak buat misi tuk bawa turun mayat2 tu,xpun kebumikan jer kt sne. kesian. boleh biarkan cmtu pula. adoi..

    ReplyDelete
  10. Dia tinggal tengkorak sebab ade satu bacteria yang hidup dalam sejuk .Bacteria tu boleh makan kulit dan daging.Aq blaja biology wakakaka

    ReplyDelete
  11. mcm tengkorak ghost rider pon ade..keh3

    ReplyDelete
  12. Meski mati, kamu sudah jadi pahlawan dalam petualangan

    ReplyDelete
  13. bincang pasal oner, honour & owner hahahahaha x leh blah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahahah.... Aku 18x tengok komen orner tak berenti gelak

      Delete
  14. g sane cuci baju sejuk jual kt pasa malam!!

    ReplyDelete
  15. mayat tuh xkan slama2x elok, kulit & daging tuh ttp mereput cuma mungkin lmbt skit ia mereput.. tgk la plak baju y d pakainy, smpai koyak2x..msti da lama meninggal.

    ReplyDelete
  16. bagi diorang sesiapa yg mati kat situ satu kebanggaan bagi mereka yang berani untuk mendaki gunung suci mereka itu

    ReplyDelete
  17. ntah salah satu mayat tu atok aku..

    ReplyDelete
    Replies
    1. da tu..g r sane carik mayat atok ko..sian mayat tu x kebumi..tersiksa dier

      Delete
  18. salah lah... sape nk angkat berat2 tu? brg2 kperluan sendri dh berat xkan nk angkat org lain lg? tmbahan plak kafir.. jd dorg anggap pbuatan dorg x bdosa..

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. natasha! jum main dowh! laki ko da gersang neh!

      Delete
  20. manyt tu ade yang dh tanam lame kelamaan akan timbul balik ats bnyk fktor antranye hakisan..di tmpat sjuk camni mnyt akan mngambil mse tuk merepuk jd xmusthil mnyt 2 3 taun msih elok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ARGHHH!!!!! TEKANAN SIAK AKU BACE TEXT KO NI!!!! SPESIS APA KO NI EJA MAYAT NGN REPUT PUN XBETUL!!! GI JALAN LA KO SIAK!!! PUITTT!!!!

      Delete
  21. seram pun ada aku tgk..

    ReplyDelete
  22. Senang cam ginilah.. OWNER dead body tue rasa HONOUR dapat mati di situ..walaupun kat situ agak HORROR..!! Hahahaha ( Terbaekkk la ayat penyusunan semula nie :)

    ReplyDelete
  23. hang perasan first ka wei

    ReplyDelete
  24. owner ownerr.hhhhah

    ReplyDelete
  25. tengkorak sudah lama , baju masih baru , so it fake

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thank you MR. EXPERT...puii

      Delete
  26. hahaha lawakla ko anonymous 2x ak tgk ejaan anonymous tkt slh ko glak nnt

    ReplyDelete
  27. nie laa namenyer zon maut kat gunung everest,,oxygen x cukup, pas2 sejuk nak mampos,,normal la2

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tanye pun.. bising la ko ni

      Delete
  28. seram jgn tengok!!!! http://www.Pioneer4u.com/mines

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. semua di atas bodo2 belake, dan di bawah ak juga bodo2 belake, smua x de otak.. bodo belake..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri