Cool : Chicken Bus, Bas Penuh Warna-Warni Di Guatemala (7 Gambar)
Home » » Cool : Chicken Bus, Bas Penuh Warna-Warni Di Guatemala (7 Gambar)

Cool : Chicken Bus, Bas Penuh Warna-Warni Di Guatemala (7 Gambar)

9 Comments
Chicken Bus, Bas Penuh Warna-Warni Di Guatemala.
Bus ini sebenarnya adalah bas sekolah yang telah tidak digunakan dari negara Amerika Syarikat. Selepas bas sekolah tersebut dijual, ianya telah dipandu ke Mexico dan masuk ke Guatemala untuk menjadi 'Chicken Bus' Pengangkutan ini kini menjadi satu sumber pengangkutan yang sangat penting di negara ini untuk membawa penduduk sekitar ke kawasan sekitarnya. 









Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

9 comments:

  1. penuh warna warni mungkin utk daya tarikan.

    ReplyDelete
  2. Memang smart la bas nye... Terbaiikk..

    ENTRY BAJU BARU TEAM MALAYSIA

    ReplyDelete
  3. memg memukau tpi x cntik mne pon

    ReplyDelete
  4. tak cantik kau kata, kau ada kah?

    ReplyDelete
  5. kepala bas tu mcm lori balak..btul x org bwh?

    ReplyDelete
  6. org atas...smua bodoh..aku sorg je crdik..huhu..bngga nye aku..

    ReplyDelete
  7. Zammri de skali dlm bas 2.....ptt la x jumpa.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri