OMG : Gambar Artis K-Pop 2NE1 Tanpa Makeup Tersebar (5 Gambar)
Home » » OMG : Gambar Artis K-Pop 2NE1 Tanpa Makeup Tersebar (5 Gambar)

OMG : Gambar Artis K-Pop 2NE1 Tanpa Makeup Tersebar (5 Gambar)

99 Comments
Gambar Artis K-Pop 2NE1 Tanpa Makeup Tersebar.
Ramai orang mengecam K-Pop 2NE1 dalam satu entri yang dipanggil "2NE1 without makeups, who are you guys?". Ini kerana rupa mereka tanpa make-up memang sangat berlainan seperti dalam dunia hiburan. Mereka ini terkenal kerana rupa mereka yang sangat comel serta fesyen yang sangat mantap tetapi kini orang ramai mengata mereka.


Via soompi.com








Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

99 comments:

  1. OMG!! Pelikny muka

    ReplyDelete
  2. ak rse bese je muke diorg...y pnting bakat...suara mntap seyh..

    ReplyDelete
  3. ini sebelum diorang debut
    ini diorang dalam latihan lah

    ReplyDelete
  4. comel2 dorang ni.. apa pun PSY lagi bagus..GANGNAM STYLE ..tgk my blogwanayu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. bigbang lagi best

      Delete
    2. exo lagi best .-.

      Delete
    3. deyyy !!!!!!!!! slipknot lagi best la LOL

      Delete
    4. jgn usik exo aku !!!!!!!!!!

      Delete
    5. exo k aku punya..!!!!!
      ko amik exo m..

      Delete
    6. sume yg kate exo aku punya tu mengada - ngada... dorang tu dah lah tak de agame... aku bukan nye nak tunjuk pandai ... tapi aku pun minat exo gak... tapi tak de lah over sangat !! mcm org atas aku ni !!! sorry kalau aku punye komen ni kecewekan korang.... aku tak berniat nak mengate korg..... yg kat atas ni.... aku ikhlas tau ...

      Delete
    7. betul tu ari ana .... aku setuju .... sume yg kate exo aku punye tu x de keje !!! mcm lah exo kenal korang !!! :)

      Delete
  5. xpala.asalkan jgn wat operation

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju! Biar lawa disebabkan teknik mekap, jgn lawa hasil dr plastic surgery..

      Delete
  6. logik la tu..

    muka asal org korea mmg la camtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nilah muke original org Korea..klu nak lg ori korg perhati la org2 Korea Utara plak..mmg takde beza pon ngan amoi2 n apek2 cina kat malaysia ni..klu dorg cantik sbb make up takpe, jgn wat plastic surgery..biar rupa x cntik, asalkan lakonan n nyanyian hebat!

      Delete
    2. agree!...

      Delete
  7. cuba cari sandara park xnpa makeup...

    ReplyDelete
  8. 2ne mmg xlawa sgt ..tp sandra park..mmg still lawa walau tanpa mekup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hul please lah.Dara tu tak cantik langsung -.-

      Delete
    2. Dara is not pretty??Dara is very pretty and fyi i'm not a blackjack but i admire her natural beauty??she is already 30 years old and still look younger and do not have any plastic surgery..check this out: ..http://t.co/Lwr0v4PKgn

      Delete
  9. fuck kpop and their fans... ...rot in hell with your infinite stupidity

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. Noob.. XD..

      Delete
  10. 2ne1 mmg la tak cantik sngt , tpi sandra park n park bom mmg cntik , walaupun tnpa makeup :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Park bom dh brpe byk dia bedah.. plastik je tu...

      Delete
  11. makeup pon ttp hodoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ………………………………,.-’”……………….“~.,
      ………………………..,.-”……………………………..”-.,
      …………………….,/………………………………………..”:,
      …………………,?………………………………………………\,
      ………………./…………………………………………………..,}
      ……………../………………………………………………,:`^`..}
      ……………/……………………………………………,:”………/
      …………..?…..__…………………………………..:`………../
      …………./__.(…..”~-,_…………………………,:`………./
      ………../(_….”~,_……..”~,_………………..,:`…….._/
      ……….{.._$;_……”=,_…….”-,_…….,.-~-,},.~”;/….}
      ………..((…..*~_…….”=-._……”;,,./`…./”…………../
      …,,,___.\`~,……”~.,………………..`…..}…………../
      …………(….`=-,,…….`……………………(……;_,,-”
      …………/.`~,……`-………………………….\……/\
      ………….\`~.*-,……………………………….|,./…..\,__
      ,,_……….}.>-._\……………………………..|…………..`=~-,
      …..`=~-,_\_……`\,……………………………\
      ……………….`=~-,,.\,………………………….\
      …………………………..`:,,………………………`\…………..__
      ……………………………….`=-,……………….,%`>–==“
      …………………………………._\……….._,-%…….`\
      ……………………………..,<`.._|_,-&“…

      Delete
  12. not even one human that God created are meant to be ugly. everyone are beautiful in their own way, what's the fuss about makeup or the bare face? dear, let's just be thankful for what we have, God loves all of us despite without makeup or not, stop putting a standars towards each other because we're always special in God's eye. im saying this just as a reminder to myself and to all of us that life is short, therefore, stop judging others, instead embrace each others gift, u insult others, its almost the same u r not satisfied with God's creation. im sorry if i hurt anyone's feeling, im not trying to be a preacher but let's just try not to condemn others, org buat kita pun mesti rasa x best, kan.peace semua.

    ReplyDelete
  13. ape nak pelik..kalo peminat 2ne1 mst da biase tgk,dlm rancangan 2ne1 tv /YG tv mmg ade tunjuk muka diorg xmake up mase latihan atau dlm concert tour. =)

    ReplyDelete
  14. muka artis k-pork mmg mcm longkang

    ReplyDelete
  15. amik ko!! ko ingt korea tu cun ker??der..melayu lagi cun lah beb!!

    ReplyDelete
  16. gambar no.5 tu,minzy blm debut lgi masi muda umr 15thun lgi,memang la beza.CL pula memang yg beza make up kat mata jee x sama TAPI SANDARA PARK MEMANG NATURAL PUNYA,DIA ARTIS KAI PHILIPINE,DAN PARK BOM NATURAL JGA.NIE GAMBAR MINZY DN CL JA YG ADA PARK BOM DAN SANDARA PARK TAK ADA.SEMUA ORG AKN NMPAK BEZA LEPAS GUNA MAKE UP

    ReplyDelete
  17. muka tak penting ,yang penting bakat diorang tu ada ..saya tgk 2NE1 TV diorang x pakai makeup pun still okay ..tapi memang sandara park dgn park bom natural muka dia ..minzy pun tak pakai make up still cute :) ..

    ReplyDelete
  18. Biasa je...hoi,muke asl mmg lh mcm tu,dh org korea,mcm tulh mukenye....

    ReplyDelete
  19. biase je,, sebelum debut mmg la x comel sgat,, tp 2 kira standard la,, cukup bgus dah diorg x wat plastic surgery,, wat p.surgery org mengata, xwat pon pon org mengata,, haish.. pening2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye syg? syg da mkn? hahahahhaha

      Delete
    2. klau tnye aku,, aku dh mkan

      Delete
  20. okay lagi 2ne1 tu ..daripada SNSD tu ada yg buat plastic surgery ..cantik sangat la tu ~

    ReplyDelete
  21. hshs . minzy yg kat atas skali tu mcm daesung bigbang ! kekeke ~~

    ReplyDelete
  22. sial ar kau,ape yg kau x puas ati sangat dekat kpop??!! bengang r!!

    ReplyDelete
  23. ntah. klu dah x tau psal kpop cbe dok snyap bleh..

    ReplyDelete
  24. hahaha...... artis kpop tanpe make-up pon jadi isu....
    artis melayu cucuk sane...cucuk sini,,,,,ok plak....

    ReplyDelete
  25. CL lg cntik tnpe mekap.. klau tak, mte die yg sepet 2 nmpk extremely sepet

    ReplyDelete
  26. waa, cute nya Minzy & Bom <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye syg? syg da mkn? hahaha

      Delete
  27. cute nyer minzy. !!! i like muka diaorang baru debut . .

    _emy_

    ReplyDelete
  28. muka mcm kne tumbuk bertubi2 hahahahaha

    ReplyDelete
  29. Yuck! macam muka ah moi meniaga itik panggang je!

    ReplyDelete
  30. melayu lg lawa la...
    tp apa pon...fuck kpop...go rot in hell...
    suck this t(-_-)t

    ReplyDelete
  31. Taik ak korang ni

    ReplyDelete
  32. korg kutuk org korea ni muka x elok , muka korang tu dh cukup cantik ker ??? ntah2 muka kau tu lg berutu dr muka diorg .. sekurang-kurang nya , diorg x kcau idopp kau .. x pyh laa nk mnambah dosa kau tu bila kutuk org ...
    aq fans kpop ok !! spa x saket ati bla org lain caci group yg kita minat ! siott

    ReplyDelete
    Replies
    1. org kutuk nabi ko marh2 cmni x agk2?tertanya2 gk aku...

      Delete
  33. lawak la korang~ nak sebarkan fitnah tp guna gmbar lama? tu pic diorang sbelum debut ok? klo buruk pun artis Malaysia still sama.. Klo x make up cntik lagi hantu kak limah xD

    ReplyDelete
  34. kalau diorg tak mke-up grenti org tak kenal..aku pun tak kenal k-pop2 nie..buang masa je..

    ReplyDelete
  35. SOri nyampuk...aku pom x minat gak Kpop... tapi aku kenal 2ne1...coz dia ade buat album dgn William B.E.P... diorang ni lebih ke arah hip hop...bukan nye cute girl...

    ReplyDelete
  36. ambik gambar minzy nagn cl (ahli kumpulan 2ne1)
    cube ambik gambar park bom ngan sandara ~ plak :P

    ReplyDelete
  37. kasihan orng orng kat atas !! tak tau youtube ke ?? diorng selalu jln tnpa makeup korng tau tak ?? klu korang ambik gmbr park bom n sandara park .. muka diorng lagi natural beauty !! gmbr kat atas lagi baik sekurang-kurangnya diorng tak buat pembedahan plastik !!

    ReplyDelete
  38. mmglah dorang nmpk hodoh.......sebab time tu tahun pertama mereka debut.....saya pernah tgk mereka tanpa make uplah......lee chea rin lebih cantik,minji gong pn sama. park bom dan sandara park semakin cantik hari demi hari....... yg korang nak kutuk 2NE1 apsal??????? SAYA wakil FANZ 2NE1 TAK SOKONG APA YANG DIKATAKAN DI ATAS!!!!!!

    ReplyDelete
  39. kalau korang tak percaya mereka cantik tanpa make up, cer korang tgk 2NE1 TV kat youtube...........saya slalu tgk mereka.......

    ReplyDelete
  40. tebalnya make up, x mampu le nak sediakan make up kalu gitu punya make up

    ReplyDelete
  41. Ish3... anti k-pop ni x habis2 dok kutuk mengutuk diorang. buang mase je. kau kutuk.. bkn effect pun kat diorang ni.. biar la diorang dgn dunia hiburan diorang. xde kene mengene dgn kau pun. x menyusahkan hidup kau pun kan? sape2 yg minat k-pop tu hal masing2 lah.. yg TAK minat tu diam2 je lah. aku pun bukan la peminat tegar.. tp aku respect diorang ni sbb usaha diorang and sbb diorang natural beauty. bakat tu penting~ diorang da bnyk buat concert kat negara luar.. ekau ado? yes betul ckp org2 di atas ni.. lain kali tgk la youtube!! jgn tahu judge org je. time kaseh~ :)

    ReplyDelete
  42. ehhh... cam muka org awam je..

    ReplyDelete
  43. korang ni,, backup bukan main lagi geng2 dari korea ni.. hahaha sampai ada mcm kna hesteria ak tgk.. tapi ade ke salah sorang dari geng k-pop yang minat orang sini?? ade?? ade pernah tengok dia guna nama orang malaysia kt FB? TWITTER?.. haha fan k-pop memang banggang.. nanti lau mati, korang suruh je diorang ni datang semayangkn mayat korang, kebumikan dalam kubur.. hal dunia je semua ni wehh sedar skitt..! ALLAH S.W.T yang maha berkuasa lagi maha agung. ada korang ingat? fikir2kanlah ada otak kan geng k-pop.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa sokong kpop, wa x tnggal pn smbhyang kt msjid, wa x pnah pn mkn bnde haram, wa x pnah pn nk sntuh2 yg bkn mhram..lu ade wt mcm tu? stakat smbhyang lopong2, x lyk r lu nk ceramah wa..minat kpop x smstinya jd mcm dyorg bro..mnat klu x lpe Allah SWT, lg baek dr x mnat tp nk call no 24434 pn ssh..xpe dyorg x mnat kt kte sbb kte x dedahkan budaya yg baek, salah kite..tp wa bkn nk ikot budaya diorg, cme amek kbaikan & pngajaran dr lifestyle dyorg..

      Delete
  44. sapa sokong kpop ni banggang..watpe nok sokong bende aloh mcm tu..x guna pun..x tolong pun korg kalo mati.sembahyang ke,mandikan ke..terlalu taksub sgt lebih2 bdk2 sekolah skg ni banggang2 belake ku tgk..pelingkup duit mak bapak korg tp keputusan exam mcm haram jadah..udah2 la sokong kpop yg sampah ni..

    ReplyDelete
  45. 2ne1 is the best band in the world

    ReplyDelete
  46. Salahkah kalau kami nak sokong kpop ni? Kacau awak punya hidup ke? Kami guna duit awak kah? Takda kan? Kami dengar LAGU bukan ikut cara kehidupan mereka. Hak individulah nak support mereka. Melayu cucuk sana sini,kenapa tak sedar? Korea buat plastic,diperbesarkan pula. At least,mereka bukan muslim. So,fikir2kanlah sebelum mahu kutuk orang.

    ReplyDelete
  47. xbaek dowh kate orng hodoh...
    japanese lagi terbaekkk originel face...
    kalaw korea kurang siket die cam chine gak ade yang cantik ade yang kurang...

    ReplyDelete
  48. Biase la tu..ape nk heran kn.. Smua org pn bla dh kne makeup pn akn brubah jgk..lbh cntk..Yg pmbedahan plastik tu bru la nk
    heran..

    ReplyDelete
  49. Tunjuk la Sandara Park..3 org ni memang biasa2 je muka..sorg lagi admin tertinggal....

    ReplyDelete
  50. msih cantek :)

    ReplyDelete
  51. x abis2 ngan bakat..blaa r aku dngr suara group t-ara ngan davichi bpok bezenye time nyanyi live ngan muzik video..fuck r bakat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuck u :)
      try cari kt utube..at least dorg nyanyi live smbil mnari

      Delete
    2. aku sokong ko..bakat laa sgt.muke dh r mcm xmndi.klu korg nk tau ade kwn aku ckp kn yg group kpop ni kn,bau busuk mse diowg tgh pegi satu hotel ni utk makan.yg pnting pmpuan key...uwekk makeup bkn main tp bau cm haram xmandi.

      Delete
  52. dorang memang x wt operation pn.presiden syarikat dorg pn ckp dorg buruk.tp dorg still femes n xkesah.dorg siap ade lagu tajuk "ugly"

    ReplyDelete
  53. still lawa..aq nk ChaeRin!!! :p

    ReplyDelete
  54. 2ne1 satu2nya kumpulan yg mempunyai suara mantap especially Park Bom.....minzy yg hebat menari suara rock, CL rapper terbaik suara pun power....Sandara suara lembut n ton yg tinggi Park Bom...cantik semulajadi tanpa plastic surgery....talented berbanding T ara, snsd....2ne1 so talented n sgt terkenal di south Korea.....English mereka juga mantap....

    ReplyDelete
  55. 2ne1 satu2nya kumpulan yg mempunyai suara mantap especially Park Bom.....minzy yg hebat menari suara rock, CL rapper terbaik suara pun power....Sandara suara lembut n ton yg tinggi Park Bom...cantik semulajadi tanpa plastic surgery....talented berbanding T ara, snsd....2ne1 so talented n sgt terkenal di south Korea.....English mereka juga mantap....

    ReplyDelete
  56. 2ne1 satu2nya kumpulan yg mempunyai suara mantap especially Park Bom.....minzy yg hebat menari suara rock, CL rapper terbaik suara pun power....Sandara suara lembut n ton yg tinggi Park Bom...cantik semulajadi tanpa plastic surgery....talented berbanding T ara, snsd....2ne1 so talented n sgt terkenal di south Korea.....English mereka juga mantap....

    ReplyDelete
  57. 2ne1 satu2nya kumpulan yg mempunyai suara mantap especially Park Bom.....minzy yg hebat menari suara rock, CL rapper terbaik suara pun power....Sandara suara lembut n ton yg tinggi Park Bom...cantik semulajadi tanpa plastic surgery....talented berbanding T ara, snsd....2ne1 so talented n sgt terkenal di south Korea.....English mereka juga mantap....

    ReplyDelete
  58. sandara park asli , CL MINZY pun tapi Bom tu rasenya dia plastic

    ReplyDelete
  59. org thailand comey sbb tu aku suke pergi thailand....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesah plak aku :P

      Delete
  60. biarlah kat diorang..janji diorang pya muka original x buat plastic surgery..

    ReplyDelete
  61. I Love 2NE1...no matter what people said* I dont Care

    ReplyDelete
  62. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  63. Hey! I just wish to give an enormous thumbs up for the
    great info you may have here on this post.
    I will probably be coming back to your blog for more
    soon.

    Feel free to visit my website :: cherry pitter bed bath beyond

    ReplyDelete
  64. Howdy! I simply want to give an enormous thumbs up
    for the good information you have got here on this post.

    I will likely be coming again to your blog for more soon.


    my webpage :: ariana cosmetic surgery & laser center

    ReplyDelete
  65. Whats up! I simply wish to give a huge thumbs up for the
    nice data you have here on this post. I will probably be coming back
    to your blog for extra soon.

    Feel free to visit my website; cosmetic surgery laguna beach

    ReplyDelete
  66. poyo btol la kowg ni..pasal mnde ni pon nk brtekak bagai

    ReplyDelete
  67. Hodoh gila nak mati aku tengok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  68. Yang pastinya muka Sandara Park yang paling cantik and ori. tengok la adik dia Cheondung tu rupa sapa kan *tetiba. kehkeh

    ReplyDelete
  69. I bet Sandara Park is the naturally pretty among them. but i love them all despite all that..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri