Melaka! Lelaki Menjerit Dadah Pecah Dalam Perut
Home » » Melaka! Lelaki Menjerit Dadah Pecah Dalam Perut

Melaka! Lelaki Menjerit Dadah Pecah Dalam Perut

19 Comments
Sekadar hiasan

Penduduk di sini dikejutkan dengan kata-kata kesat yang dilemparkan oleh seorang warga asing yang tiba-tiba bertindak agresif di khalayak awam tanpa sebarang sebab munasabah. Semuanya bermula selepas dia ditahan dan di bawa ke hospital selepas pihak berkuasa mendapati dia telah menelan kapsul yang mengandungi dadah dan ia telah pecah di dalam perutnya.

Drama yang berlangsung selama lima jam itu bermula pada pukul 10 malam Selasa apabila seorang warga Nigeria yang merupakan pelajar di sebuah universiti di sini, tiba-tiba bertindak agresif di Taman Melaka Baru.

Dia dilihat menjerit dan melemparkan kata-kata kesat kepada orang ramai yang berada di Pusat Dagangan Melaka Antarabangsa (MITC), di Ayer Keroh hingga pukul 3 pagi.

Sekumpulan anggota polis, yang memerhatikannya sejak awalmengambil keputusan untuk menahan apabila dia mula membuat kecoh.

Mereka kemudiannya membawanya ke Hospital Melaka apabila dia terjatuh dan koma. Doktor yang merawatnya menemui 30 kapsul yang dipercayai mengandungi dadah dalam perut lelaki tersebut. Difahamkan pihak polis turut menemui 27 kapsul daripada lelaki berkenaan.


Lagi Kisah orang melaka di sini

19 comments:

  1. Diorang datang sini bukannya nak belajar pun, diorang jadikan Malaysia ni tempat import export. Dah terang lagi bersuluh, tapi kenapa tak ada tindakan apa? Tanyalah kerajaan diorang buat apa dok pimpangpetpot bagai nak rak dalam parlimen tu, tapi satu hapa benda pun tak berubah jugak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh kau kecoh btol.

      Delete
  2. Btl3... Byk wt hal kt sni

    ReplyDelete
  3. sepatutnya kerajaan haramkan terus mereka dari memasuki negara kita walau atas apa alasan sekalipun........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni satu cadangan yg paling human shit abad ini. PM baca konpem geli jumbut

      Delete
    2. ko ni negro ke atau mak ko negro atau mak tiri ko nrgro ?

      Delete
    3. dah, mcm mne org malaysia nak belajar kat oversea pulak kalau negara luar pun sekat pelajar malaysia ? kau tu yang patut belajar

      Delete
  4. Mmm.,terang dan xpyh suluh. . .tp kerajaan lg suke byk "pelencong" dtg belajar kat m'sia. . .tgk la,negro,indon,bangla,timur tgh. . Smua nk dtg keje kat m'sia. . .byk rezki yg allah limpahkan dm'sia,tp keje2 tu,xsmua rakyat kite nk buat. . .yg malas pun ramai. , jd,nk salah pun kat dorg ni. . Xbleh 100%,polis2 pun dah boring dah tangkap mala'un2 tu. .tu blm kire yg gro2 bangang lg. . .ah,mcm2 lg la..ini la malaysia ,cuma kite masing2 kena peka dgn keadaan dan berani berubah. . .demi masa dpn yg cemerlang. . .:D

    ReplyDelete
  5. manelah kerajaan tahu org nie adew niat mcm tue...sbb dye dtg atas sbb nk blajar...mane adew alat boleh kesan niat org tue...jgn la nk salahkan kerajaan je...kemasukkan pelajar asing kt malaysia nie dapat naikkan rating satu2 universiti...

    ReplyDelete
  6. wrga asing yg dtg study kt malaysia sj ambl kesempatan....puihhh...

    ReplyDelete
  7. betul gak apa yang komen tu.. kurangkan kedatangan atau kemasukkan mereka ke negara ni.. CELCOM KONSERT SITI NURHALIZA

    ReplyDelete
  8. padan muke dadah pecah lam perut...huhu

    ReplyDelete
  9. apo nok d kato? "Biar pecah diperut jangan pecah dimulut". Kes negro ni pecah kedua2..kahkah

    ReplyDelete
  10. nasib baik tak pecah kat bontot

    ReplyDelete
  11. negro tak salah, depa jual dadah tu hak depa.. yg tukang beli tu? pi support dadah buat apa? hisap kote ke? cipap? puten tetek ke? biar ketagih seks jangan ketagih dadah.. kerap buat seks buah pinggang sihat, badan keluar peluh, sedap pon sedap!

    ReplyDelete
  12. org atas ak nie sangap ker???????

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri