Jawapan Ustaz Azhar Idrus Tentang Cium Mulut
Home » , » Jawapan Ustaz Azhar Idrus Tentang Cium Mulut

Jawapan Ustaz Azhar Idrus Tentang Cium Mulut

61 Comments
Kenali ustaz azhar. Jom baca beberapa perkara dan latar belakang ustaz azhar idrus.


Lagi Koleksi Jawapan Cium Mulut dengan Pasangan di sini

61 comments:

  1. hahhaha ustaz paling terbaikk musim ini

    ReplyDelete
  2. budak umo brp tahun tanye ni?pegang2 pon hrm.apath lg ceom molot.ades

    ReplyDelete
  3. tinggi imaginasi UAI..sebab tu ramai org maghi ceramoh ustaz..

    ReplyDelete
  4. x pasti klau ustaz melawak bila dia ckp cpt2 kawin boleh cium semua tempat siang malam. yg aq paham la, PDA tu mcm x appropriate sgt. walaupun suami isteri. tp klau just nk manja2 x pe la. sweet tgk old married couple yg masih ada hubungan suami isteri yg kuat. makes me feel like i want to have that kind of relationship one day. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol btol btol..

      Delete
    2. me 2 insyaallah..

      Delete
    3. wekkkk! ckp skg boleh la.. tgok nt cmne. tido pon laga bontot..

      Delete
  5. ketawa sye baca benda neh! jawapan terbaik la ustaz!

    ReplyDelete
  6. aku tgk biase je jwpn tue

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pelik. Terbaik pe jwpn tu. Bt nerd bole

      Delete
    2. Hehe mmg la jwpn biasa...tapi kita yg baca nie terasa luar biasa... Sy yg non muslim nie pun setuju jawapan ustaz AZHAR tu..mmg benda tu betul tp cara dia menyampaikn membuatkn semua org bole faham.

      Delete
  7. bagus link ny..

    ReplyDelete
  8. lau aku la jadi ustz..aku maki je si bangang y bertanye soalan bangang....mungkin ni la sebab aku xleh jadi ustaz,,haha

    ReplyDelete
  9. Cium jer bau mulut couplemu tu.....wakaka...

    ReplyDelete
  10. steady la ustaz ehehehe

    my blog : http://roadsector.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Jgn slhkn die..xsemua yg tau hukum..sy bangga ngn dak nie bertanya kalau xtahu..drpd xtahu wat2 tahu..bkn semua dpt pndidikan agama yg secukupnya dri ibu bapa n sklh..

    ReplyDelete
  12. Budok tuh comel dop ?

    ReplyDelete
  13. yg ustaz aku aja katanya haram,dah kawen pon haram coz ley mendatangkan mudarat

    ReplyDelete
  14. Hahak! Pandai Ustaz buat lawak....

    ReplyDelete
  15. Ustaz UAI ni bukan bagus pun, tau nak BODOH kan org jerr..kene ingat, nak berdakwah ayat tu kene sopan, bukan melawak2 smpai Bodoh2 kan org..iskh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dy brlawak suh kau cpat fham la bodoh. Itu orng panggl balaghoh kias la . Kau 2 y xfhm . So jgn suka ckp y bkn2

      Delete
    2. Abeh ko 2 bagus sangat ke? Ko bg jawapan ko luk...

      Delete
    3. Btul3...ayat yg kurang sopan digunakn berbanding dgn ustaz2 yg lain...nk brlwk pun ada tmptnya...kalau setakat nk meraih peminat,ustaz DON lg bgs caranya...

      Delete
  16. http://videokiki.com/video/yC5RJ6JHbl8/hukum-perempuan-letak-gambar-di-facebook-ustaz-idrus/

    ReplyDelete
  17. die bkn nk bodohkan org.yang penting niat...ko tu hati mcm tisu...relex sudah...jgn sensitif sgt...sesuke je nk ckp org xbgus....poodahhh!!

    ReplyDelete
  18. niat x menghalalkn cara....

    ReplyDelete
  19. Kalau mulut bau longkang mcm tak gosok gigi sebulan confirm tak mau. Kahkahkah. Kidding mesti la lepas kahwin baru ok.

    ReplyDelete
  20. Jawapan yg pendek,padat n bagus....

    ReplyDelete
  21. saya setuju dgn kenyataan hamba ALLAH ni.. budak ni bertanya.. x salah.. mlah semua org tahu.. pernah dgt kisah RASULULLAH tak? satu hari semasa RASULULLAH baru habis ceramah agama ..datang seorang lelaki bertanyakan soalan berkaitan rukun iman, ttg ALLAH.. dan lain2.. org islam pada masa itu seakan menyindir.. benda seperti itu pom hendak ditanya.. tetapi apa yg baginda katakan..'tahukah kamu lelaki itu malaikat'.. ALLAH menghantar malaikat untuk bertanyakan soalan2 yg kalian anggap remeh kerana kalian sudah tahu..tetapi tak semua tahu akan hal itu.. ' sOo.. the moral is.. please don't judge someone from their question.. kalo kalian tahu.. jawab..jgn bercakap sprti tiada fikiran.. use ur mind not ur words.. adios..

    ReplyDelete
  22. sudah lah.. Jgn nk bgaduh bgai.. Org lain pnye pasal, nk btekak pulak.. Rilek suda..

    ReplyDelete
  23. hahaha day & night tu!!!

    ReplyDelete
  24. Soalan yg tk patut ditanya --'

    ReplyDelete
  25. Btul tu. Xsalh klu nk bertanya.

    ReplyDelete
  26. baca2 kn je..........

    ReplyDelete
  27. Kuat Betul UAI Troll org... Mulut siapa XD

    ReplyDelete
  28. Woi mamat ..ustaz tu dia selit kan unsur unsur lawak supaya tak la boring ceramah,and biar orang bodoh cam kau tu cepat paham,kau menggelabah nak marah ckap ustaz bodoh kan orang kenapa?kau terasa ehhh?sebab kau pon penah buat?-khas buat mamat yang kata ustaz suka bodoh kan orang-

    ReplyDelete
  29. Cium tu termasuk jilat kah?

    ReplyDelete
  30. Ustaz...Apa hukum makan babi panggang??
    (bangang nya soalan, sama macam soalan kat ataih tu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lain org...lain pendapat der...jgn rasa diri ni tinggi ilmu walaupun kita dah taw....

      Delete
  31. Woi ko tak suka dengan jawaban ustaz Idrus, ko bley pi cari ustaz UMNO sana melambak. Setahu aku ustaz Idrus lebih banyak mendidik orang daripada ko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Politik juga ker?

      Delete
    2. Aku paling menyampah bla ada sibodo bangang y x psl2 nk libat kn politik....kamon la beb,otak tu kasi open ckt.....jgn msk n rosak kn otak org lain dgn idiologi bodo ko ni.....

      Delete
    3. Aku paling menyampah bla ada sibodo bangang y x psl2 nk libat kn politik....kamon la beb,otak tu kasi open ckt.....jgn msk n rosak kn otak org lain dgn idiologi bodo ko ni.....

      Delete
  32. Ustaz Ganu Kite kan. Memang Kemah ah

    ReplyDelete
  33. paling menyampah ada je sebok org len nak jawab konon die yg ustaz..kasi ustaz tu jawab sudah la..budak yg soal tu pn malas nk layan org len jawab..keco je..

    ReplyDelete
  34. wat baboon yg ckp ustaz uai bodoh2 kn org...
    weh,,ko ingt ko tu bagus sgt ker???uai nie dh bnyk menolong org2 muda termasuk ak supaya kembali ke pgkl jln...klu ko x leh terima cara dia...berhambus la

    ReplyDelete
  35. wah panas bab cium cium ni. hehehe

    ReplyDelete
  36. sporting gler UIA nie!!

    ReplyDelete
  37. The most effective 5. 1 Revolve around Sound Home pc Speakers You
    can get today

    Here is my weblog ... from video to mp3 ()

    ReplyDelete
  38. Dell Inspiron Minuscule 10 Examine

    Feel free to surf to my web blog: spanish

    ReplyDelete
  39. Developing A Pc Without In fact Trying

    My website ... paday loans uk

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri