Fantasi Isteri Ketika Melakukan Hubungan Seks Dengan Anda
Home » » Fantasi Isteri Ketika Melakukan Hubungan Seks Dengan Anda

Fantasi Isteri Ketika Melakukan Hubungan Seks Dengan Anda

23 Oct 2012 173 Comments


Fantasi Isteri Ketika Melakukan Hubungan Seks Dengan Anda - Setiap wanita mempunyai fantasi masing – masing ketika melakukan hubungan seks. Mereka rangsang diri mereka melalui fantasi yang berada di fikiran mereka. Fantasi bagi isteri anda ketika melakukan hubungan seks adalah kehendak dia iaitu sesuatu yang dia sangat inginkan dari anda. Jadi, mengetahui apa yang isteri anda fantasikan boleh membantu anda untuk mengetahui kehendak sebenar isteri anda diranjang. Apabila anda tahu kehendak sebenar isteri anda, sudah tentu lebih senang untuk anda memuaskannya.

Mengikut kajian, ada dua perkara utama yang selalu wanita fantasikan ketika melakukan hubungan seks iaitu:

Perkara pertama : Mereka fantasikan seluruh badan mereka di rangsang ketika hubungan seks

Ketika melakukan hubungan seks, isteri anda biasanya akan setkan (mindset) atau fantasikan di dalam minda mereka bahawa seluruh badannya di rangsang oleh anda. Mereka sangat inginkan seluruh badan mereka di sentuh, di cium dan di belai dengan kasih sayang. Oleh itu, anda lakukan apa yang perlu untuk rangsang seluruh badan isteri anda. Saya pasti jika anda berbuat demikian terhadap isteri anda, dia akan alami nikmat yang luar biasa. Usah gelojoh dan terburu-buru, lakukan dengan kelembutan dan penuh kasih sayang. Kunci utama adalah anda perlu tenang dan usah risau ketika melakukannya. Sikap yang tenang akan membawa anda untuk mudah melakukannya. Untuk melakukan hubungan seks yang klimaks, pastikan anda bermula perlahan dan sedikit demi sedikit tingkatkan kelangsungan tindakan anda. Rangsangan yang berjaya adalah bermula dari ‘gear 1′ hingga lah ke peringkat yang lebih tinggi. Anda tentu faham apa yang dimaksudkan disini.

Perkara kedua : Mereka fantasikan anda akan menyetubuhi mereka dengan bersungguh – sungguh

Apabila saat bermulanya hubungan seks, isteri akan fantasikan anda akan menyetubuhi dia sehingga dia letih dan tidak berdaya lagi. Jadi, sebelum melakukan hubungan seks, pastikan anda bersedia dan cukup rehat, dan stamina yang konsisten kerana ini adalah perkara yang di ingini isteri anda. Jika anda letih berehatlah atau tidur terlebih dahulu. Hubungan seks yang elok juga berlangsung pada pukul 2-3 pagi, pada ketika anda terjaga, kerana anda akan berasa segar disamping susana yang sunyi tanpa gangguan. Hargai setiap tubuhnya dan berikan belaian yang sepenuhnya untuk meningkatkan lagi keyakinannya. Keyakinan juga perlu ketika hubungan seks supaya isteri bersemangat untuk melakukannya. Hormon dalam badan akan bertindak balas dengan cepat bila keyakinan ada dalam hubungan seks itu, dan ini memberikan kebahagiaan kepadanya. Oleh itu, jika anda melakukan hubungan seks dan menyetubuhi isteri ana dengan bersungguh-sungguh, nikmat klimaks akan dapat dirasai bersama, dan memberikan impak yang diingkan olehnnya. Ramai suami gagal memahami situasi ini dan hal ini menyebabkan isteri berasa bosan, tertekan, resah, dan dingin kerana apa yang diingikan tidak dapat dipenuhi. Ramai isteri tidak untuk memberi tahu masalah mereka kepada suami kerana

risau suami akan berkecil hati atau marah. Masalah ini boleh mempengaruhi kehidupan seharian isteri anda. Dengan itu anda haruslah peka dengan situasi ini dan berusahalah bersungguh-sungguh untuk memenuhi keperluan nafkah batin nya dan penuhi keinginan fantasinya.

Kedua – dua perkara di atas sentiasa bermain di fikiran seorang isteri apabila mereka di setubuhi anda. Gunakan ilmu ini untuk memuaskan isteri anda. – Kuat Batin

173 comments:

  1. sye sbgai wife skong pe dngan cdangan admin....hope para suami kt lua sne 2 phm ...

    ReplyDelete
  2. Saya sokong 100%...

    ReplyDelete
  3. huuuu..xsabar nk kawin..

    ReplyDelete
  4. X sabr nak kawin lg 3

    ReplyDelete
  5. My husband pandai puas kn I! I like that!ooohhh

    ReplyDelete
  6. My husband kuat nafsu..3 kali sari kdg dia nk..mmg puas..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang hebat you ahhh..... apa fantasi liar you.... heehe

      Delete
  7. suami i skli main mcm2 gya dia nk buat..lyn jelah,dia puas i pom puas hihihi..

    ReplyDelete
  8. kebahagiaan rumah tangga terletak pada hubungan intim suami isteri :)

    ReplyDelete
  9. Ni x sabar nak cri ayam cina kt bndar bah. INI KALI LAH...............................

    ReplyDelete
  10. My husband memahami i.. Kalau i tak puas.. Dia akan ajak kawan kawan die datang rumah gang bang i.. Bestt sangat sangat.. I love u bie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ni gila ke pe? Astaghfirullahalazim....

      Delete
    2. umur brpa...nk juga

      Delete
    3. ape punya bini la ko ni...

      Delete
    4. terbaik la laki akak mesti akak suka kan teroskan lg usaha itu

      Delete
    5. Ala..kowg pcye ke yg anta ni pmpn?aku ase dye ni laki.

      Delete
    6. Mmg pondan ni punya komen.. Very sure..mana ada isteri mcm tu... Kalu 'ayam'n pondan adalah!suka la dia..wakakakak

      Delete
    7. Ini besa nya sifat2 pondan ni bkn wife tp i rasa wildlife ni...hehehe

      Delete
  11. tu bukan bie dah, tu babi nama nya.. hak puih

    ReplyDelete
  12. Tak wat macam yang admin suruh pun wife I dah puas sampai kene tutup mulut dia. Kalau wat cam admin suruh, camne le ye?

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Den ada....

      Delete
    2. wat dgn saya lah ....

      Delete
  14. baik u cpt2 cri suami,lpas tu mntak ngn dia 5x shari,puas hati tau..

    ReplyDelete
  15. tak sabar rasanya nak buat dkat bakal isteri saya..

    ReplyDelete
  16. Korang ni bangsat!!!!

    ReplyDelete
  17. Yg tulis komen bajet isteri tu sbnrnye sume lelaki,x sabar nak kahwin,pompuan kat internet mcm2 nak tapi kalau kat luar baik mcm la otak suci x penah tahu pasal hal2 ni bagai

    ReplyDelete
  18. ok gak kan nk try r kt cikaro baru aku ni

    ReplyDelete
  19. nikah la cepat2. zina tu seburuk2 jalan. semoga bertaubat kalau yang pernah terlanjur tu.

    ReplyDelete
  20. suami i slalu ajak member2 dia rogol i.... pasal i ni kuat seks.. dah puas dia baham i , dia plak tengok kasi member2 dia puaskan nafsu diorg..

    macam2 skill ada best3...

    ReplyDelete
  21. ni mesti smuq lelaki..lawak sial komen korg

    ReplyDelete
  22. Admin yg GATAL....
    Xda benda lain kerrr nak bincang???
    masalah gaji x naik kerr....tambang teksi mahal kerr....ada gak pedahnyer....

    ReplyDelete
  23. I fantasikan batang negro..sbb batang nye besar berbanding batang suami i..suami i xphm ape yg i inginkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mintak suami hg jolok dgn lutut dia.cukup besaq x? hahaha

      Delete
    2. wakakaka!! mcm sial komen siamang2 neh

      Delete
  24. Mcn harem komwn2 korang...wakaka

    ReplyDelete
  25. Kalau dh kawin nikah la cepat2..x payah buat maksiat..neraka la tempata anda..selamat beramal ya..

    ReplyDelete
  26. hahahhaa baca komen lgi best dr post ni... mcm2 perangai!

    ReplyDelete
  27. i sebagai suami ptotnya diatas
    tp.,i yg jd ladang kt isteri i..
    i pon pelik..
    FYS..saya suka perempuan yg berbulu-bulu
    peace yooo....

    ReplyDelete
  28. harap komen2 yang dikeluarkan biarlah beradab.. inilah tanda2 kenapa gejala punca hati mati.... dan instituisi kekeluargaan rapuh.

    ReplyDelete
  29. Neraka trm insan yg xkawal nafsunya...tanda besar kiamat da ada...pikirlah sendiri manusia..kelak binasa

    ReplyDelete
  30. pkat bngang+bngsat.. 5 kli larh.. 10 kli larh.. ajk mmber join skli larh.. pkat rmai2 mcm hram prgai.. than prasaan ak bce komen korg..

    ReplyDelete
  31. aiyoo..xde makne semua 2.. zahirkan kasih syg dgn betul,klu setuju nk buat- p lh..
    jgnla publish2 khendak nafsu 2 kt sini. .

    ReplyDelete
  32. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Klik sini-Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.<-Klik sini

    ReplyDelete
  33. ni apa plak step rich nie?

    ReplyDelete
  34. bca komen ja pon dh wat aq tegelak...hahahaha..mcm2 perangai betoi la manusia2 la ni...

    ReplyDelete
  35. Komen mcm2..gelak saket perot aku..bodoh pon ada

    ReplyDelete
  36. Isteri saya bahagia di dalam dakapan saya.. beliau mengatakan dayungan saya hebat..

    ReplyDelete
  37. sakit x sex d mlm ptama..?

    ReplyDelete
  38. haihh....poning palo den bace komen karut,mengarut,mencarut korang ni....

    ReplyDelete
  39. haha...cm harem korg komen..

    ReplyDelete
  40. suami akak suke wat skill kapal layar..mmg best rase cam kat laut je .... korang cubelah... akak sudah anda bile lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak cube try skill tongkang pecah..msti senak smpai ke ubun2..wakakak

      Delete
  41. akak... adik nak cuba ngan akak boleh? tesating dry run dlu....

    ReplyDelete
  42. sedapnya mengamput

    ReplyDelete
  43. "skill kapal layar"???...ganas betol akak kat atas ni :)

    ReplyDelete
  44. walao.. amik positif geng.. aku baca komen pn gelak je laa :)

    ReplyDelete
  45. hahaha...org kt cite pasal sex no 1...ayat xnak kalah smua...haktuii

    ReplyDelete
  46. Haram jadah....

    ReplyDelete
  47. Ckap cte sex laju ye.. Ai dunia2.

    ReplyDelete
  48. Nak best sex pas nikah la....leh pancut dalam ahahahaha

    ReplyDelete
  49. My husband lg best...x ckup die pnyer,timun dgn terung die bg i tau...lazat sgt,terjerit2 i tau...luv u sygg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai,lau betul pom tak perlu gtau kat cni ,mana sifat sorg pompuan ?,tak malu ke gtau aib sendiri kat umum ?fikir fiir lh

      Delete
  50. aku pun perempuan tpi xdela nk komen mcm korang. teruk perangai.

    ReplyDelete
  51. Suami i lg dasat sblum men dia letak minyak kapak dlu..aduh... Sakti tau... Tp klu ingat2 mcm best pulak..

    ReplyDelete
  52. hai awek kat ats! dah kawen belom? hehe

    ReplyDelete
  53. awek atas mane?? -.-

    ReplyDelete
  54. yang komen "aku pon perempuan" tu lah. hehe

    ReplyDelete
  55. belum. nape tnye?

    ReplyDelete
  56. nak no boleh? hehe

    ReplyDelete
  57. Ahahahahah okbye :p

    ReplyDelete
  58. Bf aku biasa pkai gambir srwk...bez giler....4hari xpncut lgi...organism jgn ckp r brp kali...sedehhhh....

    ReplyDelete
  59. Orgasm la bengap.. Organism pehal?? Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakak!!!! paling lawak skali komen yg ini

      Delete
    2. ko ingat blajar sains kat skola ka...hahaha

      Delete
    3. komen pling lawak cam sial,HAHAHAHAHAHA

      Delete
    4. haha...organism tuh adik beradik mekanism...

      Delete
    5. hahahahahhahaha!

      Delete
    6. Haha, lol XD organism pon bley, sah dlu slalu ponteng kelas sains!! XD HAHAHA

      Delete
  60. haha...mcm sial je korng nieh...aiisshh..

    ReplyDelete
  61. Haha...ada yg sgaja bg komen melebih2 ni..nk bg hati yg bersih(konon) tu panas...

    ReplyDelete
  62. giler!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  63. Replies
    1. i loike...

      Delete
    2. kalau husband i lagi best..adik ipar, abang ipar, kakak ipar semua join sekali hantam i satu family..mmg best..tak silap hari tu nenek n atuk uolls pon ada..

      Delete
  64. Nak tahu perangai syaitan..mereka akan menceritakan perihal mereka berzina..sapa2 yg suka ckp perihal pasangan seks masing2 sama ler cam setan nih..malu sket yek..

    ReplyDelete
  65. Komen macam bangsat seko2.. haha..

    ReplyDelete
  66. Papa kuat mama gembira..Oyeaah.!!

    AAAUUM.!<3

    ReplyDelete
  67. oooo... yeahhhhh....

    ReplyDelete
  68. Hahahaha, aku tak baca pon yg admin post, aku baca komen yg lawak2 ni. Adehhh, sakit perut aku menahan gelak. Hahaha. Lawak2 maharaja lawak

    ReplyDelete
  69. mcm haram komen korg sekor2......skit sial prut ktawa.... jem

    ReplyDelete
  70. 99% post smua laki

    ReplyDelete
  71. siot je doe komen2 ni...tgelak guling2 ak..hahaha adoi mcm2

    ReplyDelete
  72. hubby i lsg x paham i..klo nk men tuh..dia cuma taw kocak terus jer..xder pon nk foreplay dulu ke..klo dia rajin pon dia slalu romen lidah i pastuh isap tetek i n then terus kocak..xderpon nk cumbu sluruh badan i sebelum berkocak..ermmm..mmg jemu..i sbg isteri mmg betul dan setuju dgn post admin..wlopon isteri tuh mmg mcm da puas sgt da bila berkocak ngn suami dia..lg2 klo si suami bertahan lama tp klo dimulakn dgn foreplay yg lama n bez mesti lg bez gler..hahahaha...

    ReplyDelete
  73. mula2 je seks tue best.. lama2 jemu.. bila jemu? cr yg lain .. hahaha .. inilah manusia yg x sedar diri dan x tahu bersyukur.. byk benda lain yg boleh d fikirkan berbanding seks

    ReplyDelete
  74. baca korang punye komen lagi power drp cerita isteri nie....pecah perut komen para jantan yg nyamar jd pompuan HUUUUUUUAAAAHAHAHAHAAAAa.....INI KALI LAH segala batang negro bagi gangbang....poh kay mah!!!!

    ReplyDelete
  75. okey aku pompuan, aku nak hubby aku nant dlm stu moment wktu main tu die tnung mata aku, pastu bile masing2 dh puas die kucup kening n dahi aku.pastu ckp trma kasih.

    ReplyDelete
  76. ish3... ape la kome ni... cube positif sikit.. jgn salah kan admin yg post ni.. dy post hanya utk share. n bnyk nye laki yg berlakon pompuan.. yg berlakon tu majority x kawen lagi.. aq yakin.. n kat sini ade ke pompuan? hehehehe.... meh name fb... hehehehe

    ReplyDelete
  77. adoh...lawak betol la korg nie...yg xsabo nk kawentuh...cepat g amekk borang kt pjbt agama. nikah teross...xyh nk berdayong2 sgttt laaa...

    ReplyDelete
  78. ahahahhaa xmalu ka gtaw hal lam kelambu kt umum??? mana sifat seowg wanita ? malu la sikit ...

    ReplyDelete
  79. 2 bukan wanita 2 , mostly jantan . .

    ReplyDelete
  80. I tengok bontot keta pn dah stem..ntah la..sek d mana2

    ReplyDelete
  81. Hehe..lawak korang ni..pokcik pun nak syer gak..pengalaman memantat lebih 40 tahun..pokcik skrg guna style pam beskal kat mokcik kau..stail lain dah borink dah...nak tahu guono style pam tayar beskal..nt pokcik bgtahu...

    ReplyDelete
  82. Org skg cepat nah game...atok dulu mase wat ngan nenek korang...jejak 2 jam...lepas atas katil kat bawa katil..pas bawah katil main kat kerusi....ade skali atok urut bebirt atok kasik besor...menjerit2 nenek korg suke...sampai skg atok kesian tgok yg baru kahwin tak tau nikmat suami isteri..

    ReplyDelete
  83. Org skg cepat nah game...atok dulu mase wat ngan nenek korang...jejak 2 jam...lepas atas katil kat bawa katil..pas bawah katil main kat kerusi....ade skali atok urut bebirt atok kasik besor...menjerit2 nenek korg suke...sampai skg atok kesian tgok yg baru kahwin tak tau nikmat suami isteri..

    ReplyDelete
  84. pok cik atas ni hebat betol .. wakakaka ,, style pam basikal tuuuu ... fuuuu LOL xD

    ReplyDelete
  85. Lu olang suma manyak chee sin la ini balang pun mau cakap ka

    ReplyDelete
  86. Mcm sial..ad pulak skill pam tayar basikal...

    ReplyDelete
  87. tergelak sorang2 aq,hahaaha! :D

    ReplyDelete
  88. ya benar apa yg di fantasikan oleh isteri ketika melakukan ... tp laki tak pernah paham tak pernah nak beri sepuasnya.. dok dia jak yg puas....

    ReplyDelete
  89. My husband lg best...die maen dpan blkang..abes sume lubang die masyuk....terjerit2 i tau...xkua bilik 3ari...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lubang hidung pon dia main???

      Delete
    2. lobang bekas jerawat pon dia balun

      Delete
    3. Lubang jamban pun sama.. Asalkan lubang.. Hari tu pilir dia trsangkut kat tube moto.. Pngil bomba kasi potong.. Skrg dia jd ppuan

      Delete
  90. kalau korang pompuan kawin dgn aq,,sure ko x terlayan nafsu aq..wakkak 18 kali lai la

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa barang 18 kali... aku boleh 30 kali lah...ko boleh lawan ke...haha

      Delete
    2. Ak boleh 32 kali.. Lembik pun bole lg smpai esok lusa
      Makan pn kat situ

      Delete
  91. seriously,,,,
    komen macam harem :P

    ReplyDelete
  92. yg komen2 mcm haram jadah 2 JANTAN...agak2 la..

    ReplyDelete
  93. Bhahahahaha! Sakit perut aku bace komen sorang2 .. Lawak dol!

    ReplyDelete
  94. Hubby i the best .. he knoes when im cuming each time w're hvng sex .. dy tidak memaksa, dayunan , hentakan yang memang tepat ke pangkal rahim, skill yg perfect . Oral sex kami yang mantap ..

    Hes the best i ever had ..

    ReplyDelete
  95. lawak btl komen die org....

    ReplyDelete
  96. Aku lagi best wey, kt tempat kje aku byk bangla, myanmar da aku kje kan stu2 kt dlm stor, pergh x cukup, cina pon aku gode, shari, bole kate 3 kali gak aku g stor, membontot pergh sedap2, klu nk call I 9- 223 5583 liyana.... xkisah btg kecik ke besar, jnji byr...

    ReplyDelete
  97. suami I jolok depan belakng ~~ Sedap siut ,ade sekali die nk jilat ,tapi I suruh die kasi batang dulu,sweet kan ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. i mase main dgn bf i...die jolok lubang bontot i dgn sex toy pasuh masuk batang kt pantat i...ermmmm syok taw...double rase...malam ni nk main lagi tpi bf i jauh laaaa...ermmmmmmmmm

      Delete
  98. manusia yang betul2 perempuan takkan semudah itu buka aibnya sendiri..99% komen kat atas nie memang dalangnya LELAKI yang buat..perempuan ada sifat malu..bukan macam lelaki yang tak tahu malu ! Ingatlah agama sikit..hidup kat dunia ni x lame..bila-2 masa Allah boleh cabut nyawa hamba-Nya..sy yg bace ni pun rasa sangat malu..malu coz ade yg mengaku perempuan dan memalukan kaum HAWA sendri sedangkan dah terang2 bkn wanita yang komen semua tuh..haishh..Lelaki oh Lelaki :(

    ReplyDelete
  99. aku habis mase duk bace komen2 bodoh+lawak babi ni

    ReplyDelete
  100. i mase main dgn bf i...die jolok lubang bontot i dgn sex toy pasuh masuk batang kt pantat i...ermmmm syok taw...double rase...malam ni nk main lagi tpi bf i jauh laaaa...ermmmmmmmmm

    ReplyDelete
  101. maka, celakalah semua golongan yang sanggup memalukan diri sebagai anonymous id.. "sesungguhnya, demi masa, manusia dalam kerugian, kecuali orang-orang yang beriman"..setiap apa yang ditulis, maka itulah yang akan disoal pada hari pembalasan..jika dosa tulisannya, maka dosalah dia mendapat..bila izrail datang memanggil, jasad terbujur di atas pembalingan..seluruh tubuh akan menggigil,terkujur badan dan kedingingan..

    ReplyDelete
  102. mlm yg indah utuk kulit betemu isi dan isi betemu urat maka mendayung la si suami sepuas2 nya apa yg di ingin si isteri ayuh lambung kan batu lonjatan anda ke dasar lautan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิ

      Delete
  103. kaki porn ramai

    ReplyDelete
  104. Hahahahaha adoiyai..

    ReplyDelete
  105. bini aku mintak skill helikopter thempas skali i.c.u kne blasah dgn aku...skrg aku xleh nak lampiaskn nafsu serakah aku yg rakus n buas nih...air mani aku lam telo nih tgh membuak2 mcm lava gunung berapi dah nih......aduhhhhhhh.....sapa2 yg rela hati sedekahkan se"game"...sblum tu amik insuran dlu...

    ReplyDelete
  106. gila babi komen kat atas ni..keras perut aku..

    ReplyDelete
  107. alah xpayah buat yg kat atas..janji hayun laju je mesti tercungap

    ReplyDelete
  108. ada 1 lg cara la bini suke..cer try sontot depan smbil jari hantu cucuk lubang bontot beliau..gerenti bini xtau nak gie depan ke blakang..yeahaaa..

    ReplyDelete
  109. kpd suami di luar sana kalau nak main lama x payah makan pil..cuma setengah jam sebelum main minumlah air suam or panas ckit dr suam...satu liter..pasti air mani lambat keluar...main 2 jam pun blh..cubalah..

    ReplyDelete
  110. Kepada isteri di luar sana kalau mahu..besar kan suami punya batang Rm300...4 kali injection.Rm500..8 kali injection.Rm1000..20 kali injection..antara isi dan kulit..AMARAN JGN SEKALI-KALI INJECTION KEPALA.SEBAB KEPALA ADALAH ISI..NANTI SAKIT RADANG PARU-PARU..INGAT TU.Org buat besar nie berpengalaman 28 tahun.org yg buat nie ada dua org di malaysia..kalau nak boleh buat temu janji.X lama buat x sampai setengah jam...blh guna selepas 6-7 hari..

    ReplyDelete
  111. Kepada isteri di luar sana kalau mahu..besar kan suami punya batang Rm300...4 kali injection.Rm500..8 kali injection.Rm1000..20 kali injection..antara isi dan kulit..AMARAN JGN SEKALI-KALI INJECTION KEPALA.SEBAB KEPALA ADALAH ISI..NANTI SAKIT RADANG PARU-PARU..INGAT TU.Org buat besar nie berpengalaman 28 tahun.org yg buat nie ada dua org di malaysia..kalau nak boleh buat temu janji.X lama buat x sampai setengah jam...blh guna selepas 6-7 hari..

    ReplyDelete
  112. Jgn risau bahan di gunakan adalah herba2..bukan silikon...

    ReplyDelete
  113. aku dah main ngn rmai pompuan..smpai lunyai pepek diorang aku kejekan tp smpai skrg diorang merengek nak batang aku..well batang aku saja dah 10 inci..mau x tergila..aku ni la lelaki gagah yg tinggal..

    ReplyDelete
  114. Batang besar x semestinya keras bro. Lembik pun pe guna. Cuba cecite skit.

    ReplyDelete
  115. Semua Anonymous bodo blake

    ReplyDelete
  116. Lelaki suka cita pongpang sesama lelaki,tp bila dgn pasangan, hummmmm.ckp mcm batang besi last last jd batang pensil 2B je?byebyela.lebih baik aku tdo mimpi kucing aku beranak lagi satu.

    ReplyDelete
  117. bodo komen yg mengarut ats2 ni! g kawen je la oiiii!

    ReplyDelete
  118. Mengucap panjang aku baca komen korang. Malulah kecek huduh mcm tuu

    ReplyDelete
  119. www.seksiwife.blogspot.com

    ReplyDelete
  120. Saya takde isteri

    ReplyDelete
  121. http://pengakuanbenar.blogspot.com/2009/11/sering-membayangkan-isteri-melakukan.html?showComment=1417045324261&m=1#c7689155059152778157 try baca komen dalam best woo bagi nak wife diorang main dgn lelaki lain...sahaja!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri