Serius : Ini Rupa Anak Osama, Omar Bin Laden (2 Gambar)
Home » » Serius : Ini Rupa Anak Osama, Omar Bin Laden (2 Gambar)

Serius : Ini Rupa Anak Osama, Omar Bin Laden (2 Gambar)

131 Comments
Ini Rupa Anak Osama, Omar Bin Laden.

Jangan risau, dia tak seperti Osama, dia tanpa rekod yang membahayakan.


131 comments:

  1. owg nk jdi mcm osama...mmprjuangkan hak owang islam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...bgus2

      Delete
    2. pnah jd 'wanted'? brani msuk jel? Aku nk jd OBAMA..br je menang -penggal kedua..hehehee

      Delete
    3. Wah...awan nano tue

      Delete
    4. bukan ke patut omar bin osama?

      Delete
  2. kalau btul dia ni anak Osama,apsal nama dia Omar bin Laden?bukan ke sepatutnye Omar bin Osama? ke guane?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betol2...

      Delete
    2. Hahaahah kelakar la... Korg xtau ker, kat msia jer org beria pakai nama bapak utk bin? Rata2 dlm dunia dirg pakAi nama keluarga/surname, atau tempat asal.. Cth as-siddiq, habshi... Tu semua bukan bin nama bapak. Sebab sebenar nya kta ber bin kan mak kitA.

      Delete
    3. Tp xde la bin assidiq or bin habshi...bin tu patut letak nama bapa lepasnye...N btw assidiq bukan nama family. Tu gelaran....

      Delete
    4. Bin tu maknanya anak kepada... Kalo anak osama kene bin osama la... X kire la surname die ape..

      Delete
    5. Sorry ye. Pembetulan. Kat negara arab semua ber bin kan bapak mereka. X belaja sejarah islam ke?

      Delete
    6. Hahahaa....BANGANG ABADI nie...x blajar sejarah....mujur x kata a/k (anak kepada)...upsss sori jgn marah...

      Delete
  3. osama x jhat la...dia memperjuangkan hak org islam...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak jahat kononnn.. Habis? Orang awam yang terbunuh pun tak jahat? Bodoh.

      Delete
  4. pokgak.... bin laden tu nama keluarga dia... bukannya nama bapak osama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islam mane ade family name. Bin bapak la...

      Delete
    2. tah.. kita ni amek contoh nama dri Islam tu sendiri... family name ni semuanya org Barat.. atau org Cina Jepun belah2 sana tu.. ni kta nma family sah2 amek dri sumber Barat tu yg dok sebot2 Bin Laden, bkn Osama, padahal org Barat yg silap... pstu kita lak pndai2 nak ikot. hapa jadah?

      Delete
  5. Wujud ke osama tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wujud la ngok..osama bundle sg petani

      Delete
    2. Tokey Kedai Bundle Osama7 November 2013 02:09

      sungai jagung la bodoh bangang fuker ducker sucker luther

      Delete
  6. Osama tu propaganda Amerika.. Osama xwujud pun.. Taliban pun xwujud.. rajin2 la search internet.. tim osman aka osama bin laden

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha rajin2 search internet? kau igt internet ni 100% betull.. blog ni pon bknnya betol sgt...

      Delete
  7. osama 2 barrack obama..kan lebih kurang je 2..

    ReplyDelete
  8. bengong mmg la osama 2 wujud dongok tol

    ReplyDelete
  9. Osama tu x wujud... SUme tu propaganda amerika je utk nk musnahkn islam... Adoiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. br lah.dia xtau.nti lma2 dia cerdik la tu.lpas ni klu dia rajin membaca xia reti la.skang ni dia bodo lg.kita kna sbr.jgn ikut hati.nti jd bodo gak.k tenang2,syum.tarik nafas...ok dah.sori tlepas kentut.

      Delete
  10. pandai pandai je.... aku tgk muka mcm MR Satan ada lah

    ReplyDelete
  11. tim osman tu agen cia...
    osama x wujud..
    hang suma dok kena tipu dek propaganda amerika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku oun rasa mcm tu.kalo tidak kenapa mayat osama xdipertonton pada dunia.terus dicampak kelaut.Amerika biasanya berbangga kalau dapat bunuh pengganas kononnya.Seminggu xcukup untuk ditayangkan pada dunia.Aku fikir Obama ni kira nk hapuskan watak Osama,sebelum terkantoi..

      Delete
  12. anak dia ni msty heavy metal \m/

    ReplyDelete
  13. Tak suka osama.pengganas. Sbb dia yg mulakan sume tu.smpai skg perang tak abiz

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak kau ni sama mcm org Barat. byk sgt disuap oleh berita2 dri barat yg mngatakan Osama dan angkatan2 dia ni pengganas. Sapa yg lebih ganas klu tgk dri sudut serangan? Haaa? Cuba la bukak minda sket, bukak takat bukak mulut saja

      Delete
    2. ak setuju cakap org atas.hidup anon!!!

      Delete
  14. pmpn tu cm tgh pgang bom jeee...ce tgok betol2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape la,spti mlut beri soalan pantat yg jwp?wk tgk la sndri bom wk tu,bingung

      Delete
  15. Smart siot jeans dia!

    ReplyDelete
  16. ntah brape dh nyawa terkorban d sbaq kan osama pirkiq dan renungkan lh......

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak soh org pikiaq, cuba hg pikiaq brapa rmai org yg terkorban kt Afghanistan, Iraq dan lain2 lepas kena bom? cuba hg pikiaq tgk.. sdgkan pnduduk kt Amerika pon bole bgkit tentang serangan ke atas Iraq ni, apa plak hg? Tlg la fikir sket...

      Delete
    2. bodoh sejati...nie la..kes telan2 bulat media cakap apa..sampai buncit petut2

      Delete
  17. oasama x wujud, sape kate wujud mesti telan tv cakap je, x pernah mentelaah sendiri.

    ReplyDelete
  18. Osama bin Laden tak wujud pun sebenarnya, cuma identiti Osama bin Laden tu diwujudkan Amerika sebagai salah satu cara nak serang negara islam.

    ReplyDelete
  19. korang semua tau ke kesahihan internet ni?puih..ade yg ckp wujud ade plak ckp tak wujud..internet sape yg control?percaye sgt kat internet same lah berTUHANkan internet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau btol ni anak osama apa bukti nya...dan kalau pun btol ni anak osama yg korang2 ni smp nk betegang urat knape plak?

      Delete
    2. tegang urat bukan sbb ni anak osama, tapi kewujudan osama tu dan apa yg dia buat.. yg korg lebih prcaya kan amerika apedehal?

      Delete
  20. smart siot rambut dye

    ReplyDelete
  21. osama tu wujud.. cuma dia dah lama mati sakit sejak tahun 2003 lagi.. tapi apapun segala bentuk kejahatan yang digembar gembur oleh amerika tu semuanya tak benar dan direka semata2 utk mewujudkan sebab utk menyerang negara islam

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy sokong...sudah2 lah mengaibkan beliau..

      Delete
  22. Mick Jagger !!!! \m/

    ReplyDelete
  23. meh, persoalan osama wujud k x tu perkara ke 17.. prkara pokoknya.. apa sumbangan kita dlm memperjuangkan Islam.. ni klu keje nk gaduh atas bnde seremeh cmni.. pyh la.. haih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perkara no 16 ape?

      Delete
  24. Sbnrnye bkn osama yg jd dalang tp org israel gak yg rancang..aku raspect osama krn dia perjuang kan agama íslam...

    ReplyDelete
  25. kate org jgn memperendahkn ilmu org lain.. kalau betul osama tu x wujud and osama tu agent cia.. aku rase kau dh lame mati sebab ni kategori rahsie terbesar usa n sape2 yg tahu konpem2 dh mati.. so renung2kan la data2 dari internet tu sahih ke x.. kite ade ramai ulama yg bijaksane bukan sahaje dlm game malah dlm hal2 dunie.. mereke juge pengkaji.. kite ilmu x seberape n berbangge bile dpt ilmu lebih walau sedikit sedangkn x tahu pun kesahihan ilmu tersebut.. aku sebagai seorg student menerime ilmu bukan dgn bulat2 tp berfikir dulu baru telan. seriusly internet ni sampah n sape2 je yg x de education blh update ilmu2 yg x sahih n memesong ape yg kite pegang.. so renung2 kan

    ReplyDelete
  26. Betul la.. Macam Mr Satan dalam komik Dragonball.. ;)

    ReplyDelete
  27. Betul la.. Macam Mr Satan dalam komik Dragonball.. ;)

    ReplyDelete
  28. samo la den...

    ReplyDelete
  29. mmg mirip mr satan dragon ball... tapi versi arab!

    ReplyDelete
  30. like rmbut dy..comel

    ReplyDelete
  31. ni kalau adik osama betul la jugak omar bin laden...kalau anak osama apasal omar bin laden..dah anak osama,omar bin osama la..nape bin tokwan die plak..

    ReplyDelete
  32. Huh!! Sume kne game! Osama pon agent yahudi/US..leh tgk kt youtube ttg kebenaran..kita sume kne tipu..propaganda sume..sekian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kau percayakn youtube lg dri berita sbenar. bongok.

      Delete
  33. Alamaakk ! ne gmbar slash ngn bini dy . Wkwkw ! Bangang ke apa admin ne . dah terang2x ada kat google image . ne edit kat photo adobe laa . nak jihad pn jihad laa jugak tp x pyh nak bohong . sesat tw ! haha .

    ReplyDelete
  34. hmm...masing2 kena isap..!

    ReplyDelete
  35. osama, obama semua tak wujud korang prcaya tak?

    ReplyDelete
  36. osama tak wujud la.jgn percaya propaganda mereka yaa..hope u will find some interesting bout dat. find it.iim serious!

    ReplyDelete
  37. hahaha...lawak betul komen korg...senang2 je kena tipu..

    ReplyDelete
  38. komen macam2 budak2..

    ReplyDelete
  39. senang org kafir nak tipu...letak internet je sma pcaya

    ReplyDelete
  40. kenapa lebih percayakan internet dari quran dgn sunnah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pun melayari intenet gak ni..

      Delete
    2. bangang. guna internet tak semestinya percayakan internet.

      Delete
  41. bapak oden giler anak osama nie...tu wife ke gf die??sape yg ambik gamba nie..asal anak osama xpndg kamera..dan asal pengomen kt atas nie cm bodoh2 belaka...bangsat pon ada skit..puiiiiii

    ReplyDelete
  42. betuika ni..?

    ReplyDelete
  43. Korang tau tak osama bin laden tu shi'ah?

    ReplyDelete
  44. osama x wujud..tu sumer propaganda amerika supaya dorg ade alasan nk serang negara2 islam!!

    ReplyDelete
  45. OSAMA tu agen cia..Memperjuangkan islam apa kejadahnya..boneka Israel semua tu...Baik hangpa sokong Hamas...

    ReplyDelete
  46. kuih....kuihhhhhhhh...20sen satu..

    ReplyDelete
  47. Jahat la admin blog ni . Osama tu wujud , tolong jgn permainkan org yg dh mati . Osama tu , dulu ah , orang kata dekat je ngan rumah aku kat Sudan :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. osama ada ngan aku ni.ngah nonton bola.

      Delete
  48. nak tau crita sebenar, pegi tanya datuk ,nenek moyang kalian yg hidup zaman osama, n mnta pendapat dari mreka. . Jgn brpandukan, internet,, sbb internet la bole, , mnjadikan fakta sbgai outta. . .

    ReplyDelete
  49. haha~kantoi...ni photoshop...bkn real pown =,=

    ReplyDelete
  50. haha.bnde yg aq kaji psal osama ade yg ckp wujud atau x wujud.aq tgk balik video yg dikatakan kapal terbng osama langgar bngunan pwtc kt sana. cuba korng tgk balik letupan kt bngunan tu. n mse osama nk lnggar,mesti dya terjun.pkai parachute. bngunan kne lnggar,smue org da tgk prlanggaran tu,turun pkai parachute da bpe minit dah.spatotnya polis/swat kat sane da brtindak n dpat tngkap osama sblom osama jejak ke tanah.bnyak agi psal pnipuan amerika atau freemason utk hancurkan islam agar mereka boleh bngunkan dajal mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. rncangan osama ngokk..bkan osama yg langga WTC

      Delete
  51. Bodoh bangng!!!smua osama obama x wujud..sbb kmu skarang ada di MATRIX!!!

    ReplyDelete
  52. senang2 korang jea la jadi osama abis citer.asik gaduh jea...puihh

    ReplyDelete
  53. Ini anak osama? So aku x ragu yg osama adalah fake CIA penyamar untuk burukkan nama org islam... Anak pejuang islam cengginih? -,- wallahualam

    ReplyDelete
  54. serabut otak aku bace komen korang.. Cili sorang2 br tau....

    ReplyDelete
  55. admin sila kaji dulu sebelum berkata2
    osama saudara kita..admin ni terpengaruh dengan yahudi kate dia pengganas, pengganas bagi org yahudi je sbab mnentang arahan yahudi..kte x tau perkara sbenar..ni sumber internet je..

    ReplyDelete
  56. Aku ada gak tgk video pasal propa yg US @ yahudi buat spaya org slh anggap dgn agama islam ni. Dulu ad kat youtube tp skg dh xd. Adk aku smpat download. Osama ni xwujudla. Muka osama slama ni sbnrnya dorg amek dr slh sorg askar mana tah aku pun da lupa. Btw, pompuan tu mcm zeta jones. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pn pnah bce n tgk video.. skrg ni smua tu dh kne banned kt internet

      Delete
  57. ultraman pon wujud gak... tapi kat jepun sane.... penah tengok ke? huhuhu...

    ReplyDelete
  58. Anak Ejen CIA..

    ReplyDelete
  59. Ejen CIA...?? Team Osman..??

    ReplyDelete
  60. Osama telah bergukar menjadi obama

    ReplyDelete
  61. saudara la sgt...klu dh pnganas..pengaans jgak..bunuh bribu2 org lg nak puja..cuba duk diam mcm agama lain..x kan ada org nak tentang punya..ni x..sbuk ckp psl agama korang..mcm org lain xde ada agama...bgus sgt ke agama korang tu..x pyh puji lbih2..nnti org lain makin meluat..sedar diri la skt..org dh mati lg nak sebut..klu cita psal dtuk moyang korang nak la jgak...nak tau brpa byk dia dh ptong kepala mnusia..mcm kat sabah swk..ada gak hasil..ni sbuk cta pasal org lain..hai..melayu buzy body..malu aku jd sbhagian korang ni..ishhh

    ReplyDelete
  62. anak osama macam Serj Tankian je penyanyi metal rock system of a down

    ReplyDelete
  63. wei anonymous..jgn nk mintak perhatian dari org..engko ni memang mintak puji punya orang

    ReplyDelete
  64. Jeans dia org menarik giler....kat sini nak dapek hampeeeeh!

    ReplyDelete
  65. arwah baik orangnya...

    ReplyDelete
  66. Obama tak wujud, yg election hari tu agen perodua.

    ReplyDelete
  67. siyes..aku gelak bace komen2 korang... papehal bace boleh..percaya tak yah la kot....

    ReplyDelete
  68. Osama agenda yahudi. Dalam dunia ni x ujud pun osama bin laden. Taliban ke ape semua. Yahudi dh atur semua untuk mngelirukan pnduduk dunia.

    ReplyDelete
  69. osama mane wujud, tu semue rekaan amerik&israel untuk menjatuh kan umat islam di tanah arab

    ReplyDelete
  70. http://en.wikipedia.org/wiki/Omar_bin_Laden

    ReplyDelete
  71. http://en.wikipedia.org/wiki/Omar_bin_Laden

    nah ini dia.......

    from beast

    ReplyDelete
  72. Kisah malam pertama
    Click disini ---->(press)

    ReplyDelete
  73. kalau betul anak osama nama dia sepatutnya omar bin osama kan??

    ReplyDelete
  74. tak pun ROMA IRAMA kut...

    ReplyDelete
  75. kalau dia nak osama pn kenape??? iman x daat diwarisi....

    ReplyDelete
  76. Pantek betul la korang ni gerammmm i.......

    ReplyDelete
  77. fap fap fap..........

    ReplyDelete
  78. osama perjuang kan agama islam hahahaha saya sebagai islam malu dengan tindakan osama bin laden sanggup bunuh orng yang tak berdosa....kita sesama manusia tak ada kuasa untuk mencabut nyawa seseorang manusia melainkan allah......

    ReplyDelete
  79. Kapir laknat je yg guna sur name ni..
    Dlm Islam.. guna bin..
    Aku oun pelik...ni adik osama ke anak osama???
    Ke maklumat ni pun dh keliru?ke aku yg keluri...adoi..
    Yg aku baca.. omar hin laden = osama bin laden.
    So.. O-mar dan O-sama adalah sama... jd adik beradik..bukan anak beranak..huhu..
    Just my 2cent..

    ReplyDelete
  80. Kapir laknat je yg guna sur name ni..
    Dlm Islam.. guna bin..
    Aku oun pelik...ni adik osama ke anak osama???
    Ke maklumat ni pun dh keliru?ke aku yg keluri...adoi..
    Yg aku baca.. omar hin laden = osama bin laden.
    So.. O-mar dan O-sama adalah sama... jd adik beradik..bukan anak beranak..huhu..
    Just my 2cent..

    ReplyDelete
  81. sesuka hati kau je osama membahayakan.. dia memperjuangkan hak orang islam.. lainlah kalau kau ni kafir laknatullah... fikir dulu sebelum cakap... jangan tetpengaruh dengan media luar.. dioarang musuh kita dlam selimut.. kalimut betul

    ReplyDelete
  82. dulu...pakcik ade sorg kawn..namanya osman...baik hati orgnye

    ReplyDelete
  83. Osama ke obama ke alabama ke lantak la..jgn sebab isu ni kita bertelagah n saling keji mkeji..

    ReplyDelete
  84. Adehh..mcm2 la kome ni..yg xtau tu diam suda..jgn tnjuk sgt kbodohan tu

    ReplyDelete
  85. giler babi..... ha , elok lah tu , bapak kuat agama , anak rock macam setan......

    ReplyDelete
  86. semua orang kena tipu dgn osama bin laden..... osama mana ade dkt dunia ni.. itu semua poooooooyoooooooo jew

    ReplyDelete
  87. osama bin laden11 February 2013 06:44

    Asalammualaikom!! hoi!! Apa hampa sebut-sebut nama aku ni?

    ReplyDelete
  88. Osama tu agenda Yahudi latnatullah jee..

    ReplyDelete
  89. ni adik osama ke abang osama ni?? kalau anak osama awat berBINkan dgn laden??

    ReplyDelete
  90. Orang islam nak membetulkan salah itu baik, tapi jangan samapi bergaduh tau :)
    untuk admin, OSAMA perjuang BUKAN penjenayah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri