Bodoh : Apabila Perempuan Bertudung Tayang Perut (Gambar)
Home » » Bodoh : Apabila Perempuan Bertudung Tayang Perut (Gambar)

Bodoh : Apabila Perempuan Bertudung Tayang Perut (Gambar)

54 Comments
Ini dinamakan bodoh. Bagi la bodoh tu kat orang lain jugak. ade ke patut tunjuk perut macam tu? dah la bertudung. Kalau ye pun nak jadi model ubat kurus, tak payah la pakai tudung. Menjatuhkan maruah perempuan Islam je. Nampak sangat jahil. Ish3..


54 comments:

  1. Replies
    1. Yuyu Zulaika2 July 2013 12:51

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
  2. terbaikla. macam inila org islam harus menunjukkan diri mereka. kita sepatutnya menjadi contoh tetapi kita ni dah menjadi cam call girl

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu bukan islam tu...saja nak jatuhkan maruah org islam..kebanyakan macam tu sekarang nie...

      Delete
  3. Ni indon laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgok tu logo buatan malaysia..
      indon..
      jgn suka taip semao ati

      Delete
    2. tu logo malaysia lh... indon...terus...
      buka pict lebar" ...

      Delete
    3. Yg x bagus semua ko ckp indon.
      Ko ingat diri kau tu bagus sgt ke?
      Sedo lah diri tu sikit gile!!!

      Delete
    4. indon pon islam jgak kalo da pkai tdung 2..ad beza ke islam indonngn islam malaysia?

      Delete
  4. Indon? Aku nampak logo made in malaysia kt atas tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Model je indon..hahaha

      Delete
  5. Duit pnys psl agama letak tpi...adoyai insan...

    ReplyDelete
  6. Indon ke, singapore ke, Asia ke, Eropah ke, Barat ke, aurat tetap aurat....

    ReplyDelete
  7. ada jgk org bodoh mcm ni..

    ReplyDelete
  8. Punoh belake..

    ReplyDelete
  9. melayu memang macam tu....semuat tahu....

    ReplyDelete
  10. Just hijabistas becoming shitty at its best.

    ReplyDelete
  11. produk ape laa yg bebal sgt nie..mkcik 2 pon leh tahan jgk xtaw malu nk tayang perut kt org..kalo lawa xpe jgk..seb baek xtnjuk muke..kalo x 1 famili dia pon malu..

    ReplyDelete
  12. ni la dipanggil nak jimat kos! maleh upah model.. dia sendiri jadi model..

    ReplyDelete
  13. sdap mulut ckp indon...kt atas tu da jelas buatan malaysia.model indon lgi bgus...x sdar dri.da tau slah ckp org laen buat.

    ReplyDelete
  14. sdap mulut ckp indon...kt atas tu da jelas buatan malaysia.model indon lgi bgus...x sdar dri.da tau slah ckp org laen buat.

    ReplyDelete
  15. bukak terus la baju model yg bodoh!!!

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum....saya ada cara untuk membantu anda mendapatkan wang lebih. InsyaAllah dengan modal hanya RM540-RM800. Anda berpeluang mencari wang poket lebih dengan cara yang lebih sistematik dan terkini.....just emailkan pada saya hasrat murni anda tersebut....terima kasih. nazakihata@gmail.com atau boleh whatt app di no: 018-2997055....

    terima kasih.....:) Salam Hormat.....Penuh Iltizam......

    ReplyDelete
  17. Tk perlu sokong product cmni..tiada keberkatannye...byk lg product yg lebih berkesan hasilnye.......

    ReplyDelete
  18. adohai la,da la mnipu pas2 pkai tdong plak, kan ke tu prot time bunting ngan x bunting, bkan lemak la tu, bangkai eh

    ReplyDelete
  19. aku rasa ni bukan tino tapi jantan

    ReplyDelete
  20. ustaz azhar idros...cakap....Bodoh ....semua

    ReplyDelete
  21. perlu ker tunjuk tubuh badan dkat khalayak ramai??

    ReplyDelete
  22. bangangnyer.... ni nk jtuh kn imej islam ker? pihak mne yg create bende bodoh mcm ni???

    ReplyDelete
  23. ini perempuan @ lelaki mcm laki ja

    ReplyDelete
  24. Ni bukan buncit perut kerana lemak,mcm mengandung aja ni.

    ReplyDelete
  25. walaupun xske org indon tp jgn la menjatuhkan maruah diorg coz da terang2 tuh logo malaysia tp masih nk menafikan lagi plak....berapa byk fitnah la ko nk kumpul...

    ReplyDelete
  26. manusie akhir zaman,suke wat mende pelik2.

    ReplyDelete
  27. apadaaaa......nak ubat kuat meh roger aku..pasti terpacak..hehehehe www.pacak2u.com ...

    ReplyDelete
  28. mcm lelaki je...
    xtaw la kan...
    muke pon xjelas sgt..
    kalau psl dada time die buncit tu,kalau laki prot buncit pon dade die mcm tu kan...
    xtaw la... this is my personal opinion..

    ReplyDelete
  29. photographer pon bodoh jgak amik lah gmbo prot sje...

    ReplyDelete
  30. fuhh selak tunjuk perut nampak coli skali tu..wow!!!

    ReplyDelete
  31. dunie dh nk kiamat

    ReplyDelete
  32. ZAMRI KL DH TK DE KER?

    ReplyDelete
  33. kesian...makcik2 tu seme jd mangsa produk

    ReplyDelete
  34. aku rase model perut ni laki la :)

    ReplyDelete
  35. 2 mngadung la wei..nmpk sangt lain ny..law boncit,lain bentuk ny..apeda...menipu2...

    ReplyDelete
  36. tajuk dia pasal pakai tudung tapi tunjuk perut. tapi pasal komen indon ke melayu ke. yg penting pakai tudung. org islam la tu

    ReplyDelete
  37. Bila tgk gambar tu pun dah tau mesti die ni saja nak tayang perut nya yg dah kempis. Haha
    JOM TGK Apek nak kahwin la

    ReplyDelete
  38. ahhh xdok apo doh la... gu lawe main tunjuk perut..haha

    ReplyDelete
  39. Aku sokong Anony 13Nov 22:59.. Model ni btk bdn spt llaki tp yg pi pkai tdg tu btpe....knplah mbangkitkn sumpah srnah org

    ReplyDelete
  40. aku pun hairan gak manusia sekarang ni. lihat perempuan pakai tudung tunjuk perut "lebih baik tak pakai tudung". itulah tak faham . "pakai tudung bukannya wajib. Yang wajib tutup aurat" .

    ReplyDelete
  41. bapokkk lah niii

    ReplyDelete
  42. " Ini dinamakan bodoh. Bagi la bodoh tu kat orang lain jugak. ade ke patut tunjuk perut macam tu? dah la bertudung. Kalau ye pun nak jadi model ubat kurus, tak payah la pakai tudung. " - tak payah pakai tudung, supaya kalau ada advertisement camni, kalau tak pakai tudung, boleh tuduh org beragama lain and dorg bukan muslim..camtu ke maksudnyer? supaya org taktau org tu Muslim ke agama lain..ble la fitnah org non - muslim

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri