Gempar! Seorang Gadis Melahirkan Anak Semasa Berjalan (Foto & Video)
Home » » Gempar! Seorang Gadis Melahirkan Anak Semasa Berjalan (Foto & Video)

Gempar! Seorang Gadis Melahirkan Anak Semasa Berjalan (Foto & Video)

6 Aug 2012 45 Comments


Video Seorang Gadis Melahirkan Anak Semasa Berjalan

Seorang gadis remaja dari sebuah daerah Bağcılar Istanbul Turki telah melahirkan anaknya ketika berjalan!

Kejadian ini telah dirakamkan oleh CCTV pengawas lalulintas di sebatang jalan di daerah tersebut. Umur gadis tersebut dalam lingkungan 16 tahun.

Menurut sumber, gadis dan ibu bapanya dalam perjalanan ke hospital..Namun dalam perjalanan ke hospital , bayi tersebut entah macammana terkeluar dari rahim si gadis tersebut. Panik! bayi tersebut di tinggal begitu saja di tepi jalan dengan keadaan masih berlumuran darah. :choler:

Mujur bayi tersebut di jumpai seorang pemuda yang kebetulan lalu di jalan tersebut. Lantas meminta bantuan penduduk tempatan dan membuat laporan kepada pihak Polis.

Sejurus kemudian polis datang dan membawa bayi itu ke hospital berdekatan, untuk diberikan rawatan. Berdasarkan sumber dari saksi dan warga tempatan, pihak Polis boleh mencari orang tua dari bayi tersebut dan langsung diminta keterangan. Keadaan bayi tersebut saat ini dalam keadaan baik dan sihat di hospital.

Jom lihat video di bawah.





Lagi Video Remaja Lahirkan Anak Di Sini

45 comments:

  1. xde tali pusat ke?

    ReplyDelete
  2. ade ker??mne bleh??? x logic lngsng

    ReplyDelete
  3. bukan lahir, mcm buang je,tali pusaT tAk de pun

    ReplyDelete
  4. Baby tu jatuh masa dia bawa kot. Kalau dilahirkan mada dia tengah berjalan tak nampak pun dia stop potong tali pusatkan... Hai entahlah kejam nya manusia sekarang...kesian baby tu. Dahlah pasukan penyelamat dan org awam ambil masa jugak nak angkat baby tu. Kesian dia lama sangat terbaring kat jalan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evidence tu. Tu yg diorg takut nk pegang dulu. Kn perempuan yg pakai tudung dh bukak tudung nk angkat budak tu sbnrnya. Tp x jd sbb laki dia dok call polis or ambulan gaknye.

      Delete
  5. aik? tak mati pulak baby jatuh terhempas macam tu?
    walaupape pun,kesiannye baby comei tu. syukurlah panjang umo :)

    ReplyDelete
  6. Kot ye pun,angkatla baby tu dl..sian die lame terbaring....discuss ape ntah tepi van tu..

    ReplyDelete
  7. mak dia pkai spender ke ek?..klau pkai msti trsangkut kn..plik2...curious la ak...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu jgk yg ko fikir . :) haha

      Delete
  8. Smpi hati dia buat anak sendiri mcm 2 x hati perut langsung....x bertanggungjawab...

    ReplyDelete
  9. Xkesah la jatuh ker...terberanak ker..tp aper la yg takut sgt nk amik baby tu...
    ingatkan kt malaysia jer mcm tu..so sad..

    ReplyDelete
  10. Mcm xbetoi ja berank.. Buang kot...

    ReplyDelete
  11. I think dia lahir kat tempat lain lah. Mana boleh keluar macam tu jer... Tak logik. Tali pusat tak kan terputus gitu jer... Isk ... Isk... Isk....

    ReplyDelete
  12. Pndai je buat anak tpi x tau nak jga buat pa...yg dua orang lgi tu mesti mak bapa dia kn...takkan mak ngan bapa remaja tu pun bleh biarkn ja baby tu kat situ...x da otak langsung la...kpada remaja luar sna..jgn la berzina klau anak tu nanti korang buang jga....ksian anak yg x berdosa tu dibuang....

    ReplyDelete
  13. bkn bersalin time bjalan.. tapi buang time jalan.. maybe pas dy bersalin dy mmg plan nk buang bby tuh merata cm td..dgn jtuh terhempas lak.. tali pusat xde.. x logik lorhh... law dy bersalin,xkn dy xase sakit time jaln..kn??? lol

    ReplyDelete
  14. apsal la dibiar je bby tu kt bwh gitu... angkat la dlu lau nk bncang pun! aduyai.....

    ReplyDelete
  15. Patutnye angkat la baby tu dulu sian dia sejok

    ReplyDelete
  16. Patutnye angkat la baby tu dulu sian dia sejok

    ReplyDelete
  17. hahahah... kt negara luar ada satu attitude yg dah diapplied kt msia... jika jumpa org injured or xcident or whatever dlm keadaan kritikal, diorg x akan sentuh bcoz jika sesuatu berlaku kepada mangsa, ahli keluarga bley sue org tu.. kalu mangsa mati, lg teruk... that's y majoriti penduduk negara luar mengamalkan sikap cm tu...

    ReplyDelete
  18. mmg ada kes2 macam ni. macam jiran saya, baby dia jatuh time dia nak kluar dari lif. tp alhamdulillah baby tu selamat. yang untungnya, saat melahirkan tu xpayah. tapi kalau baby tu besar, tak jadi la mcam ni.

    ReplyDelete
  19. yg aku kagum,laju gak ambulan smpai..dlm ms 2 mnit lps laki tu cm wat panggilan,da smpai..

    ReplyDelete
  20. erm..kire terer gak pmpuan tu bley tklua bby dy time jln..hape la..org yg dpt ank xnk ank, org yg b'iye nk ank x dpt2..

    ReplyDelete
  21. Betul tu...nak anak kan main pyh...yg sng dpt..siap buang plk...sedihnye...

    ReplyDelete
  22. Betul tu...nak anak kan main pyh...yg sng dpt..siap buang plk...sedihnye...

    ReplyDelete
  23. ragu-ragu aaaku.....!

    ReplyDelete
  24. neypu jh...xdok npok tali pusak ponn...

    ReplyDelete
  25. Allah dah bagi kelebihan beranak senang, tapi sayang, dia tak bersyukur.

    ReplyDelete
  26. Nak kentut masa berjalan pun susah... Nak kena slow n teran skit2... Ni kalau beranak lagi lah susah kot... Tapi baby tu jatuh mcm tu jer. Xlogik gak

    ReplyDelete
  27. Biasanya org kahwin susah nak dapat anak, org xkahwin senang pulak dapat. orang yang mengandung halal perut besar, orang mengandung haram kadang xnampak perutnya, tau2 dah nak beranak. xmustahil juga kesenangan die keluar... ada la hikmahnya dimana-mana sesuatu kejadian tu... so aku aser die memang terkeluar masa berjalan tu...

    ReplyDelete
  28. jauhi lah umat Islam dri zina...

    ReplyDelete
  29. Visit Ceritakedaiaku.blospot.com at google
    THank you

    ReplyDelete
  30. pompuan.. akai pendek.. tgk cam laki, jolok2 sedap tinggai.. pergh bertuahnyer jadi laki

    ReplyDelete
  31. hahahaha....NONSENSE....ingat beranak mcm org berak ka...hahaha....langsung x logik,

    ReplyDelete
  32. To: Anonymous2 November 2012 18:33
    Pandai pulak ko buat statement mengandung haram dan halal??
    Pastu nnt bersalin jd anak haram @ halal?

    ReplyDelete
  33. asal die kuar baby macam berak -.-

    ReplyDelete
  34. apa bodoh sgt biar baby tu jatuh cmtu je? ke buang bayi?

    ReplyDelete
  35. ni bukan beranak. ni jatuhkan. nampak sangat admin x penah tgk orang beranak. hahaha

    ReplyDelete
  36. nampak macam sengaja di jatuhkan...takkanla ttibe jer tberanak cmtu...curious betol

    ReplyDelete
  37. ; ni macam buang je . kalau beranak kat situ , takkan dia tak rasa sakit kut and tengok dia macam rilek-rilek je jalan . bukan orang lepas lahirkan baby dia rasa sakit kat tempat tu ke -,-" ? entah lah . aku pun tak tahu sebab belum ada pengalaman . tapi orang yang berpengalaman kata macam tu le gamaknya . hmm , kesian baby tu . harap baby tu baik-baik saje :) !

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri