Gadis Cantik Tapi Tangan Berbulu Lebat
Home » » Gadis Cantik Tapi Tangan Berbulu Lebat

Gadis Cantik Tapi Tangan Berbulu Lebat

57 Comments
Pada pendapat korang, adakah gambar ini hasil editing photoshop saja atau benar-benar wujud? antara nak percaya atau tidak, namun tak mustahil ada kan..

Kalau boleh, tak nak lah awek macam ni..geli wei hahaha..


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

57 comments:

  1. boleh cye kot...!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak lebat sial hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

      Delete
  2. kuasa ALLAH...sya prcaya.apapon bley jdi. :)

    ReplyDelete
  3. dah biase jumpa ngan omputih cmne

    ReplyDelete
  4. ala bulu jer pown admin nih! SIOT TOL!!

    ReplyDelete
  5. telebih hormon testosron..kecian dia

    ReplyDelete
  6. admin ni x bek ska mngaibkn orng,,,,
    bnda ni normal la..
    taw la dia licin j kn,,,
    huhuu

    ReplyDelete
  7. awek aku pon bulu lebat...oke je....fyi,org mcm ni banyak kelebihan taw

    ReplyDelete
  8. bulu pon bulu la..klo muka cantik xda hal laa..haha

    ReplyDelete
  9. Geli ap ke jadahnye kau nie admin...dh 2 kjadian Allah..bknnye dye yg mntk nk jd mcm 2...admin nie x baek kutuk org mcm 2...bongok lh org yg hina n kutuk org mcm nie...org mcm nie lh ad klebihan nye....xpyh nk mgaibkan org lh

    ReplyDelete
  10. benci aku dgn admin ni.

    ReplyDelete
  11. Ak lg benci ngn admin nie..mcm xde bnde laen nk persoalkn

    ReplyDelete
  12. bulu atas bawah Lebat x apa

    ReplyDelete
  13. alah admin..bulu bwah pon xcukur ckp org lak... BENCI GILE NGAN ADMIN!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan takat bulu bawah, bulu bontot pun tak cukur.

      Delete
    2. admin licin...geli I...xrela tauu...

      Delete
  14. ADmin Jelous sebab Admin Xde Bulu Hahahahahah!!! tu pasal la Admin Duk Kutuk2..Werkkk!!!

    ReplyDelete
  15. mmg ada.. org ckp ppuan bnyk bulu kat tgn kuat blowjob hahaha

    ReplyDelete
  16. ok ape awek ni

    ReplyDelete
  17. Ala takat bulu tu takde hal la. Pegi jer wax kat salon ke buat laser ke dah settle.. Yg penting hati mesti mau baik bro!!

    ReplyDelete
  18. Blu admin belah bawah lg lebat...... wkwkwkwkwkwkwkwk

    ReplyDelete
  19. Ngko nk cipta bulu pn xmampu lg nk kutuk kjadian Allah..xmalu ke kutuk pencipta sndr??tolong la

    ReplyDelete
  20. awek berbulu bagi aku seksi....daripada licin jer...tak best

    ReplyDelete
  21. ok apa ada bulu.... boleh wat geli2

    ReplyDelete
  22. apsal geli plak nk dapat awek cmnih? dh allah swt yg kasi,, kite mana bleyh menafikannya?? peliklah admin nih??!!

    ReplyDelete
  23. butuh admin.. yg ko nak bukan tangan tak der bulu.. tapi pompuan tu.. hati dan perasaan tak boleh ditukar ganti dengan bulu yg lebat..

    ReplyDelete
  24. mcm ne klau ketiak berbulu lebat??

    ReplyDelete
  25. Admin takyah nak geli sgt la..kurang tau lebih seseorg tu Tuhan yang kurniakan... Jgn geli sgt la...nanti dapat Isteri macam nie tau

    ReplyDelete
  26. awek yg ada bulu kat lengan tu sexy .ahaaa .daripada botakk je takda buluuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  27. chihhihhi.... lawak tul komen2 ni smua. mmg ada owg yg tgn ada blu roma yg lebat. tp tu smua bkn msalh. sbb ad llaki yg mmg suka pmpn yg cmtu. mnusia taste tk sama. mnusia mmg unik kejadiaannya.

    ReplyDelete
  28. X baik tau admin mgaibkan org..nti aib sendiri terbuka..semua tu ciptaan tuhan..

    ReplyDelete
  29. X baik tau admin mgaibkan org..nti aib sendiri terbuka..semua tu ciptaan tuhan..

    ReplyDelete
  30. bulu tu ada fungsi trsendiri..bodoh punya admin
    setiap yg Allah cipta ada fungsi dan klbhan nya sendiri...jgn suka aibkan org,nnti tkot diaibkan di sana!!

    ReplyDelete
  31. alahai Tuhan bagi seseorg tu ada lbih ada krgnya..mjr xcct je..

    ReplyDelete
  32. i mmg ske gadis berbulu lebat...mantap.

    ReplyDelete
  33. Mmmm salah ke bulu tgn lebat?sapa nak. Tp kalau da ada?? Nak wat mcmna

    ReplyDelete
  34. benda ni pun pelik ker??? hairan saya...

    ReplyDelete
  35. Bangang admin ni, bulu tu boleh buang laa, lg pon org kalau na cari istri bukan tgk pde bulu, tp tgk pade hati!!!ikhlas ke tak!!

    ReplyDelete
  36. Tau xpe,
    lg satu nak ngate admin bodoh, bangang,
    cam lah korg 2 baek sgt,
    tegur cara elok2 xleh ke

    ReplyDelete
  37. mcm nie admin ckp cantik??? Mcm lelaki je, xde taste btol...

    ReplyDelete
  38. kalau dah dari lahir macam tu nk buat macamane? biarlah dye asalkan tak mengganggu orang.

    ReplyDelete
  39. saya berbulu lebat. xder masalah pun

    ReplyDelete
  40. ciptaan Allah jgn dihina..

    http://ysmcdn.com/share/my/2511/3104046

    ReplyDelete
  41. nk kawin ngan org...bkn ngan bulu,hahahah

    ReplyDelete
  42. Tak mati pon de bulu kt tgn..cm la admin nie xde bulu lgsg..bengong

    ReplyDelete
  43. Tak stim tgk pempuan ada bulu ni..haha

    ReplyDelete
  44. minah salleh memang ade macam ni

    ReplyDelete
  45. Kalau korang nak tahu, berlambak kat luar sana tu org lelaki yang suka pompuan yg ada bulu roma kat lengan. Bukan yg kasar macam jantan tu, tapi halus dan gebu bila disentuh. Kalau gadis yg berbulu roma kat lengan tu buat apa nak malu, itu kan salah satu kelebihan korang. Orang macam aku ni, nak cari isteri pun yang ada kelebihan camtu. Kalau korang tak percaya korang cubalah search ....hairy arms girls....berlambak.....siap ramai lagi peminat....percaya tak percaya, percayalah........

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri