Bodoh : Lima Orang Bayar RM 20,000 Untuk Makan Kemaluan Lelaki Jepun (10 Gambar NSFW)
Home » » Bodoh : Lima Orang Bayar RM 20,000 Untuk Makan Kemaluan Lelaki Jepun (10 Gambar NSFW)

Bodoh : Lima Orang Bayar RM 20,000 Untuk Makan Kemaluan Lelaki Jepun (10 Gambar NSFW)

57 Comments
Seornag lelaki Jepun telah membuat pembedahan untuk membuang kemaluannya dan kemudiannya memasaknya untuk lima orang pelanggan yang berbayar. Dia telah membuat pengiklanan secara online di Twitter yang berbunyi : 

"[Please Retweet] I am offering my male genitals (full penis, testes, scrotum) as a meal for 100,000 yen ($1,250).
I'm Japanese. The organs were surgically removed at age 22. I was tested to be free of venereal diseases. The organs were of normal function.
I was not receiving female hormone treatment. The length at full erection was 16.1 cm [6.3 inches]. First interested buyer will get them, or I will also consider selling to a group. Will prepare and cook as the buyer requests, at his chosen location. If you have questions, please contact me."


Pada hari kejadiana, lelaki tersebut Sugiyama, yang telah membuat bayaran sebanyak $12,000 untuk membuang kemaluannya, memasak di hadapan orang ramai termasuk lima orang yang berbayar. Dia masak dengan cendawan dan sayur. Tetapi pada hari kejadian, seorang daripada lima orang ini tarik diri. Lima orang ini terdiri daripada dua orang wanita dan tiga orang lelaki pada usia 22 sehingga 32.

p/s: ingat agak 18 SG ni..










Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

57 comments:

  1. ewwwww!!loye tekak neeee..apesal pengotor sangat pempuan2 tu..dah habes ke makanan dlm dunia ne..

    ReplyDelete
  2. argghhhh bodo sial..xjadi mkn gule2..

    ReplyDelete
  3. Aram jadah sial pnyer jepun.... Punai pn jadi nk mkan ke.....

    ReplyDelete
  4. bwekkkk......kembang tekak aku..[cahayabulan]

    ReplyDelete
  5. babi...geli aku...

    ReplyDelete
  6. Argggggghhh,tension tul..apa jadah la diorang ni..

    ReplyDelete
  7. ada bulu bulu lagi,,, bluekkk.. geli baq hang...

    ReplyDelete
  8. Bangsa pengotor...xde ajaran n pegangan smpai sgup buat sst yg diluar batasan..

    ReplyDelete
  9. kotorrrrrnyaaaaa.....yakkkk

    ReplyDelete
  10. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK PUIII~

    ReplyDelete
  11. banganggg punyer jepun celaka hanjing betoll...apsal xmkn batu peler anjing jew...setan!!!!bkn maen kulup lg tuh...

    ReplyDelete
  12. gile lah they all ni...

    ReplyDelete
  13. siap ada bulu2 tajam tu yg xboleh blah..yuckkk..

    ReplyDelete
  14. ckp org bodoh melayu kite lagi bodoh bawa kete pun hisap gie sembayang pun main

    ReplyDelete
  15. AKU TAK PENAH LAGI RASANYA TENGOK MENU SELOYA NI...TGK MAKAN KATAK, MAKAN ULAT..MAKAN OTAK MONYET PUN BLH TAHAN LAGII..NAK GI MUNTAH NI!!!

    ReplyDelete
  16. hahahahaah ... ape la rasa gamaknye .. mmg dah hilang akal dah .. depa ni ..

    ReplyDelete
  17. canibal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  18. ngilu tengok woo.....

    ReplyDelete
  19. sedap ke??...

    ReplyDelete
  20. patutla bala Allah selalu turun kat jepun..dasar manusia xbertamadun!!!

    ReplyDelete
  21. mesti raya liat2..nyam2..minta tambah cibai wat cecah asam..

    ReplyDelete
  22. Dah takdak menda lain nak mentekedarah la 2!!!haram jadah sungguh.

    ReplyDelete
  23. kote babi tu tulis bahasa jepon ....
    babi punai jepon...

    ReplyDelete
  24. Sial punya olang....

    ReplyDelete
  25. dah nak termuntah dah

    ReplyDelete
  26. klu nak sgt mkn kemaluan 2 p la mkn kemaluan kuda lg besar bodoh punya manusia

    ReplyDelete
  27. Kotor tu kotor gok. kekgi mu hisap suami mu bende tu gok. Kadang hok tu bulu banyok ngat

    ReplyDelete
  28. uweeeeeeaaaaaaaakkkkkkkkhhh.....!

    ReplyDelete
  29. isap xpe...bukan jd drh dgg..jgn la telan air2 nye..yg g makan trus tu jadi drah dgg la mat/minah kltan bodoh atas aku ni..ko mcm nak je makan kote drpd hisap yg hidup..ckap xpakai otak..

    ReplyDelete
  30. Bodoh2 jerk la...geli aku.. Perghh.. Ape la ase nyer.. Kalau isap tu ley la tahan lg.. Xde la smpai makan...bodo tol...lebih rela isap dr memakannya.. ┌П┐ Ơ̴̴̴̴̴̴͡.̮Ơ̴͡┌П┐‎​

    ReplyDelete
  31. Babi puki sial poen busuk laki jepun kote busuk puki pak dia ank hram .....l.eeeeee geram nya aku ....aku ni laki tau ....bagi semua laki laki anda tak geram ka? Aku benci jepun...!

    ReplyDelete
  32. Nk temuntah aku

    ReplyDelete
  33. jyeahhhhhhhhhhhh.. suck my cockkk beybeeyy


    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  34. Citt baik makan exzoz moto lg mencabar

    ReplyDelete
  35. Arwah baik orangnya..

    ReplyDelete
  36. nek scary ak skung ni... karg time dikulum die trus gigit dan telan... T.T

    ReplyDelete
  37. lps yngok gamba nih aq mknn syur ngan ikan jer

    ReplyDelete
  38. Bodoh puiiiiihhh

    ReplyDelete
  39. sanggup mkn euwwwww
    siap brbulu g..
    buwek....

    ReplyDelete
  40. bwelk nk termuntah i tgk.. betul kn org bwh?

    ReplyDelete
  41. xde org bwh kau....nk muntah tgk...kimak manusia...HARAM...

    ReplyDelete
  42. wakakka..ade jugak yg sggup nk mkn..siap bayar plak!!

    ReplyDelete
  43. kalau aku kill org bodoh ni!!!!

    ReplyDelete
  44. bodo punye jepun. aku ingat aku sorang je yang benci jepun.. Ramai org melayu puji jepun tapi tak tau sifat sebenar diorang. katun2x diorang banyak tak senonoh termasuk katun budak2x yg ada kat malaysia ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pa nii cerita pasal katun2 ni.. kite tgk hentai je tau . tu best .. lagi bgs dri tgk manusia punya porn mcm sial

      Delete
  45. sadis geelaa blog nie

    ReplyDelete
  46. Kesian aku tgk org cmtu. Astaghfirullah :'(

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri