Subhanallah! Ikan Emas Yang Bersalut Emas (3 Foto)
Home » » Subhanallah! Ikan Emas Yang Bersalut Emas (3 Foto)

Subhanallah! Ikan Emas Yang Bersalut Emas (3 Foto)

39 Comments
Semua orang mesti kenal dan pernah tengok ikan emas kan? Ikan emas tu warnanya lebih kepada oren kan? Ni gambar ikan yang betul-betul emas. Katanya sebahagian badan ikan ini ada emas 24 karat. Tak pasti sama ada ini adalah real atau pun fake.. Apa korang rasa? Real ke fake?





Lagi Koleksi Gambar Ikan Emas Bersalut Emas di sini

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

39 comments:

  1. hahaha. lg lg n lg 1st

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah membodohkan diri....

      Delete
  2. mak ai..nty owg curi kang..

    ReplyDelete
  3. Fake,klu x da lama kuar berita n kecoh 1 dunia

    ReplyDelete
  4. goreng pon sodap

    ReplyDelete
  5. ikan mechanical

    ReplyDelete
  6. kalau ikan buatan.. apa nak hairan.
    lg bagus kalau di letakkan sekali intan berlian

    ReplyDelete
  7. btol tu.....mmg ikan mechanical....ak dh tgk dah

    ReplyDelete
  8. kene spray ni...hahaha

    ReplyDelete
  9. Maaf Admin, numpang promo ya. Bisnis sampingan modal hemat penghasilan berlipat-lipat, bisa dikerjakan sambil tiduran di Facebook. Potensinya 50ribu-250ribu sehari langsung masuk rekening! Info lengkapnya kunjungi :
    http://KomisiVirtual.com/?id=abimagus .

    ReplyDelete
  10. ayo kita curi ikan i2
    hahahaha

    ReplyDelete
  11. Wow. Kalu tu ikan betul, mesti kecoh 1 dunia bro... Rilek aah...

    ReplyDelete
  12. tenggelam la ikan tu kalo betul..

    ReplyDelete
  13. Ikan bersalut tepung lagi sedap.hohoho

    ReplyDelete
  14. kat umah aku ade 3 ekor ikan nih..

    ReplyDelete
  15. dahsyat betul ahhh... salut tepung pastu gorenhg baru laaa ngeri hahahaha karipap betul

    ReplyDelete
  16. gila aah,aku rasa real,nmpk sngt real...

    ReplyDelete
  17. sapalah p cat ikan ni, klo msk asam pedas lg pekdah...

    -poze

    ReplyDelete
  18. Nampak sangat penipu....xD

    ReplyDelete
  19. wt ikan celup tepung best tu..

    ReplyDelete
  20. aq ad ternak 5 ekor,sekilo 2 rnngit..

    ReplyDelete
  21. Klo pangang ikan ni layan jgak

    ReplyDelete
  22. Ikan ni mesti kena spray...nampak sngt penipu

    ReplyDelete
  23. Ikan tokwan aku nih . Kena sembelih dah .

    ReplyDelete
  24. robot ikan yg d warna atau d lekatkan emas..

    ReplyDelete
  25. kalau nak tahu betol ke tak lemas kan ikan tu dalam air

    ReplyDelete
  26. Dulu org sibuk bela arowana..pd ms tu rega sekor anak 5 ratus..bila dh byk org bela..ia merudum jatuh kpd 100..dlm dunia ni.bila dh byk bekalan melebihi permintaan ..cam tu lh jadinya..

    ReplyDelete
  27. Nama pun ikan emas..'emas' laaa...hapa laa...

    ReplyDelete
  28. ni ikan KOI lah...JAPANESE GOLDEN KOI...pandai2 jer

    ReplyDelete
  29. ni ikan KOI lah...JAPANESE GOLDEN KOI...pandai2 jer

    ReplyDelete
  30. Wowwwwww!sungguh ajaib ikan ini.Hamba berasa ianya patut dipersembahkan kepada Sultan.

    ReplyDelete
  31. apa lagi, kikis lah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri