WTF : Lukisan Pelik yang Dihasilkan oleh Perempuan Jepun (10 Photos)
Home » » WTF : Lukisan Pelik yang Dihasilkan oleh Perempuan Jepun (10 Photos)

WTF : Lukisan Pelik yang Dihasilkan oleh Perempuan Jepun (10 Photos)

62 Comments
Entah apa yang perempuan Jepun ini lukis. Korang tengok dan jawab la sendiri. Kalau korang rasa lukisan ini 18sx kami minta maaf. Stress mereka memang tak mempunyai bakat dalam lukisan.




Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

62 comments:

  1. Itu bulu cipap lah..hahahah

    ReplyDelete
  2. kelakar.. jom tengok blog http://www.wanayu.com

    ReplyDelete
  3. 1 dn 10 to bseabut bulu dier kakakakaka........

    ReplyDelete
  4. puki mreka smua bebulu..adoi,tk sdp d jilat

    ReplyDelete
  5. jom belaja cop baju
    http://cetakbaju2u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. 2 n 6 ada kureng sket bulu seeeeedaaaaap 000000oooooooo............!

    ReplyDelete
  7. admin sengeje post gambar cam gnih pastu buat tajuk gambar pelik,lapok btul lah vongosh punyee admin......

    ReplyDelete
  8. Aku penah tgk ni.ni video dlm citer blue jepun..

    ReplyDelete
  9. Lawati Blog Saya.www.semerahjambu1443.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Ni admin amek kat cover dvd blue jepun..ahahaha.kantoi

    ReplyDelete
  11. tau2 jer korang biasa ehh.....bb

    ReplyDelete
  12. pergh awat semua berbulu macam BLOG YANG SIOT!!

    ReplyDelete
  13. KORANG SEMUA NI MACAM DAH PAKAR JE?

    ReplyDelete
  14. ini anu sye...
    kekekwkw

    -poze

    ReplyDelete
  15. Eh, tu kan ais dalam gelas....
    kehkehkeehh

    ReplyDelete
  16. siak mula mula tngok ingatkan gelas isi wain ke apa...lpas baca komen baru perasan tu gambar dorg punya............

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg pnye cipap..
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap
      cipap

      Delete
  17. tuu gelas wine laa yg berisi air! #fkir +ve

    ReplyDelete
  18. babi betul mulut korang lucah babi sangat -sangat

    ReplyDelete
  19. kahkahakah...busuk je aku tgk...

    ReplyDelete
  20. tk kesah la bulu serabut pon tpi semua sedap klw romen

    ReplyDelete
  21. mulut pengomen cabul... macam taik..!!

    ReplyDelete
  22. Diorang bukan lukis gambar gelas ke?

    ReplyDelete
  23. aku x tengok lukisan sbab x pelik,.. tpi awek2 tu suma cun melecun,..

    ReplyDelete
  24. kalau tak salah, semua ni jepun porn star... hehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti kau legend porno kan? Semua kau tahu.

      Delete
  25. maybe mereka nak tunjuk bagaimana bentuk bulu2 mereka. so tak pyh lah korang susah2 nak tahu.

    ReplyDelete
  26. jngn pikir benda2 negative..anggap lhaa tuh ais dalam gelas ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mane ad ais serabut cmtu..kalo ais pnye bntuk ianya petak2

      Delete
  27. dowang lukis yang dowang punya la 2....yang bulu serabut macam hapa tu memang x ley blah....

    ReplyDelete
  28. eh korang nie...cam diaorng awek jepun lukis ar...buli diaorng...sebijik cam mulut korang

    ReplyDelete
  29. bangang siot mati2 aku ingat gelas yg org wat minum wain tu mcm dlm movie mat saleh tu, aku tngah pkir benda la dlm gelas wain ni, RUPA NYA NGOK NGEK tol

    ReplyDelete
  30. ini gambar bulu arilah nih.. wah..wah..wah..

    ReplyDelete
  31. cam $#@@$! je sume....bnda camni sume suka,...bangang...

    ReplyDelete
  32. lol xD 90% of you fikir benda negatif dan 10% fikir benda positif. but it's ok, benda normal kan. haha

    ReplyDelete
  33. mne ad air dlm glas bntuk cm tuu.apparaa

    ReplyDelete
  34. Vavi..nk lukis gambar cipap sendiri...promot la tu kot.

    ReplyDelete
  35. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    ReplyDelete
  36. die lukis gamba bulu die lah hahahahahaha!!!!!!!
    boleh pilih maaaaaaaaaa.....

    ReplyDelete
  37. Untuk medical card terbaik. Moh singgah www.bestmedicalcard.org isi je FREE QUOTATION then sy calculate kn budget anda.

    ReplyDelete
  38. MANE ZAMRI KL???

    ReplyDelete
  39. diaorg lukis bulu sdri.klu byk,byk la bulu.klu sikit,sikitla bulu tue..

    ReplyDelete
  40. ni blajar kimia la..kertas turap tu....

    ReplyDelete
  41. HAHAHAHA! Apa macam adik korang? ada naik juga? LOL

    ReplyDelete
  42. hahaaaa.... aku bace komen korang pon da gelak sakan daaa.... hihiih
    hilang stress kejap.... (n_n)

    ReplyDelete
  43. awek2 jepun mmg kuat romen , lelaki melayu yg kuat romen boleh cari awek2 jepun untuk dijadikan bini... best woo

    ReplyDelete
  44. ah ah ah ah akimochi ah ah ah (bunyi pornstar japan)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kamikazi..ajinomoto..ooyeahh..ah..ah..ah.. toshibaaaaa..!

      Delete
  45. tu semua bulu diorang , diorang lukis bulu puki masing2 :D

    ReplyDelete
  46. best nye tgk bulu cipap :)

    ReplyDelete
  47. comel! aku suke tgok cipap

    ReplyDelete
  48. bukankah itu bulu dada..

    ReplyDelete
  49. itu bulu cipap laa..sapa ak khidmat mencukur, aku sediakan....free je....hahahah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri