Pelik! Inilah Bra Untuk Kaum Lelaki
Home » Pelik! Inilah Bra Untuk Kaum Lelaki

Pelik! Inilah Bra Untuk Kaum Lelaki

72 Comments

“Ini benda kejadah apa pulak diorang buat ni oii, mana datang pulak idea ada lelaki tiba-tiba teringin nak pakai bra ni? Nonsense..” Ini mungkin ayat yang pertama sekali akan korang keluarkan bila tengok gambar kat bawah ni..Kepada yang pompuan tu, korang jangan ingat bra sekarang ni hanya hak milik exclusive untuk orang pompuan ja, untuk orang lelaki pun dah ada sekarang ni..hahahaha =D


Tapi aku hairan jugak, apa jenis kategori lelaki laa yang sanggup pakai bra ni? Jepun ni yang pelik-pelik diorang buat, yang tak masuk dek akal pun ada..Mungkin diorang design bra ni sebab nak bagi lelaki feel apa rasa bila pakai bra kot atau tak nak bagi lelaki pompuan share bra..Boleh jadi =D

Apa-apa pun, korang layan je la gambar kat bawah ni..Aku sampai dah tak larat nak terkesima..Dengan kaler yang berbagai warna, huishhh, memang geli siot wa cakap luu~~..hahahaha











Lagi Koleksi Bra Wanita Di Sini

72 comments:

  1. HAHAHAHAHHAHAHA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. sungguh bervariasi

    ReplyDelete
  3. WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. jatuh maruah aq

    ReplyDelete
  5. Cam harom lawak nye. Hahaha

    ReplyDelete
  6. Kepale pitok abah die....HAHAHAHA!

    ReplyDelete
  7. hahahahhahahahahhah

    ReplyDelete
  8. bhahahahahahaa!

    ReplyDelete
  9. hahahahahaha

    ReplyDelete
  10. Fap fap fap fap fap fap fap fap. Fap fap Fap fap fap fap fap fap fap fap. Fap fap fap fap fap fap fap fap. fap fap fap fap fap fap. Fap fap fap fap fap fap fap fap. Fap fap fap fap fap fap fap fap.

    ReplyDelete
  11. Haaaaaaaa? nak tutup ape je? trollololol

    ReplyDelete
  12. Hahahahahaha

    ReplyDelete
  13. Bhahaha ! tah pape tah hahaha

    ReplyDelete
  14. hanya LGBT je yg berminat ni..

    ReplyDelete
  15. Chett!! utk ape pakai? Xdenye kendur2.. Biorkn aje.. Haha.. Ini cukup utk mengatakan pencipta ini barang ialah takde otak!!

    ReplyDelete
  16. Chett!! utk ape pakai? Xdenye kendur2.. Biorkn aje.. Haha.. Ini cukup utk mengatakan pencipta ini barang ialah takde otak!!

    ReplyDelete
  17. brngkali utk lelaki brsaiz XXXL kot..

    ReplyDelete
  18. info untuk semua..
    menjadikan RM50 kepada RM4000 dalam masa 4 minggu..
    sila klik link dibawah untuk maklumat lanjut..
    http://rm50.ibct.my/1095

    ReplyDelete
  19. org jepun memang otak pelik2

    ReplyDelete
  20. Pelik! Sape2 nk try? Haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau lah try hahahaha

      Delete
    2. size xs ni bro.. ko kne paham..hehe

      Delete
  21. BODO! BANGANG! SOT! Teda guna lelaki pakai bra.. HAHAHA.... Tu namanya lelaki dayus. Berlagak cam gegirl.. malu siot!!

    ReplyDelete
  22. legend.. tajuk ni ramai yang komen, sebab ramai yang teringin nak tau bra untuk lelaki (?)

    ReplyDelete
  23. Bukan Designer Xder otak.
    Tapi Designer ader otak lah buat mcm nie,
    dia nak LELAKI MENYERUPAI WANITA, & WANITA MENYERUPAI LELAKI lah tuhhh.
    Nak tambah ahli2x nerakerr lettuw~

    ReplyDelete
  24. BUKAN SESUATU YG PELIK SGT PON.
    MENS' BRA IS TOTALLY NORMAL.
    ITS FOR THOSE WHOM DOESNT WANT THEIR NIPPLES SURFACING ON THEIR SHIRTS.
    THE COLOUR OPTIONS IS SIMPLY FOR VARIETY AND ACCORDING TO TASTE AND HUMAN WANTS. laaalaala.

    ReplyDelete
  25. ada otak simpan kat lutut...agak2lh law nk wt produk tuk llaki...pncipta bodoh!

    ReplyDelete
  26. hehehe.... protect ur nipples guys... kehkehkeh

    ReplyDelete
  27. aku xnak bf aku pkai bra hahaha

    ReplyDelete
  28. hahahahaha ni bra utk gay n bapuk je laaaa....lelaki normal klu aku aku rela bogel dalam rumah drpade pkai bra...harammmmmmmmmm

    ReplyDelete
  29. lelaki kebyknny saiz xs je.haha

    ReplyDelete
  30. what the freaking hell????

    ReplyDelete
  31. Dlm tu dia ckp....doushite menzu-bura wa nai no?(knp xde bra ntuk lelaki?)
    doushitette...sorewa hitsuyo nai kara...?
    (kenapa? sbb dia xpenting/xperlu?)
    demo...[hoshii] to omotteiru hito ga iru to iu koto ga...hitsuyo to iru koto.
    (tapi..ada orang yang ingin memilikinya, jadi ianya penting/perlu untuk lelaki)

    Ape laa Jepun ni. Aish. Terlalu advance sampai x masok akal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yosomoshi takanaka..

      Delete
  32. Kalau x pkai,takde nye org nak rogol

    ReplyDelete
  33. sakit perot aku bce comment pt sni.......aku pn xrela laki aku pkai bra..mcm jantan sundal..hahaha...nk pkai bra sgt nah!!ambik bra aku tepuk kt mke..bdohnye jantan..pui!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA~~ puih!.. shial la ..

      Delete
  34. Makin banyak la nak kena sidai pagipagi. Buat penuh ampai je. HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  35. aku suh suamiku pakai mende nih.

    ReplyDelete
  36. macam haram,,,,hahahahahhahaha

    ReplyDelete
  37. aku rasa gay pon x nk pakai hahaha

    ReplyDelete
  38. Guna singlet ok lagi.....klau bra..huhuhuh..

    ReplyDelete
  39. sesuai tuk pompuan like me..yg tetek ciput jer..

    ReplyDelete
  40. Wkwkwk..cam sial..

    ReplyDelete
  41. buang tebiat! dunie mmg nk kiamat

    ReplyDelete
  42. bra ni untuk lelaki gay lah......

    ReplyDelete
    Replies
    1. bra ni untk gay bottom je.........
      hahahaha.......

      Delete
  43. babi betol yg buat bra....macam sial

    ReplyDelete
  44. yg design bra ni....gay kot

    ReplyDelete
  45. Pantat sial babi haramjadah.......mangkuk ayun

    ReplyDelete
  46. pada pakai benda mcm bodo nih lebih bek aq pakai singlet nampak taf skit !!!

    ReplyDelete
  47. Awww.. I nk satu..

    ReplyDelete
  48. Mane tetek yang ade bulu eloklah pakai bende ni..

    ReplyDelete
  49. ni untuk bapok je ...puh!!!!

    ReplyDelete
  50. Bodoh punya org yang buat dan lagilah bodoh orang yang nak pakai dan beli...

    Bra hanya untuk perempuan

    ReplyDelete
  51. malu deeerrr, laki pakai coli untuk aper sbnarnyer?

    ReplyDelete
  52. mmang xsyg nyawa pencipte nie.

    ReplyDelete
  53. Fap fap fap fap fap fap fap fap !!
    Pelacur pon tak pkai bra, ni buat untok jantan lak ?? =="

    ReplyDelete
  54. klo pkai kat tetek aku lgi sesuai
    pelik btoi laki pon nak pkai bra

    ReplyDelete
  55. justin bieber msia..awieeee10 December 2013 16:19

    ini sume poyoo...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri