Cute : Ibu Paling Cantik/Menawan Jepun Tampil Tanpa Solekan (12 Gambar)
Home » , » Cute : Ibu Paling Cantik/Menawan Jepun Tampil Tanpa Solekan (12 Gambar)

Cute : Ibu Paling Cantik/Menawan Jepun Tampil Tanpa Solekan (12 Gambar)

89 Comments
Ibu Paling Cantik/Menawan Jepun Tampil Tanpa Solekan.
Mesti ramai yang tak percaya wanita ini, Mizutani Masako telah berusia 44 tahun kerana dia masih kelihatan seperti pada usia 20-an. Dia mempunyai dua orang anak dan menjadi sensasi internet selepas dia muat naik videonya meluangkan lima jam sehari untuk penjagaan kulit supaya kelihatan seperti 20 tahun.

#Gambar 1, 2 dan 3 sahaja tanpa ada solekan di muka.











Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

89 comments:

  1. Very impressive

    ReplyDelete
  2. ada sijil x?

    kalo xde sijil macam Zamri KL, jangan suka2 je cakap "PALING".

    hahahahahaha!

    SADIS : GADIS CANTIK INI MENGAMBIL GAMBAR DENGAN BUAH DURIAN!
    GEMPAR : KISAH BENAR : MISTERI BULAN TERBELAH DUA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go home mazeer mohamad.. ur drunk

      Delete
  3. dia pakai susuk ju-on..

    ReplyDelete
  4. mazeer ni setiap mesti ada..,pastu nk pomot blog sendri..henti2kn laa

    ReplyDelete
  5. Oh mama nippon,watashi sukani sama kamu.. Kamine sukani kentotni dengane my dicke headii' ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macamne babine perangaini kamune hanjing ne...phuiii

      Delete
    2. tergugaat nora danish

      Delete
  6. nea anak nea , bukan mama nea .

    ReplyDelete
  7. Ni nenek dia la...btul x org bwah...

    ReplyDelete
  8. ermmm lebih kurang mcm tu lah

    ReplyDelete
  9. punyu munyu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. punyu munyu kegemaran aku..

      Delete
  10. Fukap xlawa pon

    ReplyDelete
  11. cantik tapi da bolos buat ape..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam ko x prnah bolos lak....

      Delete
    2. Die x bolos..mak dia bolos...mengong...ahahahaha...

      Delete
    3. Bolos saja dinding itu

      Delete
  12. ntah la mazeer...ko x malu ke???sesedap kutuk blog orang..then boleh plop ko promote blog sendiri???

    ReplyDelete
  13. lau x pkai make up mmg nmpk 30 lebih leher pun bkerut2.. haaa

    ReplyDelete
  14. makin tua makin bodoh

    ReplyDelete
  15. wanita d jepun majoriti pandai menjaga pemakanan dan penampilan diri walaupn berusia 40an..,penuaan pn tdak berlaku dgn mendadak..,bkn mcm wanita d malaysia baru 20an lepas kawen dah mcm badak sumbu haha..:D..aq pn heran lah apa dah jd pompuan melayu skrg ni...??!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka makan babi.. sebab tu lebih cantik.

      Delete
    2. salah.. diorang lebih mkn ikan, babi jrg2...

      Delete
  16. pergh kalo bini aku mcm ni kan best.. umur dah 44 masih kena nyontot lagi. 3 kali sehari pulak tu.. kalo time muda pantang betemu kerja menyontot je..sampai anak nak keluar pon asyik kena tolak dgn kepala kote aku yang lembut dan bergurutu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. gila seks la awak ni :)

      Delete
    2. bodoh berlipat2 la ko ni.. patot la anak ko tu terencat

      Delete
  17. cantik pun...mati tinggal tulang gak......

    ReplyDelete
  18. siot cun...OMG!! biar janda.., kalo dia suka aq>, aq rela kahwin dgnya walaupn teruna ini terpaksa diambil olehnya...hahaha

    ReplyDelete
  19. siot anjingnya d belakang berbaju zebra...wuhahaha!!

    ReplyDelete
  20. comey nyo dio supo budok 18 tahun...

    ReplyDelete
  21. dats Y i luv Japs than Kor-uhh-Rea

    ReplyDelete
  22. mcm nora danish pun ada

    ReplyDelete
  23. Rahsianya.... Dia telan air mani aku.. 3 kali shari slepas mkn

    ReplyDelete
  24. Rina pun tak tahu la siapa yang curi duit tabung abang zack..
    setahu rina petang tadi tabung tu ada dekat atas almari abang zack.
    rina pun pening la pikirkannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pala hotak ko org cite sal len ko cite sal tabung...aq taboh jp gi baru tau haha~

      Delete
    2. mesti ko impikan nk jadik penulis skrip kn.. sian~

      Delete
  25. ^ Ape yg Owg ataz niE mrepEk..tetibE citEr pasal duit tabuNg..hahAa..mcM2 laH..gelAk guliNg2 aku bce komeN koraNg niE.. \(^_^)/

    ReplyDelete
  26. sexy nak buat sex ngn dia

    ReplyDelete
  27. Biar betul ni

    ReplyDelete
  28. FAP FAP FAP FAP FAP ... . . . . .

    ReplyDelete
  29. amput lagi bagus . Besar bah teteknya tue .

    ReplyDelete
  30. Plastic surgery arr to

    ReplyDelete
  31. sedap doggy nie

    ReplyDelete
  32. mcm mna gmbaq bini aq ley ada lam ni.....

    ReplyDelete
  33. haha..komen babun ats lagi bengang

    ReplyDelete
  34. Oh makguah....

    ReplyDelete
  35. Rina pon tak tahu siapa ambik duit abang zack?? pekejadahnyer merepek anonymos oii!! nak buat drama radio rtm tempat lain la..!!

    ReplyDelete
  36. apsal tetibe ade org komen pasal duit tabung tu?
    owh..duit tabung tu kene curi dgn beruk mak yeh agaknye... =.=

    ReplyDelete
  37. duit tabung..??? hahahaha...silap post kot...ada jg yg tersesat sini... wakakakaka

    ReplyDelete
  38. susah ade wife lawa sangat mcm ni .. susah nk jaga .. hehehe

    ReplyDelete
  39. ape pun zamri kl terbaik.. lick pussy 5 hour non stop

    ReplyDelete
  40. stim da aku tgk muke die ni..fapfapfapfapfapfapfap

    ReplyDelete
  41. Alljapanese.com

    ReplyDelete
  42. Nk cun cm ni....telan kutu babun rabun bau sabun..

    ReplyDelete
  43. org atas ni naper?? ahaha
    bende yg dy pegang kt gmbar no. 8 tuh acm item porno tok pompuan jeaa

    ReplyDelete
  44. Abang zack,rina dah jumpa tabung duit abang zack.
    Saiful letak bawah katil rina la.
    maaf ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maafkan rina abg zack.. rina bersalah..
      memang rina yang lancapkan abg zack masa abg zack tidur semalam..
      rina x sengaja.. rina gersang sangat masa tu..
      maaf abg zack..rina janji.. perkara ni takkan berulang

      Delete
  45. hahaha..mcm2 komen..tabung kne curi la.xhbis2 cerite yer kome

    ReplyDelete
  46. Mmg comel. Ade drama n iklan..mcm2 daa..M

    ReplyDelete
  47. report je blog mazeer mohd tu

    ReplyDelete
  48. td aku singgah tndas kt hentian rehat.. x jd nk msuk..ade taik sbesar lengan terapung2 kemampul coklat2 kuning..phuiii

    ReplyDelete
  49. Alamak buah pisang tak masak lagi...macam mane ni mak teh? Ali dah lapar ni..jum pgi kedai pak leman..kite makan ayam goreng..bersambung...

    ReplyDelete
  50. mkn taik goreng lg sedap x cmtu org atas

    ReplyDelete
  51. jepun bole la.... smpai umur 50 pon kulit masih putih mulus lg

    ReplyDelete
  52. anak dia cun bhaiii

    ReplyDelete
  53. fap tu ape?

    ReplyDelete
  54. Kita Bolos saja dinding itu

    ReplyDelete
  55. this is what we call MILF.. ssslllrppp~!

    ReplyDelete
  56. Is lucky to be her dog..oppa doggy style..

    ReplyDelete
  57. ada video porn dia ni x?? japanesefuck.com??

    ReplyDelete
  58. alah...korang ni setakat tengok muka perempuan tu pun ko dah naik dah syahwat ko tu....try gak ko tahan..ni tak...bangang!!!! aq rilek jerk...sb aq perempuan! alah stakat muka comey esokx2 mati tinggal tulang jerk...

    ReplyDelete
  59. cube bandingkan ngan Nora Danis

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri