Perempuan Terkecil di Dunia…Eh Tidak!
Home » » Perempuan Terkecil di Dunia…Eh Tidak!

Perempuan Terkecil di Dunia…Eh Tidak!

8 Sep 2012 30 Comments
Berikut merupakan gambar perempuan terkecil di dunia duduk di atas sebuah kerusi ditemani oleh seorang teman lelakinya. Tetapi status yang bertaraf dunia iaitu sebagai perempuan terkecil sekali hanya berkekalan pada sementara waktu sahaja. Kenapa? Kerana selepas beberapa lama, dia menjadi perempuan biasa kembali. Bagaimana boleh berlaku macam tu? Ko tengok je la gambar tu, artis tu menggunakan teknik perspektif untuk menipu mata anda. Dengan hanya mengubah kedudukan lensa kamera, kita boleh dapati hasil seperti ini. Sebagai contoh yang tertera: Perempuan terkecil di dunia. Mungkin lepas ni korang boleh tingkatkan kreativiti korang dengan menghasilkan gambar lelaki tertinggi atau terbesar di dunia ke. Mana lah tau. Ini lah masanya kan. Selamat mencuba!


30 comments:

  1. jangan caye kat blog ni byk bende mengarot lps tu informasi salah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak suka jgn mnyibuk

      Delete
  2. kreatif!
    lepas nie bleh la try kat rmh...

    ReplyDelete
  3. buto la, ntah pape..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ini teknik fotografi la,.. bkn edit...

      Delete
  5. bila lah blog ni nak berkubur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila nak bekubur?ko xpyh bc la klau xsuka blog ni..bingai

      Delete
  6. Nk ckap bangang mrah, ko bace x ap die tlis tu? Teknik perspektif.. Die da kantoikan, ap lagi yang x puas ati.. Haish.. Anyway, styloo!

    ReplyDelete
  7. .............

    (nk komen tp x de apa nk cakap)

    ReplyDelete
  8. styler kot..kreatif..

    ReplyDelete
  9. bodo org yg komen negatif tu...xde art ar korang..die nk wat trick pon korang xleh nk pham..pg jahanam ar...

    ReplyDelete
  10. blog ni de informasi yg b'guna "n" de yg m'ngarut(pekara yg...... paham2 jelah).

    ReplyDelete
  11. Edit ?! Photoshop ?! That's a trick dumbass =.= x nampak ke the plat die letak kat blakang tuh , and from that angle , die ambik gambar so yah it looks like a tiny woman on a chair . you need to get it -_____-

    ReplyDelete
  12. SYAITOONNN APE YG TIPU AKU NIII ???!!!

    ReplyDelete
  13. KORANG SEMUAA MACAM bodoh lagi bangang dan sebagainya.. kan t ilusi optik.. Bodoh..

    ReplyDelete
  14. bkan edit la tu betol orang tu nampak kecik sbb die dok jauh =='

    ReplyDelete
  15. Baca artikel sblm komen... patutlah ramai melayu gagal dlm exam bahasa malaysia..

    ReplyDelete
  16. lain kali bace dulu sebelom komen yg mngarut2 de....

    ReplyDelete
  17. kay, adik aku lagi kecil.

    ReplyDelete
  18. yg kata edit2 tu tak pandai ke...kaw ga ada brain kanan buat apa.....

    ReplyDelete
  19. arwah baik orangnya...

    ReplyDelete
  20. hahaha..tersangat lah bangang org yg cakap edit n bnde-bnde negatif..blog nie yg dipersalah kan..tak sedar yg diri tu dah terlampau bodoh

    ReplyDelete
  21. nmpak permainan dia..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri