(7 Gambar) Aksi Manja Erin Malek Bersama Teman Lelaki
Home » » (7 Gambar) Aksi Manja Erin Malek Bersama Teman Lelaki

(7 Gambar) Aksi Manja Erin Malek Bersama Teman Lelaki

119 Comments
Si pelakon muda, Erin Malek yang sudah bersedia berkongsi gambar kekasih hatinya melalui beberapa keping gambar yang dirakam melalui telefon bimbit. Jejaka pilihan Erin sememangnya kacak, masih muda dan manis orangnya. Bak kata orang Indonesia, "pacar yang ganteng"!

Sebagai info, Erin pernah dilihat datang bersama teman lelakinya itu ketika dalam satu majlis amal sebuah majalah hiburan. Mereka dikatakan nampak mesra, sekaligus Erin mengakui lelaki yang dipanggil Walid itu ialah kekasihnya.










Lagi Gambar Manja Artis di sini

119 comments:

  1. mesti da kene belasah depan belakang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. xbaek la kate cam 2

      Delete
    2. Btol tu..klu dh bgtu gelagatnye

      Delete
    3. walid lawa nama... perangai tu kena la pada nama jgn nama lawa perangai huduh.

      Delete
  2. Like father like daughter la bro ahahah

    ReplyDelete
  3. Eloklah driving sambil men korek kaki awek kt seblah.
    Eksiden nyusahkan org lain.

    ReplyDelete
  4. kene baham doh ni.....

    ReplyDelete
  5. "barang" dh jadi hampas ni.. puuuiii...

    ReplyDelete
  6. contoh buruk para remaja...

    ReplyDelete
  7. Erkkkk key chain yg gntg tu bentuk dia..hmmmm sumthing wrong ler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol la..plik he tgk.....

      Delete
    2. Kapal terbang tu...(Thnk +ve) hihi

      Delete
  8. semua diatas memang aku setuju sangat2..

    ReplyDelete
  9. bulan2 pose ini ker penulisan yg ko buat. merosakan pahala puasa orang lain.

    ReplyDelete
  10. confm xvirgin.puihh tin cola dh boleh masuk kot

    ReplyDelete
  11. memang apa dia buat tu tak elok, tapi janganlah mengaibkan orang lain. kalau kena kat mak, kakak, adik ,girlfriend, tunang, isteri sendiri macam mana. apa perasaan anda wahai penulis?

    p/s: kalau nak kasi pengajaran, ikitbar minta di blurkan mukanya,baru lah betul. bukannya memberi pengajaran dengan mengaibkan orang.

    ReplyDelete
  12. public figure tunjuk contoh yg kurang baik...

    ReplyDelete
  13. betul tuh wa sokong apa lu olang kata .. bg cntoh baik sikit la dherr .. jgn main sebat jee ..

    ReplyDelete
  14. Bising la.... LOBOS.....

    ReplyDelete
  15. astaghfirullah... Ya Allah kuatkanlah iman saudara kami ini...

    ReplyDelete
  16. kesian kat mak bapak ade anak camni .... kahsihannn

    ReplyDelete
  17. Ni jenama walid gold ni...hakhakhak

    ReplyDelete
  18. AKU SOKONG ANONYMOUS 8 August 2012 18:16

    ReplyDelete
  19. Xla wt statement yg kt sndr xtau...xla pk dr tu baik sgt...

    ReplyDelete
  20. SIAN, MUKA DH LH TAK LAWA,PERASAN, BODOH PATUT BENDA MCM NI BUAT GANTUNG KAT SEKOLAH2 BUAT IKTIBAR. SETAK POST DLM BLOQ JE SAMPAI BILA ORANG TAK SEDAR

    ReplyDelete
  21. hahahaha,,,
    aq mmng berjuta kali li,e kt comment2 kt ats..
    erin malik n ie br je nk knal dunia
    tp perasan dia knal dunio sblm dn ia knal dia..
    mcm gud2 je la kononnya ada bf...
    kau ingat kau swng je ada bf kt dunia nie..
    bf dia plak megah bird2 kna sentuh..
    pas 2 sentuh sgla2nya yg ptot..
    NASIB BADAN la

    ReplyDelete
  22. astaghfirullah

    ReplyDelete
  23. ANAK SAPER LA YG TKDE MARUAH NI!!!!
    APA LA JENIS MAK BAPAK BUDAK NI YE??!!!!

    ReplyDelete
  24. Brg barai do...

    ReplyDelete
  25. menjawab la ko kt akhirat kelak..

    ReplyDelete
  26. napa lo korg ni x doakn mereka utk dirikn umatngga jew???bgila cmment y gud sikit d blan posa ni..mna la tau doa2x kita m'jdi..kurang jga dosa..betapa baiknya klau adik erin ni..b'mesra bgni dan akhirnya dgn adik walid jga la suaminya..dripada b'msra bgni ttpi y m'jdi suami,org len la pla..kita pn xtaw samada ahli klrga kita y b'kaum hawa ni sma ngan adik erin ni@x..so..doakn mreka agar khwin cpat2x..dan bgtu jga org akn doakn kita...

    ReplyDelete
  27. sjok prot mak dier tgk dier cmni..

    ReplyDelete
  28. tue kapal terbang ar bodooooohhhhhh

    ReplyDelete
  29. dara lagi ke

    ReplyDelete
  30. korang ckp dy cm 2 xthu yg dosa korg lg melimpah2 dr diorang...
    apa lah korang nie.. ckp x supa bikin ja

    ReplyDelete
  31. Dah bkpe bekup owg yg mlakukan mjsiat

    ReplyDelete
  32. aku rasa yg komen2 diatas tu lg truk dri adik erin nie...kenapa la korang nie?kalau bab2 cm nie pergh!!no satu kluar mesti ckp yg xelok...cube la korng doakan...nie x...dia wat cm 2 rasa nye dosa dia xbesar cm yg korng nye dosa...dok ngutuk org len...bg la nasihat...klau xpon doakan la dalam hati...dok maki2 kt cnie bukan depa dgq pon...buang masa ampa ja dok komen2 kat cnie...klau nak sngt pi jumpa face2face la...jgn kat cnie jak brlagak cm hero tp bila kat dpn..."owh Erin..im your fan...."hampehgas....

    ReplyDelete
  33. suka sja kmu cmmnt2 gmbr org. tk sdar dri lg??
    CERMIN MUKA TU DULU..tk ya lha nk ktuk2, ngt krg tu baik sgt?? sma2 ada boyfrnd/grlfrnd! tk pyah la nak ktuk2 org.. ne lha mnusia,bkn mndoakn..mengutuk ade lha! soo, apa beza krg dgn dia??
    SAMA TARAF BEB!!

    ReplyDelete
  34. one words...LANCAU!!!!!

    ReplyDelete
  35. sokongg ananymous 7september 2012 10.10 !!

    ReplyDelete
  36. Dahla tak lawa. Perangai pulak mcm khinzir. Barang 2nd hand ni. Bodoh punya artis murahan.

    ReplyDelete
  37. Semoga erin dpt berkahwin dn kerkekalan dgn boyfrend dia yg sgt bertuah tuuu......perkara sebegini kadang2 elok di dedahkan...sbb kita tak nak anak2 kita mencontohi sikap2 mereka ini....kebanyakan artil tak getleman...tp kita sebagai pengulas secara sukarela ni jgn keterlaluan untk mengulas.....berpada2....tkut patah balik kat kita...

    ReplyDelete
  38. kawen jela dik erin..

    ReplyDelete
  39. anak muda kena kahwin cepat....darah muda tu. tak yah duk risaukan duit semua..lepas kahwin, harungi masalah sama2...sweet2

    ReplyDelete
  40. kawin ! kawin ! kawin ! kawin ! :)
    drpd kena maki ngan bebudak2 di atas baik kawin - sure diorang tutup mulut

    ReplyDelete
  41. Bodoh...klu nak wat maksiat. pn jgn nk menunjuk kt orang..senyap2 je dh lah..nak 'korek' Ker...nk'panjat' ke. Simpan sorang2... Cian kt mak bapak kao....kna kutuk tatau didik anak..

    ReplyDelete
  42. lubang burit misti lobos gila babeng sampai siku pon bley masuk

    ReplyDelete
  43. hmm...akhir zaman..:(

    ReplyDelete
  44. bulh mnyampuk x? baik sgt ke anda semue? jgn jtuhkn air mke org. org yg berckp tu akan terkene btang hdung sendri jugk x percye pegang ckp sy... buat semue ni pengajaran . hbs tu yg u all punye pic dgn awek2 masing2 tu mcm mne lk? bergambr. pegang tangan.. lage ipi sme pipi.. dh cmfm ke korg tu still suci? pikir2 kn lah renung2kn... :)

    ReplyDelete
  45. ermm..,lau da dlm gmbr korek2 kaki..,kt luar gmbr konfem2 dpt korek yg x ptot d korek..,

    ReplyDelete
  46. Mereka hanya akan bertaubat setelah mendapat balasan atas apa yg mereka lakukan....!!

    ReplyDelete
  47. anonymous2 kat atas ni yg tgh sibuk nak kate dia dh lobos ,xde dara la,ape la..pe hak korang??korang tgk ke mase dia wt projek??kalau x tgk x pyh la nk bising2 kt sini..dont judge a book by its cover..bukan semua org yg pakai n posing cmtu xde dara dan bukan semua org yg pakai tudung n baju kurung ade dara..jgn silap k..kalau x sure lebih baik x payah komen n aibkan org..nmpk silap org lain,tp diri sndiri x pikir

    ReplyDelete
  48. keychain kapal terbang tuh macam lambang salib ?

    ReplyDelete
  49. erm...mcm2 la..

    ReplyDelete
  50. Zaman skrg org da xpkir dara lg la,,yg pntg lu ley ngndung ad zuriat ok,,nk yg ad dara lg p tmpah bdak skola tadika la

    ReplyDelete
  51. bodoh..ade ke patut keychain kapal terbang pun nak dipersoalkan..lambang salib la,ape la..ngarut je

    ReplyDelete
  52. semoga erin cepat2 dapat kawen...nanti admin boley post entry pasal gamba manja mesra lepas da kawen pulak...

    ReplyDelete
  53. eii ! gedik tol ! see? dah nk nampak buah dada !!!

    ReplyDelete
  54. tetek dah lah kecik ade hati nak tunjuk tetek ...puuuuiiiihhhh

    ReplyDelete
  55. BLOGGER2 SKRG SUNGGUH2 PENYIBUK HAL 0RG .. MSING2 TGUNG DOSA .. JAN MW JADI SENKALIN ..

    ReplyDelete
  56. chaiitttt ~~~ sumenye kOmen anonymous ... kOmen2 -ve sume tade name , pirahhhh ... penakOt .... kalO kOrunk rse kOrunk btOl ngt nasihat , sile la tunjOk nm .... sengal bin mereng laaa

    ReplyDelete
  57. korang sume spatutnya jgn kutuk dia, buat tambah dosa korang jek.....baik doa yg baik2 utk dia agar dia dibukakan hati oleh allah untuk kembali ke jalan yang benar

    ReplyDelete
  58. pompuan ni kalo kangkang depan aku sedap gak main..

    ReplyDelete
  59. korg cakap mcm laa korg baik...xelok...sedar diri dulu...pandang cermin...tanyer siapa diri sendiri...sudah cukup baik ker....sudah cukup segaler3 nyer ker nk ngater org xder dare ...kangkang saner sini...mcm itu ini...lg pn dier bkn kaco korg pn....aper korg bt kenaper xpost kat sini...gambar korg ngan kekasih korg becium....berpeluk...kenaper xpost...tp biler gambar org len bkn men lg korg mengater saner sini.........
    Allahuakbar............

    ReplyDelete
  60. let me guest, erin ni mesti x sembahyang kn?? bkan la nk mengata or memfitnah tpi knape kt gamba laki tngkap gamba sorang2 tuh ..ade kaki erin malik ..then I ternmpak kaki u tuh berwarne?? asl erk?? ker kaki tuh skit sbb tuh warne merah semacam jer kuku tuh -,-''

    ReplyDelete
  61. rantai kat kete perlu la bentuk salib?

    ReplyDelete
  62. wow...siap ltk kaki atas riba lg..kelass kau jah

    ReplyDelete
  63. komen atas aku ni pon bangang....sekati la die nak amek gmbr cam ne pon..ko byr zakat die ke...die solat ke x..dosa ko ke...mcm la pewarna kuku tu xleh basuh...bingai..somak nak berdakwah lak kat sini...kene kat anak sendiri baru tau...sedap mulut je nak cakp anak orang xsembahyang....

    ReplyDelete
  64. KENAPA P SENSER BKAK P BODO TULL

    ReplyDelete
  65. WAKAKAKAKAKAKA!!! KAU TANGGUNG DOSA NI ADMIN OI!!!

    ReplyDelete
  66. jmpot jd pornstar ganti shasha grey.

    ReplyDelete
  67. keychain kapal terbang mcm cross la

    ReplyDelete
  68. sedap kongkek erin malik

    ReplyDelete
  69. Artis ke dia ni? Tak kenal pon? Tak pemes... Mcm muka terdesak nak pemes ja ni..

    ReplyDelete
  70. Hensem lg aku.hehehe...tp hensem x bukan ukuran...lau hensem tp ilmu agama hancur..hampeh gak.kan?cam aku merangkak laie....huhuhu

    ReplyDelete
  71. Paling kurang pun mesti dah comolot ni... tp klo dh comolot..... hurmmmmmm

    ReplyDelete
  72. harap2 hangpa clash,walid hang tggal hang nangis sorang2 tepi jalan,biaq padan muka hang. lobangg besaq tong dram dah kot

    ReplyDelete
  73. yang mengutuk kat dalam ni, semua sama jer level ngan gambar kat ats tu,,,

    ReplyDelete
  74. Aptb .. Sibuk jaga tepi kain orang kain sendiri terlondeh x sedar .. Istighfar ....

    ReplyDelete
  75. menyampah giler babi aku ngn erin malek....
    setiap ade dia dlm kata tv, aku akan tukar channel lain, walaupun cerita tu terbaik...

    ReplyDelete
  76. muke lawa tp syg x de harga diri...dah kene crett dah die ni ni,.

    ReplyDelete
  77. nape ditutup tetek tu?

    ReplyDelete
  78. yg menyebarkan gambar2 pun dh kira bedosa..membuka aib orang..apa lagi orang yang mengutuk..dosa pahala di antara dia dengan tuhan..tugas kita adalah menegur dengan cara yang baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. letak dalam twitter sendiri bodo la LOL

      Delete
  79. Ish korang ni...sukati diala dia manja2ka apa ka... dia tanggung sendiri dosa dia tu...yg kamu ni sibuk mengutuk dia ni ..dosa kamu tu dia tanggungka???!!! Sowt kamu ni!!! Btw yg ckp hiasan dlm keta tu sumthing wrong tu... baik p buat eyes check up ada sumthing wrong tu mata tu... check cepat nanti buta tak dapat nak mengutuk orang lg!!!

    ReplyDelete
  80. muke pakwe ko cam gampang. bek ko kaple ngn aku je. aku bimbing ko jd wanita solehah. hihihihihi

    ReplyDelete
  81. wei nate nie islam k0 kapir..b0d0h m0lek gntg salib dale ket0..sumak b0h..benci ore ko di0

    ReplyDelete
  82. tengok betul2.. 2 bukan salib tp kapal terbang.

    ReplyDelete
  83. kecoh gile ~ nk komen je keje , . mcm baek beno laa kn , dose dorang , pndi2 laa tanggung , dose kite yg belambk un x tertanggung nie kn nk tambah ngn nk kutuk si erin nie , haha , kejada tol ,

    ReplyDelete
  84. kapal terbang yng die gntung tu pun, dah nmpak mcm salib, hahaha, bodohnyer karok dua ekor ni......

    ReplyDelete
  85. Saya sokong semua komen diatas. Bawah ni cakap apa pula??

    ReplyDelete
  86. DONT JUDGE A BOOK BUT ITS COVER???SLALUNYA,TAJUK DEPAN 2 XBNYK LARI DGN ISI NYE..HIHIHI

    ReplyDelete
  87. Peerrhh.. ! Erin.. Klau pancut dlm sedap nie..
    Nie mst pandai lyn.. Hehe
    H

    ReplyDelete
  88. Biar la ... Tu antara die ngan Allah.. Ingat. Memfitnah lagi berat dosanya dengan membunuh.. Kita doakan kan diorang akhirikan ke jinjang pelamin. Bukan susah.. Korang yg memfitnah ni penah fikir x.. Senang2 korang dah tmbah dosa.

    ReplyDelete
  89. pttla ramai artis pompoan sekarang tergesa2 nak kwen kalau dh ada boyfren..tengok mcm diana danielle.tak sampai 2mggu kwen dah mgndung..farid kamil pula kata.."..terkejut&tak sangka..".._YE LA TUE_sekian.

    ReplyDelete
  90. ape bende arr komen bdak no 33 tu..mcm haram

    ReplyDelete
  91. ap nk jdi bdk zmn skrg
    rosak2!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dh rosak pn...... pkaian x elak. budak zaman skrg mmg mcm too. blik2 taubat la. pkaian la bju elok.

      Delete
  92. sampai juling tgk lurah

    ReplyDelete
  93. doggy style pun msti dh boring kan...

    ReplyDelete
  94. kehausan idea ke? setakat aksi manja je pun. ulasan tkde?

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri