5 Zon Berahi Utama Wanita
Home » » 5 Zon Berahi Utama Wanita

5 Zon Berahi Utama Wanita

23 Oct 2012 131 Comments


5 Zon Berahi Utama Wanita - Jika anda menghadapi kesukaran di dalam bilik tidur dan pasangan anda mengerang untuk semua sebab-sebab yang salah, tips ini akan dapat memandu anda ke arah yang betul.

Jika anda ingin mendapatkan erangan pasangan anda yang bukan berpura-pura, maka anda perlu melakukan sedikit kerja. Pertama, seorang lelaki boleh mencapai orgasme dalam masa 2 hingga 3 minit apabila dirangsang oleh pasangannya. Manakala seorang perempuan boleh mengambil masa sehingga 15 minit untuk mencapai klimaks.

Jika anda tahu fakta ini, bahawa anda tidak boleh terus bertahan lama melalui persetubuhan yang terus (anda akan tahu, jika anda melakukan itu, anda hanya melakukan hubungan seks, tetapi tidak berkasih sayang). Jadi, untuk mengatasinya, anda perlu merangsang badannya dengan foreplay terlebih dulu.

Sekarang, sebelum anda panik dan merasa pelik, semua ini boleh dilakukan dengan lidah dan tangan anda. Di jamin anda akan menjadi pencinta yang lebih baik di dalam bilik tidur dan anda benar-benar akan memberi pasangan anda orgasme selepas orgasme.
Terdapat 5 Zon Berahi Utama wanita:

Leher

Selain daripada dilihat seksi dan menarik, leher wanita mungkin merupakan salah satu kawasan yang paling sensitif di anggota badannya. Cium dengan lembut di kawasan ini dari bahunya ke bawah telinganya (pada masa yang sama urut dengan lidah anda sehingga ke tulang belakangnya). Terus lalukannya dan dia akan bernafas besar dalam tempoh masa yang singkat.

Cuping Telinga

Menghisap cuping telinga bukan untuk semua orang. Sesetengah wanita merasa seronok jika dilakukan tetapi yang lain tidak. Sementara anda berada di situ, anda boleh berbisik sesuatu benda yang manis di telinganya. Ini adalah satu cara yang berlainan asalkan dia suka, jika anda bosan dengan ciuman di bibir. Mengurut cuping telinga dengan jari anda dari semasa ke semasa boleh menjadi sangat menenangkan.

Puting

Setanding dengan lehernya kerana sensitif, puting wanita menjadi keras apabila dirangsang dengan lidah anda. Jangan lupa untuk melakukan di kedua-dua buah dadanya. Jika dia belum meraih kepala anda pada ke pangkuannya peringkat ini, maka anda melakukan dengan teknik yang salah.

Pusat

Pusat adalah satu lagi tempat yang perlu anda rangsang sebelum melakukan persetubuhan penuh. Mencium kawasan ini dengan bibir dan lidah anda, akan menyebabkan getaran yang akan bergetar melalui kawasan pembiakan dan mula merangsang ke tempat G-spotnya.

G-Spot

G-spot adalah anatomi wanita yang agak sukar untuk mencarinya. Adalah lebih baik bertanya kepada dia, jika dia telah menjumpai tempat G-Spotnya dan biarkan dia menunjukkan anda ke arah yang betul.Sebagai panduan umum, G-spot wanita terletak di atas bumbung faraj (iaitu bahagian yang paling dekat dengan perut beliau).

Ia mempunyai saiz dan bentuk duit syiling 5 sen dan boleh dijumpai kira-kira 4 inci.Tindakan berhati-hati perlu dilakukan ketika meransang kawasan ini dengan lidah atau jari anda kerana wanita boleh hilang kawalan. Jangan terkejut jika dia menekan muka anda untuk mendapat kepuasan yang maksimum.

Melakukan gabungan semua perkara diatas akan membuatkan pasangan anda merayu untuk mendapatkan lagi dan ini akan menjadikan anda seorang kekasih yang terbaik untuknya. Penguji kajian adalah kunci untuk mengetahui apa yang disukai pasangan anda kerana semua orang adalah berbeza.

Seperti yang anda boleh lihat, orgasme wanita melibatkan rangsangan seluruh badannya dan tidak semudah hanya melalui penembusan semata-mata. Ambil masa anda untuk menunjukkan rasa ambil berat anda dan perhatian kepada keperluannya, yang akan meletakkan anda di atas mana-mana pencinta lain, dan ini akan membuatkan dia sukar melarikan diri dari katil. – Kuat Batin

131 comments:

  1. bodo punya admin!!! mlm ni post semua mau kasi gua punya adik panass

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau yg bodo.klo xsuke jgn bace la mangkok!ni khas utk laki bini je.bukn kaki melancap mcm ko!mse mak bpk ko main nk dptkn ko dlu msti xbace bismilah.tu yg dpt ank bangang mcm ko nih!

      Delete
    2. lek la bro,serius sgt ni dah npe,xdpt ke?? bahahaha

      Delete
  2. Kaki seks punya admin!!!

    ReplyDelete
  3. Tak de benda yg berfaedah sikit ke nak post. Ni masuk budak sekolah baca dah dia org nak mencuba. Fikir2 la sikit. Kang kata bodoh marah.

    ReplyDelete
  4. Pundek lo.. Dah la nak msk sini xde filter.. Budak2 underage bace karang?? Admin bangang celop ni tak der sivik ke? Bengong mcm ayam kat jalan san peng. Lai lai.. Kongkek2 , hundled2 ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lu mcm pernah g je..lu g mantat kt sane eh?

      Delete
  5. sapa yang x matang or xkawen lagi komen bukan pakai otak...otak letak kat bawah pusat...ni la orang cakap sebagai sex education...khas utk orang yg da kawen sebagai tips utk kekal bahagia dalam alam perkahwinan

    ReplyDelete
  6. Sudah2 la post benda2 yg ke arah seks ni. Nak post benda mcm ni buat blog asing dan letak filter umur.

    ReplyDelete
  7. tah hape² posting himpunan cerita lawak mlm nii... tukar la tajuk himpunan cerita lawak kpd himpunan cerita merangsang...

    ReplyDelete
  8. apekah ini.. pde pandangan hamba, teknik ini utk org barat, kafir, yahudi je pakai.. kite ada adat n agama(islam) kite sendiri.. agama kite xde suruh wat teknik2 mcamni utk mengeratkan hubungn.. lgi satu, artikel ni tak sesuai utk bdak bwh umur.. tinggi risikonye...!! sabooo je la penpatah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang nama merah,teknik tidak melanggar hukum agama ketika lakukan pun ini utk orang telah punsah menikah,dan lagi ia langsung tidak melanggar larangan ALLAH mengenai bersetubuh yang betul

      Delete
    2. ko belaja agame mne gune teknik tu xlanga hukom agame ?? bute agame betol la ko ni . memasok kn sesuatu bende kedalam faraj perempuan cth jari atau dll (selain kemaluan suami y sah) adalah haram dr sisi agame dan fardhu ..

      Delete
  9. Ni admin pye pasal la ni, dh la xde bini, kene cri cikaro la nampaknye ni

    ReplyDelete
  10. to anonymous 12.59... sex education? sex education dh tk perlu sgt dh sekarang nii.. tgk buktinya berlambak anak luar nikah kt tong sampah sekarang nii.. tanpa sex education pun diorg dh tau semua tu...

    ReplyDelete
  11. bagi aku yang baru mendirikan masjid..post ni bermanfaat bagi aku...mgkn agak kurg dari segi filter...tapi sesapa yang belom kawen tu kalau x ska jangan la klik...pastu komen mcm orang xada otak..yahudi plak dapat nama...

    ReplyDelete
  12. anon 0006..so sebab ramai orang buang bayi..da xperlu la sex education?so kalau mak bapak boleh la gabungkan bilik tidur anak laki dgn pmpn?
    pikir dlu bro sblm komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape kena mengena gabungkan bilik tidur anak laki pompuan ngan sex education ttg 5 zon berahi wanita nii.. lu tu pikir dulu sebelum ckp..

      Delete
  13. Ape la ko org ni. Ini kn ilmu untk yg dh berkhwin.. Klu yg lm kawin tu jgn la sebuk2 nk baca..

    ReplyDelete
  14. i am pretty sure most of the comments here are not yet married...except for 0007 anonymous...so to all the haters..here are some tips for you guys...buckle up..and leave this post...dont like dont read,arse~~

    ReplyDelete
  15. yg dh kawin je pham......

    ReplyDelete
  16. Bende ni untuk pengetahuan LELAKI yg kununnye lalaki sgt tu...ckp bedegar kunun hebat sgt...tapi bini x puas...sbb tu byk kes cerai...blum masuk lg ngn sbb2 lain yg bt perkahwinan x berkat..amek sket pengetahuan ni...jgn ego sgt..enjut 2-3 kali dah game...bini nganga xde rasa ape lg...bahagiakan isteri anda dan anda akan bahagia...

    ReplyDelete
  17. Admin bodo. Kalau ko ada anak kecik,anak ko bc pas2 try. Ko suka? Xpun, ko memang ajar anak ko bnd2 mcm ni. Agak2 la beb. Ni page umum la.

    ReplyDelete
  18. hahaha..korang sume boda.da abes bce lepas stim pas2 nak memberontak..da tw x elok x yah la bce..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aq suka komen ni....lawak..

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  19. aduiyai..baca pemalas...kan anon tu ckp sex education tu xpenting..pastu anon ke 2 balas la kalau x penting kenapa perlu pisahkan tempat tido anak laki dgn pempuan...itu part of sex education la bengap...

    susah kalau cakap dgn orang pemalas ni...orang bodo aku leh terima lagi...kalau da pemalas mmg xleh nk cure da

    ReplyDelete
  20. sangap tol mangkok nieyh......

    ReplyDelete
  21. Thanks 4 info (O_-)(V)

    ReplyDelete
  22. Bodoh2 kan org baca jugak. gado2 baca jugak. haha

    ReplyDelete
  23. Hahaha,lwak haram gle,
    Nk pcah prot ak bce komen neh,
    Sabo je le penpatah oi,
    p la bli pen bru plak,,

    ReplyDelete
  24. pelik la..korang dok maki2 dlm ni,tp korang baca jgk.. haha

    ReplyDelete
  25. Korang kurang vitamin c ke?

    ReplyDelete
  26. Untuk pempuan je?untuk lelaki jgn lupa.pompuan ni harap je laki kuat.benda ni kene kerjasama.da tau cepat pancut,tolong la kawalkan dan advice apa apa yg ptut...nk becerai salahkan lelaki je,ntah apa apa

    ReplyDelete
  27. Seks dlm kehidupan sgt pnting TQ admin

    ReplyDelete
  28. Hahahahaha aramai tie minum arak sambil dog style bru power renggers skit. X pecaya cubalah.

    ReplyDelete
  29. Ilmu Allah tiada batasan, bergantung kepada manusia nak guna. Even ulamak kata cara2 nak pecah rumah pun satu ilmu, cuma jangan buat. Wallahualam

    ReplyDelete
  30. ni utk pngetahuan.mmg bagus tp yg x bgs sbb ltk kt page umum.kasi private skit la pd underage.tp tq kt admin.aku nk kawin thn dpn.dpt info skit ahaks lols

    ReplyDelete
  31. Anon anon sekalian.. Bangkit lah kita menentang post post lucah... Nak g lanchap jap. Bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kasih yg terbaikkk punya yer....best of luck

      Delete
  32. yg kata admin bodo 2 dah baik/alim sgt ke? kikikikiki..

    ReplyDelete
  33. woi2 kowang ni dh x derk kje len ker??!?!?! hahhh! hahh! hahh! sudah lah jgn la gado psal aq lagy ...ahakksss *kidding*

    ReplyDelete
  34. yang kutuk2 tu, pikiran x matang, x pandai, dah name pon internet, sape2 pon boleh bukak, x yah nk filter2, filter pon x guna, budak2 x kawen pon boleh tipu je, yang rase post ni x elok jgn la bace, dah tau untuk org kawen je so x yah la bace, yg bace siap sampai abes, pastu kutuk...mmg x matang

    ReplyDelete
    Replies
    1. stuju...ape pnye bangang...dh lyn stim bnyk bunyik...filter 2 sume bole tipu la kalo nk msok...bodo yg ckp admin bodo..x suke blah

      Delete
  35. Org atas ni ^ sume bodo bin tolol

    ReplyDelete
  36. Kebetulan sama seperti di atas

    ReplyDelete
  37. Sma la atas aku nie..hahaha

    ReplyDelete
  38. mlm ni nk try..

    ReplyDelete
  39. rasanya aku tak perlu la tips tips ni....ingatkan gempak bebonar...aku boleh tahan smpai 50 min...prnah skli buat pelacur cina orgasm 4 kli....=.=

    ReplyDelete
  40. manusia dijadikan berbeza beza, begitu juga 'perbezaan' nafsu mereka ('pilihlah' samada yang 'sah' atau yang 'tak sah') tetapi pada kanak kanak bawah umur dan belum bernikah, perbuatan ini adalah dilarang -

    ReplyDelete
  41. tonyoh bulu ja.,
    baru depa taw mna jantan mna betina
    haaa
    kasi awwwwwwwwww kuat2...

    ReplyDelete
  42. Ok la tu utk pengetahuan jer... X payah kecoh2

    ReplyDelete
  43. eh2 korang k0men ni mcm baru maen tenet dan mcm baru kenal seks. Cuba Search blog2 luar. Diaorg k0men dan bincang benda mcm ni utk pengetahuan dari segi kebaikan. Bkn mcm korang ni maki hamun tah apa2..

    ReplyDelete
  44. kalau marah kat admin pon,relaks la skit,yg pi baca tu pasal apa.kompom semua baca sampai abis ni....pastu nak marah2

    ReplyDelete
  45. Anjing.. Gl sesuai nama admind

    ReplyDelete
  46. Actually apa yg semua pengomen2 kat atas ni ckp mmg betul... Masing2 ada point & pendapat sendiri... Tp kalu bole jgn la maki2... Mmg nmpk sgt x matangnya...

    ReplyDelete
  47. fuck.!! Semua d atas ni...temasuk yg akan komen d bwh ni... Fuck!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. X pyh la nak fuck2 sgt... Mcm ko tu bgs je...

      Delete
    2. Ko ni giler sex ker... Asik fuck je ko tau.. Pegi lh cr ayam2 tau pondan.. Nafsu je tinggi nk fuck semua... Bodoh!!!

      Delete
  48. poyo gila yg main smpai 50 minit dan smpaikan orgsm cina tue smpai 4 kali, kalo sembang mmg mcm kepala butoh hang...ZINA TUE HARAM, HUKUM ALLAH TUE PASTI. tobatlah sedara, kukukui...

    ReplyDelete
  49. Thanks admin for da info...

    ReplyDelete
  50. Apa susah..korang tekan je lidah kat g-spot tu,jilat kaw2 sambil picit tetek bini..xyah bwat benda lain..tp kena ingat,air mazi@natural lubricant yg kuar tu jgn tertelan...boleh jd haram plak

    ReplyDelete
  51. *picit puting..bkn buah..hehe

    ReplyDelete
  52. Fuyoo!!! Mantap!!! Bykkan lagi Tips2!!! Haha!!

    ReplyDelete
  53. Dgn post admin ni,dlm berjuta rakyat m'sia buat mksiat dikeranakan post ni.subhanallah..byk dosa admin kena pikul.berat tu beb.

    ReplyDelete
  54. kalau manusia tu kenal DOSA tak kan buat la bongok!! Bende ni tips pada org yg dah kawen dan taktau.

    ReplyDelete
  55. hrmm...ttarik pule dgn komen ttg pasal 2-3kali enjut...dh game....hurmm mngkin anda lebih pentingkn kepuasan...dan inila yg dikatekn manusia...dgn nafsu yg tdak pernah kenyang....kebrkatan dan diredhai itu yg lebih pnting....pnceraian blaku kerna tmkn hsutan syaitan....yg cube mmisahkn suami dn isteri....

    ReplyDelete
  56. Sy setuju kepuasan seks penting dlm rumah tangga...dia mengeratkan hub suami isteri dsamping memperbanyakkan zuriat....sy wanita dan sudah berkahwin..tq admin ;)

    ReplyDelete
  57. Thanks 4 the info..sy wanita yg dah berkahwin..walaupun suami boleh tahan lama tp fore play ttp penting tuk mengeratkan lg kasih sayang..

    ReplyDelete
  58. Ala.. Korang masuk gak entry ni mengapa? Nak dtg baca kan? Skrg ni nk mrh admin pula. Okay apa blog ni. Pengetahuan. Just kurang dari filter je.

    ReplyDelete
  59. Semua yg baca kat sini dah kawin ke admin?..ni ciri2 nk terjebak dgn maksiat..fikir dlu sblum nk post ape2..bodoh betui la ko ni...

    ReplyDelete
  60. Hoi... Ko lh yg bodoh sepa suruh ko baca.. Sda tau 5 zon berahi baru nk nasihat2 admin konon.. Puiii

    ReplyDelete
  61. Info ni penting utk pasangan dh berkahwin.yg tak kwin lg tu tak yah la sebok nk click baca.be positif la skit.admin post utk share ilmu.

    ReplyDelete
  62. کورڠ يڠ بودوه سبنرڽ admin ناق شري ڤڤون مسئله اوتق سمڤيت ڤرݢي ممڤوس

    ReplyDelete
  63. baca je lh..nk marah2 buat apa? ni pun 1 pengatahuan juga buat yng dah kahwin..apa lah positif lh sikit...

    ReplyDelete
  64. blog pen Patah Blog sex

    ReplyDelete
  65. BODOHNYER ORG YG DUK MAKI2 ADMIN NI..., DAH TUE GI KLIK BUKAK WATPE... BANGANG ABADI..!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku suka komen ni..betul tu..thumbs up!

      Delete
  66. Pasang bearing kat konek... Bini syg...

    ReplyDelete
  67. cuba bg komen yg mmbina dr memaki hamun org..kta semua bkn bdk2 la nk gadoh2 cmni..klu bnda ni slh tegur cara baik..bkn maki hamun

    ReplyDelete
  68. orng yng komen atas nie sumer giler

    ReplyDelete
  69. tu dia...kalau bab komen...

    ReplyDelete
  70. jadi jadi ! haha

    ReplyDelete
  71. fuh mmg best,.. aku bru je bg bf aku bce trus die bt kt aku,.. best gile,.. tq admin,..

    ReplyDelete
  72. X habis2 nak gaduh. Org sesama islam berbaik2.

    ReplyDelete
  73. Ustaz Farid Ravee sendiri cakap, sekiranya dia belajar ilmu Islam dari orang melayu.. sudah tentu sampai sekarang dia tidak akan mendapat hidayah. Orang melayu banyak benar songehnya.. Berfikir kadangkala tidak rasional dan seperti jakun. Saya cakap melayu sekarang, bukan melayu dulu.

    ReplyDelete
  74. huh...ramai yg comment...haha...

    ReplyDelete
  75. kite semua ada akal untuk fikir mana baik mana buruk...pilih mana yang baik dan yang buruk..jadi sesiapa yang rasa post admin ni teruk, abaikan je lah...x perlu bace sbb mmg ni utk pasangan suami isteri je...ni semua ilmu..

    ReplyDelete
  76. bang...sakit bang...sakitttt...ahh...ahhhh!!!!!!

    ReplyDelete
  77. pehal yang atas ni..==''

    ReplyDelete
  78. haha.. dia tgh praktis la tue.. :3

    ReplyDelete
  79. adkh post ni pling byk komen ? why2 ? hhaha . agk2 lhaa nk post benda ni kt tmpt umum pun ,, smua umur tgk .. dah lhaa tjuk "5 zon berahi utama wanita" tergugat imam . hahaha . ltklha cption juz untk y berkhwin ke .. ni dh terbce , mst nk thu kesudhn cerita jgk . heheh -_- . pe kate orng bawah ?

    ReplyDelete
  80. dr sudut negatif, mmgla akn byk blaku maksiat sbb nk try bg yg blm kawin. tp cb fikir dr sudut positif, bnde ni blh jadi salah 1 drpd blkunye penceraian. salah satu tau. so kita ade akal n fikiran.. Allah bagi free kt sume org.free tau xde deposit duit,so gunalah untuk bfikir. mane baik mane buruk tpulang pd saudara saudari.. tepuk dada, tanya iman.. pada aku, admin langsung x salah.. woi! aku bkn admin.x kenal pn admin ni sape.sumpah! chill..

    ReplyDelete
  81. *elakkan penceraian. silap.soriiiiiii hehe

    ReplyDelete
  82. ha ha ha ha ha..!!
    betul tu rasyid..
    admin tak salah langsung pun...sebab admin kongsi tips tuk orang yg berkawin...yg blum berkawin tu nk wat lucah..terpulang lah sendiri...sbb Tuhan bg akal..mana yg baik dan buruk lah..
    aihh...

    ReplyDelete
  83. good info admin for those who married...

    ReplyDelete
  84. sapa nak lick pussy saya???? saya sangat2 perlukan lelaki utk lick pussy, nyonyot tetek saya n main ngan saya.. saya nak org yg pandai henjut kuat2... nak yg besar dan panjang... 2-3 org main sekaligus pun ok sbb suka...

    ReplyDelete
  85. hahahaha pantat! pecah perot aku bace comt2 nih..

    ReplyDelete
  86. bab lucah panjang berjela org komen... damn u all...

    ReplyDelete
  87. aku suke bace comment2 dr bace article tu...hahaha...mcm2 ragam...perkataan "bodoh" mesti ade.....

    ReplyDelete
  88. apsal kat entry ni byk sgt komen..
    ramai yg baca pastu gado2 -,-

    ReplyDelete
  89. yang komen semua perempuan . malu ler tu sebab nnti kena rogol macam tu.. msti nak lagi. wakakaak

    ReplyDelete
  90. ilmu bkn ade kpda buku je..tips ni bgus utk psgn brkahwin so pikir positif r ckit.. admin xpost artikel ni pun kalo dah bdak tu nk lakukan zina tetap wat jgk.. boleh bpikir..tip ini untuk eratkan kasih sayang hubungan suami isteri.. xsalah..

    ReplyDelete
  91. yg atas yg bawah semua sampah . aku je bagus sbb takda komen lucah. hahahaha sampahh u all !

    ReplyDelete
  92. gilo set2 nim... nok mapuh derah.. pui la!..

    ReplyDelete
  93. apahal yg atas tu? nk maki bagai kt admin? dh bce tu syp je lahh... sakit

    ReplyDelete
  94. ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^


    Korang sume kt atas ni aku doakan supaya korang sume menjadi hamba Allah yang soleh dan solehah. Amin

    ReplyDelete
  95. Dah habis gadoh ?
    Bguslah !
    Selamat Hari Raya ! Maaf Zahir dan Batin !

    ReplyDelete
  96. Salam 1 Malaysia.!!

    ReplyDelete
  97. Alhamdulillah...dah aman dah....amin..rakyat bersatu!!!

    Sian admin..xsalah pun...

    ReplyDelete
  98. hehehe...hahahaha...korang smua yang komen2 sampai gadoh2 buat aq pecah perut....aq pandang sekilas je post tu tak sanggup baca,korang smua lawak giler.hehehe..

    ReplyDelete
  99. aq baca tajuk je yang lain pandang sekilas,tak nak jadi giler sex alias buduh penjahat macam korang komen lucah2 sampai gadoh2 benda ni

    ReplyDelete
  100. yg maki2 smue xde otak,dieorg ni smua ckp leebih,tp nty test gak tq admim for info ni

    ReplyDelete
  101. berahi -_- aku actually xphm mksud word 'berahi' nih :3 dh bukak n baca,,okay,,baru tu -_- adohhh,,,nsib lh aku x tanya kt papa apa mksud 'berahi',,kalau x maybe aku dh kena panggang xDD ciss,,okay2. jgn lh maki aku yer :3 bahasa aku terok nih,,peace ? :D aku juz x tahu mksud 'berahi' je,,

    ReplyDelete
  102. Info menarik...jadi yang belum kahwin tu cepat2 ler kahwin.. Kahwin tu sunnah nabi.. :)

    ReplyDelete
  103. kalau niat baca positif thinking tak apalah...

    ReplyDelete
  104. adik terbace, sampai habis.. adik try kat kakak masa kakak tidur.. tengok kakak layan je.. best katanya.. adik pun layan, 5 ke 6 kali kakak pancut... fuyyooo... nak lagi..!! nak lagi..!! kakak mintak adik wat lagi.. hahaha

    ReplyDelete
  105. hahaha..lawak btol la

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri