Ikan Pari Sedang Melahirkan Anak (5 Gambar)
Home » » Ikan Pari Sedang Melahirkan Anak (5 Gambar)

Ikan Pari Sedang Melahirkan Anak (5 Gambar)

29 Comments
Ikan Pari Sedang Melahirkan Anak (5 Gambar) | Amat sukar untuk kita melihat saat-saat haiwan melahirkan anak. Namun kebiasaanya, bagi penggemar dan pembela kucing, mungkin mereka pernah menyaksikan haiwan tersebut sedang melahirkan anak. Saat-saat sebegini adakalanya menjadikan kita seperti teruja kerana situasi ini amat jarang sekali dapat dilihat oleh orang ramai. Oleh itu, Penpatah akan berkongsi dengan anda tentang seekor ikan pari yang sedang melahirkan anaknya.

Luar biasa sungguh makhluk ciptaan Allah SWT. Dialah yang hanya mampu menjadikan semua ini berlaku. Jom kita lihatproses kelahiran anak ikan pari ni. Subhanallah!


proses ikan pari melahirkan anak


proses ikan pari melahirkan anak

proses ikan pari melahirkan anak

proses ikan pari melahirkan anak

proses ikan pari melahirkan anak

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

29 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?-> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM




















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. and then anak die pun mati..sia2 lahir pastu dua2 mampus kne tangkap..

    ReplyDelete
  3. Apasal Macam sial sgt komen tuh?sapa suh ko tgk?mcm la ko x mkn pari?ke ko makan Babi je?

    ReplyDelete
  4. Subhanallah ! Jngn la k0rang nk maki hamun ! K0rang pun makhluk ALLAH jg ! Bgtu jg binatang ! =)

    ReplyDelete
  5. Kebiasaan mmg mcm ni bila ikan pari dtangkap atau dpancing. Sblm ibunya mati, dia akan paksa utk melahirkn anak dlm kandungannya itu. Kadang kala anak yg bru dlahirkn itu mati dn kadang kala ia hdup. Sekiranya hdup, lekas lah kita lepaskn nya ke dalam laut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul cakap ini member.

      Delete
  6. Kebiasaan mmg mcm ni bila ikan pari dtangkap atau dpancing. Sblm ibunya mati, dia akan paksa utk melahirkn anak dlm kandungannya itu. Kadang kala anak yg bru dlahirkn itu mati dn kadang kala ia hdup. Sekiranya hdup, lekas lah kita lepaskn nya ke dalam laut.

    ReplyDelete
  7. kalo FOTOnya kek gini apa yg luar biasa? kalo itu pari masih di air sih gpp dah, lah ini lg disiksa gt... omg omg... emang ciptaan Tuhan emang luar biasa, tp kalo diperlakuin kek gt... dimana moral manusianya kalo kek gini?

    ReplyDelete
  8. Selalu Sgt tgok...

    ReplyDelete
  9. Mcm nk kluar anak tikus jee..

    ReplyDelete
  10. Subhan Allah

    ReplyDelete
  11. owhh bru twuikan pari beranak..heheh

    ReplyDelete
  12. MAKHLUK CIPTAAN ALLAH S.W.T

    ReplyDelete
  13. aku pernah pancing tetuka bawah dier cam ni la ader anak....setiap kali mancing kene cek dulu kalo ader anak dier melekat kene lepas kan

    ReplyDelete
  14. aku tak pernah tau pun ikan pari boleh melahirkan anak..oh..macam tu rupanye..kesian..tak sempat nak merasa kehidupan

    ReplyDelete
  15. Siksa ikan tu..lahir ank nyawa lak ilang.

    ReplyDelete
  16. Ikan pari ni antara kategori ikan yang makruh kalau makan (kalau sialp tolong btolkan ye).. pasla ikan pari datang bulan dan juga melahirkan anak... kalau perasan time ikan pari ni datang bulan... warna isinye selalu agak gelap dan isi dia agak berbau :)

    ReplyDelete
  17. yeke bru tau...

    ReplyDelete
  18. Kalau ikan pari dtg bulan, mmg xsedap langsung dan kita pun xlalu nak mkn. Sbb bau hancing. So kalau tangkap ikan pari yg nak beranak, lepaskan ajelah. Xguna tangkap. Sbb isinya berbau.

    ReplyDelete
  19. nasib saya tak makan ikan pari...mcm lain dari ikan biasa kan???...

    ReplyDelete
  20. ngeriii!!!!!!!!

    ReplyDelete
  21. memang x makan ikan pari...rase mual bile nengok family makan

    ReplyDelete
  22. penah tengok babi beranak tak he..he..hehh

    >>>lepak jap

    ReplyDelete
  23. ikan pari masak asam pedas sedap hahahahahahaha

    ReplyDelete
  24. Allah Taala maha besar.....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri