VIDEO: Sakit Mata, MC Dapat 5 Hari
Home » » VIDEO: Sakit Mata, MC Dapat 5 Hari

VIDEO: Sakit Mata, MC Dapat 5 Hari

2 Aug 2012 133 Comments


Nak gelak pun ada, terdiam pun ada!

Apa-apa pun, memang berani si gadis dalam video ini mengeluarkan video lakonannya sendiri di laman YouTube.

Semuanya kerana Gadis ini sakit mata dan terkena ‘eye infection’, doktor telah memberikan cuti sakit atau MC kepada dia selama lima hari.

Kalau kita yang bekerja ni, bolehlah nanti buat video seperti gadis ini dan berikan kepada bos sebagai tanda cuti sakit.

Anda tonton, anda lihat dan anda fikir dan nilai sendiri.

Ada berani seperti gadis ini?





Lagi Video Awek di sini

133 comments:

  1. Mcm haremmm...pekejadah molot dia cengitu...mcm nk penampar jek

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. dah biasa goda bf camnie kot..meluat aq nk muntahhhh..!!cam sundal...

      Delete
  3. cam butuh..kihkih

    ReplyDelete
  4. bengong je ghupe pompuan ni...mata dia yg sakit ke mulut dia yg sakit????

    ReplyDelete
  5. tu kalo kene penyepak aku bukan 5 hari mc tp 5 tahun mc

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahah....adui..nnti mulut tak gerak pula kalo kna penyepak,pukinya nanti yg gerak..hahahah

      Delete
    2. AHAHAHA..KLAKA..NTAH, SAKIT HATI JE AKU TGK..DH LA XLAWA, EIII GELI SIUTTT..

      Delete
  6. hahahahaha,lawak3

    ReplyDelete
  7. mcm nk adik botak je....

    ReplyDelete
  8. dier wat muke nk makan kaki la plq..
    bleh plq wat mulut cmtu.. sbijik cam babun
    clone ngn itik.. cmtu r jdnye.. cam gampang!!!

    ReplyDelete
  9. Saraf dia rosak

    ReplyDelete
  10. bukan eye,tp face infection nih..

    ReplyDelete
  11. Mcm pokiemak die

    ReplyDelete
  12. hahahaha lawak la baca komen korang .. bdk ni kenan berukla , tu yg kjap2 buat muka dgn bibir du mcm tu....

    ReplyDelete
  13. baka beruk ni sbb tu mulut cam haram..

    ReplyDelete
  14. ceh.apesal la buat muka itik.bajet cumil.bangang

    ReplyDelete
  15. hahaha..apak dia la..gila cool doe..

    ReplyDelete
  16. Lawak.. Cian dia... Klu adik aku gnie aku tampor2 jer.. Mnyampah aku tgk

    ReplyDelete
  17. bg seround dua nanti
    bru tau....gedik lagi gedik lagi...

    ReplyDelete
  18. aiyakkk aku pulak yg sakit mata tengok. vain gilerrr ini budak. ;p

    ReplyDelete
  19. meyesal aku tengok video ni, buang masa aku je,,,macam haram.. ptuihhh

    ReplyDelete
  20. Mcm monyet!! Rasa nak pijak jer muka dia..

    ReplyDelete
  21. ape hal sial dgn vidoe ini.. nie dah mcm video nak porpular bkn nye beranie apa da

    ReplyDelete
  22. Besarnye boobs die..mcm nk pegang je

    ReplyDelete
  23. macama ntah apa2 .. menjatuhkan maruah org pompuan je...
    :d
    baik x payah nk upload video mcm tu...
    sakit mata pon nak bagi tau satu dunia....
    macam pompuan B........

    ReplyDelete
  24. budak ni kenan...tau tak KENAN??????hahahaah

    ReplyDelete
  25. ha.........................lawak komen korang..........ape bende budak tu buat x lawak mana..............dr komen korang................ha......................

    ReplyDelete
  26. gadis ini forever alone

    ReplyDelete
  27. penyakit mulut.

    ReplyDelete
  28. Memula pelik nengok video, pastu mengelekek ketawa baca komen uolls..

    ReplyDelete
  29. mcm lapar batang ja minah nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dier lapar batang,to vids nak promote mulut dier ha..ha..ha..ha

      Delete
  30. buruk giler..gedik cam gila batang

    ReplyDelete
  31. Sakit mata?? sakit mata apanya mcm 2?? menggedikss nak tunjuk longkang sempit dyaa?? ni saya marah nii..sakit mata pun sampai nak buat youtube..dah la x tutup aurat..ntah brape banyak dosa dah dya dpt..

    ReplyDelete
  32. farah ko baik sgt ke?

    ReplyDelete
  33. dia ni muka mcm nk teran berak keras jer... sembelit ker?? g la berak dkt jamban dik oii...

    ReplyDelete
  34. hahaha lucu apa kena dengan mulut dia tuh haha....

    ReplyDelete
  35. Holly shit.............buruk nyer prangai...cam nak tampar jewwww....

    ReplyDelete
  36. macam babun..je hahaha

    ReplyDelete
  37. hahaha....gileee...mcm ong gileee lagi hahaha

    ReplyDelete
  38. Mcm tabak bauta usul bibirnya anak haram jadah ane

    ReplyDelete
  39. hahaha....biase la...bdak yg blom baligh ag...haha....

    ReplyDelete
  40. gler ar..gatal gler..mcm nak tunjuk bnde lain jew vid neh

    ReplyDelete
  41. bdk kecik lg tp boobs dia besak.......perghhh...damn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg nie aku sokong...da rmai kot yg rmas....

      Delete
  42. lagi bagus dengar lagu opick 'rapuh' dari aku tengok vedio minah ni..haha..x mendatang kan faedah..

    ReplyDelete
  43. The doctor said i'm having 'slut infection '
    -kate nye. . -

    ReplyDelete
  44. bulih2 bha inie ank nie~
    aku tumbuk muka kw..hehe,karoot komedia.

    ReplyDelete
  45. bodo gila muka dia , macam shit , memang terkenan beruk do , face infection duh !! babi je .

    ReplyDelete
  46. Lepas tgk video ni..br la paham...np korng komen macam2.hahahahahaha..like!!

    ReplyDelete
  47. hahahhaha lawak tol . x thu moti die wat video cenggituh . cume nk bitahu die dpt 5 hari cuti ? hahah lawak tol minah sorng nih -,- * ngidamkan kaki ke kak ? *

    ReplyDelete
  48. Mcm terencat je tgk. Xperla, bru first time tgk camera.

    ReplyDelete
  49. ngarot weyh ngarot !!!!!!

    ReplyDelete
  50. anak sape la nie

    ReplyDelete
  51. Ahahahah, Sakit otak ke sakit mata. hye hye macam orang gila.

    ReplyDelete
  52. hmm mcm x sakit mata pun...haha lawak bila tngk komen2 kamurang semua...lucu giler...hihi

    ReplyDelete
  53. BITCH PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  54. lol. this is MOUTH INFECTION. mcm nak je aku gunting mulut dia 2. bleh??

    ReplyDelete
  55. ni mental illness ni.. ptt dpt permenant MC

    ReplyDelete
  56. ntah la ngan bdk nie? orang sakit pun tdk sampai gini kot... ada yang terjadi kali ngan otak dia sampai tiada rasa malu2. JAHANAM PUNYA BDK. Lawak sampai begulig2

    ReplyDelete
  57. Betuah la die dpt pahala free dr carutan korg. haha

    ReplyDelete
  58. sbnrnye dye nk ckp mcm nie.....
    hye.. sye cacat.. ermm(buat mulut muncung)....
    cacat mcm nie la.. (buat mlut mncung lg).. sye dpt mc 5 hari.. urmm... what the hell... ok bye... bye....(mlut beruk lg).. bye...

    ReplyDelete
  59. Macam haremmm... Mulut tuhhh... Mcm lapakk nk kulum batang jerkk..meh sini ak bagi!!

    ReplyDelete
  60. wow..sungguh berbakat la adik ni..blh memegang watak chipanzi dalam movie tarzan la..hahahhaa...

    ReplyDelete
  61. Macam haremmm... Mulut tuhhh... Mcm lapakk nk kulum batang jerkk..meh sini ak bagi!!

    ReplyDelete
  62. mcm beruk pun ada aku tgk...

    ReplyDelete
  63. sambungan~ to haters ~ Nur Feetri (sore eyes - 5 Days MC)
    http://www.youtube.com/watch?v=-uvG1_nPANM&feature=plcp

    ReplyDelete
  64. u're making me SICK! puuiii..!

    ReplyDelete
  65. i think there's something wrong laa, with ur brain. did ur brain got infection too?? O_o

    ReplyDelete
  66. gedik gile nak mati pompuan ni..
    speaking pun cam tah hape2....and and the doctor gave me 5 days of MC OMG..bye (muke gedik)...bye
    (muke gedik)
    Kau mmg perasan pompuan :
    1.perasan lawa= kau x lawa
    2.perasan cute dgn mulut cam tuut tu= x comel langsung
    P/S: ini bukannya berani buat video post kat youtube ,ini berani tunjuk aurat and post kat youtube...kau sgt memalukan kaum perempuan

    ReplyDelete
  67. macam gampang..
    aku yg dh keja ni pon x kecoh 1 dunia klu dpt mc..
    bangang, ngan mulut itik cam2 ngat lawa ke..babun dlm zoo 2 lagi cute kot..
    klu adik aku mmg kena pijak dh ni..wat malu mak bapak je

    ReplyDelete
  68. mungkin ada orang lain upload video dia,kesian dia atau mungkin juga dia yang sengaja buat camni,bodohnya dia

    ReplyDelete
  69. bodoh..gedik nk mati

    ReplyDelete
  70. muka mcm kambing & mulut mcm unta
    boobs besaq gilerrrrrrrr!!!!!!!! kecik ketat agi weh..

    ReplyDelete
  71. Kahkahkah..aku rsa cm nk sumbat mercun katak kt molot pompuan ni..pastu bako..kasi letup..kebabooommm!! Bru layak dpt mc seumur hdup...

    ReplyDelete
  72. 5 hari je kot..xde sampai 1 bulan..satu lagi,kita semue dilahirkan dgn senyuman yg sempurna dan indah..tolong la,jgn wat lagi..gedik gilerr ah..FYI,tutup aurat tu..x takut masuk ape neraka ke? sakit mata aq tngk..

    ReplyDelete
  73. saked otak budak nieh , buad malu mak bpak dia jaa ,

    ReplyDelete
  74. Ape mrepek prmpuan nie.. Ta phm btl la.. Mcm harem... Comel sgt lettuw.. Ta comel pn dik oiii

    ReplyDelete
  75. org atas ni smua babi....ahahahha

    ReplyDelete
  76. ape kne ngn bdk ni..swan ker?ADuii..

    ReplyDelete
  77. kejadah nye video nie..
    cam P**imak jer

    ReplyDelete
  78. budak nie rindu penyepak kot...

    ReplyDelete
  79. !!!!!!!!!!!! ko ingt ko cmel sngt kew?? kucing kt umah aq lgi cmel dohh....

    ReplyDelete
  80. rasa macam leh dapat mc 5 hari ja lepas tgk video nih, sakit tul jiwa raga akuh

    ReplyDelete
  81. sian mak apak ko la dik..sure malu nak kuar rumah sebb ko..hem,bdk zaman skrg aku tgk mmg gedik2 n xtau malu...amik gmbr ketap bibirla..buat muncungla..kesian dorg sbb msti igt chumiil.p dorg xtau yg sume tu terlalu hodoh.mmg hodohla.

    ReplyDelete
  82. aku langsung tak paham apa kejadah yg budak ni dok cakap..

    ReplyDelete
  83. sian budak ni...nk glemer punya pasal...

    tolong lah...kalau nk upload video dlm youtube tu..upload la benda2 yg berfaedah sikit.saja ja kan mintak maki org.memalukan diri sendiri ja.

    ini baru saket mata....kalau datang bulan pon nk upload youtube jgk kah?nk tunjuk pad berdarah sekali tak?




    puii....

    ReplyDelete
  84. MASYA ALLAH~ manusia kini jauh menyimpang.. Pelihara bahasa anda.. Jgn berkata2 sperti org tiada akal waimma bdk tu sedemikian rupa..

    ReplyDelete
  85. boobs xbesar mne pn..

    ReplyDelete
  86. MasyaAllah.. apasal mulut dye g2? sakit mulut ke? dri tadi asyik ulang mndr sme.. lngsung d0p phm.. jaga maruah r..

    ReplyDelete
  87. BAGUS KASI KOYAK PEPEKNYA DENGAN PISAU TAJAM ! CAM SIAL

    ReplyDelete
  88. comment lagi best n lawak dri video

    ReplyDelete
  89. uuuwweeeekkkk nk trmuntah mcm sial kimak lancau babi pn ade.... phuiii xsedar diri...... uueewwwwwweekkkkkkk.....kkrrrrooougghhh....

    ReplyDelete
  90. mcm taik je...publisiti murahan..semoga ditunjukkn jln yg benar kpd beliau

    ReplyDelete
  91. pompuan mcm ni senang je kne FUCK. tp aku rase klu free pon xslere rase nye nk trmuntah uuuweeeekkk.pooorraaahhh boooo

    ReplyDelete
  92. bdak nie pelakon utama dalam planet of ape.....macam babi beruk pukimak sial celaka buat babi face!!! aku peduli ape komen nie kne remove....

    ReplyDelete
  93. aku rase budak ni dah shot la otak die....mcm nak kene terajang je skali ngan aku...x pon meh cn aku korek je bijik mte ko tuh...aduhh..haram jadah cam sial la budak ni...wat halll btulll1!!!!..bnci aku tgk ko..haihh..(-_-")

    ReplyDelete
  94. dia baru belajar2 nk jadi pelacur kelas atasan kot

    ReplyDelete
  95. kesian kecik2 lgi dh sawan.. gedik sgt smpai otak pon tk btol.. terlebih hidu gam smpai jdi mcm tu..

    ReplyDelete
  96. cute gile bdk nie..!! mcm babi.. haha

    ReplyDelete
  97. nikmat sbenar dapat terajang muke minah nie

    ReplyDelete
  98. hahahahahaha.....beng0ng2 la....

    ReplyDelete
  99. Hihihihu...lucu btoi bla bca komen xpuas hati kowang hihihi...

    ReplyDelete
  100. eeeeeeeeeee,...benci gila bdak babi ni,.. gram aku nk amik lori lenyak muke babi bdak tuh,.. bnci aku wehhh!!!!!!!!!!!!! x abis2 duk byebyebye,.. aku lmpangkan,... mkn nsi pkai strow la kau,... bru dpt mc 1thun,.. gedik punye bdak,.. skit otak aku duk teran tgok vdo sial nih!!!!!!! eeeeeee~!!!!!

    ReplyDelete
  101. sengal n poyo je dak ni

    ReplyDelete
  102. MACAM BERUK !!!
    ORG MALAYSIA KE NI???
    MOHON TIDAK

    ReplyDelete
  103. semua yang tengok video ni bodoh trmasuk la aku..tpi yg upload video ni lgi la bodoh,bangang,bahalol...

    ReplyDelete
  104. gedik shialllll....klau gf aq camtu mulut dia.....da lama clash

    ReplyDelete
  105. mlut ny mmg mvm 2 ea?.hahaha

    ReplyDelete
  106. Best bace komen korang sambil korek idong

    ReplyDelete
  107. hahaha ... sukaa komen org atas :v

    ReplyDelete
  108. klau aku ader ank cm nie..awl2 aq dah tnam dh haha

    ReplyDelete
  109. aq ketawa sampai berguling-guling baca komen2 yg ntah apa2 ntah... tpi mmg tahap maharaja lawak gak arr...kalo aq bagi penarajang kat budak ni bukan 5hari lg mc dia dpt tapi up lg 5 tahun..haha..itu komen yg aq suka..

    ReplyDelete
  110. bdk kot..klo keje xkn dpt 5 hr MC

    ReplyDelete
  111. budak nie cam mnx konek jepp...meyh aq bagi

    ReplyDelete
  112. KORANG SEMUA BODOH!!! BUDAK MACAM NI SEDAP DAN RINGAN UNTUK DI BUAT MAIN

    ReplyDelete
  113. cukup syarat gak wat modal mlancap.. fap fap fap!! ahh.. ahh..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri