Cute : Fesyen Terbaru Artis K-Pop, Baju Berpetak-petak (12 Gambar)
Home » , » Cute : Fesyen Terbaru Artis K-Pop, Baju Berpetak-petak (12 Gambar)

Cute : Fesyen Terbaru Artis K-Pop, Baju Berpetak-petak (12 Gambar)

27 Nov 2012 37 Comments
Fesyen Terbaru Artis K-Pop, Baju Berpetak-petak..
Mungkin dah menjadi kebiasaan ramai gadis di negara kita tetapi artis K-Pop telah menjadikan mereka kelihatan lebih menawan dan seksi.












37 comments:

  1. Nak beli jga lh satu bju mcm nie . . Hhheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. How can i have white flawless skin like koreans?

      Use bleach. The more powerful, the better...


      Delete
    2. brace yourself, this fesyen is com in to malaysia soon

      Delete
  2. baju cowboy..fashion lma nie tp di up-date..

    ReplyDelete
  3. Apahalnya gambar last tu?d kasi bulat2 merah

    ReplyDelete
  4. WOW .... NAK BELI KASUT YG GITU LAH HEHE....

    ReplyDelete
  5. lawanya... nak beli satu gak lah...heheheheh... nak buat stlye cam diorang!! XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. xyahlah nak buat style diorang....kau tu islam nanti dosa lah pulak kan....kami org yg non muslim jer yg boleh buat mcm ni...korang pakai jer bju kurung g airport...hahahahah

      Delete
  6. apsal pompuan ni nampak delicious, tapi bila dapat jolok2 ramas pastu prett tu je.. cipap, cipap.. kenala ko ni sedap!!

    ReplyDelete
  7. goo hara!! cute~~

    ReplyDelete
  8. Trend lma ni di up dte blik je.hububu

    ReplyDelete
  9. Trend lma ni di up dte blik je.huhuhu

    ReplyDelete
  10. curi stail aq.....aq punye stail baju ptk...bynk baju ptk kt umah aq..sluar ptk pun ade,skirt ptk pun ade...sampai lace skali..

    ReplyDelete
  11. duhai,baju ptk tu trend lama...cume jrg org pakai..kalangan muda je yg pkai,seperti aq hahahaha...

    ReplyDelete
  12. tak cute langsung...mcm prostitute bitch je

    ReplyDelete
  13. kalo kite pakai nmpk mcm bdk country je..

    ReplyDelete
  14. pepek dorang busuk aku taw..hahahaha.berlendir2..huhu

    ReplyDelete
  15. sexy semua aq nak main sexsex

    ReplyDelete
  16. diinspirasikan dari mat rempit kokdiang baq hg

    ReplyDelete
  17. bullshit!!skang aq kne tuka fashion lak...siall ah sme ngan kpop

    ReplyDelete
  18. Nih tiru kain pelekatt....

    ReplyDelete
  19. K pop bodo.Same cam org atas nihh

    ReplyDelete
  20. Aq jadikan kain pelekat sebagai baju,Peseen kata ko...

    ReplyDelete
  21. yg komen atas aku ni gay ,yg bwh ni gay jugak ke ? hha

    ReplyDelete
  22. krik..krik..krik...krik..(bunyi cingkerik)

    ReplyDelete
  23. nyampah pulak aku tgk minah2 korea ni...begaye je lbih tp suara ngan lagu x sdap pon...tgklaa last2 skli diowg jd pelakon jgk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak sgt jeles...... kau ader ape yg diorang ader???xdekan.....so...pergi melacurlah kau sial!!!! kau anak sampah!!!!! mak bapak kau kutip kau kat tong sampah...ada bangkai babi sbelah kau msa diorang ambik kau....

      Delete
    2. is it you? did u told us about yourself story? OMG.. so sad...

      Delete
  24. guna kain plekat abah .. wat baju

    ReplyDelete
  25. spender aku berpetak-petak jugak...tak kecoh pon..

    ReplyDelete
  26. artis kpop telanjang peminat dia pun nak telanjang gak ke?

    ReplyDelete
  27. spe2 jantan yg minat kpop die bapok ngan gay.fuck you

    ReplyDelete
  28. bukan fesyen petak nie dah lama kerr..??? yg aku tahu dulu indie, emo and old school pkai baju petak kan kan kan... kalau salah tlg tunjukkan

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri