GADIS THAILAND YANG SANGAT CANTIK DAN COMEL
Home » » GADIS THAILAND YANG SANGAT CANTIK DAN COMEL

GADIS THAILAND YANG SANGAT CANTIK DAN COMEL

104 Comments
GADIS THAILAND YANG SANGAT CANTIK DAN COMEL | Kecantikan wajah gadis Asia memang tak tertandingi dan sangat mengagumkan. Gadis Thai ini sangat cantik dengan tubuh yang proporsional ditambah lagi dengan kulitnya yang putih bersih







104 comments:

  1. Msh cantik n anggun lg gadis indonesia..
    dr kulit hitam manis sampe putih seputih muatiara smuanya ada d indonesia. Itu krn indonesia merupakan negara yg memiliki ragam suku n ras terbanyak d di dunia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk bakul angkat sendiri...perasan la hang,lu ingat betina indon 2 ctk sgt!pui!

      Delete
    2. Pun byk wanita indon yg sukakn uang... Gilak kali cewek indo nih

      Delete
    3. U tk ska dwet meh..slhkh lae diprg mencari uang dgn peloh sndiri..tu pon nl di kata ..bak kate org tgok n crmin diri sndiri dulu pasti up to you nk wt ape..

      Delete
    4. Cewek indo sama jntan indo mcm gampang.

      Delete
    5. Indonesia anggun ? WTF ! Muntah pelangi aku . Semua berkarat jea aku tgok .

      Delete
    6. sume ada kelebihan masing2 kot...huu

      Delete
    7. awek indon cantek??, kat bawah tu dah ar busuk! puih!

      Delete
    8. naper mesti ade komen bengap ni???

      Delete
    9. kat thailand jantan pon boleh jadi lebih cantik dari wanita indon ler...tak percaya tengok video ni...

      http://www.youtube.com/watch?v=ayNEJlYjDh8&feature=share

      Delete
    10. indon byk penyakit

      Delete
    11. thailand banyak pondan siot!!!!!

      Delete
  2. ni betul2 tulen ke? hehe

    ReplyDelete
  3. Cuba bayangkan muka dye masa berak sembelit...hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha....

      Delete
    2. Hang ni takdak keja lain dah kaaa......

      Delete
  4. ak rsa orang indo ngn malaysia...org malaysia cun lagi...kta bnyak dr keturunan arab n thailand....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy sdiri org malaysia dan mmg sy akui org indon lebi cantik dr malaysia.terutama org melayu mmg x cantik,yg cntik harapkn muka mix saja.klu yg ori melayu nak muntah aku tgk.hodoh,kulit gelap,bibir hitam,hidung penyek,bau busuk sgt

      Delete
    2. Malaysia cantik ?? Indonesia pun ada keturunan Belanda juga ok . Jika dibandingkan dengan artis Malaysia dengan Indonesia , aku lebih rela pilih artis Indonesia . Tengok sajalah dalam tv tu ... hahaha ! Artis lelaki Malaysia takda pun hensem ? Yang jerawat berketul-ketul banyaklah ...

      Delete
    3. dua org atas aku anjing..jenis puki berkurap..
      pegi mampos la sama kau punya indon...fap..fap..fap...fap..indon girl...
      ahhh,,,ahhh,,,ahhhh...ahhhhhh :)

      Delete
    4. gadis melayu malaysia suka gedik posting maut dlm pesbuk konon comel tp meluat sy tengok...sudahlah hitam..,sy org malaysia mmg akui cewek indon lg mulus putih..,kalo tak percaya lihat sj pengacara di tv indonesia...bandingkan dgn pengacara malaysia haaa..mmg jauh bezanya..

      Delete
    5. hang bohong pa..hg tu oqang indon dok menyamaq jadi orang MALAYSIA pulak... puiiiiiii

      Delete
    6. yang komen2 ni semua cantik/tampan ke idok? hahahaha. sebok duk gaduh tp muka sendiri lupa nk cermin.

      Delete
  5. tak payah la nak puji negara masing2, cantik tak cantik yg penting amalan..cantik tahap dewa pun tak guna klau perangai tak cantik...............

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju!!!!!

      Delete
    2. Xlawa mna pn....lani nk cantik duit ada smua blh buat..pembedahan plastic boleh ubah mcm2.hidung,mata,pipi,dagu,mulut,body..tp xkn kita sggup.biar cantik tulen..brsyukur ja apa yg Allah bg...bermegah cantik nnti tua berkerut jugak.

      Delete
    3. yela..bukan ke semua ciptaanNya mmg cantik..xpayah ubah apa2..watp cantik tp hati busuk?cantik tp x bijak?x kemana kalo harap kn CANTIK aje...

      Delete
    4. BETUL-BETUL.I NAK TAK NAK KOMEN I NI ORANG MALAYSIA INDONESIA.DUA NEGARA BERCAMPUR.JADI NO KOMENLAH.

      Delete
  6. wanita paling cantik adalah mereka yg munutupi anggotanya daripada dipandang bukan mahram . mereka khususkan kecantikan mereka untuk suami mereka . alangkah indahnya wanita ini~

    ReplyDelete
  7. Wah ni law main ngn die pancut kt mike die ni msti bnyak gile air keluar mmg puas!!!.thanx admin utk gmbr2 yg menaikkn nafsu syahwat kami sume dan skang tanggungla ko dosa ktorg sume.hahaha.beskn admin?.hahaha

    ReplyDelete
  8. macam GF Shinji Kagawa jer...

    ReplyDelete
  9. cantik wak lu.......mekap boleh la....

    ReplyDelete
  10. Cantik macam mane pon kentut busuk jugak...

    ReplyDelete
  11. cantik agi awek aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu awek ngko org melayu mmg x cantik

      Delete
    2. Khahakhahaaa

      Delete
  12. Wanita paling cantik adelah bini p.m k .. Rosmah, , , sebab ape tu aku x tahu lah.. Sbab aku baca artikel jek..... Peace

    ReplyDelete
  13. Apa guna rupa cun, tp x pandai nk cebok...

    ReplyDelete
    Replies
    1. you ni tak abis abis ngutuk orang.

      Delete
  14. bapok kt sna sbijik cmni...bhaya ooo...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..lagi area sane mmg kos pmbedahan plastik murah...

      Delete
  15. pompuan ker tu???mane tau kalo tersilap...haahaa.....jgn marah just joking

    ReplyDelete
  16. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Klik sini-Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.<-Klik sini

    ReplyDelete
  17. aiikk?? step2Rich ada lagi kat cini? dah banyak step ko masuk kat blog ni. tak Rich2 lagi ka??

    ReplyDelete
  18. ade org ckp gmbar ni naikkan nafsu syahwat... tapi yg yg die pegi tengok tu buat pa?!!

    ReplyDelete
  19. Lawa2 pown da xde dare wat pe..

    ReplyDelete
  20. Lawa2 pown da xde dare wat pe..

    ReplyDelete
  21. kecantikan itu hanya sementara..

    ReplyDelete
  22. Luaran da cun dalaman ape tah lg...

    ReplyDelete
  23. hahaha.. lawa betul.. tgk ni MAKAN RAMBUT 1.8 KG

    ReplyDelete
  24. Muka biase sgt

    ReplyDelete
  25. AWEK INDON LAGI LAWA KONON, YE LAH TERLEBIH LAWA TU YG MAJORITI NYA JADI MURTAD TU KAN AL MAKLUM LA LAWA SANGAT LA KATA KAN, NAMPAK SANGAT LAWA KE MUKA JE TAPI HATI NYA BUSOKKKKKKKKKKK WOOOOOOOO

    ReplyDelete
  26. mana2x negara pon ada perempuan cantik la...

    nie kalo bukak terjulur batang size 4inch...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha entah2 pondan. . kn. .

      Delete
  27. Hahahaha biasa jerk kot..

    ReplyDelete
  28. Biase je pun, mcm muka ni banyak sgt kat dunia ni. Gadis arab yg berpurdah jauh lebih cantik tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke...kalau pakai pudrah bukan xnmpk muke ke..huhu...

      Delete
    2. yeke...kalau pakai pudrah bukan xnmpk muke ke..huhu...

      Delete
    3. yeke...kalau pakai pudrah bukan xnmpk muke ke..huhu...

      Delete
    4. SNsyu tp muka awk lg hodoh dr pmpn ni.blueerrk.klu pmpn tu sederhana,awak yg kurang cntik dr dia apalah agaknya gelaran?hodoh ke?hahaha

      Delete
  29. nenek aku lagi cun..lagi cantik..puiiiii..

    ReplyDelete
  30. secantik mana pun kalau aurat tak jaga nampak hodoh. tak kan bawa ke akhirat.

    ReplyDelete
  31. Cantik mcm mana pun mati kene makan ulat jugak ...

    ReplyDelete
  32. tuhan kata kite xad hak nk mnilai seseorg itu...hnya bdiam dri shja..itu lebih elok....sape lah kite utk mnilai...:)

    ReplyDelete
  33. tuhan kata kite xad hak nk mnilai seseorg itu...hnya bdiam dri shja..itu lebih elok....sape lah kite utk mnilai...:)

    ReplyDelete
  34. tuhan kata kite xad hak nk mnilai seseorg itu...hnya bdiam dri shja..itu lebih elok....sape lah kite utk mnilai...:)

    ReplyDelete
  35. die mmg la xttup aurat...sbb die non muslim...xkn la nk paksa org mnutup aurat...artis muslim d dunia ni pun sy tgk x ttup aurat...kata dlm tv ckp blom bsedia utk btudung wal hal dlm islam mmg wajib btudung...hurm pelik pelik...

    ReplyDelete
  36. die mmg la xttup aurat...sbb die non muslim...xkn la nk paksa org mnutup aurat...artis muslim d dunia ni pun sy tgk x ttup aurat...kata dlm tv ckp blom bsedia utk btudung wal hal dlm islam mmg wajib btudung...hurm pelik pelik...

    ReplyDelete
  37. die mmg la xttup aurat...sbb die non muslim...xkn la nk paksa org mnutup aurat...artis muslim d dunia ni pun sy tgk x ttup aurat...kata dlm tv ckp blom bsedia utk btudung wal hal dlm islam mmg wajib btudung...hurm pelik pelik...

    ReplyDelete
  38. apsal nak tanggung dosa ko plak
    sape suh gi tgk
    ckp x pikir lngsg

    ReplyDelete
  39. sekali pandang mcm awek ak je.

    ReplyDelete
  40. 2 kali pndg mcm ex awek aq plak..

    ReplyDelete
  41. Yang malaysia tu datang dari indon jugak. Lol...

    ReplyDelete
  42. kecantikkan kat thailand bkn bole caya sgt..samada plastic surgery dan noks2 jerr..hehe..

    ReplyDelete
  43. cantik mane pun bau juga taik dia

    ReplyDelete
  44. Abislh Admin...tnggong dose kitorang...

    ReplyDelete
  45. lau suh isap batang mst best ni...then pancut lam mulot...perrgghhh....tp for sure pantat mst xketat da ney...

    ReplyDelete
  46. Kalau masuk Islam aku rse lgi comel... dpt msuk syurga plak tu

    ReplyDelete
  47. Awek2 dan Bebeh2 dari SABAH terbaik setakat ni kalau dekat Malaysia..

    ReplyDelete
  48. Lawa cmne un msok kubo tingal rangke gak rupe un t same je nan bangse dowg btol x?

    ReplyDelete
  49. Yg kat atas tu, klu msk islam, confirm msk syurga? So, melayu2 kt cni y beragama islam sume msk syurga la wlpn ckp lucah2? Pk pkai otak la bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang yang bru convert msok islam bgaikan bayi yg bru lahir .suci tanpa dosa.kalau2 plak org 2 mati esok luse,mati dlm keadaan bersih,memang sah2 syurga tmpt dye.2 maksod anon kat ats2 2.

      Delete
  50. Kawe knal dio nihhh sokmo mari aloh golok nieee tino lorong blake geting

    ReplyDelete
  51. admin gila,, post ppuan jer sllu....

    ReplyDelete
  52. stok mlancap lam bilik air....

    ReplyDelete
  53. Ohw, ya ke? Klu camtu, sume agama pon sama gk, klu akhlak baik n pape sumenya baik, mmg ditmptkan di syurga, nt only islam.. Y kat sini y lahir2 islam pon tak erti jga kesucian agama islam as kebykan y comment nonsense kat sini pon perangai buruk.. Klu nk suruh bgsa lain msk islam, y btl2 islam la y kena jga kesucian agama nie.. Nie prangai korang pon cm haprak, tkt y nk convert tk jd nak convert trus- bsd on my experience la..

    ReplyDelete
  54. fuh ajak fap fap fap sedap nih..

    ReplyDelete
  55. ape name pompuan ni?...cun la pompuan thai

    ReplyDelete
  56. alahai...admin...ni awek myanmar la...try lagi cek ..

    ReplyDelete
  57. bapuk??? LoL... jom buat duit sama-sama & ajak kwn2 skali!! http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  58. arab begini byk bh..jgn muka bgla ad gk

    ReplyDelete
  59. ori ke clone ni?

    ReplyDelete
  60. kompom yg komen maki-memaki ne rupa nya hodoh2 kn..ahaha

    ReplyDelete
  61. Admin
    Please update your forum regularly, We have found many of the comments here are controversial and not following the rules suggested by the two states. We are independent and we are more than able to take action without giving you further notice.

    Thanks.

    Google Sec, MY region

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri