Teka Gambar Siapa Lelaki Ini (6 Gambar)
Home » , » Teka Gambar Siapa Lelaki Ini (6 Gambar)

Teka Gambar Siapa Lelaki Ini (6 Gambar)

97 Comments
Teka dan Menang!

Tak sangka siak. Lelaki yang kelihatan nerdy dan skema ini akan membesar menjadi lelaki yang sangat menakutkan. Beliau juga dikenali seluruh dunia. Bolehkah anda meneka siapa beliau? Mesti tak sangka punya kerana langit dan bumi beza rupa beliau sekarang!





Yes! Ini ialah gambar Mark William Calaway atau lebih dikenali sebagai The Undertaker a.k.a The Dead Man dikalangan peminat sukan gusti. Ini ialah gambar beliau ketika beliau masih muda! The Undertaker dilahirkan di Houston Texas pada tahun 1965.Sebelum terkenal dengan watak Undertaker, beliau pernah menggunakan watak "Mean" Mark Callous, Punisher Dice Morgan,The Punisher, Texas Red dan The Master of Pain.




Laporan asal PicMania

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

97 comments:

  1. boo!!!!!..copy paste blog orang lain, elok mampos

    ReplyDelete
  2. AKU XCOPY MANE2 LA BODOH!!!!!

    ReplyDelete
  3. tngk muka dia pn dah gerun..klu malaikat maut mcmana la agaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gerun ke cam barney je org atas tu

      Delete
    2. gerun lah sngat :-*

      Delete
  4. Ak rs adik die (Kane) lg ngeri...

    ReplyDelete
  5. Suka ati dia la mau copy paste ker, mau wat research sendiri ker.. ok apa dia post kat cni. bleh gak org laen dpt brita n ilmu serba sdkt. sbb blog nie slh stu blog yg popular gak.. kamu ader ker nak wat research sendiri n blog sendiri tuk beri ilmu kat org laen?? suka jgk kan kmu click p blog nie... hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu.. Dia ingat blogger ni saintis? Wartawan? Ahlil nujum? Org sebarkan je pon.. Klu dia letak nama sumber kang terpromosi blog lain pulak.. Huhu

      Delete
  6. huhu.. dats rite.. ade ker??

    ReplyDelete
  7. at least ltak la info ni amik dr mane... x blah mane2 pihak pon =)

    ReplyDelete
  8. Tul gak. Kalo copy or research dri mana pon... Letak la info dri sapa2. Maafkn yg kat org yg coment or post blog ni. Jgn smpai timbul ayat kesat nni, tmbh da dosa. Sorry :)

    ReplyDelete
  9. Admin banggang, copy paste dr blog lain, pastu translate dalam bahasa melayu, banggang abadi, ingt aku tak tahu ke...

    ReplyDelete
  10. The DeadMan..Mamat ni klu nak hampir event WRESTLEMANIA je sure muncul..Hampeh

    ReplyDelete
  11. Lau nk amik...make sure put credits to..rules lam copy cat...even nk buat research atikel pom kne truk citate....

    ReplyDelete
  12. admin2...bnyk sgt ko kopi n paste dr blog len....kn lbh bek ko brgbung dgn dieorg tok mghsilkn blog yg lbh bgs..ni buat keja 2 kali..org len wt blog,ko pn nk wt blog...ni la melayu..klo dgn hsil tgn n inisiatif sndri xpe la gk...

    ReplyDelete
  13. kalo ade yg repot kt google adsense yg admin blog ni byk copy paste tanpa kredit...sure kne blok adsense pnye

    ReplyDelete
  14. itu die deadman.. undertaker..

    ReplyDelete
  15. sedih lihat orang Kita, perkara kecik pun nak bergaduh. ilmu perlu dikongsi dan disampaikan.

    ReplyDelete
  16. kite ikut pakaian style barat, hidup macam orang barat, rambut macam orang barat, tak ke copy gak tu?ko ada tinggal kredit tak?so sape yg bangang abadi skang ni???

    ReplyDelete
  17. stupid commenters...if u dont like..then dont read assholes...

    ReplyDelete
  18. KALAU XSUKE BLOG NI, KORG BERAMBUS LA DARI BLOG NI, XPAYAH NAK MENYIBUK MENYALAK MCM BABI HUTAN KT SINI. RAMAI LAGI NAK TGOK INFO KT SINI. RAMAI LAGI BLOGGER KT LUAR YANG COPY PASTE. XNAMPAK KE KT BWH TU ADE TULIS LAPORAN ASAL. XCUKUP KE NAK BAGI KREDIT? SUKE ATI ADMIN LA NAK BUAT MCMMANE. NI GANGNAM ADMIN STYLE. LU XSUKA KT SINI, LU ORG BLEY CHOWWW.!

    ReplyDelete
    Replies
    1. saye rase la orang yg dok maki hamun nie , dowg 2 ad blog cume blog dowg tu xdpt sambutan dri pembaca sbb tu dowg cuba nak rosakan blog owg lain.....

      Delete
  19. sebutlah kalimah memuji tuhan & mengingati nabi kita..kan lg elok...dpt gak pahala dr dpt dosa kering...esok mati xdan mintak maaf baru tau

    ReplyDelete
  20. budaya orang malaysia..malas nak baca...kat bawah tu da tulis da dia amek dari siapa...bangang abadi namanya 2

    ReplyDelete
  21. pa lagi?jawab..jangan tak jawab!!

    ReplyDelete
  22. mende gnie pn nk gduh..ha3.. sbar la awok2..

    ReplyDelete
  23. owh bangang abadi. mmg betul2 bangang abadi. xsangke aku ramai gak bangang abadi kt malaysia ye..kahkahkah

    ReplyDelete
  24. Hek eleee...psl copy paste pun jd issue ke?mcm bdk2...hahahaha..

    ReplyDelete
  25. Bangang abadi, bangang abadi tu mmg awesome dgn ko...x suka x pyh lah baca bangang!!!!!

    ReplyDelete
  26. memang la dia copy paste. tapi dia dah letak dia ambik kat mana kan..? bangang betul..! lagi nak suruh letak credit. sendiri malas nak baca..

    ReplyDelete
  27. lol..comment xde langsung relevant ngn article..

    ReplyDelete
  28. hahahaha jommm kite gusti kt sini sampai mamposssss hakhakhak

    ReplyDelete
  29. pa lagi?jom gaduh la..set time & tempat..

    ReplyDelete
  30. korang tau tak? adik aku yg 8 tahun nie pun tergelak2 baca comment korang......adik aku kata"kak! kalau wie credit org nak bace ker??"aku menjawab sambil ketawa "kah!3 kalau baca pun bukan diaambik kesah pun.."

    ReplyDelete
  31. Please, mind your manner. I'm also a blogger. From what can I see, this article was made up by themselves by searching and combining all the facts that they have . It's like a rule in world of blogging , that every single thing that we have copied , need to be credited to those people which have written that particular articles . LOL ~

    ReplyDelete
  32. Laaa , orang kat atas ne ta tengok kaa tu daripada PicMania ?? =='

    ReplyDelete
  33. masalahnya artikel ni copy dari sini

    http://blogserius.blogspot.com/2012/10/serius-seleb-teka-gambar-siapakah-ini-6.html

    ayat sebijik sama yg beza dia kat atas TEKA DAN MENANG. blogserius post pada 1 oct. artikel ni kuar pada 2 oct.

    obe is known for ayat dia. so apa alasan kau lagi syaiton?

    laporan asal memang la dari picmania. nak harap orang malaysia buat kiamat la jawabnya.

    ReplyDelete
  34. lol mr kamal...y u no think or consider all factor..mana taw kalau 2 orang blogger ni kawan rapat ke..adik beradik ke..orang yg sama ke..xmustahil kan?tarikh pn hampir2 nk sama..sorang 1 okt..sorg lagi 2...so jangan la suka hati panggil orang syaiton...kalau akal panjang sejengkal

    ReplyDelete
  35. akal panjang sejengkal=bodoh..hahaha..kamal bodoh

    ReplyDelete
  36. babi la kalau adik beradik ayat sama...kembar pun otak tak sama pandai la anon 9 oct 2012 03:17..
    tapi kalau ini blog backup ada kemungkinan..kalau nak consider all factor biarla nampak bijak sikit..jgn verdict membuta tuli...kalau akal panjang sejengkal..

    ReplyDelete
  37. boo! copy paste!!!! boo booo booo yah!!! muahaha

    ReplyDelete
  38. Adeh... small matter... tk yah gaduh2... nanti kluar "Undertaker II" plak...

    ReplyDelete
  39. anonymous

    2 October 2012 22:24 bangang punya commenter..hahahha

    ReplyDelete
  40. klau x suka blog ni apsal kamu ada kat sini?klau x suka jgn la singgah kat blog ni.BODOH PUNYA MELAYU.harapkan kerja ngan kerajaan .PEMALAS.memalukan PUI~menyesal aq melayu.

    ReplyDelete
  41. booooo copy paste, ade aku kesah.... booooo kamal akal bodoh pjg batang butoh hang. ckp org syaitan n babi pdhal komen sndiri pn menampakn kesyaitonan & kebabian diri sndiri wakaka keep ur words hanjing. i dont care with my words any more for who those not respect other person! klu u xleh terime, u xyah la menyalak mcm hanjing kt sini lu blah je. u tnye empunye blog ni:

    http://blogserius.blogspot.com/2012/10/serius-seleb-teka-gambar-siapakah-ini-6.html

    tuan bloger die xpernah copy ke dr blog org lain? please common la weii xyah nk hipokrit sgt, wat malu bangse sndiri je.

    ReplyDelete
  42. korang sume memang SIAL!!!

    ReplyDelete
  43. haha..kamal2...ko sendiri kata ada kemungkinan ini blog backup..so kenapa nk panggil orang syaiton la babi la...bodo la bodo...kalau aku jadi kau..aku da lama da seret muka kat jalan raya..pastu wat plastik surgery

    ReplyDelete
  44. Kamal bodo mne tau yg blog asal pon dia kopi mne2... Sape tau?kalo dia post pon ape masalah dia??
    So, x yah sume bende jadi masalah!!
    Bende kecik pon nak gado... BODOH!!

    -Guy-

    ReplyDelete
  45. alahaaiii... kamal oh kimak mmg SIAL, apa perasaan anda bila di hentam oleh saudara sebangsa dgn anda? lain kali nak komen pkai otak kepale bkn otak kt lutut. plg ptg respect la dgn pendapat org lain. bukan mencarut, xpasal kan ko yg kne carut balik hahahaha

    ReplyDelete
  46. aku suka part seret muka tu..hahahaha..terbaik

    ReplyDelete
  47. wakakaka klu la, aku si kamal bodo yg berlagak syaton & babi ni, xyah seret muka kt jln raya, aku panaskn minyak masak smpai mendidih dlu pastu basuh muke dgn mnyak tu. bru buat plastic surgery. malu la ibarat berak kt muka sndiri. lain kali komen biar beradab!

    ReplyDelete
  48. woi anon semua macam babi, letak nama sebenarlah butoh..harap lancau ada tapi kulop

    ReplyDelete
  49. lancau laaa lu woi kamal bodo bangang abadi butoh ade kulop hanjing, phuiii pengecut mcm hanjing satakat letak name mcm tu anon2 smue ni pon bole buat la.perangai ko mmg mcm syaiton & babi abadi. terang2 buat salah tp xnak ngaku. bila ko nk seret muke ko kt jln raya tu kahkahkah

    ReplyDelete
  50. eeehhh booodooo....eeeehhhh booodooooo....bodoooo....bodooooo bangangggg bodooooo sialllllllllll...

    ReplyDelete
  51. bende kecik pon nk gadoh.. blog nie mmg copy paste pon.. yg jdi mara pon sbb geram tgk org nipu claim sendri yg wat.. ak fham ak pnah brada di tempat itu.. 'tak suke tak yah masuk blog ni' btol statement tu.. tpi fikirkan la admin smpai bile ko nk copy paste.. idea org tapi org len ingt ko yg wat.. hmm fikirkan la x perlu nk carut2.. mintak maaf kalu ad pihak tesinggung.. #dr pihak obe (salah sorg admin from blogserius.blogspot.com)

    ReplyDelete
  52. ilmu mmg utk dikongsikan.. tapi dgn copy paste bukan la cara yg tebaik.. sbagai contoh saya ada soalan gamba 1st undertaker taun bape amik?? mungkin pnulis asal je tau jawapan nye.. mungkin admin pepatah tercari2 jwapan kat google.. hmm x ke kantoi copy paste.. jgn kolot sgt fikiran matang skit.. jgn tlampau suport sesuatu smpai bende burok pon ingt baik... expand ur mind guys =)

    ReplyDelete
  53. aku xsokong mane2 pihak, cume kpd pmbaca yg nk komen mn2 blog, komen biar bradab sopan, gune otak bkn ltak kt lutut komen main hentam, carut sni, carut sane. Allah berikan kita otak, so gune la sebaik2nye. kepada admin or blogger2 lain, klu nk copy pn kreatif la skt. jgn ditiru 101%. klu x jd mcm ni la. memalukn diri sndiri je. *-peace-*

    ReplyDelete
  54. Muka cam aram

    ReplyDelete
  55. SUKA HATI AKU LA NAK POST MACAMMANE PON... KORG XSUKA KORG BOLEH BLAHHHHHHHHHHHHH BANGANGGGGGGGGGGGG!!!!!!!

    ReplyDelete
  56. Hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  57. Laillahaillallah muhammadur rasulullah,,,

    ReplyDelete
  58. kepada admin...tlg behave ur words..n jgn cpat melatah...biasa laa tu kalo org condemn...tp jgn cpt melatah...buat bodoh jer laaa...kalo u reply ngan komen2 bodoh, then u jadik bodoh skali...org akan respect if u r keep silent...

    ReplyDelete
  59. Ni la.. Org melayu.. Sebut babi.. Penah makan babi tak.. Nak aku suapkan..nma ja islam tapi perangai macam setan... Tolong la.. Patutla tak maju2... Mencarut ja keja..
    *bukan melayu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbaik! Aku hadi malu tgk bagsa aku sendiri mcm ni. >.<"

      Delete
  60. Ya,apa nk bising2 ni..yg komen psl admin copy,paste 2 tkpala kn smua utk tatapan kta smua,apa nak kecoh2..

    ReplyDelete
  61. Huhu, gaduh sama bangsa sendiri~ nie, aku nk tnya- kat dunia nie ada y original ke? Setau aku v all r copy cats- dr segi budaya, adat, bahasa n sbgnya.. Bm pon byk y copy paste- byk dr bhs sanskrit- ada korang pertikaikan? Klu korang wat research pon, korang still rujuk buku hsl tulisan org lain, change few words, n then claim tat is your work, c'mon la.. Its jz for knwledge, no need 2 fight, cm bebudak.. Klu nk sgt hsl sendiri, I suggest b a researcher, pg interview sndri mamat tu, then claim it as ur owm work, cn u do it- my prinsip- tak suka jgn baca, unsuscribe ja, psl tk rugi pon if korang unsuscribe, as there r a lot of suscribers y still support blog nie..
    P/s- fr d admin: next time please cite wher u take d sources frm utk elakkan these 'commenters war'-peace
    -bkn melayu also-

    ReplyDelete
  62. Kamal... Mis u kamal....hahahahhaha

    ReplyDelete
  63. ko dengki sebab org x like blog ko kot....2 ko mrh

    ReplyDelete
  64. Sume bodoh. Sume jd ahli neraka nanti. Admin jd bahan bakar. Hahaha

    ReplyDelete
  65. Ish.. Kite semua bodoh dari lembu sbb lembu x masuk neraka...so xbek cakap ahli neraka..

    ReplyDelete
  66. woi apsal ni gaduh 2 ni. kesian admin. x de pun yang dye post menyalahi undg2. biar la dye ambik kt info nih baca sudah la. kalau baik terima kalau salh tolak. lain la x de otak nak pikir.
    kata2 mengmbrkan hati kita. ni kata yang x baik je.
    ni la Allah suh perjuang islam kita prjuang melayu.
    kalau melayu ade islam, melayu selamat.

    ReplyDelete
  67. Babi anjing gak yg jadi mangsa.....! ®héî

    ReplyDelete
  68. lama juga aku tak lawat. copy kalau edit cara penulisan orang boleh terima. ni aku persoalkan tiru bulat2.

    semua di sini tak pernah mengarang ka atau tak pernah sekolah?. ni pesen copy paste time sekolah lah ni. cetak rompak tahu nak marah, curi harta intelek orang lain boleh. bodoh, baik mati.

    ReplyDelete
  69. kamal mmg xboleh cakap elok2 ek, ade je hamunnya huhuhu peace~

    ReplyDelete
  70. aku teka betul,sumpah

    ReplyDelete
  71. x kesah laa copy paste or x..y pntg ilmu or cerita sama2 share..dr x tahu kpd tahu.hehe,,skadar mberi pndapat..

    ReplyDelete
  72. gaduh2 apa pasal ni...baca sudah lah...org 2 dah post pon kira bagus lah....[cahayabulan]

    ReplyDelete
  73. Tak paham betul dgn bamgsa sendiri. Sering nak menjatuhkan sesama sendiri. Lama2 malaysia tukar nama cindiasia. Sbb cina + india sama2 naik kan bangsa sendiri. Xp melayu? Entah la. Malu dgn bangsa sendiri.

    ReplyDelete
  74. BODO KAMAL. PERGI BALIK HISAP BUTO SENDIRI AH. HAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  75. standard normal bila ko copy paste kerja orang lain..pastikan ko mention nama dia..ni tak..senyap mcm tu je..ni lah orang kata plagiarism curi hasil kerja orang lain tapi tak beri kredit pada idea dia..try google tgk..baca bagi paham.xpon buat satu post kat blog pasal plagiarism.

    ReplyDelete
  76. yang hang dok marah orang copy paste paksaipa, hang buat cerita paksai undertaker, ada mintak izin dia ka?

    ReplyDelete
  77. kang aku kate bodoh orang komen atas aku ni marah pulak.kome ni paham ke idok dia kabo copy hasil koje orang, bukan buat mintak izin nak buat cite ke hapa ke, mengong azali puiiii budak melayu neh. buat malu kaum ja.bodoh. patut la melayu x maju2, bersepah melayu bodoh macam kome ni.kat luar pun dah bersepah, kat dalam internet pon bersepah.tuuiihhh

    ReplyDelete

  78. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete

  79. badan kmu bagus banget..,pasti banyak cewe yg suka dan aq slh stunya.kamu trlihat keren tanpa rasa malu sedikitpun memperlihatkan kelebihan badan yg seperti seekor belalang kurus kelaparan dimusim kering.
    i lov u guy...
    kapan kta bs making love ?,
    kmu mmbuat urat" vaginaku tegang sprti mau MUNTAH!!
    uweeekkk...puih...!!jijai

    ReplyDelete
  80. Aku minat The Rock :)

    ReplyDelete
  81. sume sampah....

    ReplyDelete
  82. lucu la tengo korang gadu mcn budak2...mcm tak matang langsung

    ReplyDelete
  83. komen semua gaduh..citer pasal undertaker la..

    ReplyDelete
  84. Adakah Anda Ingin Memiliki
    Madu Tualang ORIGINAL Yang Mempunyai Nilai Kualiti Terbaik
    No.1 di Asia? makanan kesihatan dan minda. 100% asli. MURAH DAN MELETUP!!!
    http://bit.ly/maduemas

    ReplyDelete
  85. semuanya bodoh!

    ReplyDelete
  86. Adoiyai..dunia dunia..

    ReplyDelete
  87. Undertaker no 1....

    ReplyDelete
  88. jangan gaduh jom isap konek aku

    ReplyDelete
  89. korg sume babi

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri