Luar Biasa! Lelaki Ini Mempunyai Biceps Terbesar Di Dunia
Home » » Luar Biasa! Lelaki Ini Mempunyai Biceps Terbesar Di Dunia

Luar Biasa! Lelaki Ini Mempunyai Biceps Terbesar Di Dunia

49 Comments
Setiap lelaki mengimpikan bentuk badan yang menarik dan sasa terutamanya dalam proses ingin memikat gadis dan bahagian utama yang akan sering diperhatikan adalah pada bahagian biceps. Apa itu biceps? Otot biceps adalah otot yang terletak di lengan atas bahagian depan. Jika anda henda nak tahu, pemilik biceps terbesar di dunia adalah milik kepada Moustafa Ismail, seorang lelaki dari Mesir. Jom lihat gambar di bawah ini.







Sebelum ini, Gregg Velentino, seorang lelaki yang mempunyai biceps terbesar di dunia telah dipecahkan rekodnya oleh seorang lelaki yang berasal daripada Mesir iaitu Moustafa Ismail. Moustafa yang juga merupakan ahli bina badan juga dikenali sebagai “Big Mo”.

Dia yang berumur 24 tahun dan bekerja sebagai atendan stesen minyak mempunyai biceps yang membonjol sebesar 79cm (3i inci) telah disahkan sebagai pemilik biceps terbesar di dunia dan akan muncul di dalam majalah Guinness World of Records, isu 2013.

Dia memberitahu telah mula menjalani latihan bina badan sejak 10 tahun yang laludan memperuntukkan masa sekurang-kurangnya 3 jam latihan dan 2 kali sehari.

49 comments:

  1. Replies
    1. mulut kurang ajar sape ajar ckp mcm tu x de lesen ke buduh

      Delete
    2. Dengki la tu. .

      Delete
  2. btul kh tu?? atau pn 'plastik'? mksd nya, buatan dri hospital..

    ReplyDelete
  3. mcm otot cacat je, lengan xbesar mna, tp otot biceps besar gler. nmpak sgt mcm ada ketumbuhan kanser je. hahahhaha

    ReplyDelete
  4. wkakakaka..edit

    ReplyDelete
  5. Die terkena sumpahan tu..
    #ahakxzzz

    ReplyDelete
  6. tak cantik langsung. macam cacat je. allah dah bagi kesempurnaan pada kita. kita pergi jahanamkan kesempurnaan tu. tak reti nak bersyukur langsung.

    ReplyDelete
  7. untunglah ada ketumbuhan kat lengan...

    ReplyDelete
  8. Apa jadahnya besar gini,nampak cacat je ..........

    ReplyDelete
  9. eeeiiii!!! takutnye!!!

    ReplyDelete
  10. Tak blaja science ke ? Exercise for biceps but not triceps may cause injuries etc ... and do you know what biceps is ? Biceps tu lengan kat depan and triceps kat belakang , That guy looks more like having big biceps AND triceps :/

    ReplyDelete
  11. itu dikenali sebagai synthol ye adik2..synthol ni dicucuk dan ia adalah sejenis minyak.. sbb tu kalau tgk, muscle definition langsung xde. mmg buruk abis. ini bukan bina badan. org bina badan 10 tahun xde rupa mcm ni. ini buruk tahap anjing kurap. bkn nak mengutuk, tp sebagai ahli bina badan sndiri yg hampir 5 tahun training, saya dah tgk byk. tp mcm ni kami xpandang lgsg. ini sakai. wahaha.. forearm kecik. tu kata 10 thn training? xde rupa lgsg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua sokong lu bro, mamat ni spesis Greg Valentino jgk.. synthol pnya kaki.. ha adik2 sekalian nak tau, synthol tu sejenis steroid ye, lau x paham, tnya inche google.. sungguh buruk.. ak yg men baru 2 tahun, lagi cantik dari cacat ni.. eeee barah ke apa.. Nokharoom..

      Delete
  12. Kamu Semua nie mmg BODOH.... sebelum nak komen tue cuba buat research kat Internet samada cerita nie betul ke tak.... sekarang nie zaman moden... jd jgn tinggal kat bawa tempurung je....

    ReplyDelete
  13. inilah kesannya kalo cucuk ngan synthol sb bulat elok ja mcm belon...sapa nak mcm ni sila la guna synthol..haha~~

    ReplyDelete
  14. Adik popeye :) Ni lepas makan Bayam kot :P

    ReplyDelete
  15. hahaha.popeye cacat sbb mkn bayam tercemar.haha

    ReplyDelete
  16. cam lemak je wakaakkaaaaa puihhhh

    ReplyDelete
  17. Y komen xpnah bace paper ke???? Die ni ad record dunia la bisep die mmg besar...tp akn dinilai smula sbb die pnah gunekn dadah untuk buat otot 2.... Ape kayu sgt la korang ni... Bute kayu hahaha... Ske ati die la nk besar ape pn..korang sume ni sakit otak sbnrnye....kayu...hahaha kayu kayu kayu....

    ReplyDelete
  18. Mmg ar citer psl mamat ni btl msuk paper sume,kecoh..buduh!! Amek steroid xngaku lak..body mcm tu,bulat xde shape,cacat! hargkhh pthuihhh!!

    ReplyDelete
  19. kayu kayu.x pnah tgk kayu ke? tah pape la

    ReplyDelete
  20. Nak cari kayu .. nak cari kayu .. nak cari kayu ..,

    ReplyDelete
  21. gilak ahhh..burok siot!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  22. hahahaha..dy xtw ke org tgok dy cct!!mke bpk bngge doe!!tercirit ak tgok..msti dy perasan org ckp dy tuf pdahal org cbok ksian kt dy bb org ingat dy cct..hahahahaha

    ReplyDelete
  23. mgm popeye dah aq tgp.

    ReplyDelete
  24. http://www.youtube.com/watch?v=I7-L_TV3o2A
    steroid and the side effect..

    ReplyDelete
  25. aku bace komen korang smue,aku gelak sorang2 cam org giler...hhahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slmt dtg ke tanjung rambutan

      Delete
  26. Bahana makan betik x buang bijik.heh

    ReplyDelete
  27. klw korang nak lagi pandai g utube baca komen kat bawah.. insyallah anda akan lbih pandai.. keh3

    ReplyDelete
  28. klw korang nak lagi pandai g utube baca komen kat bawah.. insyallah anda akan lbih pandai.. keh3

    ReplyDelete
  29. Macam mana nak buka baju tu?

    ReplyDelete
  30. steroid..bicep besar , forearm mesti besar ketak ketak jugak , da main besi untuk bicep gune forearm jugak

    ReplyDelete
  31. nak tipu orang agak agak lerrr ... achanner die pakai baju tu??? muat tak lengan baju tu?? cheii .. nampak sangat mindfuck

    ReplyDelete
  32. die suntik synthol.
    beza ngn steroid lebih tampak kekar dan mnakutkan.
    dua2 side effect kaw2 la.

    ReplyDelete
  33. FTW AKU BUKAN GELAKKAN GAMBAR NI OR LELAKI NI. AKU GELAKKAN ORANG YANG KOMEN SEMUA NI. DIE ACT NORMAL MACAM BADAN AARON AZIZ JEA, TPI ADE MANUSIA TAK BERTAMADUN GUNEKAN GAMBAR DIE THEN EDIT PAKAI PHOTOSHOP. YOU ALL KNOW PHOTOSHOP? CUBE ADVANCE SIKIT TAKKAN PHOTOSHOP PON TAK TAHU? NOOB! NAK SURUH AKU EDIT BOLEH JEA LAGI BESAR DARI BICEPS DIE NI PON BOLEH. NO HAL. SENANG SANGAT. LAGI NAMPAK REAL DARI NI PON BOLEH. DIE EDIT TAK PROFESSIONAL LAGI NI STAY NAMPAK FAKE. HAHA LOL

    ReplyDelete
  34. Photoshop ni -_-

    ReplyDelete
  35. cucuk botox ni

    ReplyDelete
  36. That doesn't make sense. Steroid make it looks uglier.

    ReplyDelete
  37. steroid... cam Gregg Velentino... last2 dia nyesal..

    ReplyDelete
  38. kuat lancap ni

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri