6 Ciri – Ciri Perempuan Playgirl
Home » , » 6 Ciri – Ciri Perempuan Playgirl

6 Ciri – Ciri Perempuan Playgirl

103 Comments

Korang pernah mendegar istilah “Playgirl” ? Jom kenali 6 ciri-ciri playgirl…



1. Menyembunyi Kisah One Night Stand
Bukan hanya menyimpan satu kisah, tetapi banyak lagi. ” One night stand ” tidak bermakna setia pada satu lelaki sahaja. Sentuhan fizikal yang sedikit ketika bergaul dengan lelaki menjawap bagaimana keakraban seorang playgirl dengan seorang lelaki yang dikaguminya / diingininya, tetapi tidak untuk jangka masa panjang… untuk semalam je kot. :P Murahnya harga dirimu…



2. Seringkali tukar ” In relationship ” status di Facebook
Bermula dari ” single “, ” In a relationship “, kemudian ke ” It’s complicated “. Ini cukup memadai dia hanyalah seorang perempuan mencari pasangan untuk bersuka-suka sahaja. Walaupun dia cuba untuk mencari yang terbaik, tetapi di mata lelaki… she’s a jerk.



3. Bercinta dengan 2 lelaki atau lebih dalam sesuatu masa
Okay! Nih kes main kayu 3… Sebagai contoh, dia tengah date dengan seorang lelaki dalam satu pasukan bola sepak, kemudian pada masa yang lain pulak dengan lelaki lain yakni rakan sepasukan yang sama?? Secara tidak sedar hampir separuh daripada pasukan bola sepak itu dah diajak date.. Perempuan yang #*amp;%_$.



4. Mudah Memberi Nombor Telefon
Dah berpunya masih mudah memberi nombor telefon kepada lelaki yang tak dikenali atau ingin berkenalan. Berhati-hatilah, dia masih memberikan respon untuk menarik perhatian lelaki lain, atau mempunyai hubungan sulit.



5. Mudah bermain dengan perasaan
Bayangkanlah apabila hubungan itu intim, tiba-tiba dia pergi tanpa perkataan sahaja memberi kata kepada ” Kita dah takde pape hubungan “. Memang sah! dia playgirl.



6. Kemesraan

Untuk mendekati lelaki memerlukan usaha yang lebih kepada pendekatan, dan memerlukan kemesraan. Apabila si playgirl tidak berpuas hati, si playgirl akan pergi dan carik lelaki lain.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

103 comments:

  1. mmg btol pun.. dlu aq penah terkena dgan Playgirl niyhh..Sri nme nyer.. dasarBohsia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sri?mcm pernah dengar ja nama tu?

      Delete
    2. aku pon pnah dgor..hahaha...mmg dasar...

      Delete
    3. haha ksian..

      Delete
    4. Aku lh Sri tu.. haahaha

      Delete
    5. Aku lh Sri to.. hahaha

      Delete
    6. Anda suka tak dapat benda PERCUMA? Kalau suka, cuma masukkan email anda pada setiap link yg anda klik kat bawah neh, untuk dapatkan benda percuma iaitu tips2 yg simple dan mudah, anda dapat melalui email anda setiap hari. Benda yg anda dapat melalui email ni, benda yg senang dan mudah utk anda ikut. Maka tercapailah impian anda nanti... Rujuk link berkenaan di bawah.

      Tips-tips berguna setiap hari melalui email secara percuma:

      1. Tips Menang RM1,000 Malaysia Vouchers.
      2. Tips Jana RM1,000 Sebulan Melalui Internet Dalam Bentuk Webinar.
      3. Daftar Percuma Tips Jana Lebih Daripada RM428 Dan Pembayaran Setiap Pendapatan Setiap 2 Minggu.
      4. Tips Menganalisa Pelaburan Dan Pinjaman Wang (English Language).
      5. Tips Bisnes Takaful, Boleh Bina 5 Kali Income Dalam Sebulan (English Language).
      6. Tips Dapat Wang Lebih Melalui Hujung Jari Anda (English Language).

      Anda Cuma Perlu Klik Dan Masukkan Email Anda Untuk Pengesahan Secara PERCUMA! Itu Sahaja...

      Delete
    7. Korang,,sri minta maap ek..sri janji x nakal2 lg..uhukhukhuk,,

      Delete
    8. sri nak lolo u all blh?

      Delete
    9. oh sri thurgashini kan india tu memang playgirl aq kena sngat

      Delete
  2. Biase nye pompuan mcm ni snang nk dpt die pnye dara..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pompuan camtu dah takda dara dah la. Hahha

      Delete
    2. kebas je dara prempuan tu....pastu belah....wakaka

      Delete
    3. dara x penting...janji pandai kemut

      Delete
    4. Esok kemut kat akhirat plak

      Delete
  3. pompuan cm ny mmg layak dpt kaki je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasi cotar skali...biar rabak kaw-kaw punya..haha

      Delete
  4. haaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  5. lelaki pun playboy juga kan??

    ReplyDelete
  6. hei admin,mcm luahkn kemarahan je. x yah mencarut sgt ar.

    ReplyDelete
  7. Mmg btol pn...aku slah satu mangse....

    ReplyDelete
  8. dunia perlukan mereka2 ni sebenarnya..utk kita test power dulu sebelum mencari jodoh yang sebenar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takut org test power kt adik @ kakak kita ja....hohohooo :-P

      Delete
    2. Btul2..s0 xpyah nk test p0wer sgt la an..
      Setia pd yg 1 suda..

      Delete
    3. Ingat anak ayam ke nak buat ujian??

      Delete
    4. tersembur air kopi aku sial baca komen ko

      Delete
  9. Hurmmmmmmmmmmmm........

    ReplyDelete
  10. owh... leh sprint test power dlu r cmne eh... bpk gmpk ayal lu... hahaha

    ReplyDelete
  11. jodoh yg baik hanya utk insan yg baik..jodoh yg jahat utk insan yg jahat..renung2knlah dan selamat beramal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup, mati, jodoh pertemuan adalah urusan Allah. Baik atau jahat seseorang itu, telah di tentukan. Tak semestinya yang baik untuk orang baik. Pro dan Kontra tetap ada.

      Delete
  12. no comment la...

    ReplyDelete
  13. Ader betul die jugak ni...berdasarkan pengalaman aku la....macam2 grrrrrrr

    ReplyDelete
  14. Admin emosi gara2 menjadi mangsa kekejaman 'playgirl'.

    ReplyDelete
  15. Ader betul die jugak ni...berdasarkan pengalaman aku la....macam2 grrrrrrr

    ReplyDelete
  16. Hmmm...whatever...:P

    ReplyDelete
  17. Jgn tkt tuk trs kwn ngn gurl wpon pnh kcwe...tnm pd dri n ati bkn nie yg t'bek tuk ak ...InsyaAllah jdh ak de g bek dr sblom nie...cye insan bek tuk psgn yg bek...chill k

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ingat taip dalam handphone ker? Eja pun tak betul nak nasihat orang

      Delete
  18. Kalau kita ja asyik setia walhal dia msh boleh bertukar2 no fon dan bertukar2 gambar dgn org baru d kenali, x larat nk setia la weehhh......ucapan selamat jalan adalah tepat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Engko cakap tak ikut pengalaman. Kena kat batang hidung sendiri baru tau

      Delete
  19. Ish2...laki ke pmpn same jer..jgn nk ngte pmpn..xsmua cmtu..

    ReplyDelete
  20. Ciri2 lelaki playboy pn mcm ni jg kot.. Haha.. Lg teruk.. Dah kawen tp mngaku bujang.. Yg jd mangse anak bini.. Sme je lelaki ngn ppuan.. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg nih wa stuju sgt2..boye tmbaga..hoho

      Delete
  21. Ala..pmpuan memang playgirl..bosan dgn pmpuan mcm tu..tggu nak kena mkn kaki je..

    ReplyDelete
  22. pprm jd playgirl sbb nk cpt kaya tp lelaki yg dh kaya biase jd playboy.

    ReplyDelete
  23. kalau lelaki playboy macam manan pulak? hehe

    ReplyDelete
  24. haha aku stuju... ni la perangai2 pompuan paling kimak. tp xsmue la, tahniah le pd pompuan yg xde perangai cam kt atas tu. pade lelaki, klu saper2 yg dpt pompuan cam ni korg ajar le die ckup2 sblm anda terkena. hihi

    ReplyDelete
  25. hani othman u hot la, i bkn playboy jom kapel wakakaka

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah Girlfriend aku tak macam tu, Dia setia sangat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana kau tau die setia hahahh kasi goyang die.....

      Delete
    2. Jgn tlalu menaruh harapan yg tinggi @ confident lebey..silap2 jahanam ko nanti.. Aku couple 6thun hancur tau x.. Tp pape pun jg dia leklok n slalu phatikn dia.. INSYAALLAH..

      Delete
  27. cewek sialan..kegagalan..mata duitan..mata keranjang..lalala

    ReplyDelete
  28. mcm mn plk ciri2 lelaki "playboy"?

    ReplyDelete
  29. bagus jgk ade pompuan mcm ni , bole buat tempat byr bil air free , kah3x .

    ReplyDelete
  30. giler sial ayat2 mencarut!!
    yg mencarut tu xde adk beradik or fmly pompuan ker???dasar xde otak tol!!!

    ReplyDelete
  31. Kadang perempuan Mcm nie dye kate playgirl la, gatal, tade maruah, senang nk dapat, Mcm lagi kalau seseorang lelaki skit hati dan seorang perempuan, tapi pena ta derang terfikir Knape perempuan buat Mcm uhh, bile perempuan sentuh sikit kate gatal, tue cume nk menguji reaksi seseorang lelaki yg gatal, bile ta dpt kutuk Mcm.

    ReplyDelete
  32. Laki,perempuan semua ada cam ni! Okay?fair

    ReplyDelete
  33. ade sebab jugak pompuan buat mcm nie.. bkn nak cri kesempurnaan tp nak cri yg boley kekal.. xkan laki je boley pilih jodo die pompuan x de hak nak tentukan jodoh die.. nak berpuas hati dgn seorg laki wlpon thu die mungkin x setia atau x ley menjamin kehidupan bekeluarga nati.. hidup bkn ats cinta smate2 tp ats tanggungjwb seorg laki tu mampu ke x tok bimbing dr segi agama dn kewangan.. klu agama hampeh... keje x.. xkn nk lagi kot... mmg x la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak setuju ngan ko .. lelaki zmn skrg suke sgt salahkan pompuan nak maki hamun pompuan pdahal diorg lgi teruk and lgi obvious drpd pompuan .. aku pun selalu jumpe laki yg playboy mcm haram jadaha muke je hensem tpi ptuihh ..

      Delete
  34. kena ajar sket laki.....biar padan .selama ni lelaki takde hati dan perasaan dan jua hati kering. . ada sebab kenapa kadang2 perempuan bertindak macam tu.Mungkin kerana sebuah dendam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nak blas dendam tgok le dulu laki yg mcm ne... Ni ko nak lepas geram kat playboy x dapat ko lepas kat jenis bendul... Maka lahirla sorg lg playboy pastu bila hati dah xde percaya...

      Delete
    2. Genius!!

      Delete
  35. main sex dgn pompuan ni mmg best

    ReplyDelete
  36. sri? bukan seri kan? ayoookkkk...hahaha..

    ReplyDelete
  37. byknye komen....bkn semua pmpuan cm tu la...huhuhu

    ReplyDelete
  38. Betina macam kena jumpa jantan palyboy juga. Lipat betul2 dan cari lain. ok. kah kakh.

    ReplyDelete
  39. Kita kenduri saja playgirl itu ..
    Hahaha .. Baru tau ...

    ReplyDelete
  40. x semua laki jahat dan x semua perempuan jahat ,hanya segelintir je .ingt kita hdp ni ada kala diats dan ada kala di bwh..yg baik dtg dr Allah yg buruk dtg dr kita ..

    ReplyDelete
  41. Padan muke
    Bahahahaha

    ReplyDelete
  42. aku pernah tgk gf aku berak..siyez busuk bhai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergh!! Nape xajak aku tgk skali? Leh aku sebat jubo dia ngan btg mop.. Hahaha

      Delete
    2. perlu ke ko ckp ?/? ko berak wngi ke bro ? tah tah bau mcm jilaka

      Delete
  43. aku ag suke pompuan cmni..nk wat main je..pastu..aku cr playgirls len plak..

    ReplyDelete
  44. aku pun suke jugak kat org cm kau bro..jom ikot aku ke balai.

    ReplyDelete
  45. Hemm.. Sama saja dengan lelaki.. Tapi syukurlah bf saya tak macam tu (kot).. Saya yakin saya pun tak macam tu pasal semua yang admin mention tu saya tak buat.. :p Walaupun long-distance relationship dengan si dia, syukur setakat ni dah 4 tahun in a relationship.. Nak tunggu si dia ni nak masuk meminang saja lagi.... (^^)

    ReplyDelete
  46. sama je..2 2 x blh pcaya..klu laki x layan pompuan plak cari..klu pompuan x lyn..laki plak cari..trutama klu diorg tu ex msg2..klu mmg dah kaki layan...layan jgak..jgn kan long distance..dpn mata pun smpt nak layan org lain...

    ReplyDelete
  47. kalau dah tau playgirl....cepat2 bagi dia benda nie..................................................._¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~" ..................bru x rugi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudiaa senjata warisann....

      Delete
    2. ko punye ke ni?ala pndeknye..

      Delete
    3. ish ..korg ingat perempuan nie ap mjrah ke ? korg patot respect skit perempun sbb mak korn pon perempun klo korg ckp smue perempun mcm turh ..cer bayang kan mak korg tu laki or pempun ??? (renungkn lha)^^

      Delete
    4. kepala bapak kau

      Delete
    5. mintk mintk lah dijauhkan laki mcm ni aminnn .. dah tk teruna

      Delete
  48. ^
    ^
    ^
    Zamri KL dh dtang!!!
    waspadala smua...

    ReplyDelete
  49. dapat awek .. crett .. blah .. puas .. ulangi langkah tadi ..

    ReplyDelete
  50. lelaki dan perempuan sama jer

    ReplyDelete
  51. alaaa..relex la..biase la kalau gurl wat mcm tuh..dah dpt body dyeowg..wat pe lagi nk simpan dyeowg 2..eleh,bro~ ak x kesah la dye nk curang dgn ak ke x.. ak nie pown salu tukar2 gurl..hahah..sempoi~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh2 asal cm turh lak ? perempun x akan bgi lha kat org diorg jage elok2 smpai kawin ..wat perh nk bgi kat org ..dh thu brdose lgi bgi .. ito i koll BODOH ..so klo kite PANDAI x payah lha jual maruah kite kt jantan lain..kite perempuan lelaki yelh x nmpk terune die ad ke x ..perempun ni BAHAYE ..^^ dngr lha ckp adq nie :"(

      Delete
    2. mohon ak x dpt laki cam ni ... masuk neraka jahanam je dpt ...

      Delete
  52. Memang ngam dengan apa yg terjadi !
    # ini sume poyo -.-

    ReplyDelete
  53. * i jerk she jer *
    org bwh aku sengal

    ReplyDelete
  54. Perempuan tak playgirl kalau tak ada lelaki playboy...playgirl dgn playboy saling memerlukan antra satu sama lain

    ReplyDelete
  55. playgirl bersebab...c laki yg dia suke xnak masuk meminang cepat2...lastly c pompuan cari yg len ler...mane tahan weyy

    ReplyDelete
  56. perempuan yg bnyk bergaul dngn lelaki x layak dijadikan bini...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cane pulk laki yg byk bergaul ngn pompuan ? lyk dijadikn laki ke ??/ puihh ini sume poyoooo

      Delete
  57. eh2 sy bukan playgirl ..ti emang sy selalu tukat relay ..
    selalu bgi no kat kwn boy
    tpi..
    kisah one night stand x pernah !!
    kapel 2 org 3 org pernah jgak ..tpi rimas coz terlalu ramai ..pening pale lha
    bermain perasaan? hurm... x pernah plak sbb sy x suke buat mcm turh sy pon pernh di permainkn perasaan so sy thu cm ner rase ny? * ^^

    *kecik steady II *

    ReplyDelete
  58. ceni ah sng cita lelaki yg baek hanya utk laki yg baik dn pompuan yg baik utk laki yg baik ... kalau prngai mcm taik dpt lh psgn mcm taik .. jadi jgelah maruah anda bukn shj pompuan malah lelaki ingat zina itu dosa ...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri