Gambar Manusia Tanpa Kepala (Seram!)
Home » » Gambar Manusia Tanpa Kepala (Seram!)

Gambar Manusia Tanpa Kepala (Seram!)

47 Comments
Sebelum ni kita pernah dipaparkan dengan berita misteri kepala terbang yang menggemparkan (LINK) alam siber. Baru-baru ini sebuah gambar yang agam menakutkan telah diambil oleh sekumpulan remaja yang berlatar belakangkan bangunan kuil mirip candi dan pura. Kemungkinan besar tempat kuil itu ialah salah satu tempat pelancongan di Indonesia. Dalam gambar tersebut pada bahagian sisi kiri terdapat seorang manusia tanpa kepala yang hanya berbaju dan berseluar corak atau seperti sarung yang bercorak. Gambar seram ini juga sehingga kini masih belum diketahui kesahihannya adakah ia betul atau disebaliknya.Gambar manusia tanpa kepala ini telah tersebar luas di BlackBerry Messenger di Makassar, Sulawesi Selatan. Jom tengok gambar seram lelaki tidak berkapala ni. Siapakah gerangan lelaki tanpa kepala tersebut?



47 comments:

  1. xseram pon..nk ckp edit pon boleyhh...

    ReplyDelete
  2. Fuuu seram gile sampai terberak dlm suar x henti2

    ReplyDelete
  3. baru aku paham kenapa mak cik aku cakap kat aku mase kecik2 dulu ,jangan keluar main2 waktu tegah hari... nanti ade org takde kepala datang...tangkap masuk dalam hutan....serammm

    ReplyDelete
  4. x ke bangang ni,,,adeh,,consider la sikit dye tu tunduk kepala tu,,,,adeh,sikit antu

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak2 la bangang,kasi logik skit klau ckap die tunduk kepala bahu die menegak jer toh Bodo x btempat cakap jer photoshop edit kan senang.......

      Delete
    2. Die tunduk kepale kot x nmpk ke rmbut die nk org bangang plak

      Delete
    3. Ada la kepala dia kat situ menunduk skit..

      Delete
  5. die xnk orang ambik gambar die,hahaha

    ReplyDelete
  6. orang tu tengok zip seluar lah...dia tunduk..sebab tu kepala tak nampak....

    ReplyDelete
  7. Takutnye...terkentut kentut aku..

    ReplyDelete
  8. gile r...tkut gile r...gile r....perhhh gile r....

    ReplyDelete
  9. Xpyh lah nk seram bagai sngat..ni mesti edit jea ni..

    ReplyDelete
  10. seriously? blogger skarang ni bodoh2 ke ape.. nak suruh orang tengok post kot.. dah desperate ke nak laku kan blog.. buang masa aku je

    ReplyDelete
  11. Edit smta-mta..tgk la bwh pnggang pn xde.

    ReplyDelete
  12. pndi jgk hantu 2 pki baju ctk2 ye..

    ReplyDelete
  13. Hui...365 hr ak xtido tringt gmbr ni...!

    ReplyDelete
  14. Fail edit...tgok sluar dia...haha..

    ReplyDelete
  15. Perghh Seram sampai terpancut air mani aku... Ahhhhhhhh.

    ReplyDelete
  16. adoyai....die ngh tunduk lah.....

    ReplyDelete
  17. tak seram sangatlha . aku dhs tengok depan mata aku !

    ReplyDelete
  18. rse nyer fake kot. yela hantu nye moden sgt kot2 pkai bju bkn men cntek lg. kt mall sknk bnyk bju cm tuh.. its obvious..

    ReplyDelete
  19. nampak beno nipunyer...

    ReplyDelete
  20. Orang tu tengah tunduk tengok bawah la.

    ReplyDelete
  21. SEMUA BOOODOOOOOHHHHHHHHH!!!!!PALING BODOH ADMIN YNG POST ENTRY NI K.HAHAHAHA..DAH TERANG2X NMPAK RAMBUT KATA X DA KEPALA..DASAR OTAK SEMPIT TAHYUL KURAFAT..

    ReplyDelete
  22. bodo punye indon........

    ReplyDelete
  23. SERAM KEPALA HOTAK KO LA!!!! HAHAHAHAHA!

    ReplyDelete
  24. bila tgk gamba tu..syer rse admin lebih kpd penyiasatan bkn nk seramkn org yg tgk...

    ReplyDelete
  25. seram lha sgt >_<

    ReplyDelete
  26. Watever..xseram pun..cam edit jak.. Lol!

    ReplyDelete
  27. Patung 2..sebelah 2 da gerai jual pakaian..yg xda kepala 2 patung pakai diaorg show pakaian..itu pun kata antu ka..

    ReplyDelete
  28. bodoh tul admin! Jom layan BLOG YANG SIOT

    ReplyDelete
  29. penyampaian murah. takde standart. Ni menunjukkan kesakaian kelepuan.. malulaa.. hantu ape menatang gtu.. tarik perhatian kuat.. balik la balik sebelum aku kencing kat muka ko

    ReplyDelete
  30. ntah2 org uh tunduk..memng la xnmpk kepala.

    ReplyDelete
  31. x kanlah hantu nak jalan jalan pakai baju tu

    ReplyDelete
  32. post nk hot,tp dpt caci maki,wakaka

    ReplyDelete
  33. ketara betul menipu

    ReplyDelete
  34. sah kes mcm hantu xde kepala dalam masjid tu..hoh

    ReplyDelete
  35. logikal explanation orang tu tunduk kepala

    ReplyDelete
  36. cba korng zoom tngk btol2...nmpk rmbut dia...dia tnduk kan skit kpala

    ReplyDelete
  37. cba korng zoom tngk btol2...nmpk rmbut dia...dia tnduk kan skit kpala

    ReplyDelete
  38. admin bodo. hisap kote

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri