Gambar Misteri Terdapat Pada CD Windows Vista
Home » » Gambar Misteri Terdapat Pada CD Windows Vista

Gambar Misteri Terdapat Pada CD Windows Vista

30 Comments
Pernahkah anda membeli CD Windows Vista yang original? Jika ya, tahukah anda bahawa terdapat suatu gambar misteri yang tidak semua orang tahu pada bahagian luaran CD tersebut. Mungkin kita jarang dengar, sebab tidak ramai pengguna komputer yang menggunakansistem Windows Original. Cuba lihat CD Windows Vista milik anda, apakah imej yang anda dapat lihat? Atau adakah anda akan berjumpa dengan gambar misteri yang terdapat pada CD Windows Vista tersebut? Jom kita sama-sama lihat.









Lagi Gambar Misteri Terdapat Pada CD Windows Vista di sini

30 comments:

  1. 1st lg n lg. hahahahahaha

    ReplyDelete
  2. boleh admin terangkan apa masalahnya . tak paham

    ReplyDelete
  3. ape yg misteri nie??

    ReplyDelete
  4. gambar mata dajal n kambing hitam dia kot

    ReplyDelete
  5. lahhh kan ada gambaq kecik tu..klu xsilap sblah kiri skali tu bill gates..founder microsoft..yg lg dua tu xtaw la sapa..maybe business partner dia kot ^^

    ReplyDelete
  6. kusot 2 pon x paham..ade gamba kecik kt CD 2.x kn 2 p0n x phm.

    ReplyDelete
  7. sudah menjadi perkara biasa pembuat software akan letakkan gambar mereka secara micro sebab tak dibenarkan secara terang kerana terikat dengan kontrak syarikat,ianya hanya boleh dilihat menggunakan microskop sebagai tanda mereka yg membuat software tersebut bagi microsoft....

    ReplyDelete
  8. pada permukaan microchip pun terdapat benda begini yg terlindung secara micro....

    ReplyDelete
  9. ada gambar kecik..

    ReplyDelete
  10. itu mungkin gambar pencipta CD Windows Vista..

    ReplyDelete
  11. tu gamba Bill Gate

    ReplyDelete
  12. tu gambar bill gates ngan aku ngan adik aku...bru lps main guli....

    ReplyDelete
  13. benda normal lah, benda biasa tu.. setiap org kalo hasilkan sesuatu produk, mesti dia akn letakkan tanda sbg hak cipta terpelihara contohnya mcm korang nih pelukis mesti ltak t.tangan korang yg kecik kt penjuru lukisan

    ReplyDelete
  14. gambo ni mse bill gates kje kdai computer..
    Owner,Bill gates n his partner

    ReplyDelete
  15. memandai ngko ni.. tu moyang datuk n nenek aku la ms mude2 dlu wakakaka puiii

    ReplyDelete
  16. komen yg mmbina 2 ok la,ada kait pait dgn fakta...yg kata mmber br lpas main guli la,nenek moyang la suma 2 mcm xde pndidikan...nk melawak pn biar la bnda yg munasabah..lu org xmalu ke kt diri sndiri sbb nmpakkn korg sbg loyar buruk..(xlawak pn,nyampah lg ade la)

    ReplyDelete
  17. alamak dh mrh r...pe2 pn setp pencipta da tandanya

    ReplyDelete
  18. jangan lupa ISAP!!

    ReplyDelete
  19. eleh . depa nk gurau pon xley . tah pape tah juruteknik ayam .

    ReplyDelete
  20. Kau org semue silap, tu gambar bill gates dgn penjaga sempadan tu. Baru abis meeting hal keluar masuk cd haram & Halal.Pepandai kau org reka crita. tu ha... yg kat tgh tu, transporter dia org tu.

    ReplyDelete
  21. Ye ke ni . Ak pki windows 7 ultimate service pack2.

    ReplyDelete
  22. bende senang pon susah nak faham.... ape la korang nie

    ReplyDelete
  23. aku pkai cd pirate je..pg mpos same creator die..
    credit 2 juruteknik ayam, klu xske jgn bce..

    ReplyDelete
  24. aku rase tu gambar atok admin bab tu die kate misteri cmne leh masok lak kt CD vista tu...
    ceh aku boikot vista.. windows 8 pon sama.. tah pape tah..

    ReplyDelete
  25. HAK KOMEN HAK KAMI!
    Suka hati la klo org nak melawak ke apa...

    ReplyDelete
  26. tu laa gambar..pmlik...atau ..pmbuat wondows vista tuu

    ReplyDelete
  27. yg tu gmbar bil pagar la,slow motion tol korg nie.ahhaahhah puii

    ReplyDelete
  28. entiti yang pasti misteri...misteriiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri