ISTERI KANTOI CURANG DENGAN LELAKI LAIN
Home » ISTERI KANTOI CURANG DENGAN LELAKI LAIN

ISTERI KANTOI CURANG DENGAN LELAKI LAIN

36 Comments

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

36 comments:

  1. ahahah dia dh screen shot dh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bia dia screen shot....
      pompuan skang mmg tak reti nak hargai lelaki..
      pdhal suami dia askar bekorban bukan tuk istri dia je..tuk ngara..
      ksian suami dia..
      pompuan ni pikir ape yang mereka nak shj..tanpa memikirkan hati suami...

      Delete
    2. ^ thank you Mr Obvious sbb tlg translate ayat2 kat atas tu.

      Delete
  2. fake la..aku tgk kat facebook balik dia nih comedian

    ReplyDelete
  3. Pundek anon anon!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. maka anda turut sama menjadi pundek.

      Delete
  4. Fake blog ni penipu...blog ni nk publusiti murahan je puihhhhhh.aku ludah die

    ReplyDelete
  5. haha, kantoi dh die..

    ReplyDelete
  6. xksah la tpu ke x,tpi klu btol la mmg bgus sgt.pmpuan cm2 xbleh bwt jd istri lngsung.puih!!!

    ReplyDelete
  7. BLOG CAM BABI LAGI ==" :3 ,

    ReplyDelete
  8. Ape Nak Jadi Ngan Pompuan Skrang Aiseh Man!!!!!

    ReplyDelete
  9. last2 blog ni kantoi tipu

    ReplyDelete
  10. admin babi!!!

    ReplyDelete
  11. xhabis habis lagi ke admin blogserius meroyan?

    ReplyDelete
  12. admin tu post sbb suka2 je..yg korang serius maki admin nape? kalau xsuka blog nie xpyh la baca bodoh. korang hater nie mmg bodoh sesangat. lg skali. bodoh sgt.. bodoh..

    ReplyDelete
  13. bodoh...
    xsuke xyah bace...

    ReplyDelete
  14. Tau lah..kan saje2 je
    Korang nak maki ke admin knape?
    Bro , baik la korang berhenti
    Kesian kat admin , Dia pun manusia jugak
    Ade mase nak bergurau

    ReplyDelete
  15. yang marah2 to kompom betina, die org terasa sbaq die org penah curang kikikikikikih.....! @,@

    ReplyDelete
  16. blog nie x slah pon, juz bagi pringatan.. hncur mahligai impian wa kalo dpat bini camnie.. Ha2..

    ReplyDelete
  17. ntah...blog ni xsalah pn...

    ReplyDelete
  18. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Klik sini-Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.<-Klik sini

    ReplyDelete
  19. aloo Step2Rich pe bendenya kat sini. g wat tempat len.

    xyah lah duk nak maki hamun admin..ni bukan blog korang nak SERIUS..sembang-sembang ja.
    kalau dah kata admin bodoh, xyah masuk lah,korang yang masuk blog ni nak komen2 lagggiii lah bodoh.

    opss..sory...

    ReplyDelete
  20. Bangang sgt spe y maki neh..mental problem..hakikatnye,ade je situation cmni skrg..

    ReplyDelete
  21. Boooo yg backup admin BooOOoo~ blog xda reference~ main tulis je ikut suka dalam kepala~ bbBbbooo ikut suka akula nak kondem bloG ni, bukan ada property ape pun. Buat user dgn password jela kalau xtahan mantel dikutuk. Sapa agak xsuka xpayah register. Tapi admin rugi la~ bek org masuk jgk walau kena kutuk janji dpt count viewer sudah~

    ReplyDelete
  22. babi lah.. penipu

    ReplyDelete
  23. Org yg kutuk blog ni sah jeles. Dah la masuk & baca blog org, lagi mau kutuk. mcm ni punya org pn ada... kalo ko dh dpt cari fakta, ko letak jela kt komen, takyah la nk memperbodohkn org lain

    ReplyDelete
  24. Ala korang nih..releks la...korang kan dah tau,kekadang ada betulnye apa yg dia post kekadang x....anggap untuk hiburan je...soo far admin x de pun nak membusukkan mana2 pihak lagi...

    ReplyDelete
  25. korang dok maki admin ni dapat apa..dia dpat duit la budus maki pi la dia pon jnji dia dpat duit apa dia kesah..

    ReplyDelete
  26. ni sebagai pengajaran jgn curang sbb mudah nk kantoi..haha

    ReplyDelete
  27. Apa salah blogger ni?...Blog dia, suka hati dia la nak post apa pun, ada dia paksa korang baca?ada dia paksa korang percaya?...Korang kutuk2 dia pun sia2 jer, dia xrugi apa pun...

    Isu macam ni memang betul2 berlaku, amiklah yang positif sebagai teladan dan negatif sebagai sempadan, xpayahlah asyik nak hidu busuk orang lain jer, lame2 diri sendiri yang busuk...

    ReplyDelete
  28. Kalau rip off hasil kerje org lain. Memang salah la. Meh aku rip off duit ko..ko suke ke tak

    ReplyDelete
  29. klaw kowang benci blog nie, x yhlh nk menyemak

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri