Cute : Adakah Ini Budak Paling Cantik Di Dunia? (10 Gambar)
Home » » Cute : Adakah Ini Budak Paling Cantik Di Dunia? (10 Gambar)

Cute : Adakah Ini Budak Paling Cantik Di Dunia? (10 Gambar)

6 Nov 2012 126 Comments

Little Lolly, budak perempuan yang dikatakan paling cantik di dunia atau The Most Younger Miss World in the world atau Ratu Dunia Terkecil/Termuda Dunia.

Biasanya budak budak akan mempunya wajah comel (baby face yang cute dengan mata besar, bibir yang munggil dan pipi tembam) but this little lolly has a very beautiful face like a little princess dalam movie epik Cinderella.

Kepopularan Little Lolly ini adalah secara tak sengaja. Budak ini berasal dari Sinchuan China. Satu hari, wajahnya diambil gambar oleh seorang pelawat, Mr Lui yang kemudiannya memasukkan gambar budak ini ke dalam internet. Dia mula famous apabila gambar budak ini dipaparkan disalah satu forum popular di China yang kemudiannya menarik perhatian jutaan penduduk di sana.

Dan sekarang dia dah sangat famous dan menjadi rebutan pelbagai syarikat pengiklanan di China.

































p/s : Cute gler kot.. mesti besar nnt lagi cun..

126 comments:

  1. sapa dapat komen 1 first dia akan khawin dengan budak perempuan nii esok kelak.......1 first

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkkk...----,,,,,----'''

      Delete
    2. xdpt anak, dpt mak pon okey laaaaa...... lalalalala..

      Delete
    3. masa kecil..mmg lah lawa..cantik..gebu..dh besar..dtg haid..berjerawat..berminyak..berjeragat..hahaha

      Delete
    4. mmg r . . sume orng time kecik mmg la comey lote . . bile besa . . muke pun jdi matang . . exp : mcm budak yg brlakun cite afi dan abah tu . . hahaha . .

      Delete
    5. miasara number 1 all the times

      Delete
    6. woi.. aku yang akan dapat diee.. umur dia sama ngan aku.. blurkk...100x

      Delete
  2. first tu x bleh blah..

    ReplyDelete
  3. dayoung lagi cute dengan lauren

    ReplyDelete
  4. weyh sapew kate ko bley kawen nun dye?? seda la sket.. dye uh da la mkn ba**

    ReplyDelete
  5. Ahh dia aq pnya

    ReplyDelete
  6. suka hati.dia aq punya

    ReplyDelete
  7. ape seyh korang..20 sebatan doh bwh umur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.....betul-betul-betul hahaha

      Delete
  8. seyes....die sangat lawa

    ReplyDelete
  9. adik mia sara lagi cute..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg tul... Mia Sara lbh cute lg...

      Delete
  10. biasanye klu mase kecik lawa bile besa jd uduh..

    ReplyDelete
  11. aku x nak kawin lagiii.... cik adik oii... abg akan tunggu diri mu besar dewasa nnt..... :')

    ReplyDelete
  12. Biasa je...cina, mana Ada yg Lawa sgt..harap Putih je la

    ReplyDelete
  13. Cina - Mula-mula jer cantik. Selepas tu hodoh lah

    ReplyDelete
  14. ak nk mak dia la,boleh buat bnyk lg mcm dia,hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau hodoh mcm ko x mau nyer..baka x bagus...hahahha

      Delete
  15. kat atas sume sekali sakai....
    1.Tak semestinye org cina makan babi beb..sebab negara China adelah negara Islam terbesar didunia..yg makan babi tu hanye segelintir kaum sebab org cina banyak kaum kat sane...macam kat Malaysia la...ade yg makan otak2...
    2.lawa x lawa...dia dapat jugak anugerah dari tuhan...so jgn membandingkan yg mane lebih lawa...
    3.org yg kate nak kawin dgn budak ni mmg teruk....
    4.org yg nk kat mak dia ni mmg tak sedar diri...

    ReplyDelete
    Replies
    1. la....emo giler

      Delete
    2. Ak tmbah satu agy..
      no 5) INI SEMUA POYO!!!!

      Delete
    3. hahaha,,,,marah nmpak..msti ade some thing wrong die ni...emoo kot...

      Delete
  16. cantik..tp klau cmni dh blh jd miss world..rmai lg la bdk yg lg cntik kt mlysia ni..smue leh jd miss world la cmtu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi-woi-woi......haram jadah melayu jadi model. tengok skarang model melayu tunjuk tetek...tunjuk ajar ku siput sedut.... slurrrpppp...

      Delete
  17. korg nie semua bnde x kena..budak mlysia ag cntik lar,cina mkan babi la...ntah ap2..mcm budak2...semua bnda korg xpuas aty..cbe lah brfkiran trbuke skit..dh bdak 2 mmg cntik..kalau xcntik,x lah populer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsemua cina mkn babi la. ko tu yg kena terbuka. :3

      Delete
  18. mmg cantik weh budak nie...

    ReplyDelete
  19. bdk yg iklan dia tulis roti atas jalan tu pun comel apa? Iklan susu tu, made in malaysia tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni gua sokong.....comel dan cun siut........kuikuikui.....

      Delete
  20. dengan jujur dan ikhlas sebenarnye bersepah2 budak kat malaysia ni yg aku nampak setaraf atau lebih cantik lg dri budak kecil di atas..emm tp x dinafikan die mmg comel mcm bdk2 len..

    ReplyDelete
  21. muke fotogenik la dek..sya suke !

    ReplyDelete
  22. besaq nnt x tentu cntk ke x...sbb ramai org masa kecik dia cntk/hensem(comel)...tp bila dh besaq jd muka yg biasa2 ja.

    ReplyDelete
  23. Manusia ni xda kurang dn xda lebih.semua dlm dunia ni sama sempurna jak.

    ReplyDelete
  24. cantik ke xcantik tgok di hati la...jgn nilai di rupa luar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh mcm lembu ijat...masih budak la tu..

      Delete
  25. dara lagi nih

    ReplyDelete
  26. tak,,, ada lagi yang lagi cantik,,

    ReplyDelete
  27. kalau hidung mancung baru perfect.kompem....

    ReplyDelete
  28. budak ni memang cntik...

    ReplyDelete
  29. comelnya!!! macam nk cubit je pipi dia

    ReplyDelete
  30. kene culik pastuh rogol baru tahu,,, hahahahahahaha,,,,,,, just kiding :)

    ReplyDelete
  31. Nenek aku masa umur dua tahun lagi cantik daaa

    ReplyDelete
  32. Memang comellah budak ni. Anugerah Allah swt. Ya Allah kalau aku di kurniakan cahaya mata perempuan ni akan ku puasa selama 3 hari.

    ReplyDelete
  33. muke budak nie sebijik cm muke anak buahku...hehehe...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kirenye ko nk ckp ank buah ko mcm model la...hihihi.....

      Delete
  34. https://www.facebook.com/HanyaKepadaMuYaAllah?fref=ts
    jom like page ni ^^
    insyaallah ada sedikit kebaikan :)

    ReplyDelete
  35. pedobear approves ~~!
    >:D

    ReplyDelete
  36. lauren lagi cantik . .

    ReplyDelete
  37. Brp lama min boleh than nih..

    ReplyDelete
  38. Replies
    1. comelnyee i love you......

      Delete
    2. cemburu lah... adik cuba buat ni.... macam comel jee.. macam cantik je... macam tembam jee.. buat lah adik comell...malu kee? buat tau depan mak ayah kamu..

      Delete
  39. Ala, kacukan mat salleh, mestilah cantik

    ReplyDelete
  40. besok ak bunuh budak tuh..padan muka..suma xmerasa

    ReplyDelete
  41. ishh comel lagi akak dari bdak ni...

    ReplyDelete
  42. Aish, comel tuuuuuuu

    ReplyDelete
  43. klupon x ske ngan blog ni,,x pyh la smpai bnde baek burok pkai redah je maki2..pk la jgak,,kte tu xd la baek sgt..kurg2 blog ni da ks info..

    ReplyDelete
  44. korang ni sumer pedobear~~

    ReplyDelete
  45. Adik kwn aku lgi comel dri bdk ni... :B

    ReplyDelete
  46. kepale ketapi melaysia lagi cantik

    ReplyDelete
  47. mane ade cantek,,,aq rse tapak kasut aq lbih kurang muke die je

    ReplyDelete
  48. budak ni memang lawa, tapi kalau nak label sebagai BUDAK TERCANTIK DI DUNIA, saya rasa tak laa kot.. banyak lagi yang cantik-cantik belaka. & ciptaan Allah tu semuanya cantik~

    wallahuallam~

    ReplyDelete
  49. ni kalau dapat kat PEDO mcm member si mim. hancuss

    ReplyDelete
  50. haha,.. nk tau tu la muke aku mse kcik,.. hehehe comel kan,..^_^

    ReplyDelete
  51. hahaha.melayu2.

    ReplyDelete
  52. sapa berani sentuh pelir aku woii

    ReplyDelete
  53. Admin,brape umur die?

    ReplyDelete
  54. sapa nk dia ambil pantat busuk tu..

    ReplyDelete
  55. nk melancap r jap..mne iklan zakar.?

    ReplyDelete
  56. adeik aku lagi lawa

    ReplyDelete
  57. cantik tidak semestinya dilihat oleh semua org...ade yg lihat cantik dari hati....yg dari hati tulah cantik yg sebenar

    ReplyDelete
  58. kalau la aku dapat anak yang cantik comel camni..alangkah bertuahnya..

    ReplyDelete
  59. fuck her now!!!

    ReplyDelete
  60. cute lg rosmah mansor

    ReplyDelete
  61. jangan bile da besar jadi pelakon porno sudah lah cik adek..

    ReplyDelete
  62. fuck her now...tpi klu dia accident sme je muke dia hodoh balik...tpi jom kite fuck dia punye bwh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh tak skolah lu...

      Delete
  63. org atas ak ni bodoh...fuck you :)

    ReplyDelete
  64. besar cari abg ye dik...hehe

    ReplyDelete
  65. sume yg kt atas nih mlncap bile tgk gmbr bdk nih..........hahahahaa

    ReplyDelete
  66. macam same jer muke dia ngun budax2 yang lain..cuteeeeeee jeerr mcm bebudax yg lelain

    ReplyDelete
  67. ohhh melissa nak pantat u boleh?? ahhhh~~

    ReplyDelete
  68. ni gambar paling geram aku pernah tengok ni...comel tahap dewa punya...

    ReplyDelete
  69. memang comel budak ni n cantik sgt2.. tp rasanya ada lg cantik.. Allah maha besar :)

    ReplyDelete
  70. Comelnya..Aku pn nk ank comel mcm ni tp muka ikt suami aku kck2 dlu pn comel..hehehe..

    ReplyDelete
  71. comel gla klh la mia sarah...
    aq skg gila bdk nie mmg lyk dpt comel!!!!!

    ReplyDelete
  72. Tomeynye .. nk je cubit2 pipi die tu

    ReplyDelete
  73. tgk muka budak tuh...
    "ape da jadi nih?nape sume org berkerumun nih?"
    *takut

    ReplyDelete
  74. di malaysia mia sara di sana budak perempuan ni ... hehe

    ReplyDelete
  75. hidung bulat mcm bola pingpong buat pe.

    ReplyDelete
  76. Maggi Goreng Ayam!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  77. korg sume pedo termasuk admin ..

    ReplyDelete
  78. comelsgt.............mcm muka mia sara pelakon 2 pn ada.......cntik btl bdk ni.......

    ReplyDelete
  79. dia ada kakak????

    ReplyDelete
  80. comel lah mcm dalam anime tu.. xigt citer ape..

    ReplyDelete
  81. muka dia awal2 lagi da bebentuk, terutama kat dagu . xpya bwat plastic surgey la, da mmang perfect . tp xtaw la klau da remaja nnt . huhu

    ReplyDelete
  82. haha.. rasanya banyak yang cemburu dengan kecantikan budak ini...almaklumlah tak semua orang dilahirkan dengan rupa pras yang sempurna...apa2 pun ini anugerah tuhan...

    ReplyDelete
  83. kenapa dengan kalian... mau tahu gak budak itu lagi comell dari kalian.. jangan perasan... ehh.. menyampah kita...

    ReplyDelete
  84. lagi satu.. apa itu.. jangan marah comment diatas yaa.. main2 jee.. im so so so sorry.. comel la budak itu.. lagi comel dari farhana nadia -skg tgb... aku benci diaa. dahla suke tengok sexs.. dulu kakak dia lari dengan lelaki.. jangan kawan di sampai mati..

    ReplyDelete
  85. add saya tau..

    ReplyDelete
  86. pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo pedo

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri