Lelaki Paling Cantik Dan Seksi Didunia
Home » » Lelaki Paling Cantik Dan Seksi Didunia

Lelaki Paling Cantik Dan Seksi Didunia

79 Comments

Bagi lelaki yang terserempak dengan wanita di bawah conform jatuh cinta…tak pun terlintas di hati mengatakan wanita ni lawa betul..tetapi di sebalik kecantikan ini beliau ialah seorang lelaki…..hehehe….


























10 kali tengok pun kita kan mengatakan dia ni wanita…

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

79 comments:

  1. Replies
    1. pe bukti dia lelaki?..halkum takder punn..

      Delete
    2. jilat pepek

      Delete
  2. ahhhh..kenapa...kenapa harus lelaki...huahuahua...hahahaha

    ReplyDelete
  3. sumpah lawa gler!!!!

    ReplyDelete
  4. Wei, btl ke laki. .tak caye. . .ah tidak. .

    ReplyDelete
  5. aku nak jilat tetek dia..wakakakaka

    ReplyDelete
  6. bodo memang perempuan tunjukkanlah butuhnya ppala org buat blog merbodohkankan org jak loi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...lain kali sblom komen research dulu..jgn main bantai je cakap " weiii die ni memang popuan la weiii.." pompuan otak memang letak kat burit.. haha yang non poy pom sama bengong je ngn ko pompuan..elok2 jadi laki nak juga ada burit...ptuiiihh

      Delete
  7. suka meperbodohkan manusia ya memang perempuan

    ReplyDelete
  8. Laknaktullah... Org kafir yg giler...tp napet ada org islam yg suka tukar jantina gak...hidayat Ya ALLAH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. herm kdang2 tu bukan kehendak dia,,fitrah dye,,kalo nk mengisbatkan dye laki ke pompuan tgk la dye pilih utk jd mane 1.hadis riwayat sndri mengatakan siapa mengatakan seseorang itu sesat maka org yg mengatakan tu sesat,

      Delete
  9. gatal nk mampos org ats aq ni ^....

    ReplyDelete
  10. hahak ada buah halkum memang lelaki lh!! celaka betol

    ReplyDelete
  11. asal la dia lelakii !! adoyyyy

    ReplyDelete
  12. nafsu yang dirancang syaitan untuk menyesat umat manusia yang lemah imannya yang rendah akidah yang jahil agamanya . . LAknattullah Syaitan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau x tulis pasal die nie laki sblom nie,korang pon cair jgak kan @,@

      Delete
  13. Bgetar jntung aku doe! Nfsu3!

    ReplyDelete
  14. JOE NOJIES ke neraka jahanam lah tempat kau jika kau terus menikmatinya aku daokan kau dapat taufik dan hidayah dari ALLah S.W.T

    ReplyDelete
  15. alamak kantoi plak buah halkum kt tekak...mcm mane nk join ratu cantik kalau mcm ni

    ReplyDelete
  16. comel la gile

    ReplyDelete
  17. kat gambar no 6...kantoi buah halkum dia...lancau la

    ReplyDelete
  18. 예쁜데 ㅋㅋㅋ 남자라서 아쉬워 좋겟다야 ㅎㅎ

    ReplyDelete
  19. Step2Rich.net dikendalikan oleh Empayar Ringgit Enterprise

    Hanya dengan modal sekali RM25 anda berpotensi mendapat RM10,000 dalam masa 5 minggu sahaja!

    Untuk maklumat lanjut;
    Layari Step2Rich


    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam pemasaran produk Step2Rich.net kami,
    sebagai alternatif kepada menambahkan pendapatan anda dalam kemelut kegawatan dan kos kehidupan yang makin meningkat.

    Terima kasih
    ---
    Jom Daftar free sekarang.

    ReplyDelete
  20. Admin penah jatuh cinta kan nun pondan

    ReplyDelete
  21. klu jumpe msti ingt pompuan betul.raba2 dpt pegang batang je alahaiiiiiiiiii kempunan aku hehehehe

    ReplyDelete
  22. mak aih...lau i ni..mmg mati2 igt awek

    ReplyDelete
  23. so sweet..cantik sgt<3<3<3

    ReplyDelete
  24. cbe baca kat cni ....http://cubamasuk.blogspot.com/2011/05/lelaki-tercantik-di-dunia.html...kat citu ag rmai lelaki yg cntk2..

    ReplyDelete
  25. biar betul admin nih.manatau kalau betul dia ni pompuan.tak pasal2 fitnah org plak.tak nampak halkum pun..konpius aku..

    ReplyDelete
  26. ada proof ka kata dia nih lelaki =,=

    ReplyDelete
  27. aah,, mcam prempuan betul je.. JOM TGK MAKAN RAMBUT 1.8 KG

    ReplyDelete
  28. Tangan mcm pmpuan..fuh

    ReplyDelete
  29. lawa giler.. o_O

    ReplyDelete
  30. MEMANG PEREMPUAN LAAA!!! cuba perhati betul2 die punya pergelangan tangan, halkum, bentuk badan dll..mmg confirm ppuan 2..jgn ttipu wei!!!!!

    ReplyDelete
  31. MEMANG PEREMPUAN LAAA!!! cuba perhati betul2 die punya pergelangan tangan, halkum, bentuk badan dll..mmg confirm ppuan 2..jgn ttipu wei!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang lelaki la.. nama dia nong poy(nama pondan dia).. dan utk pengetahuan korang.. ade jugak pompuan yg jadi lelaki nama dia Yvonne Buschbaum dan sebijik mcm lelaki yg korang XKAN PERCAYA!!!...rajin2 search internet ye?

      Delete
    2. tu la...lain kali sblom komen research dulu..jgn main bantai je cakap " weiii die ni memang popuan la weiii.." pompuan otak memang letak kat burit.. haha yang non poy pom sama bengong je ngn ko pompuan..elok2 jadi laki nak juga ada burit...ptuiiihh

      Delete
  32. Ceh,pondan rupanya..

    ReplyDelete
  33. semua bodoh!!!

    ReplyDelete
  34. perghhh...lawa siot...tp apakan daya...laki plak...huhuhu

    ReplyDelete
  35. hek eleh.. ada gak manusia tak percaya dia ni laki, ni Nong Poy terkenal kot.. seronok la dia dapat jad pompuan, tercapai la cita2 ye dak nong poy oii!! macam-macam, dah boleh sedap jolok nak jadi yang "dijolok"

    ReplyDelete
  36. Replies
    1. dah dia pun asal kat siam...xkan x tau lagi kot..siam ni cmne?? rajin2 la kuar brcuty negara orang...ye

      Delete
  37. sape yang bermati-matian kata lelaki.. siap kutuk admin kata buat fitnah.... dah tentu2 seawal komen pertama dah sebut nama dia 'nong poy'

    sape yang tak percaya tu... pegi search google nong poy.

    kalau masih tak percaya.. lantak korang.... asalkan jangan meraung time malam pertama suda...

    ReplyDelete
  38. cer korang google nong poy...korang akan kenal siapa dia...

    ReplyDelete
  39. Buto ni laki.. Sah brni jamin 100% ni pompuan..

    ReplyDelete
  40. SHIT MAN, my konek is confuse now!

    ReplyDelete
  41. Saya mahu kucup halkumnyaaaaa Ummmmmp

    ReplyDelete
  42. 100% surgery mmg la cantik. . .

    ReplyDelete
  43. Nie lelaki la weyh ade halkum tu, korang tk nmpk ke? ade ke sbb nye yg die nie tunduk kebawah..

    ReplyDelete
  44. lawa siott...

    ReplyDelete
  45. pondan ni. dah bedah tukar jntina pun.

    ReplyDelete
  46. ni yg menang ratu pondan tu kan...org thai...huhu

    ReplyDelete
  47. oo,..die ni,.. sy knl die,.. nme die poy treechada, asl dri thailand, asl die ni mmg lki, tpi die da g buang anu die kt korea, pstu die g bt pmbdhan plastik, kt bdn,tgn, muke, kaki, tetek, dan anunye,.. die bt gtu, sbb dlu die slalu dejek oleh kwn2nye,.. yela pondan kan,.. pstu die ni kan sfat pondan msti mnat bnde pompuan kan,.. dan pde hri tu,.. die pon 6pak iklan kt tv, nk cri "MISS TIFFANY" pda thun 2004, pstu die pon cbe tye mak bpak die, yg die nk ubah jantina untk msuk uji bkat tu,.. mak bpak die pon bgi,.. uji bkat tu die nk cri ladyboy,.. pstu die pon g la korea,.. g ptong anu die dan lain tu,.. pastu die pon msuk la uji bkat miss tiffany tu,.. dan mnang,.. dan director2 kt thailand tu pon, amik la die ni sbgai plakon,.. slalu nye blakon sbagai plakon undangan x pon plakon tmbhan,.. tau x die da ade "boyfriend" encem plak tu,.. tpi sy x tau la "boyfriend" die tu nme ape,.. tpi yg sy tau die adlh sorang lelaki,.. ni instagram die follow la die,.. skrg ni die smakin cntik tau,.. (BONUS! pengetahuan ntuk korang yg bce kmen sy ni ialah,.. cbe korang tgok gmbr no9, ok, tau tak tu bkn lki tau,.. tu adlh pompuan,.. tpi die x bdah ape2 la,.. cme brpkain lki, suara lki, caracteristik lki,.. dan ade "awek" yg seksi,.. tpi dgr2 da ptus,.. hehe,.. tpi die ni mmg kaya,.. mmga kaya gile la,.. mcm jutawan gitu,.. tpi sy x tau plak die kije ape,. tpi die ni pon plakon jgak, plakon tmbhan,.. orang pnggil die PA TEP,..) hehe tu jela cite yg sy tau,.. hehe sye ni pon asl thailand jgak,.. tpi ade kad biru la kt malaysie,..^_^

    ReplyDelete
  48. Ada macam muka Scha dan Agnes Monica skit2 x)

    ReplyDelete
  49. hmmmm..., aq pompuan xlawa cm2..,

    ReplyDelete
  50. Fap...Fap...Fap...

    ReplyDelete
  51. Ni nong poy.. miss pondan kat thai mmg lelaki... Tapi body dia x sesexy perempuan... Peha kecik... Jgn promosi bnda2 mcm ni... Nnti jd ikutan... Masyarakat...masyaallah

    ReplyDelete
  52. arghh..pmpn ke laki ke da mcm ni isap konek pancut bgelen2 gak

    ReplyDelete
  53. kalau lelaki macamni pon tak haper jadi teman sebiik ;)

    ReplyDelete
  54. Dia bedah ape pun dia tak boleh nak pendekkan tangan dia yg panjang ukuran utk lengan lelaki lebih pjg dr prm...hahaha blom perfect lagi 100%...

    ReplyDelete
  55. tgk bentok fizikal lengok tubuh lgsong xmelambg kan lelaky,,usha jari jepp pon dg ckop,,susuk wanitaa,,,damn,,if xdew point pon jgn laa nk mention kan sesuatu yg blom psti tnpe kesaihnnye,,

    ReplyDelete
  56. Muka dia ada imbasan Agnes Monica la.. Cantik..

    ReplyDelete
  57. dkat Thailand,semua leh jdi.. haha.. jgn la bernafsu dgn pondan lak..

    ReplyDelete
  58. dia memang lelaki la.. nama dia nong poy(nama pondan dia).. dan utk pengetahuan korang.. ade jugak pompuan yg jadi lelaki nama dia Yvonne Buschbaum dan sebijik mcm lelaki yg korang XKAN PERCAYA!!!...rajin2 search internet ye?

    ReplyDelete
  59. sapa atas ak konek kulop
    DD

    ReplyDelete
  60. tngok leher dia pun da tw dia lelaki..huhu

    ReplyDelete
  61. why.........



    ReplyDelete
  62. Ini memang barangan keluaran thailand...

    ReplyDelete
  63. tgk tgn die dh tau..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri