Guru Paling Seksi Di China (Gambar&Video)
Home » » Guru Paling Seksi Di China (Gambar&Video)

Guru Paling Seksi Di China (Gambar&Video)

71 Comments

Pelbagai Spekulasi semenjak Zhu Songhua muncul di televisyen, Pelbagai perbincangan berkenaan Songhua mula tersebar di Internet,dan beberapa persoalan timbul, adakah murid murid yang hadir akan fokus sekiranya cikgu tersebut berada didepan kelas berdiri dengan susuk badan yang seksi sepeti SOnghua.

Biodata Guru Seksi Zhu Songhua

Real Name : Zhu Songhua
Nickname : Yuhua
Occupation : Teacher
Height : 168 cm
Weight : 50 kg
Measurements : 85-67-88
Hometown : Nantong, Jiangsu, China
Blood type : O
Birthday : January 31


Cikgu ni semakin terkenal dan mendapat perhatian ramai setelah dia diundang dalam Program TV Happy Night dalam segmen Guruku Yang Istimewa.

Selain dari itu pelbagai feedback yang baik telah diterima daripada ibubapa murid murid dimana ibubapa memberikan penilaian yang baik berkenaan pembelajran yang diajarnya, bukan pujian diberikan daripada susuk tubuhnya yang menawan.





Disusuli dengan pujian, Shonghua juga tidak lari diterima oleh kritikkan, namun guru yang berpengelaman ini menanganinya dengan tenang dengan kenyataan seperti berikut pada media "“Saya hanya orang biasa, yang hanya ingin hidup tenang dan tidak mencari populari,” kata Songhua, 30 tahun, yang pernah meraih penghargaan sebagai guru luar biasa ini.

Cuba anda lihat dan nilaikannya sendiri gambar gamabar cikgu Zhu Songhua yang memang kelihatan seksi dan cantik, ia memang wajar jika ia dinobatkan menjadi guru cantik dan terseksi di China.








Lagi Gambar Guru Yang Seksi Di sini

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

71 comments:

  1. gempak do..

    ReplyDelete
  2. Kalau ad kt malaysia msty bdk2 x ponteng skola punye.. Hhaha

    ReplyDelete
  3. Kalau x jd cikgu,silap cari keje kat M'sia keje ape la agaknya ye?

    ReplyDelete
  4. Goreng pun sodap. Atau pun bikin masak lomak cili api.

    ReplyDelete
  5. Mentos......jadi guru besar mesti best

    ReplyDelete
  6. Kalau cikgu ni ajar kt msia, confirm belajar pasal main.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. da belajar dapat buat ngan dia pulak :D

      Delete
    2. gangbang

      Delete
  7. mcm muka hyomin t-ara

    ReplyDelete
  8. bulan puasa buat entry nafsu nyonyot tetek....malay...

    ReplyDelete
  9. Alahhh china girl kat night club pun ramai yg cantik2 mcm ni janji ada duit wahahaha

    ReplyDelete
  10. nie klo ngajar kat malaysia kompom budak jadi sopan tahap dewa... n kes ponteng pun bekurang....

    ReplyDelete
  11. Biasa aj...!
    Masih kalah cantik dngn istri qu..!

    ReplyDelete
  12. Kalo ngajo kt 2nddry school.,mmg kena maen la gamaknye...haohakhakhak

    ReplyDelete
  13. Kat msia ada jer cgu mcm ni. Mlah ada lg yg seksi & cantik dr ini.

    ReplyDelete
  14. ish..rosak akhlak anak murid..

    ReplyDelete
  15. ni,tak salah ke ?himpunan cerita cerita ISLAM!bulihkaa pamer gambar ni ?

    ReplyDelete
  16. Aku pun chegu cantekk gak. Admin takmo intebiu aku kee..? Kui2

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantek otak lu,ntah2 keduttttt ha..ha..ha..ha..!

      Delete
    2. Cantek mender? berkote!! geli aku yuck

      Delete
  17. Boleh Nak jadi anak murid

    ReplyDelete
  18. lawa giler ckgu ni.. JOM TGK wanayu.com

    ReplyDelete
  19. Semangat nak belajar kalau dapat cikgu mcm ni dah confirm xkan ponteng class

    ReplyDelete
  20. klu cmni ckgu displin...ari2 aku sanggup kena rotan...

    ReplyDelete
  21. klau mcm ni la rupe nye ckgu kt malaysia , tiap jam ank murid g tndas melancap . hahaha .. x pon tiap jam g bilik guru .. nk usha tetek ckgu tu .. tp ttek aku lg besar kot

    ReplyDelete
  22. klw dia cikgu aku sumpah xponteng beb 24 jam nk blajo mengadap dia pon xpe hahahaha xD

    ReplyDelete
  23. Klau cam gnih ckgu d MY,berlambak la kes cabul kehormatan guru....! isk3 ape la nasib ©

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju, lebih lagi kes guru besar yang gatal @ kurang layanan isteri kin jadi lah prnyalahan guna kuasa & kedudukannya untuk mencabul cikgu lain.

      Delete
  24. cikgu mcm ni kat malaysia berakhirlah episod ponteng skolah n ponteng clas..tp blajaq apa pon satu haram xmasuk..

    ReplyDelete
  25. seksi..tapi xcantik langsung.. o_O

    ReplyDelete
  26. kami nak cikgu begini di sekolah!!!

    jom baca BLOG YANG SIOT! pulak!

    ReplyDelete
  27. nk blajar pun xleh, asik stim jer...

    ReplyDelete
  28. klu kt malaysia nieyh...
    aq sggup msuk skola blek...
    hehehe

    ReplyDelete
  29. perggh . Klu pgng tetek cigu ini . Nyum2 . Trus rasa cipap nyaaa ..ahhh..enak...

    ReplyDelete
  30. astarfirallahalazim...

    ReplyDelete
  31. apa nk kesah. skolah aq pn ada la ckgu cam ni, melayu la 2, tpi aq skola english...

    ReplyDelete
  32. klu mcm ney, dlm klas pon bole melan***!!

    ReplyDelete
  33. Seks jelah ko

    ReplyDelete
  34. Elok di besar kan semua saiz sabun mandi yang dibekalkan ke sekolah kepada 3 x ganda. Dikuatiri cepat habis.

    ReplyDelete
  35. visit ceritakedaiaku.blogspot.com
    thank you .

    ReplyDelete
  36. cepat pndai dpt cikgu mcm ni

    ReplyDelete
  37. cepat pndai dpt cikgu mcm ni

    ReplyDelete
  38. klaucikgu ni ada kat malaysia...
    gerenti kes ponteng sekolah dpat ditanggani...

    ReplyDelete
  39. hahahaha aq tngk pon dh nk stim apetah lgi kalo kat MY...dri sudut positiv aq rase masalah ponteng boleh ditangani kowt...=='

    ReplyDelete
  40. ni kalo dapat sampai lembik aku kejekan ni... aoooooooowwwwwwwwwww!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  41. Harap make up je berkilo2 kat muka tu. kalau Buang make up, sama je standard cina jual mangkuk plastic kat pasar Mlm tu..spt Biasa, cina, mana Ada Lawa sgt!!!!

    ReplyDelete
  42. Kalau cikgu mcm ni mngjar aku time skolah dlu. kompem aku x ponteng skola. lepas subuh aku dah ade dekat skolah

    ReplyDelete
  43. Tanpa pakai make-up tebal cmtu pon, aku dpt gelaran cikgu cantik, ntah2 klu aku pki make-up tebal cmtu n contact lens n pki sexy, kalah amoi china kt ats tu kot, hahaha
    Pigirahh, tempek make-up tebal2,fake eyelashes, contact lens, of cos la lawa, kuikuikui

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi gamba ko baru bagun tido kami nk nilai .. ade x cm ko ckp.berani?haha

      Delete
  44. macam gampang

    ReplyDelete
  45. klo ni babysitter... hmm... seronok bayi2... hehehe

    ReplyDelete
  46. biase jer aq tgok ....syahwat pon tak naek...ahhaahahaha

    ReplyDelete

  47. Zuarizza Shoppe kini kembali dengan item baru utk dibooking....
    Menerima Pre-Order utk Vitamin C 1000mg.
    Berminat utk mendapatkan Vitamin C 1000mg? PM sy sekarang...
    PROMOSI utk 50Pelanggan Pertama Sahaja.

    Item Sudah Sampai,
    Tiada belian minimum, boleh nak order berapa botol sekali pun....

    1 Botol 30kapsul Akan dijual pada Harga Promosi !!!
    **Normal Price RM60 /30Kapsul.
    Promotion Price RM45/30kapsul
    Pakej Percubaan 2Minggu Hanya RM30/15kapsul

    Nak dapatkan Harga PROMOSI???
    PM saya sekarang !

    Ape Kelebihan ViITAMIN C 1000mg ????


    • Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
    • Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
    • Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
    • Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
    • Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
    • Sesuai untuk ibu mengandung
    • Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
    • Sesuai diambil ketika period
    • Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
    • Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
    • KKM approve
    • 100% halal

    WHAT MAKES THIS VITAMIN C SO SPECIAL ??

    Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
    serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

    1) Meningkatkan tahap imune system
    2) Mengurangkan Gejala Selsema
    3) Mempercepatkan pemulihan luka
    4) Sihatkan gusi
    5) Merawat asma dan elergi
    6) Elakan dari cataract
    7) Elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
    8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
    9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

    Berminat??? PM sy or SMS/Call 0132113445 Zuarizza Shoppe
    Klik Link Dibawah
    http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=379096

    ReplyDelete
  48. aku denga adek man jawe dah mati...
    oh ye,,,sial lah org atas aq ni

    ReplyDelete
  49. Pergghh. Jd guru kelas syok niew. Time amik kehadiran. Abu?saya cikgu. Ali?saya cikgu. Ahmad? Saya cikgu. Sume hadir sek. Tp bile time cikgu lain, mana yg lain?? Entah la cikgu, td sume ad..hahaha

    ReplyDelete
  50. ppeeerrhhh guru macam ni ajar dekat kolej aku...pasang ooo tampar dahi laju laju...wajib pi kolej sampai terlebih awal...

    ReplyDelete
  51. B.o.d.o.h....cantek pe? pkai koteks len pastu make up..pe la orng zman skrng ni..da xtau cantek sbenar da, hidup2 da kne tipu..ish2~

    ReplyDelete
  52. manede cantik.. cina berak tak cebok bau pengit lalala

    ReplyDelete
  53. fap fap fap fap arrrghhh...

    ReplyDelete
  54. kalau mgajar kat tadika, ok la tu, cuba kat peringkat menengah.. semua student kompom pakai spec tahap kuasa zoom 8x.

    ReplyDelete
  55. hazika hazik maneeeeeeeeeeeee??????????// arghhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  56. saya mahu belajar terus kalau gurunya cantik

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri