Sangap! Dah Tak Tahan
Home » » Sangap! Dah Tak Tahan

Sangap! Dah Tak Tahan

31 Comments

Rahmat baru sahaja berkahwin dengan Era..

Pada malam pertama selepas majlis pernikahan, mereka berehat di dalam bilik kerana keletihan membantu mengemas dapur, membersihkan periuk, kuali dan segala macam benda lagi..

Sambil berehat di dalam bilik, mereka makan burger yang dipesan dari sebuah restoran makanan segera..

Emak Rahmat yang sememangnye suke menjaga tepi kain orang termasuk anak2nye sendiri memasang telinga dari pintu bilik untuk mendengar perbualan antara anak dan menantu barunye…

Era : bang, dah dipicit2 ni…tp xkeluar2 pon…

Rahmat : lambat sket la tuh nk kuar...lubangnye kecik sgt..sbrlah syg..

Era : ala…lambatnye..xsbr lah bang..saye potong jek lah hujungnye..bg bsar sket lubang ni…boley ke bang..

secara tiba2…mak Rahmat meluru masuk ke bilik anaknye dan terus berteriak..

Mak : jangan!!!!!!! jangan gunting anu anak aku!!!!!!!!!!!!

Rahmat & Era : @#$%%^&**.. nape ni mak.. nk potong sos cili paket ni xboley ke??


Lagi Koleksi Cerita Sangap di sini 

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

31 comments:

  1. Replies
    1. Lawak Anime

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. hahaha.. perlu la ckp.. buat sdiri sdh... ni buat orng salah faham je...

    ReplyDelete
  3. http://ohhtidak.says.com/recommendations/ichoosemalaysia

    ReplyDelete
  4. tular pasal kalau mentua suka nak campur tgn~

    ReplyDelete
  5. hahahahahahah!!walaupon dh pernah bace..
    stil lawak!!
    Salam lebaran! =)

    ReplyDelete
  6. https://www.facebook.com/klikmesra.ent

    ReplyDelete
  7. kelakar la.. hahaha... jom tengok blog ni wanayu.com

    ReplyDelete
  8. wahahaha...hawaq toi..

    ReplyDelete
  9. sibok je skodeg mak die tu.. Puii..

    ReplyDelete
  10. Admin gila sex!!!!

    ReplyDelete
  11. kalau tak pahit,bukan tongkat ali namanya...

    ReplyDelete
  12. orAng atas aku ni cacat otak...
    betul tak org kt bwh aku?

    ReplyDelete
  13. aku pn rasa camtu.tp ko ni msti oku kn org atas aku kn3.

    ReplyDelete
  14. maklumat dari laman web prgerakan islam mendedahkan apa yg brlaku d asia barat. selepas pemimpin2 yg menentang geng2 yahudi dbunuh krn utk menutup rahsia siapa dalang sebenar dan tujuan sebenar apa yg brlaku d asia barat. byk maklumat dan bukti geng2 yahudi dh lama pengaruhi syiah syria,iraq, sebahagian gerakan syiah pembangkan iran,libya,mesir dan sebahagian negara2 asia barat Lain semata2 utk misi .
    >.penuhi impian yahudi kuasai tanah suci palestine.
    >.utk hancurkan negara islam krn dendam.
    >. Menguasai dan mengugut pemimpin2 negara asia barat semata2 utk kepentingan)
    >. Utk Kuasai minyak dan nilai harga minyak ) mana2 pemimpin yg menentang pasti akan dibunuh dlm keadaan hina dgn fitnah. Semua Agenda ini d sokong kuat dan didalangi oleh amerika,britain,rusia, francis secara diam2. Bg kita wlaupn angap maklumat ini kurang pasti btul atau cuma propaganda tp apa yg brlaku skrg sangat jelas. Kuasa2 besar cuma menanguk d air keruh atas pergolakan d asia barat.
    cth pemimpin dibunuh krn menentang keras geng2 yahudi.
    >saddam hussain
    >Muammar Gaddafi.
    Dibunuh kejam dan d hina.
    rakyat dkhabarkan hal keburukan oleh pembangkan pemimpin hakikatnya sebaliknya.
    Dalam propaganda skrg kuasa2 besar manipulasi stiap yg brlaku utk mengaburi mata dunia.



    #sebarkan pada semua.

    ReplyDelete
  15. nak je ak sepak mak dye . sebok hal umahtngge owg .

    ReplyDelete
  16. Admin gilo seks

    ReplyDelete
  17. cerita lawak pon jadi gila seks .. dunia2 ..

    ReplyDelete
  18. Makan burger dlm bilik?? memang la org leh salah faham.. dapur ada, npew tak mkn kat daapur je ==

    ReplyDelete
  19. Makan burger dlm bilik?? memang la org leh salah faham.. dapur ada, npew tak mkn kat daapur je ==

    ReplyDelete
  20. potong tetek mak dia baru tahu

    ReplyDelete
  21. sex tu ape

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda yg mak n bapak ko wt utk dptkan ko la...
      hohaha...

      Delete
  22. macam sial je.............
    hahahahaha............
    bodo sangat mak laki tu....
    x kanlah bini orang tu nk potong anu laki die......
    hisap smpai pancut dah cukup baik dah.....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri