Ambillah tubuhku Sayang! Rasalah Semua! Ini Untuk Awak Sayang
Home » , » Ambillah tubuhku Sayang! Rasalah Semua! Ini Untuk Awak Sayang

Ambillah tubuhku Sayang! Rasalah Semua! Ini Untuk Awak Sayang

99 Comments

“Nah!. Ambillah tubuhku!Rasalah Semua! Ini untuk awak sayang. Awak mintak apa saja I akan kasi. Tapi please dont leave me honey”..
Wah best!.

Terus lah teman lelakinya melahab dan meratah tubuh teman wanitanya. Yummy sedap betul!.
Esok abang nak lagi boleh?.

“No problem dear. Asalkan U tak cari awek lain. I sanggup”.
Wah!. Tersenyum lebarlah si teman lelakinya!. Best ni. Ada can.

Beraksilah pasangan tersebut dengan aksi yang penuh dengan kasih sayang yang berpaksikan kasih sayang syaitan.
Ada yang beraksi dengan bertudung tanpa baju (fewwiit).
Ada yang beraksi dalam bilik terus (cayyalah wei).

Ada yang beraksi kat taman-taman (cuba try tengok kat tempat korang ).
Ada yang beraksi kat depan masjid! (agak-agak sikit wei!).

Wah happy betul pasangan ni. Siap rakam-rakam guna phone sebab nak buat kenangan.
2-3 minggu selepas itu. Si awek call teman lelakinya. ‘Abang!. I ngandung ni!. Mcm mana ni?. U kenelah jadi suami I. U kena tanggungjawab!. U kena ingat janji U dulu!.”..

“One switch at a time”. Apa maksudnya?

Si teman lelaki “……………….”.
Kenapa u tak jawab honey?. Tanya si awek.

Apa yang dijawab si teman lelaki? “…..Tut….Tut….Tut…”..Handphone ditutupkan!.
Bukan main terkejut si awek!. Call lagi si teman lelaki. Kali ni dia angkat. Tapi suara orang perempuan. Kata perempuan tersebut

“..Please try later..”. Jeng jeng jeng!!!…hampa nak buat apa time tu?.
Nangis air mata darah?. Sudah tentu tidak berguna lagi. 4 Bulan selepas itu. Ambik kau. Perut sikit punya besar. Mak ayah ingat anak dah jadi gemuk sebab makan banyak (orang gemuk jangan terasa huhu). Selama ni badan kecik je.

Oh! rupa2nya dia mengandung!. “Keluar kau dari rumah ni!. Kau bukan anak aku!. Aku tak pernah ada anak kotor macam kau!.”..
Maka keluarlah wanita tersebut dengan penuh hina dan kesedihan yang tidak terhingga. Ke mana nak pergi?. Ok lah rumah kawan.

“Eh asal awak gemuk semacam ni?. Kenapa awak nangis ni?. Ada problem”?. Tanya si kawan.
Dia menjawab. “I baru kena halau dari rumah. Actually I hamil anak bf I. Tapi dia dah lari.”…
Betapa terkejutnya si kawan.

“Eh pergilah kau dari sini!. Aku tak pernah ada kawan yang perangai buruk macam kau ni!.”
Kedegang bunyi pintu ditutup. Apa kes?. Ha nangislah kat situ. Ibu bapa dah halau. Sekarang ni kawan pun dah halau. Mereka masih lupa untuk bertemu dengan Allah yang Maha Pengampun dan Maha Penyayang..

Sampai masa yang cukup. Anak yang dikandungnya pun keluar. Oh!. Ingatkan nak peluk cium anak tu dengan penuh kasih sayang!. Dia pergi tikam pulak anak tu!. eh-eh dia pi sumbat si bayi comel tu ke dalam lubang tandas!.

Tak boleh juga. Dia buang dalam tong sampah. Diabiarkan anaknya dirobek-robek anjing!. Celakalah kau perempuan!.
Sudahlah berzina, kemudian membunuh pula?!.
Last-last. Hidup dah tertekan.

Maka dia ambil keputusan naik atas bangunan paling tinggi.
Kemudian, menjadi ala-ala superman. Nak buat apa?.
OH TIDAK!!. DIA BUNUH DIRI!.

Maka melayanglah tubuh wanita itu menghempas ke tanah. Terburai isi perut, otak dan segala-galanya. Maka tamatlah riwayat hidup wanita itu yang akan mendapat azab Allah di akhirat.
Ingat sudah selesai selepas membunuh diri?.

No way!. U tunggu azab Allah!.


Lagi Koleksi Cerita anda Boleh Baca Di Sini

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

99 comments:

  1. astaghafirullahal'azim .. ya Allah , jauhkan laa aku dari terjebak dengan perkara-2 sedemikian :'(

    ReplyDelete
  2. astagfirullah al-azim....jauhkn aku dr sifat2 t'kutuk Ya Allah..

    ReplyDelete
  3. Oooh..begitu jawapannya..masa bercinta janji macam2...lepas tu x ngaku berjanji

    ReplyDelete
  4. It is not a luv..obviously!

    ReplyDelete
  5. Bile nafsu kuasai diri hilang segala pertimbangan.....

    ReplyDelete
  6. maaflah ini komen saya....walau apa pun jgn hukum perempuan sahaja takder plak nak cakap pasal laki tu.....kalu semua org nak hukum org pastu nak cakap jauhkan lah konon....hhmmm cerita ni pasti melemahkan kaum wanita yg tgh menghadapinya skang...malah akan ikut jalan yg sama....ceh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau feminist?

      Delete
    2. sapa suruhhhh.. gatai sgt.. puki kalau pompuan x kasi lelaki xleh paksa..
      klu paksa kira kes rogol.. lompat je dr bngunan.. bt malu mak bapak je susah2 bg besar

      Delete
    3. Ko ni bebal ke ape? Admin siarkan kisah dan mslh remaja skg. Tggl amek pengajaran je kan snang ! Blaja sket bhaśe meĺayu,. Pengajaran dan menghukum tu adalah berbeza..nilai dari akaĺ bkn hati . Ngok

      Delete
    4. hihihi...kan?? bahasa melayu pemahaman x lulus...

      Delete
  7. nafu shaiton!
    visit back : http://robockop-cyber.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. biase2 je cite dia , tak de idea ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. zack vagina jeles lettew.

      Delete
  9. hahahha ala ala superman,tapi tu lah dunia sekarang

    ReplyDelete
  10. 2-2 pn slh.....syaitan gondol ada d mna2............

    ReplyDelete
  11. wah...cerita nie bagus sekali...nice info utk prempuan2 kat luar sana..pk dlu sblum wat sesuatu..ikut hati mati,ikut nafsu lesu..

    ReplyDelete
  12. wah...cerita nie bagus sekali...nice info utk jantan2 keparat kat luar sana..lelaki sptotnye jd pelindung bkn jd cm binatang.. pk dlu sblum wat sesuatu..ikut hati mati,ikut nafsu lesu..

    ReplyDelete
  13. Lain Kali kalau nak main tu guna kondom kan bodoh siapa yg rekacita ni apa susahnya kan tak ngandung kesedapan pun dapat btw selamat menyambut hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha hang la bodo...pki x pki kne bakar gak kat nerake nanti....

      Delete
  14. BOSAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN...NEXT!!!!

    ReplyDelete
  15. kalau adew yg dah terlanjur x salah kitew bertaubat...Allah 2 maha pengampun...law dah kawan2 n family ko buang ko...banyak g badan kebajikan kat negara nie yg leh bela ko...2 lah adew goggle x nak guna...kecian...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak negara mana ni cakap gedik2 ni. Adew kitew kesah?

      Allah tu memang maha Pengampun, tapi kalau duk fikir takpela, nanti taubat boleh. Macam mana time beromen nanti tetiba mati? Sempat nak taubat?

      Tau buat ada la.

      Delete
    2. fucking gedik!! perosak bahasa..tuii!!!

      Delete
  16. hope allah jauhkan dri smua tu , amin

    ReplyDelete
  17. aku mintak simpang. Tapi bila berlaku kes camni. Lelaki dan perempuan harus dipersalahkan. Tapi kalo dah terlanjur cepatla bertaubat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol...aku sokong ko.. laki perempuan yg salah..dah sama2 gedik.. tepuk sebelah tgn x berbunyi... klo laki je yg nak,namanya dirogol.. buat la report..

      Delete
  18. nasi baik aku dah kawin..peace:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasi baik pun boleh

      Delete
    2. nasi minyak ke??? haha

      Delete
  19. kpd pmpuan d luar sne...jgn mdh trpedaya dgn jnji bf....dh khwn br lh bleh prcy....hrgailh kesucian msing2.....

    ReplyDelete
  20. hah senang xyah kapel...kapel tu kan haram...da ske tros la kawen...kn slamat...

    ReplyDelete
  21. Allah bagi akal. Jadi gunakanlah sebaiknya.

    ReplyDelete
  22. sebelum khwn mau knl gk bkl suami.....selidik latar belakang.....trkena suami org....meletup nti!!!

    ReplyDelete
  23. admin klu nak ambil artikel dari blog org tu jgn la copy n paste bulat2...ketara sgt curi dr blog org..sekurang kurangnya buang la ayat plg last tu...uh

    ReplyDelete
  24. dah xde idea ke? asyik2 salahkan perempuan. kalau lelaki cukup kuat iman dan dapat tahan nafsu xkkn jadi jugak. fikir2kan lah. jangan terjadi ke keluarga sendiri sudah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu lelaki mmg kena belajar jg nafsu..

      Delete
  25. Perempuan itu___MERBAHAYA!

    ReplyDelete
  26. BOSAAAANNNN JUGAKKKK! unfollowed

    ReplyDelete
  27. ​اَلْحَمْدُلِلّهِ aku kawen awal .. Selamat .. Peace :)

    ReplyDelete
  28. copy paste copy paste copy paste

    ReplyDelete
  29. macam2 hal sekarang ni.. bagus info nye. tiket konsert siti di
    CELCOM XPAX KONSERT SITI NURHALIZA

    ReplyDelete
  30. kepada kaum adam....anda setelah buat bebda tu ,wajib bertanggungjawap,,,,kesian kepad kaum pompuan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn buat lg senang...dah suka sama suka tu.nikah la dulu..pastu korang nak buat byk mana korang punya pasal la..sampai pecah n patah pun.. hahaha.

      Delete
  31. byk dosa tu...mula2 berzina.. pastu bunuh diri lak...confirm neraka jawabnya..

    ReplyDelete
  32. pada wanita diluar sana, bkn nak salahakan wanita ttp nak ingatkan wanita...kisah ni x kan berlaku jika wanita berfikir panjang...LELAKI?? lelaki x kan dapat jika wanita menjaga maruah diri...dengan cara ape?? caranye dekatkan diri dgn ALLAH, berpakaian sopan, bertudung dan elakkan bende yg boleh di nampak oleh lelaki...sbb LELAKI akan segan dengan wanita yg sedemikian rupa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ade jgk yg bertudung tp laki bkan nyer kisah.. Yg tudung labuh pun ade yg rosak jgk..

      Delete
  33. hahaha..
    lompat je dr bangunan.. xpun minum klorox.
    aq tgok agama kita islam ne penganutnya mcm hantu..xsemua aa
    tp kbnyakan.. wat malu aq sbg umat

    ReplyDelete
  34. pesal pic atas pompuan 2 siap pakai tudung?
    admin bley tuka p gambar artis international ke?
    wat malu islam je

    ReplyDelete
  35. apa2 yang membawa ke neraka,itu bukan cinta namanya

    ReplyDelete
  36. Yalah jgn mudah sgt tpedaya..dunia skrg semakin maju,,sepatutnya fikiran kita pun maju kearah kejayaan...jgn mudah tetipu...

    ReplyDelete
  37. lelaki itu...MERBAHAYA!

    ReplyDelete
  38. Admin.. klu bnar nak beri nasihat.. tak yah la bukak certia mcm ni.. Kalau anak muda kecik umo 15,14,13 tgok ? amacam? tak ghairah.. heii. Lepas tu LETAK GAMBAR SEKSI KAT ATAS?? KAT BAWAH DLM PNULISAN TULIS AZAB ALLAH??? ASTAGAFIRULLAHAL AZIM...Balik la..muhasabah diri..

    ReplyDelete
  39. tu bodoh name nye

    ReplyDelete
  40. meda sedap..lupa akidah jap...eh sedap pulak... buat lg,,menyesal..eh nak lgla...insafla wahai umatku

    ReplyDelete
  41. klu gunakan akal sebaik2 nyew x de r jd mcm tuh...klu benda baik x leh lak buat tp perkara yg buruk tuh wah x sabar2....nape? masa tuh otak jem ker?

    ReplyDelete
  42. Crite ni langsung tk fair. Typical words for malay young girl yg dh tlanjur "slut" "pmpm jahanam". Mne jalan keluar mreka? Hbs, lelaki? Mane peri kemanusiaan ni? Mane agame? Ade mse nk taubat wei bg yg mngutuk trus-trusan tu.

    ReplyDelete
  43. Lg stu, memang prmpuan tu salah. MEMANG DIA YG SALAH. Tp BUKAN DIA SORANG. Mne justice untuk die n anak die?

    ReplyDelete
  44. sah yg menulis ni JANTAN. yang paling xguna dlm cite ni JANTAN XGUNA. species xguna. tp harap dalam ramai xguna ada yg berguna. amin

    ReplyDelete
  45. Visit ceritakedaiaku.blogspot.com at google ..
    Thank you ..

    ReplyDelete
  46. Gmbo 2 ak knai.. ^_^.

    Cter nie untk pgajara kter sume..

    ReplyDelete
  47. UNDILAH BARISAN NASIONAL!!!!!
    MIAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! ^_^

    ReplyDelete
  48. Cerita ini sebenarnya mengisahkan tentang janji yang dicapati.. kerana bila awek tu call balik nset lelaki tu telah jatuh dalam lubang toilet.. tapi semua pompuan akan cakap lelaki tu salah.. haishhh.. pada sudut pndangan saya.. masa awek tu ckp dia mengandung lelaki tu sedang buang air besar.. pabila tau jek awek dia mengandung lelaki tu tergamam.. terlepas lak nset dia dan jatuh ke lubang toilet.. bila dia carik awek dia rupwnye dah kena halau.. lelaki tu pun buntu.. hati yg sunyi perlu di isi.. jadi dia pon carik la awek baru.. bukan salah dia tapi dia lupa nama penuh awek dia untuk di google.. tapi kenapa org cakap dia yg salah.. omg!! janji dicapati!!

    ReplyDelete
  49. i'm 15 dan bace mende nih buat saya banyak brfikir
    sebenarnya x perlu nak salahkan mana2 pihak tapi diri sendiri.perkara ini x akan berlaku sekiranya dua2 pihak x menjuruskan diri ke arah zina.sebesar-besar zina itu bermula dari sekecil-kecil perkara.dalamilah ilmu agama tidak kira islam.kristian atau budha kerana semua agama mengajarkan perkara2 yg baik kpd penganutnya.

    ReplyDelete
  50. pergh~! bru smlm jmpe gf,, jeng3!!! x de pe la,, tipu je hahahah :D

    ReplyDelete
  51. hoi manusia 15/11/2012 1046
    ko ni...xpayah capati sgt la..ke ko yg tgh bace blog ni time dlm jamban..pastu ko meneran kan capati yang ko mkn pagi tdi tu....jgn nak campur aduk kan politik dalam blog ni..

    ReplyDelete
  52. Human.....human made mistakes...but,this is an avoidable mistakes..if it's happens,then serve you right..stay away from lustful mind..

    ReplyDelete
  53. hahahaha perempuan bodoh kene tipu.. hahahaha
    spe nk bohsia ni nombor dia 0124814511
    spe nk bohjan ni nombor dia 0134181113
    spe nk mak nyah lorong ni nombor dia 0134181112

    ReplyDelete
  54. Desperate gay ada tak....

    ReplyDelete
  55. cerita kat atas nie ad kbnaran jgk...,tp sburuk mane pon anknye,biase nye emak still syg lg..,cuba lah untuk berubah..,taubat NASUHA...insyallah...

    ReplyDelete
  56. Realitinye pompuan mmg sng kne tpu..ble kuar cite cmni suh hati2 mule gelabah bekap kaum sndri,,laki pon slh gak la,tpu orng puan bla..bla n bla..Tpuk dade tnye selera la,mende xkn jdi kalo diorng xrela..hahaha

    ReplyDelete
  57. Lelaki atas aku ni mesti zamri kl..
    dah ngandongkan perempuan lpas tu cabot..
    Zamri2.

    ReplyDelete
  58. Hey zamri mana gambar batang pendek kau....x nmpak lak ....babi

    ReplyDelete
  59. adoyai
    zamri dh cabot lari g indon

    ReplyDelete
  60. pilih lah lelaki yang beragama dan boleh mempimpin wanita ke arah kebaikan..tak pandai sgt pun dalam agama tak apa boleh belajar asalkan lelaki itu tidak merosakkan kehidupan wanita itu.

    ReplyDelete
  61. ni cerita part perempuan. mana part lelaki? hoho. orang selalu lepas pandang cerita dari sudut lelaki kan

    ReplyDelete
  62. standard la ni .. hehehehe

    ReplyDelete
  63. Bkn keja manusia untuk menghukum tp keja Allah..jd sbgai manusia terimalh kslpn insan lain..sbgai fmly dlm cerita ni tdk patut fmly buang dia bgitu sepatutnya trmalh dia dn beri lh didikn agma..tidak ada dosa umat Nya yg Allah tdk ampunkn sekiranya bertaubat.

    ReplyDelete
  64. hmmmm i ilke puki...... sdppp berair2 hmmmmmmm arhh arhhh ade pompuan nk bg pepek x kt aku? ....

    ReplyDelete
  65. amputtttz jerrrrrr........

    ReplyDelete
  66. pada pandangan aku pulak.bergaul tuh biar la beradab :) jangan ikut nafsu

    ReplyDelete
  67. Ramai betul pejuang wanita kat sini. Perlu ke butthurt sgt.

    ReplyDelete
  68. hidup umno...........................capati satu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 janji aku lari hahah mati la ko perempuan kata jantan sial tu

      Delete
  69. ambk sbgai pngjaran..x kire la llki ke pompuan..
    Perempuan lemah kerana aurat..
    Lelaki lemah kerana syahwat..
    ambk pngjrn cte nie..agr kite sling mnjaohkan..x pyh la nk ambik yg bodo..nk gdoh plk llki pompuan..asl plk??ambk pngajaran laaa...tlong pk ksh sbna..bile da bg pngjran..mcm2 plk kate...haduu..

    ReplyDelete
  70. Moral of the story n comment :
    *** "bare sedak"......sape xnk....lyan je dlu pstu pk!!!
    tp psgn yg amat bdoooh je leh decide cam story diatas!!!!..... ******
    Mesej pd yg mngomen...... DO NOT HIPOKRITTTT !!!!!!! ........
    Nmpk sgt hipokrit......

    ReplyDelete
  71. walau sejauh mana kita terlanjur dari membuat dosa, jangan pernah berputus asa bertaubat..
    bertaubat selagi boleh, bertaubat selagi berdaya..
    jangan lupa Allah akan sentiasa terima taubat hambanya..

    قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ

    Katakanlah: "Hai hamba-hamba-Ku yang melampaui batas terhadap diri mereka sendiri, janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah. Sesungguhnya Allah mengampuni dosa-dosa semuanya. Sesungguhnya Dialah Yang Maha Pengampun lagi Maha Penyayang.

    kepada ahli keluarga dan rakan2..
    jangan pernah tinggalkan aku, tolong jangan tinggalkan aku walau aku berdosa..
    aku masih berhak hidup, aku masih berhak untuk meminta dan menerima keampunan..
    jangan lah layan aku seperti sampah atas kealpaan ku sebagai manusia yang telah melakukan kesilapan, jangan robek hatiku lagi sedang aku sedar akan kerosakan yang telah aku lakukan terhadap diriku sendiri..
    sedarkan aku, ajarkan aku supaya aku mampu teruskan sisa2 hidupku supaya aku kembali bertaubat dan mampu kembali ke jalan yang lurus..

    kepada orang ramai..
    kita semua pernah melakukan dosa, melakukan maksiat..
    apakah hanya zina dianggap sebagai maksiat? adakah kerana ianya antara dosa besar? tak pernah kah tuan2 dan puan2 dengar tentang satu perkara yang dosanya 1000 kali lebih teruk dari zina?
    ingatlah, seteruk mana pun dosa yang pernah seseorang lakukan dia masih punya nilai dan ruang untuk bertaubat dan menyesali perbuatannya..
    beri peluang kepadanya untuk berubah,jangan tolak mereka seakan-akan merekalah sampah yang dah melakukan sesuatu yang tak boleh diampuni..
    siapalah kita untuk menghukum? sedarkah kita siapa diri kita? adakah kita tuhan untuk menghukum seseorang atas dosa yang telah dibuat? adakah bekas2 penzina tidak layak hidup di dunia ini? logik2 ini yang menjurus kepada pilihan untuk seseorang bekas penzina membunuh diri, adakah sepenuhnya salah beliau untuk membunuh diri? sedangkan tekanan mendesak beliau untuk kelakuan sedemikian, tekanan daripada keluarga, kawan2 dan masyarakat mendorong kepada beliau melakukan dosa yang tak dapat ditarik kembali dan bertaubat daripadanya.. wallahualam..

    fikirkan2 apa yang hendak saya sampaikan, semoga anda faham dan mampu dijadikan pengajaran..

    ReplyDelete
  72. memg la dua2 salah, tp better for girl utk mnjaga maruah dri masing2 kerana lelaki memg dilahirkn dgn nafsu hny utk tu, memg x bole ubah dah. jadi perempuan kna la jaga diri jgn digunakan lelaki. walaupun lelaki tu alim sekalipon, klu dh prmpuan offer dri, lemah jga iman dia. mcm prmpuan jga, cuba thn nafsu xnk shoping, tp shopng pnuh tgn jgak...

    ReplyDelete
  73. kot ye pon x pyah ar gune gamba awek aku siall!!!

    ReplyDelete
  74. ni lha jadinya...tgk mcm aq,kondom sekotak stand by...

    ReplyDelete
  75. knp ya...asal cerita2 bgni..kbnyknnya melibatkan orang Muslim? sedangkan umum tahu Islam adalah agama yg sangat melarang umatnya bergaul dgn bebas, dan menutup aurat... yg terlibat tu pula ramai jg di kalangan yg bertudung... heran betullah...sdgkan yg non-muslim, pkai seluar pendek dan singlet, bertepuk bertampar dgn rakan2 lelaki perempuan, amat jarang sekali berlaku kejadian mcm tu, klu ada pun x la smpi ibu bapa menghalau anaknya, kemudian ibu trlanjur tu membunuh/membuang bayi dan bunuh diri...kenapa ya? cuba engkorang fikir2kan balik....

    ReplyDelete
  76. bgi yg x fhm maksud admin tu sila buat goggle translate bahasa melayu kew bahasa melayu..mungkin jadi fhm kot..khas utk yg gagal karangan dgn pemahaman sahaja..

    ReplyDelete
  77. kalau aku no way nk terima yg terlanjur..ramai jagak ppuan membebel syik nk salahkan ppuan je..mmg la salahkan ppuan sbb lelaki kwen ngan ppuan..jd bising kt ppaun..klau kwen ngan lelaki bru la bising..lau cm ne pn..kesucian islam diutamakan..kalau syik nk pkir yg terlanjur je..agama pn lme2 ley tergadai..mencegah lbeh baik dr berubat..kalau xcegah makin byk la ppuan mengkangkang depan lelaki..halang yg masih suci..bukan sibuk2 yg da terlanjur..yg terlanjur ni da ditetapkan jdohnye..xperlu nk smpai pakse2..

    ReplyDelete
  78. the best advice is never ever ever to making love before married...not to simply believe people randomly..it not only the guy fault..when come to this kind of situation,both of them fault...sex before married is like disaster..suicide is sin...u finish the problem in this world YES..but u have to deal with the other WORLD the one that remain forever...

    ReplyDelete
  79. la...last2 yg kene pmpuan.koe kene wat citer sama berat .asal koe tak citer bagi pihak LELAKI lak ?bebal tol la..law cmnie, tak insaf la jantan keparat nie .ptuihh ! !

    ReplyDelete
  80. Hancurr Dan rosak

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri