Cerita Lawak : Seks Dalam Tandas!
Home » » Cerita Lawak : Seks Dalam Tandas!

Cerita Lawak : Seks Dalam Tandas!

97 Comments

Masa : 8.30 Pagi

Tempat : Kelas Tkn 6 Melur
Situasi : Pelajaran Bahasa Melayu. Cikgu Sahab meminta pelajar menghuraikan pendapat dan pandangan masing-masing mengenai tajuk "Kenapa Remaja Melakukan Maksiat Dalam Tandas Awam"

Sharifah Aina Binti Jeffry Anas : pada pendapat saya, remaja yang sanggup melakukan maksiat dalam tandas adalah dari kalangan mereka yang tidak berkemampuan menyewa bilik hotel.

Zakaria Bin Mohammad Khuzairi : Saya tidak bersetuju kerana ada diantara mereka yang datang dari golongan berkemampuan tetapi masih melakukan perkara sedemikian.

Khairil Osman Bin Abd. Rahman : Menurut firasat saya, remaja tersebut berada dalam keadaan kelam kabut. Tak sempat cari hotel. Dan sebab utama yang lain, mereka buta tentang agama.

Sofri Sufian Bin Ahmad Azlan : Saya tidak bersetuju bahawa pelajar tersebut buta tentang agama.

Khairil Osman Bin Abd. Rahman : Kenapa pulak? bukankah umat yang melakukan maksiat sebegini sebenarnya tidak tahu atau tidak menghayati pendidikan agama?

Cikgu Sahab : ( bertanya kepada Sofri Sufian Bin Ahmad Azlan) Mengapa kamu tidak bersetuju dengan pendapat Khairil Osman Bin Abd. Rahman?

Sofri Sufian Bin Ahmad Azlan : Sebenarnya mereka amat arif dengan agama. Sebab mereka tahu yang malaikat TIDAK akan masuk tandas. Oleh itu, jika mereka melakukan maksiat dalam tandas, malaikat tidak dapat menulis amalan buruk yang mereka lakukan.

Cikgu Sahab : ?!!

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

97 comments:

  1. x lucu pun main2 dgn agama cmtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Admin ni mohon d pijak sbena ny...

      Delete
    2. Admin mmg suke ketengahkn hal2 seks dan skang nk main2 dgn agama pulak.syabas

      Delete
  2. Tula pasal!!wt main bnda cmni..kt mana2 pn malaikat tu b0le je tulis amalan buruk baik kte..anytime/anywhere

    ReplyDelete
    Replies
    1. Admin ni mohon d pijak sbena ny...

      Delete
  3. ini menyentuh sensitiviti agama..

    ReplyDelete
  4. siapa yg tak belajar agama sebenarnye..main2 perihal agama..

    ReplyDelete
  5. y promote cite ni y bute agama sbnrnye.. mmpermainkn agama

    ReplyDelete
  6. Hahaha... Lucu sbb, x lucu.... Kena ada lah..... Pui!!....

    ReplyDelete
  7. Admin yg bodo dan cetek ilmu...ADMIN BODOOOOOOOOOOOO!!!!

    ReplyDelete
  8. admin otak lembu

    ReplyDelete
  9. Bodoooo..... Yg abadi......admin

    ReplyDelete
  10. bodoh dan bangang punya admin ....
    baik ko mengucap blk.sebelom mati kapir.
    nak joke pon guna otak lah .....

    ReplyDelete
  11. jangan lupa 2 malaikat yang Allah tugaskan di kanan dan kiri bahu.. dan jangan sesekali lupa Allah tetap MELIHAT apa yg kamu kerjakan walaupn orang lain tak nmpak.. agama jangan buat lawak, bro

    ReplyDelete
  12. astaga xbaik main2kn agma tw dosa

    ReplyDelete
  13. admin yang buta tentang agama.

    ReplyDelete
  14. secara sedar atau tidak, admin menidakkan kuasa Yang Esa,

    ReplyDelete
  15. level of stupid : grand masterr...

    bangang nk mmpos admin ni

    ReplyDelete
  16. siapalah ajar malaikat tak masuk tandas..kesian..

    ReplyDelete
  17. MALAIKAT X TAU ALLAH TAU...

    ReplyDelete
  18. bodohnye la..ko dlu xsklh ke..mak bpak ko xajar ke...ko ingt bagme 2 bleh d prmaenkn ke..banggang..puiiiiiii..ad otak pkai la..

    ReplyDelete
  19. kepada admin Penpatah.Blogspot. kau jangan sesekali main2 tentang agama...apa ke bangang ko ni...

    ReplyDelete
  20. admin, kau jangan bodoh sangad setan.. delete post ni lah sial.. ada hati nak suruh copy paste lawak bodoh nih

    ReplyDelete
  21. X terfikir aqal aku cmne admin berani post lawak nie. Siap x delete lg walaupun lepas ditegur.

    ReplyDelete
  22. jangan lah dimainkan dengan hal2 yang sedemikian.....kita mesty menjaga sensitiviti kita sebagai umat Islam..ini adalah suatu penghinaan...

    ReplyDelete
  23. Kesian kerna daif tentang agama

    ReplyDelete
  24. admin ni bodo tahap lembu. elok sembeleh jer raya2 korban ni.. bt sate! pui!!

    ReplyDelete
  25. ape la admin agak2 r nk wat cite lawak pon..bab agama jgn dimain2kan

    ReplyDelete
  26. blog ni byk blue je

    ReplyDelete
  27. Bodoh..buat main2 pulak ngn agama

    ReplyDelete
  28. berdosa besar tau!!!!

    ReplyDelete
  29. jgn la mara sgt,cbe perhatikan pensyarah2 byk mengaitkn isu dalam selimut ble mmberi syarahan.sbgai tujuan untk menarik perhatian agr tdak mbosankn para remaja mdgrnye..tetapi..isu dalam selimut ni cme brlngsung slame bbrpe mint shaja dan tdk trmsuk atau brkaitan kpda isi penting dripda ap yg dsmpaikan.

    ReplyDelete
  30. walaupun malaikat tak masuk bilik air, kesalahan dua ekor tu tetap dicatit dalam repot kad -

    ReplyDelete
  31. Jgn laa jd jahil sgt bodoh oiiii...

    ReplyDelete
  32. eleh nk hina orang pon brpada-padala.. stakat ltk nma anonymous n maki2 org bek x payah. brani blakang ja.. mmng la x baik main2kan agama cm ni. yang bodo tu sofri sufian dlm cita ni.. kta bca pn kta taw dia yg salah. so xpayah la ikot..

    ReplyDelete
  33. Hambik ko, xde sorng pun sokong.. mmg bangang abadi.. remove jer la post ni, kang ramai lak yang xberdose yang bace.. abadi tol la...

    ReplyDelete
  34. Jangan main-main dengan hukum-hakam agama

    ReplyDelete
  35. memang tak lucu pun..

    ReplyDelete
  36. bodoh...mainkn2 ugama..

    ReplyDelete
  37. memang bodoh pun..

    ReplyDelete
  38. binatang btl kmu biar la admin nk buat apa, ada admin kesah? Suka aty mau maki tontolou btl kmu!!

    ReplyDelete
  39. blog macam nie.. kawan tahu siapa punya! dalam fesbok dia selalu post bende yg sama! Bawa bertaubat!

    ReplyDelete
  40. Unlike je blog ni... Fb dia sekali pun unlike..

    ReplyDelete
  41. bodoh betul lawak yg xjd ni..dh la xjd lawaknya,main2 lak ngn malaikat..lawak2 gak,tp akidah jgn diketepikan..

    ReplyDelete
  42. butuh pak hang!

    ReplyDelete
  43. nak melawak ,melawak yg laen bole tp jgn melawak bab agama bodo!

    ReplyDelete
  44. Ksian tgk admin .. Sbr admin .. Korang ni pun satu .. Setiap manusia ada membuat kesilapan .. Ingat tu .. Korang pun ape kurangnye .. 2 kali 5 je ..

    ReplyDelete
  45. sangap nya penulis citer nih... kalo malaikat x de dlm tandas, x de kes orang mati & bayi mati lam tandas, x wujudnya doa masuk tandas, & belum tentu aku hidup ke x sbb byk kali jumpa lipan lam tandas, hanya mampu berdoa ja masa lepaskan hajat lam tandas daripada diganggu lipan...

    ReplyDelete
  46. admin ni dah bodoh tahap b***

    ReplyDelete
  47. artis K-POP ditgkp sdg memadu asmara dlm tandas bsama peminat. eh lari tajuk

    ReplyDelete
  48. admin sangat bodoh sebiji mcm b**i

    ReplyDelete
  49. its time for unliking this stupid page....

    ReplyDelete
  50. Admin bodoh n fffffko..xde cite lean ke??sume cter d postnye yg da berkulat n basi..ketinggalan.yg mnmpaknye agi tolol nye post bnda cmni

    ReplyDelete
  51. Kt luar cmne ea agknye admin banggang n sial nie?msti bodo,selengge n slalu kna buli..psl tgk ape yg d post n share ni kite pn da blh agk da cmne orgnye.lg 1 die wt xtau org boodoohhh2kn die,agk2 die suka kot.PASAI E2 LA TERJADI BERBERRRBANGGANGG ABADI.ksian aku tgk....tp aku respek gak kt ko,psai ko ni jns thn maki,last2 org bgi kaki.bbbhahaha

    ReplyDelete
  52. Yg komen admin bodo tu lah yg bodo sebenar nye...
    Sebenarnye admin nak bg nasehat melalui bende ni....
    Gelabah la korg ni....sume nk tunjuk bagus...tp yg nampak nye semue xbgs...ingat dakwah tu ade beribu cara...ini salah satu cara...so...jelas korg ni masih lg jahil....(cetek ilmu...)

    ReplyDelete
  53. Jawapan tepat...sebab depa kafir, org buat maksiat tanggal iman, bila tkdak iman kafir laaa, org kafir kan pengikut setan, tandaskan tempat setan, sebab tuu depa buat maksiat kat dlm tandas, kat tempat boss depa....

    Camtu jawabnya

    ReplyDelete
  54. x lawak p0n...admin gile sex

    ReplyDelete
  55. caya la admin...hahaha

    ReplyDelete
  56. Agak2 la admin bodohnya///kang

    ReplyDelete
  57. Apsal semenjak dua menjak ni ko bnyk post bende2 bangang erk admin?gila traffic ke??

    ReplyDelete
  58. Lu bole main2 pulak ek...bengong!

    ReplyDelete
  59. cite lawak sebenarnye ni.. tp cite ni x abis hurai.. admin patut sensitive.. pengajaran citenye ditinggalkan, cume yang bodoh je dkluarkan.. cam admin jgk.. jgn jd yahudi admin oii.. freemason ke.. jgn rosakkan akhlak kengkwn... puiii

    ReplyDelete
  60. Kalau nak bagi rating , saya bagi 9/10 kelucuan cerita ni. tapi bila habis baca cerita ni dan baca org org yg komen ni saya bagi 20/10. APA LA BODO TIADA TANDINGAN pengkritik yg bagi komen kata admin hina agama. Ada ka? Ni kan cerita Lucu supaya kau org terus komen. jadi ada kesan la crita lucu ni kannn.

    ReplyDelete
  61. Anonymous 1/11 /2012 23:48 paling kelakar

    ReplyDelete
  62. memang malaikat x masuk tandas la.. bangang tol korang nie.. tp amalan yg kita buat dlm tandas 2 ttp d tulis sebab Allah maha melihat lagi maha mengetahui.

    ReplyDelete
  63. lawak ke?????

    ReplyDelete
  64. wa rasa comment2 di sini lebih kelakar dari crita yg dismpaikan.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha aku stuju sgttt !!!

      Delete
  65. ..admin gilaa seks..tajuk cmwer cm kimak..puihh!

    ReplyDelete
  66. bengong siott admin··

    ReplyDelete
  67. kelakar la sangat kan??pikir dulu sebelum nak tulis sesuatu..

    ReplyDelete
  68. admin ubah mula lawak bodoh ni..

    ReplyDelete
  69. Dah korang tau bende pon citer pasal seks.. yg korang dok bace tu pon kuat iman ke? Aku rase tok imam xde nk bukak page ni ... x perlu la nak memaki hamun sgt and x yah nk bangang sgt ...

    ReplyDelete
  70. HUDUD..kasi rejam same dier..sape bawah aku gay

    ReplyDelete
  71. Semua yg bace same jer,sye je tak sebab saye tak bace pun haha..laksanakan HUDUD jom kita rejam

    ReplyDelete
  72. nk ak glak smpai esok pagi ke hape....

    tak lawak la budus.....

    men2 psal agame....

    ReplyDelete
  73. Admin ni memang loser for life. Gile sex, takde sensitivity agama, copy paste sebijik2 article org lain. The worst kind ever la

    ReplyDelete
  74. it's not funny dear admin. the joke is too much. kindly remove this post.

    ReplyDelete
  75. Pdn muke admin kene kutuk..post lg citer yg bukan2

    ReplyDelete
  76. bahasa2 yg digunakan untuk mengkritik pun dah nmpk tahapkebijaksanaan pengkritik....x da ka bahasa yg indah skit klu ye pun nk menegur....Bg aku ok je admin ni pnya cter...bkn dia mempermainkn agama...dia bg nasihat....yg mggelabah x tntu pasal knpa....

    ReplyDelete
  77. mempersendakan agama ..
    takde moral of the story langsung ..
    terdesak nak buat lawak ka admin sampai nak mempersendakan agama ??
    fikir2 laa sebelum nak post sesuatu ..

    ReplyDelete
  78. dah la tu..korang ingt Korang bgs sngt ke nk maki2 org..Lw tau sngt sAl agama Knpe maki2 org?!mcm die tu bgs sngt..

    ReplyDelete
  79. admin bangang

    ReplyDelete
  80. yang korang nak baca sangat kenapa haha bangang sangat!!!

    ReplyDelete
  81. Fakkkk admin yg cm anjing .. peaceee yooooo

    ReplyDelete
  82. Bg aku sume bodo bangang. Admin bodo korang yg maki hamun admin pn bodo sial. Pantang slh skit nk hine, nk fitnah org no 1. Baik bab politik baik bab agame. Nme nye pn segmen lawak, tulis bapak bsr xphm lg ke. Admin pn 1, sial da tau rakyat malaysia ni jenis cm ikn pirana tungu mangse wat silap, yg g klua isu sensitip wat ape. Sume bahlol, tongong.. 1 phk hipokrit baik tp pd hakikatknye nk bunuh sesame s' dri dn 1 phk lg tongong konon dgn niat nk wat lawak tp xjd sbb slh plh topik. Mcm mne melayu nk b'satu klau asik nk gado bab agame je. Mcm mne org nk tgk islam 2 indah klau asik org yg b'agame islam b'gado krn islam gk. Tahap anjing kacok babi sulam cagu kaki la korang ni, 2 yg suey celake sial dek korang la yg lahanat. Pppuuuiiii... Malu r malay.. Puuiii..

    ReplyDelete
  83. INI SUME POYO,MULUT HINE ADMIN POYO,ADMIN NYE POST YG NI POYO,SUME ORG (kecuali aku :) ) pon poyo :P

    ReplyDelete
  84. watak2 kat crita tu ada pngalaman sex dlm tndas sbenarnya.tu yg dorang tau tu

    ReplyDelete
  85. hmmm... ---> http://bit.ly/1dozO79

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri