Ini Dia 10 Penyanyi K-Pop Tercantik (Gambar)
Home » » Ini Dia 10 Penyanyi K-Pop Tercantik (Gambar)

Ini Dia 10 Penyanyi K-Pop Tercantik (Gambar)

81 Comments
Memang cantik kan artis-artis korea ni...sebab apa..??..pembedahan plastik...tak tahu juga lah..Jom kita lihat antara 10 penyanyi K-pop paling cantik di korea..cekidot...

Jessica 




Kim Hyun A




Kang Min Kyung



Seo Hyun 



Krystal 






Ahn So Hee



Jeon HyoSung



G NA



Park Hyo Min

81 comments:

  1. pergghhhh ! mantap pulak tetek G Na tu .. macam tetek aku je .. tapi aku lagi besar la .. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sengal giler.....pepek camner plak?....

      Delete
    2. Buktikan tetek ko 2 besar..hahaha

      Delete
    3. Ko laki ke pompuan

      Delete
    4. Kalau konen mcm ni, confirm lelaki.. tetek besar, perot boroi..hahaha

      Delete
  2. seoh yun adjust mata jer.. x adjust pon still cantik...

    ReplyDelete
  3. KLO MUKE ORI XPE LA JUGAK..NI KLO BEDAH BAEK XYAH

    ReplyDelete
  4. dowg natural beauty... xd wat plastic surgery pon... tuh semua make up techniques.. dgn make up, smue cantik... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, hello..jessica tu buat bedah plastic..cuba kau tgk gmbr lama..dlu pipi brsegi tau..skrg ni dh runcing plk dh..

      Delete
    2. yup jessica buad pembedahan plastic
      dya kn jongang skit,klu prsan la

      Delete
    3. btul2. jessica adalah ahli snsd yg plg kuat plastic surgery. mmg byk giler muka dia ubah

      Delete
  5. sandara park lagi lawa. ori muka sama aje dari kecik. still baby face walaupun dah dekat 30.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ! Tubetul

      Delete
  6. Jikalau Dtntukn tuhan aku mmpunyai jodoh diantara mereka, aku akan belikan mreka kain scukup2nya-
    kcian-

    ReplyDelete
  7. xde nye cantik dorg ni..make up bleh la..org cantik ni cume layak utk org yg dah la xmake dah cantik,make up ape lg...tu bru cantik.dorg ni semua kalau xmake up mcm cine mabuk xckup tido...muke2 busuk je semua..

    ReplyDelete
  8. comel tp mata hidung pipi lips n breast..semuanya fake..ini plastik bukan manusia..

    ReplyDelete
  9. gigi pun dorg betulkan jugak..pernah baca artikel kt surat khabar..n plus diorg xmalu nk mengaku yg diorg ni pernah bedah sana sini..in fact they are all fake beauty..
    nk tahu tgk la salu channel KBS kt astro tu.

    ReplyDelete
  10. tak semua mereka buat plastik laa..sesetengah jer..pa2 pun jessica n krsytal mmg hebat . adik beradik nie top 10 tercantik .. :)

    ReplyDelete
  11. org korea ni bkn cantik sgt pun,tanpa mekap gorg ni hodoh.. cantik lg awek2 kita hohoho

    ReplyDelete
  12. cantik2 pon,nnt msuk neraka jga..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ni dasyhat la.. Ada list ke nama org yg masuk neraka kat ko... Manusia ni, blm tentu lagi, hidayah bukan milik kita, tapi milik ALLAH..

      Delete
  13. Replies
    1. aku palat betul dengan manusia mcam kauu ! Ko tak puas hati diam je lahh . Lahabauuu , :P

      Delete
    2. btol...fuck kpop!!!!palat ko la kaalu nk palat..ikut r nk fuck ke pe...org bodoh n kurang kasih syg mak bapak je suke kpop ni!!

      Delete
    3. xsemestinya org yg suka kpop kurang kasih syg parents n org bodo -_- lol..minat boleh la tpi jgn lh taksub sgt :P yg korang nk kutuk2 apa kes ?? mcm lh ada org kacau ko ! :P :P

      Delete
  14. jessica n adik dia si krytal tu sma2 cantik.

    ReplyDelete
  15. eh eh..jessica bkn plastic surgery jgk ke?hmpir smua ahli kumpulan SNSD(girl generation)wt plastic surgery la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss . Slah ahli dowg buat pengakuan yg dowg pkai plastic surgery .

      Delete
  16. Alahhh,, ade yg lagi cantik seh dr dorang

    ReplyDelete
  17. btoi tu...kita t'gila2 kt depa,tp depa xtau pon kita ni wujud..

    ReplyDelete
  18. Diam arr yg fuck kpop tuh!!!...
    Menyemak je!!..

    ReplyDelete
  19. bkan ke Seohyun tu tak buat plastic surgery

    ReplyDelete
  20. darah kuar ikut idung.... lalalala...

    ReplyDelete
  21. artis korea bwah 18 taon x bleh wat pmbdhan plastik

    ReplyDelete
  22. hampir kesenua artis korea....lelaki ataupun perempuan....kebanyakan muke plastik!!!!!.hehehhe

    ReplyDelete
  23. no no,,,, snsd are nope plastic!!!!





    ReplyDelete
  24. Jessica n adik dye, Krystal mmg lawa... GNa pulak lawa baik dri segi muka n body dia... Hyun A tu nmapk lawa n seksi bbanding ahli kumpulan 4Min yg lain... Seohyun mmg lawa!!

    *x kenal plak yg lain2 tu.. hehe*

    ReplyDelete
  25. LoL ! Where's Bae Suzy & Im Yoon Ah ?!! -sigh-

    ReplyDelete
  26. plastik jew semua 2..artis kita xkurang cntiknya..original agi...i hate k-pop....majoriti muka xdelh cntik pown...smuanya plastik surgery..

    ReplyDelete
  27. muka jessica tu mcm bapok je kat jalan chow kit kalw tak make up . c(=

    ReplyDelete
  28. Lee Min Jung patut tersenarai top 10. At least research la dulu, brader.

    ReplyDelete
  29. yg last sekali 2..tarik jip trus pap...pap..pap....la...

    ReplyDelete
  30. ni bukan cantik, ni list sexy/hot. kalau IU baru cantik.

    ReplyDelete
  31. hyomin ko kata pembedahan plastik!! sama ada ko ni hodoh ataupon kuat dengki! hyomin tu mcm bff kite walaupun die x kenal kite.. hyomin mmg mcm tu sejak dari kecik lagi..

    ReplyDelete
  32. Inilh ahli neraka kelak

    ReplyDelete
  33. G Na mantap beb

    ReplyDelete
  34. KPOP FAKEE. FUCK KOREAN ARTIST ~~~~~

    ReplyDelete
  35. Siapa bilang gadis melayu tak menawan,awek melayu ramai yg xmakeup cantik ble makeup PELIK!!

    ReplyDelete
  36. asal klw artis korea je mesti ada ayt pembendahan pelastk yg artis lain mcm blh2 barat 2 x de lak ko tulis pmbenhn plstik.k'mon lh bkn semua artis korea yg buat pembedhn plastk ada gak yg natural beauty orng putih 2 lg byk buat pmdahn plastik.

    ReplyDelete
  37. semua muka palsu sbb plastik surgery.

    ReplyDelete
  38. Kecantikan yg teramat palsu..nak tau muke asli org Korea, korang pegi la melancong kat Korea..especially kat Korea Utara..mana ada gene org Korea yg bermata bulat n galak, hidung mancung, muke tirus umpama V shape..menurut pengkaji kat sana, adalah "mustahil" korg jumpe org Korea bermata bulat n galak kecuali dia ade gene kacukan caucasian...ataupun obviously she/he undergone plastic surgery. Surgery yg plg famous org Korea wat 1. Double eyelid surgery-besarkan mata. 2. Jaw surgery-potong sedikit bhgn rahag supaya bentuk muke jd tirus V shape. 3. Teeth n lips surgery. 4. Breast implan surgery..
    Itu je la sebahagian info yg aku dpt share..bkn jeles ke ape..aku dulu pun minat gila ngan artis2 korea after tgk drama Winter Sonata/Autumn In my Heart dll drama korea..sbb dr ledakan ke"famous"an drama Korea2 tu aku betul2 kagum ngan kecantikan n kekacakan org Korea smpi aku gi melancong ke sana. Bila aku dah smpi kat sana, aku heran la sbb banding antara org2 biasa korea ngan artis2 dorg memang jauh beza beb..dari situ aku dpt info dr tourist guide aku. Uncle tu ckp apa yg aku kagumi kat artis2 dorg slama ni hanyalah "plastik" semata2..so dr situ aku wat research,rupa2nye majority org Korea selatan trmasuk la grup2 KPop,pelakon,ratu cntik sumemye "plastik"..mula dr situ aku tarik balik la pujian aku slama ni trhdp kecantikan kekacakan artis2 korea slama ni. Tapi x dinafikan, bakat lakonan dan nyanyian dorg tetap hEbat. Huhu

    ReplyDelete
  39. Saya sokong ngan awak Ozihime,, org korean nie semua plastic surgery kecuali orang yg kacukan,, mata besar? itu hanya make up atau Plastic.. alaa,, org korean nie dya punya artis je cnteq.. cube tgok yg bkn artis, bkan cnteq.. dya org kafir, cnteq mcm mna pown,, ttp masuk neraka..

    ReplyDelete
  40. amik dari mane ni.. Sandara Park lg lawa la

    ReplyDelete
  41. Yoona mana pulak

    ReplyDelete
  42. haha aonymous kau comment lepas tu kau mengate diri sendiri klakala

    ReplyDelete
  43. btol,sandara park lg lawa

    ReplyDelete
  44. -,- ada yg lg lawa dr diorang kot !!

    ReplyDelete
  45. anonymous_19nov>ngko yg suka mengutuk org masuk syurga la??pergi mamposla!!korg lg la plastik..agama dh mcm bagos sgt,tp mulut bau longkang!!

    ReplyDelete
  46. ade yang buat plastik surgery, ade yang x buat

    ReplyDelete
  47. seohyun .. natural okay .. make up memang ler -.- bukan semua plastik

    ReplyDelete
  48. seohyun ori...no surgery....yang lain tak tahu...
    lg pown org gangnam undi dia sebagai wanita tercantik korea..no doubt...

    ReplyDelete
  49. Han Sunhwa from Secret lagi cun .. sbb x de buat surgery ... pastu , bile x pakai mekap pon still cantik

    ReplyDelete
  50. semua plastik....kalo dah minat sgt tu mane nak ngaku kan kan..ahaha....memg dh penah tengok pn org korea ni memg xdak pn y cantik cam artis depa....

    ReplyDelete
  51. ngok!!
    diorg bt plastic surgery ada sebb!!
    yg korg nk ngata tu apahal.
    x semestinya semua org korea bt plastic surgery!!!
    sdh la nie la kata mulut org sini kan..!!!
    klu x busuk hati mmg x sah!!

    ReplyDelete
  52. ape yg best sgt kpop ni pun aku x tau smp peminat kat malaysia smp nak tukar warga negara la,minta maaf kat artis kpop tu..pelik2...melenting2 bila kpop kene kutuk..padahal musik biasa je cume ppuan2 korea ni dressing sexy nak bg keras kote ade la..tu yg peminat kpop ni semua dari kalangan bdk2 sekolah yg banggang..lingkup bis mata pelajaran pasal dok taksub dgn kpop ni..punggah2!!!

    ReplyDelete
  53. kpop babi !!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  54. xcantik pon..dedah2 bagai..muke plastik lebih...lawa lg pmpuan bertudung labuh berbaju jubah..pndai mengaji..jaga solat..n pndai jaga maruah...sweet sgt2..

    ReplyDelete
  55. drpd dok fuck k-pop & mrh x tentu, baik masak megi kari..


    mi maggi senang dimasak lazat dimakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. megi kari mcm bulu pantat mak ko je.. mak ko mesti suke memantat gune perencah megi kn.. pastu ko pon bersetubuh ngn mak ko guna sambil salut ngn megi.. puiii

      Delete
  56. stahu aku hyuna xde plastic surgery .

    ReplyDelete
  57. hyuna gedik, jessica plastik, hyosung model bra, krystal berlagak. yang lain-II okey..

    ReplyDelete
  58. tak payah nak berlagak sangat pasal info korean artis blog penpatah nanti aku patah blog ni baru tahu korang kutuk artis korea nak buat apa
    kutuk melayu tak apa aku bagi

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri